Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:10:52
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Dajmo babuškice imamo samo še 40 strani za 8 dni....se pravi 5 strani na dan....nam bo uspelo? Seveda......... Danes jih menda bomo enih 10, ker je tako vreme in se bomo/boste bolj not držale, a ne? mala malica ...bravo miška za vzpodbudo, vam bom še pomagala prit do 6. dela pol grem pa via Rim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:11:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Dajmo babuškice imamo samo še 40 strani za 8 dni....se pravi 5 strani na dan....nam bo uspelo? Seveda......... Danes jih menda bomo enih 10, ker je tako vreme in se bomo/boste bolj not držale, a ne? mala malica ...bravo miška za vzpodbudo, vam bom še pomagala prit do 6. dela pol grem pa via Rim tako se govori
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:12:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, a kam odpotuješ danes?... držim pestke da. Pa šparaj plac za naju z Brigitko...lahk se pa zgodi, da bo Brigitka za naju šparala, mogoče danes kar v P ostane. žal Junonca ni še prišel najin čas ...sva se pa danes s sončkom full smejali ko sva se pogovarjali o naših štrudlih pa krofih pa to
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:12:58
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Štorkljica ti pa po mojem greš 27.04.2009. Oooooooooooooo hvala! Glih na PDP Joj janja jaz te držim za jezik
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:14:25
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Dober tek. hvala junonca...full dober zajtrk
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:16:16
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* In dobro jutro. .....pa tudi tole se še mora enkrat minimalno odrolat ....jst vem kak je iskat pomočnike ...to ni mačji kašelj kaj ne junonca
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:18:27
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak? Fajn bi blo. Zdaj bi pa res že šle, sem vas že naveličana tle gledat, ko samo omedlevate za pomočniki Pa da bi pršle čimprej nazaj sej bomo šle ...nič bat, pa tud kmalu bomo nazaj s svojim čvekanjem in vrjetno malo bolj umerjenimi hormončki ...al pa še bolj podivjanimi ne vem, grem 1. rodit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:19:46
|
|
|
|
štorkljica
|
Joj punce danes pa sem ko povožen piščanc...nič se mi ne da, lena ko lenivc Mene že tut tko vse v križu boli, da je za znort. Več mi ne paše sedet, ne ležat, ne stat, vsake toliko me taka pekoča bolečina popade v križu, da je groza. Potovalke še vedno nisem spakirala nevem kaj neki odlašam, me je že moj danes kregu, da kaj bo pol on v paniki mogu vse pakirat...pa sem se sam smejala češ, da pr men pa že ne bo šlo tko hitr. Včasih me je že prav strah, da ne bom na koncu sama strašila po temule aprilke 2009...junonca in brigitka dajmo se zment, da bomo najkasneje vse 3 skupaj rodile 28.4, če ne prej.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:19:51
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, hvala za zajtrk in dodatek . Se bom vzdržala tega rolanja vsaj v tem postu, da ne bom preveč smetila teme . Bom citirala samo naslednji post nič se ne vzdržuj miška
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:21:17
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak? Fajn bi blo. Zdaj bi pa res že šle, sem vas že naveličana tle gledat, ko samo omedlevate za pomočniki Pa da bi pršle čimprej nazaj a tko miška kr tko nas boš od..j.e...b..a..l..a Aha pol k nas pa ne bo bi nas pa čim prej rada nazaj ti ti Saj veš, da ni blo tako mišljeno . Sm pač mislila, da si tudi ve želite čimprej iti, al ni tako? ja veš da si želimo pa tudi vemo da nas boš pogrešala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:22:13
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Srečno danes na pregledih. Brigitka je že v čakalnici...go girl. hvala junonca...pa sem šla...domov
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:30:50
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Evo še sličica našega Jerneja: jojooooo koj je lepi vaš fantek
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:33:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: 123a Čaw punce...samo,da vas malo obvestim....sonček85 je v porodni in jo pripravljajo za porod...ati pa nestrpno čaka pred porodno,da ga pokličejo in da se začne (sem govorila z atijem ob 12.40) jupijaaaaaaaaaa gremo sonček85
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:36:41
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, velja za normo, boma mogle bit pridne. Pa Brigitka bo pomagala. Ne vem, če bo Brigitka pomagala....da ni šla v rim ne, ne miška sem še tu....sem se zdej odločila da še ne grem, dokler ne napolnimo tega 5. dela
