tims
|
Jaz pa sem eno teslo . Se prijavim na RR in odtipkam uporabniško ime TIMS pod geslo pa Almera. In mi napiše, da geslo ni pravilno . Men nič jasno, kva je dej. Pa še enkrat odtipkam uporab. ime in geslo.....pa meni naredi klik . Mi je kapnil, da sem Almera odtipkala zato, ker sem najprej hotla njej odgovort Skratka Almera , nisi zlobna, sam jaz sem optimist . Do druzga tedna, ko bojo začele odločbe hodit okol . 3jeMi, super da sta doma in da se je Lovro hitr pozdravil Metuljček, ne sprašuj ker nimam pojma kje so položnice. Res. Pa ful se mi butast zdi, ker vedno vse položnice redno plačujeva, mogoče kakšen dan da zamudiva, nikoli, ampak res nikoli pa se nama še ni zgodilo, da kaj ne bi plačala. Ne pa kar osem položnic. In ja, Lili, tud meni je to vseeno kar tolažba, da je to samo 100€. Nanka, Umpa, AAA, Ilatic, Neboglasnica... in še katera, se vam pridružujem. Nina je v celem dnevu spala opoldne 45 min. Zbudila se je tečna za požvint, pa zdele je spala dobre 20min. In seveda se je spet zbudila vsa tečna . Men bi zdele kakšne pol litra šnopca pomagal, da bi se pomirila. Zimska, sem se pa nasmejala tvojemu računanju . K da bi nam Gluglu dala novo matematično nalogo . Grem Tima kontrolirat, če kaj je večerjo, pol pa še Nino v pojstlo spravt.
|