|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
23.4.2009 8:12:57   
matcar
Zdaj pa peljem Leo v šolo,se pol še tipkamo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
23.4.2009 8:17:57   
nebo
Veš kaj jaz grem spat in se ponoči zbudim in grem jest. Včasih se vstanem 2,3,5 krat in grem jest kruh, sir, čokolado...pa naj bo ura 23h zvečer ali pa 3 zjutraj....JOJO POPIZ.....fullll sem jezna na sebe; pa ne da bi to delala samo sedaj v nosečnosti, tudi prej. To delam že kakih 5 let, ponoči se enostavno zbudim večkrat in grem jest...GROZA, ampak z gibanjem to nekako gre čez dan, samo želodec pa zobi...jojo saj nevem kaj naj napišem in rečem...MISLIM DA RABIM PSIHOLOGA......

Ej ja Elevitka kako je vozek????

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
23.4.2009 8:20:15   
nebo
Ja ja sem dobila včeraj slikice na 3D, ampak moram povedat, da sem več pričakovala od tega ultrazvoka...no za 20-30 EUR je vredno, ne pa za 80...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
23.4.2009 8:40:31   
elevitka
Matcar - ni kaj hvalit.

Nebo voz je legenda - ko novi (so ga zelo malo uporabljali ker ima pupa povišan mišični tonus in se ne sme preveč premikat  - v Jane bi jo mogla podlagat z kocami, tako pa je kupila Quinny buzz - ker je penast in se nastavi v školjkasto obliko- tako da tamala manj drsi) je pa rekla da je Qunny proti Jane pravi klump - jaz nebi vedla no ker nimam izkušenj.

Všeč mi je ker je dvostransko blago - ga lahko obrneš al sivo al zeleno, res full lahko vodljiv, tudi lahek, složi se v šusu, snemljiva in seveda velika napihljiva kolesa - tako da je zelo primeren tudi za sprehode po neasvaltiranem tenu (da otrok ne dobi pretres možganov zarad vsakega kamenčka).

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
23.4.2009 8:53:12   
nebo
Verjam vse kar si napisala za voziček Jane, ker mi je fuuullllllll všeč (ga lahko daš meni)....samo meni se zdi absolutno predrag novi in sicer za drugega otroka, pa še jajčko imamo doma....!!!!

Ksj to pomeni povišani mišični tonus??? Mislim no...samo neko sračkanje ...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
23.4.2009 9:08:29   
elevitka
Povišan tonus mišic je klinični znak, ki ga starši občutijo kot težje premikanje otrokovih okončin ali trupa pri pestovanju dojenčka ter pri oblačenju. Njegove gibe opazijo kot bolj odsekane, trše, nenatančne. Torej zakasneli gibi in napetost skeletnih mišic - gibi so pogosto nekontrolirani. Rokice in nogice ima trde, iztegnjene kot bi jo zgrabil krč.

Se pa to ozdravi z pravino držo, sedenjem telovadbo - terapijami

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
23.4.2009 9:14:44   
nebo
Ufffffffffff Elevitka daj ti kaj bolj pametnega meni danes povej....user posted image  naprimer kaj ti sedaj še res manja za bebico in če izmaš že vse lepo oprano in zlikano ter zloženo v predale?????

Ali pa recimo kaj o sexu - kaj je to, kako izgleda????? Če se to na kruh namaže??? Ali mogoče poje kako drugače???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
23.4.2009 9:28:21   
elevitka
hehehe faca si ... se ti vidi da maš pomanjkanje user posted image  sex - to je obisk čelavega tam ko lulaš (pa ne mislim na  WC-ju) user posted image user posted image user posted image  kaj nič ne prekticiraš - mene pa razganja 100 na uro user posted image (pa tud poješ lahko tu kaj ja  user posted image )

Cotike - nimam še oprano, speglano in zloženo. Oprat sem utegnila le en stroj belega perila (čaka me še pranje vsaj 3 strojev) potem vse speglat, zložit po velikosti pa seveda glede na sezono in pospravit v omaro (še prej pa moram naredit plac v omari - torej jo spraznit, sicer nevem kam- bom imrovizirala) user posted image  - sem si obljubila da bom to naredila med prvomajskimi prazniki

Postlco je treba še prebarvat in zmontirat .... tak da me čaka še kr nekaj dela.