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:37:27
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, velja za normo, boma mogle bit pridne. Pa Brigitka bo pomagala. Ne vem, če bo Brigitka pomagala....da ni šla v rim Ni še šla. Je imela zjutraj pregled, potem sta šla z dragim jest, zdaj pa lahko da se še kje potepata. sem spala kot top...sem bila čist ubita
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:39:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, velja za normo, boma mogle bit pridne. Pa Brigitka bo pomagala. Ne vem, če bo Brigitka pomagala....da ni šla v rim Ni še šla. Je imela zjutraj pregled, potem sta šla z dragim jest, zdaj pa lahko da se še kje potepata. Ah, super al pa ne No za našo normo je super, da se bo pol oglasla. Ma pa že poln kufer in si verjetno že želi rodil Ja res je, vsega mam poln kufer, seveda ne vas drage moje ...sem ugotovila, da je bolje da se neham non stop obremenjevat kdaj bo in da teh zadnjih nekaj dni še uživam. Ko bo bo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:40:42
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 punce sam najeva se....potem pa pridem izpolnjevat normo in vas pokomentirat ....aja sam še neki....miška in junonca ....ker sta me pogrešali...ful sta vredu eh, ma medve to veva
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:42:14
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Evo še sličica našega Jerneja: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je sladek...pa kak lepo pančka Bravo malapikica za takega lepotca! jst sem pa ravno hotla napisat da danes štorkljico pogrešam
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:43:27
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Dajmo babuškice imamo samo še 40 strani za 8 dni....se pravi 5 strani na dan....nam bo uspelo? Seveda......... Danes jih menda bomo enih 10, ker je tako vreme in se bomo/boste bolj not držale, a ne? mala malica ...bravo miška za vzpodbudo, vam bom še pomagala prit do 6. dela pol grem pa via Rim tako se govori BE ti boš tudi pomagala a ne???
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:46:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Joj punce danes pa sem ko povožen piščanc...nič se mi ne da, lena ko lenivc Mene že tut tko vse v križu boli, da je za znort. Več mi ne paše sedet, ne ležat, ne stat, vsake toliko me taka pekoča bolečina popade v križu, da je groza. Potovalke še vedno nisem spakirala nevem kaj neki odlašam, me je že moj danes kregu, da kaj bo pol on v paniki mogu vse pakirat...pa sem se sam smejala češ, da pr men pa že ne bo šlo tko hitr. Včasih me je že prav strah, da ne bom na koncu sama strašila po temule aprilke 2009...junonca in brigitka dajmo se zment, da bomo najkasneje vse 3 skupaj rodile 28.4, če ne prej. ...jah jst bi se že zmenla, sam kaj ko je to huje kot loto zadet , sam sama ziher ne boš...sej nam tukaj punce ki so že mamice delajo družbo, tako da brez skrbi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 16:47:56
|
|
|
|
brigita23
|
uffffffff..zdej sem pa vsem odpisala in jih pocitirala ...joj upam, da sonček že carta . Kje ste pa zdej vse? Malo sem pripomogla k normi, zdej grem pa mal dragega požokat . ČAO
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 17:05:16
|
|
|
|
ninica23
|
ojla se moram pohvalit,da sem danes dobla voziček saj vem,da sem zgodnja,sam se s nikakor nisma mogla odločit katerega bi,pa ko to ni ravno poceni zadeva... v glavnem,vzela sma chipolino (nevem,kak se prav napiše) rdeče barve - barva je res taprava,pa nisem sicer navdušenka nad rdečo bom pripopala slikco,če mi uspe aja,drugače sem pa še vedno 2v1 in čakam na 26. ali 27.4. kot mi je napovedala janja
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 17:11:52
|
|
|
|
*Junona*
|
Pozdravljene. Js sem danes čist taka ko vreme - zjamrana in lena. Štorkljica tudi mene tako križ boli, ko bi me vsaj drugje začelo grabit. Sonček mi ni še nič javila, tako da še verjetno ne carta. Držimo pestke.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 17:12:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Mi je sonček povedla ko sva bili skupaj v P, pa sva se full smejali . Pol sem pa še mojmu povedla pa je reku, da se je njemu tudi sanjalo da mi je voda odtekla Zdej sma pa midve na potezi...da nama odteče.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 17:12:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, a kam odpotuješ danes?... držim pestke da. Pa šparaj plac za naju z Brigitko...lahk se pa zgodi, da bo Brigitka za naju šparala, mogoče danes kar v P ostane. žal Junonca ni še prišel najin čas ...sva se pa danes s sončkom full smejali ko sva se pogovarjali o naših štrudlih pa krofih pa to
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?