|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
23.4.2009 16:47:53   
simonakr
mlea moje sožalje user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
23.4.2009 17:17:47   
TAMIKA3
mlea- iskreno sožalje še z naše straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
23.4.2009 17:27:25   
Pikica_82
Mlea tudi moje sožalje.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
23.4.2009 17:35:02   
Pupka
mlea, iskreno sožalje. 

user posted image  

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
23.4.2009 18:38:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kolumbo............res super da je Maj ostal v tistem vrtcu kjer ti je bolj všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša.......čisto neumestno:meni so bris vzeli ta  ponedeljek(2 meseca po porodu)

men je G reku da raje nebi tako hitro.... on že veuser posted image user posted image user posted image
mihailo  ne dajem nič kapljic

reckova poošli vse skupaj nekam in nej majo svoje otroke pa pol pametujejouser posted image user posted image user posted image user posted image lepo da si se oglasla in da lepo rastete, sma to je važnouser posted image user posted image user posted image user posted image

vesnozaver
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala.... ste pa res fenst shujšali boščkiuser posted image sam da je zdej vse OK in da si sestre utišalauser posted image user posted image user posted image user posted image
simona tega reka se jst večkrat držimuser posted image user posted image user posted image

mlea žal mi je za tvojega dedkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
23.4.2009 19:15:01   
MIHAILO
Kje ste mamice???zatisje je ratalouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
23.4.2009 19:37:53   
Šaki
mlea,sožalje.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
23.4.2009 19:41:32   
MIHAILO
To je pa Mihailova punca...smo jo dali v Mihailovo posteljico pa jo je celo polizal kot bi jo lupckal,mam posneto,tak je bil smesen...pa skoz se je smejal ,ko je bila zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
23.4.2009 20:11:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kolumbo............res super da je Maj ostal v tistem vrtcu kjer ti je bolj všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša.......čisto neumestno:meni so bris vzeli ta  ponedeljek(2 meseca po porodu)

men je G reku da raje nebi tako hitro.... on že veuser posted image user posted image user posted image
mene ni nič spraševala,ampak mi ga je kar vzela

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
23.4.2009 21:04:29   
Maksi1
Večer.

Mihajlo - kako lep parček sta. Mi smo ta teden na 6. ad3 kapljici in smo brez krčkov. P je rekla, da jih ni treba dat 7. Tako da je odvisno prav od vsakega otročka posebej ali bo iml krčke ali ne.

Cita - se mi prav smiliš, čeprav mi ni jasno, kdo je skrbnik od Laure? Če si to ti, potem se moraš držati reda pri vsem - tako pri pospravljanju, kot pri obiskih pri atiju. Če pa popuščaš pri enih stvareh, potem punca ne ve, zakaj pri drugih ne. No sej meni je lahko bit pametna, ko nimam te izkušnje, zato mi prosim ne zameri. Poskušam samo gledat z drugega zornega kota. Bedno mi je, da tvoj bivši pobere vso smetano. V razmislek ideja o zamenjavi vlog. Predlagam, da bi bila Laura večinoma pri njih in bi hodlila k tebi samo po par dni na teden in bi morali pri bivšemu zanjo narediti tudi ostalo (pranje cunj, šola vsak dan,...) + odgovornost za vzgojo, tebi pa bi ostalo ta lepo.

Rebeka - razumem te in te podpiram. Nekatere tipe je pač treba naučit, da je treba partnerico spoštovat. In če ne gre, potem te ni vreden.

Mlea - iskreno sožalje.

Kolumbo - super si uredila glede vrtca.

Urša - kako lepi fantiči! Pravi carji.

Katjuša - tudi jaz sem imela v porodnišnici dobro izkušnjo in moja pupka je brez problemov dobila dodatek in ena sestra mi je zelo prijazno razložila, kej delam napake pri pristavljanju in potem je kar steklo. Je pa res, da tudi zdej nimam zadosti mleka in en obrok ji dajem AM.

Bris pri G vzamejo na 3 leta, če je bil prejšnji ok. Tolko plača ZZZS.

Pokanje čeljusti - tudi jaz nimam pojma o tem.

Krst - do zdej sem videla, da boste večinoma krstili vaše fantiče, vsaj po iskanju oblačil zanje sodeč. user posted image  No BarbaraGS je krstila punčko in njeno fotko sem videla....joj kolko ovinkarim....no zanima me, kaj boste vašim punčkam za krst oblekle. A boste imele vse take oblekce kot Barbara?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
23.4.2009 21:09:39   
Pupka
MIHAILO kakšen luštkan nosek. A ju niste dali mal prehitro skupaj v pojstlo?? user posted image user posted image

Moj bejbi je bil danes celi naspidiran. Ful smešen je bil. Taki dobrovoljček user posted image user posted image
Ob 20.00 sem ga skopala in pol nahranila in zdaj spi že pol ure user posted image

In jaz- šutasta kot sem... user posted image user posted image Sem mu kupavala pleničke 2. zdaj pred dobrim tednom sem vzela 3. 2= od 3-6, moj user posted image je mel pa že pri dveh mesecih več kot 6 kg. user posted image No, saj je šlo... Sam kak teden nazaj sem pa res ugotavljala  da so mu neke ozke in ko sem šla kupavat sem seveda bla pozorna tudi na to oznako... Tak da mi je ostalo nekaj tamalih pleničk. Nekje 20. ne vem kaj naj z njimi.