Pa ti - že začela kaj z pripravami cotik  in ostalih pripomočkov za bebico? 

< Sporočilo je popravil elevitka -- 23.4.2009 9:29:04 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
23.4.2009 9:39:33   
nebo
Jaz ne upam s....user posted image  ker mi trebuh preveč otrdeva, tako da je suša....VELIKA!!!!

Jaz nisem še nič delala za bebiko, bom po prvomajskih, najprej pobarvala sobico, jo preuredila, cotike...jojoj komaj že čakam!!!

Sedaj pa peljem Niko, se javim kasneje....

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
23.4.2009 9:57:48   
matcar
Moj pa se je včeraj spomno,da bi mrdal nekaj. Jaz pa še čiščo. Brez veze,mi je bad toto čakanje glupo. Babe,še vas suša čaka!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
23.4.2009 10:19:29   
elevitka
hehehe... nebo pij magnesol in ogromno vitamina B (priporočilo ginekologov) sicer pa je otrdevanje trebuha normalen pojav v nosečnosti - saj se maternica razteza (ne glede na to kako je velika manjše in večje so sestavljene iz enakega št. mišic - evo to je meni rekla moja G nazadnje na pregledu - to more bit)

jaz bi full... pa moj štrajka ker se boji da nebo malemu kaj naredo (pa jaz sem bolj štorasta in okorna-ni tak kot je blo prej ne) tak da jaz njega priganjam user posted image  1 x na 2 tedna nekje - lih tolk da ne pozabim kak gre to hehehe

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
23.4.2009 10:27:47   
biba14
Ojlauser posted image user posted image
Prave ste to ....kako bo suša,če pa zunaj dež padauser posted image user posted image
Elevitkauser posted image za vozek...saj se danes vidimo na MŠ, mam prevozuser posted image ....in včeraj zvečer sem potem našla položaj hoje,kjer me min boli....sam user posted image  pravi,da s takim položajem zgedam ko invalidna racauser posted image ...ampak samo da manj boli..
Nebo..upam,da princesko ne bo preveč pikica bolela....uf,ti šele imaš napade lakote...mene tako zagrabi ob 20ih,da konkretno ratam lačna,potem pa jem tja do 22ihuser posted image user posted image ,ne vem kam vse spravim,ampak imam potem do jutra mir...sedaj imam navale masla in marmelade...in imam 1 500g lonček ravno dovolj za 3 dni...
Je bil pa user posted image  ful priden sedaj ko sem bila v B, je pobarval otroško in nalepil slikice...ful je lepauser posted image .

se še tipkamo
papa

< Sporočilo je popravil biba14 -- 23.4.2009 10:30:40 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
23.4.2009 10:29:42   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

hehehe... nebo pij magnesol ...

Magnesol res pomaga...sam jaz po več kot 2 šumečkah fašem driskouser posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
23.4.2009 10:35:25   
matcar
Elevitka,svetovne so cotike. So že v pranju. Mi jih je Maks pomagal pregledat!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
23.4.2009 10:36:46   
elevitka
Biba ... klinc gleda kako zgleda tvoja hoja.... samo da je tebi lažje in bolje !!!
Včeraj sta bila podpisana  - je pa blo full zanimivo predavanje (predavala je babica - cel potek poroda- šok sem edino doživela ko je rekla da v MB porodnic ne klistirajo - mi pade mrak na oči ko se spomnim da bi lahko ob iztisu  spodaj še kaj druga ven pogledalo kot samo otrokova glavica user posted image  FUJ)

AJA PA ZA DAROVANO POPKOVNIČNO KRI - porodnišnica nima nič z tem - babica odvzame to in izpolni obrazec- potem pa sam obvestiš institucijo od katere si prejel rekvizite za odvzem (pošljejo ti tel. št. kam jih obvestiš), da si rodila in da je zadeva pri tebi v tej in tej porodnišnici in potem oni organizirajo transport (torej imaš to ob sebi ves čas, tudi na oddelku na sobni temperaturi) dokler ne pridejo iskat zadeve. Tolk za info.

