Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 10:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Sms od sončka85 Odprta 4 cm, fajn zmehčana :-), dobim klistir in priprava za v P :-) Jst sm tko vesela, da vam to sporočam... Juuuupiii.. Zdej pa stisnimo pestke za njo. Da bo močna in, da bo vse ok. Moje pestke so skupaj. :-)
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 10:34:19
|
|
|
|
MAŠKA
|
Joj, to bo pa kmalu!!! Mi grejo kar kocine pokonci. Držim pestke, to bo najlepši dan za našega Sončka!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 10:38:38
|
|
|
|
drobtinica29
|
še jaz se pridružujem in držim pestke sa našega Sončka, jeeeee, jupiiiii,
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 11:28:55
|
|
|
|
malaMravljica
|
jooooj res je akcija. kolk sem vesela, danes bo videla kako izgleda Aleks. Drzim pesti in upam, da se ne namatra prevec. GO GO GO Soncek
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 14:12:05
|
|
|
|
malaMravljica
|
samo preverjam, ce ze imamo novico, da Soncek ze polsusa jok svojega dojencka??? Rizkoo, ce bos dobila sms nas takoj obvesti!!! Se tako veselim. Ja, mogoce je pa ze mami, pa se ne vemo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 14:23:42
|
|
|
|
tassika
|
MM zaenkrat ni nobenega sms-a, ob 12.05 je bil še priklopljena na ctg pol je pa ugasnila telefon. Jaz sem si pa skuhala kremno juhco iz bučk in korenčka, sem že dva krožnika pojedla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 14:26:32
|
|
|
|
tassika
|
citiram iz aprilčic RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 13:12:14 showPicture("4/23/2009 1:12:14 PM",0,0,0,4036624,150) 123a titleAndStar(460,0,0,false,"","") Objave: 460 Status: odsoten Čaw punce...samo,da vas malo obvestim....sonček85 je v porodni in jo pripravljajo za porod...ati pa nestrpno čaka pred porodno,da ga pokličejo in da se začne (sem govorila z atijem ob 12.40) jupijaaaaaaaaaa gremo sonček85 _____________________________ ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 14:45:15
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, hvala za info. jooooj revica, verjetno se sedaj ornk dogaja. Upam,da je ze cez in ze carta. Ta Soncek me je danes tako v solze spravil, ze cel dan jokam, ko se spomnim nanjo, ena velika cmera sem ratala odkar sem noseca.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 14:47:35
|
|
|
|
Nogavica
|
O, kako lepo novico najdem! Zdaj pa močno stiskam pesti, da bo hitro mimo. Dajmo, sonček!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 14:49:00
|
|
|
|
tassika
|
MM jaz sem pa čista katastrofa, vsa mozoljasta, s krvavimi očmi, bleda k stena,... ko grem na vlak me gledajo ko da sem z drugega planeta, izbruhi joka me pa še ne dajejo, bolj sem razdražljiva ampak to pripisujem vremenu in temu da imam počasi dovolj slabosti, vse kar prebavljam so juhice, jaz bi pa še kaj drugega jedla, ampak kaj ko je vse zanič. Edino sladoled, ta mi tudi paše
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 15:03:54
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, saj bo kmalu mimo to stanje. Jaz sem v casu slabosti tudi en teden vsak dan eno mini polovicno porcijo juhice in mi je ze vn skozi usesa pocasi gledala. Bos videla, pocasi se ti bo vrnila zelja po eni zadevi, pa po drugi in pol kar naenkrat ti bo spet vse fino. Mozolje ti pa pupa dela ne pritozuj se, sam si hotla puncko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 15:07:32
|
|
|
|
tassika
|
Haha res je, pač bom malo bolj grda pa je, bom probala kje drugje izstopat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 16:13:04
|
|
|
|
twixy
|
soncek GO GO GO GO Joj punce, jaz sem prav solzne ocke dobila,ko sem prebrala Cisto poseben obcutek sem dobila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 16:16:52