In ker sem sama, sem user posted image danes kopala v majhni banjici. Komaj živa sva se umila. Ga sicer kopamo že v taveliki, sam ko je še mami doma, da to nardiva skupaj. Ona in user posted image v banjo jaz pa čakam da končata user posted image

In tudi jaz še enkrat sprašujem... Ne vem če sem dobila kak odgovor. Prebirala sem ampak nisem zasledila:

Mamice ki dodajate ali izključno hranite z AM: Kako dolgo prekuhavate vodo (striktno 5 minut kot piše ali več ali manj) in ali le-to kupujete ali kar iz pipe.

Hvala za odgovore

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
23.4.2009 21:10:46   
Ajvy
mlea..prejmi iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
23.4.2009 21:12:28   
Pupka
Maksi1 jaz mam fantka ampak če bi mela punčko je nebi oblekla tako kot BarbaraGS. To je pač stvar vsakega posameznika. Narediš kar tebi ugaja. Vsaj jaz mislim da je tako najboljše

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
23.4.2009 21:13:06   
Ajvy
pupka...jst prekuhavam vodo...vre 10 minut...in tako dokler ne napolne eno leto....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
23.4.2009 21:18:23   
brkn83
dober večer.

mi smo že doma, Nik se je že najedu.

Smo šli mal po trgovinah, pa smo srečali Katjušo in njenega moža.

Zdej grem pa večerjati, mi je mož pripravil večerjo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
23.4.2009 21:24:21   
Pupka
ajvy mi nimamo mestne vode- mamo lasten izvir. Voda je full dobra za pit- vsi ki jo pijejo to ugotovijo. Skratka, jaz jo prekuhavam (to iz pipe), vre 5 minut.
Sem pa dvakrat kupila vodo- ustekleničeno (1x hofer, 1x spar), pa sem ugotovila da po istem postopku ma kupljena voda velik več kamna, kot naša iz pipe user posted image

pupe, sem pozabla povedat- ustvarjam album-knjigo. Bom naročila prek Spara. Eno sem že in je krasna. Res. Sem bla prvič mal skeptična, ampak je ratalo fuuuul dobro.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
23.4.2009 21:25:27   
birdy
Krst- jst mam za Kristi že ugledano eno oblekco v H&M. Je čist preprosta, bela, tanka, kratki rokavčki. Ni pa nujn da bomo mel tako, če bo dost toplo verjetn kar, če pa ne pa ne. Barva bo pa v vsakem primeru taka nežna, ne bom kupila neke noro rozne oblekce, ampak bo res čist svetla.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
23.4.2009 21:29:10   
birdy
Maksi, v mojmu albumu na RRu si lohk pogledaš kaka je bla Neli.
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=6369
To je blo decembra, zato smo vsi tok oblečeniuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
23.4.2009 21:44:21   
Maksi1
Pupka - jaz vodo iz pipe prekuhavam 10 minut.

Birdy - sem pogledala fotke. Neli mi je ful lepa - krilce in copatki so mi res všeč. Kolko je bla Neli stara, ko sta jo krstila? Kako se lepo smejčka na slikcah. No pa vidva sta tudi lepa. In torta. user posted image  

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
23.4.2009 21:46:02   
Maksi1
Pupka - sej bom naredila tisto, kar mi ugaja. Ampak čvek o cunjah in ideje pa so vedno dobrodošle, a ne?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
23.4.2009 21:50:14   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Pupka - jaz vodo iz pipe prekuhavam 10 minut.

Birdy - sem pogledala fotke. Neli mi je ful lepa - krilce in copatki so mi res všeč. Kolko je bla Neli stara, ko sta jo krstila? Kako se lepo smejčka na slikcah. No pa vidva sta tudi lepa. In torta. user posted image  

Skor pet mesecev je bla stara. Oblekco je pa moja tašča naštrikala, veš kva bi se ji zdel če bi tole prebralauser posted image
Torta je tud lepa auser posted image ? Pa veš kok je bla dobra, mnjammmmmmmiiiiiiiiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
23.4.2009 21:51:53   
Pupka
Maksi1 Se strinjam. user posted image Sam sem dodala tisto kar je itak pri vseh samoumevno user posted image
Neli je bla pa  res luštna. Sploh kapica ji je pristajala.

Za prvega smo pa mi meli krst ko je bil star 8 mesecev

< Sporočilo je popravil Pupka -- 23.4.2009 21:52:31 >

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
23.4.2009 21:52:51   
Maksi1
Birdy - a v h&m si gledala uno oblekco, ki ima tudi hlačke spodaj?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 21:53:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
23.4.2009 21:57:53   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Birdy - a v h&m si gledala uno oblekco, ki ima tudi hlačke spodaj?

Mislm da neuser posted image  Ampak a veš da nisem fejst pogledala.
Mam pa en bel kompletek v glavi ja da sem vidla k ma pa tud hlačke. A ta je teb všeč? Ne spomnm se več kako je ta kompletek zgledu, vem pa da bi ga kr kupla če bi mela denar. Torej predvidevam da mi je bil všeč.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?