< Sporočilo je popravil elevitka -- 23.4.2009 10:37:59 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
23.4.2009 10:37:32   
elevitka
hehe ... valjda mora šef pregledat kaj se bo pralo in kaj ne !

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
23.4.2009 11:15:39   
biba14

Biba ... klinc gleda kako zgleda tvoja hoja.... samo da je tebi lažje in bolje !!!
Včeraj sta bila podpisana  - je pa blo full zanimivo predavanje (predavala je babica - cel potek poroda- šok sem edino doživela ko je rekla da v MB porodnic ne klistirajo - mi pade mrak na oči ko se spomnim da bi lahko ob iztisu  spodaj še kaj druga ven pogledalo kot samo otrokova glavica user posted image  FUJ)

Ful ful hvala za podpis...
...ma moj je ful za hece...user posted image user posted image ,sicer pa sem še sama sebi smešna...
KAAAJJJJJ ne klistirajo...ojoj,to pa zna bit drek ( dobesedno in prenesenouser posted image  )..jaz pa sem se čist zanesla na to, da oni to opravijo prej...da te potem nepreseneti ( ker itak te )...sedaj pa me bo še sram tam rodit al kaj?? Bom šla kar v Trb.rodituser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 23.4.2009 11:19:19 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
23.4.2009 11:17:06   
biba14

AJA PA ZA DAROVANO POPKOVNIČNO KRI - porodnišnica nima nič z tem - babica odvzame to in izpolni obrazec- potem pa sam obvestiš institucijo od katere si prejel rekvizite za odvzem (pošljejo ti tel. št. kam jih obvestiš), da si rodila in da je zadeva pri tebi v tej in tej porodnišnici in potem oni organizirajo transport (torej imaš to ob sebi ves čas, tudi na oddelku na sobni temperaturi) dokler ne pridejo iskat zadeve. Tolk za info.

Ja,to so mi poslali zraven...tel.,ko rodiš user posted image pokliče v Ljin pridejo še isti dan iskat...tako da ni panikeuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
23.4.2009 11:28:38   
elevitka
Ja biba očitno - edino če maš doma sama tolk časa in moči da opraviš pred odhodom v porodnišnico.

Aja pa dihanje nam je pokazala babica  kak se med katerimi popadki diha (je rekla predihamo popadek in se veselimo novega) pa vsi v smehuser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
23.4.2009 11:34:38   
biba14
saj če ujameva EA ne bo tako hudo ( upam )user posted image ...jaz sem se tudi dogovorila za indiv.sestanek...tako da se moram le še s user posted image  dogovorit, da prične z delom ob pravi uriuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
23.4.2009 11:55:58   
elevitka
ja biba ČE UJAMEVA EA user posted image  zdaj mi je smešno - potem mi ne bo več user posted image

kje so pa ostale mariborske nosečke in mamice - ene se prav dolgo niso oglasile (a smo tako nezanimive?)

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
23.4.2009 15:04:50   
ly117
Pozdravljene!

Mi pa smo doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
23.4.2009 15:10:18   
elevitka
Ja zdravo mami LY user posted image  čestitke ob rojstvu Lukca !!!

Kako sta? je bilo hudo - povej iz prve roke user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
23.4.2009 15:54:48   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pozdravljene!

Mi pa smo doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja,serbus,famili! kako je? Vse ok? Lukec je priden? Sory,mi ni zneslo,da bi k tebi prišla,dopoldan pa sploh ni blo mogoče,ker z dvemauser posted image  mi ni po P za skakat.Upam,da nisi huda.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
23.4.2009 17:03:49   
ly117
Hvala za čestitke.

Elevitka poročam ti jutri
Matcar nisem huda. Ne vem za kaj bi bila.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.