|
|
|
|
twixy
|
Jaz sem ravno in porocnega salona.. Sem si zadnjic poskusila porocno obleko Malo sem razocarana sicer ker so rekli,da jo bodo popravili ampak je se niso.. Tako,da grem v torek se enkrat. Drugace pa je obcutek bil fenomenalen Oooo.. pilotinca a si back?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 16:20:09
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, a si bila prava lepoticka v obleki danes tvoj dan d se pa priblizuje s svetlobno hitrostjo. Zgleda, da je v tem najinem koncu danes nekaj v zraku, da obe jokava, ker bo Soncek mama. Jaz sem cist obupna danes.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 16:32:20
|
|
|
|
twixy
|
Hihihi.. ja Sam je razlika,da si ti nosecka jaz pa ne Ej a ves kaksne so kaj cene letalskih kart? Me je zdaj mami klicala,da oni se splooh nimajo kart za maj, pa mi je kar mrak na oci padel!! In zdaj moram v roku 3dneh karte dobit in sploh ne vem kje naj zacem iskat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 17:26:55
|
|
|
|
Nogavica
|
Še nič novičk od sončka?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 18:08:58
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, a je vseeno s kje letijo? Ti bom mal precekirala sedaj, ok.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 18:17:41
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, jaz sem drugace strucko za kaksne poceni lete dobit, samo ponavadi rezerviram dosti prej. Ker ne vem od kje bi bilo vasim najboljse in kdaj grejo gor in pol nazaj, ti dajam kar iskalnik in poglej sama http://www.flug.de/ ali pa http://www.opodo.de/opodo/buchen/flug?CMP=de-gg-fl-150004 je dosti iskalnikov, pa saj dajo vsi nekaj istega ven. Sem pa jaz ponavadi po eu letela tako, da sem rezervirala prek neta in natisnila potrdilo ter sla s tem na letalisce. Saj bos nasla, samo brez panike.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 19:29:19
|
|
|
|
tassika
|
Evo piše: Sem aleksander velik 52 cm in težek 3700 in spoznal sem moja starša, ki sta me tako veselo pričakovakla 9 mesecev. Sem mali navihanćek, mami je super ati pa skače od veselja. Čestitke od nas treh
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 19:30:05
|
|
|
|
mariee
|
Joooj, šele sedajle sem videla, da je šla Sonček rodit No, sedaj je verjetno že z Aleksom!! Juuupiiiiiiiiii Mi je prav žal, da sem imela tako gužvo v službi in nisem nič prišla na forum pogledat, ko sem pa domov prišla sem šla pa itak takoj spat Tassika, jaz imam tudi toliko mozoljev, kot da sem spet 15 let stara
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 19:31:43
|
|
|
|
mariee
|
OOOOOOOOOOOOOOOOOO super novica Tassika!!!!!!!!! BRAVO SONČEK
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 19:32:39
|
|
|
|
maj2009
|
čestitke tudi od nas 3h!!!!bravo sonček!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 19:39:27
|
|
|
|
maj2009
|
je, dobr da vas vsaj vsak dan preberm, če že nč ne odpišm. super novičke mate dons! jst mam pa jutr pregled! mal me je strah, če vam priznam..... drugač me ful trebuh boli, če kaj delam, na hrbtu sploh ne morm ležat več kot 5minut ker me tok zaštiha da komaj ustanem...pa ponoč morm še zmer na wc hodt tud po 2x. drugač me pa neki zanima... meni se še nič črta ne dela na trebuhu, sicer se mi zdi da vsake tolk cajta čutm metulčke.... trebuh mam pa že velikanski, dvakrat večji od mravljice pa zredila sm se za 4kg od začetka! drugač pa komaj čakam, da jutr spet vidm najinga kako raste. twixy boš pa še enkrat oblekla svojo sansko oblekico predno boš imela dan d, se boš še enkrat lahko nagledala kako boš lepa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 20:03:00
|
|
|
|
Nogavica
|
Bravo, sonček! Čestitke!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?