Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 14:33:08
|
|
|
|
malaMravljica
|
[/quote]po moje bo pupika [/quote] Soncek, po cem sklepas ?
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 22.4.2009 14:34:26 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 14:36:31
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: pilotina tassika...a ti je G rekla, da boš na bolniški vse do porodniške? Ja samo res ,a ti je rekla do porodniške,ker meni je od pregleda do pregleda podaljševala ,no sej teb bo itak tudi sam men je že na začetku rekla da bova do konca.No pa saj bo bolje tko kot pa da bi bilo kaj . rekla je da naj bom zdaj en mesec na bolniški, potem naj jo pa malo prej pokličem, da bo napisala poročilo za komisijo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 15:33:36
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...a tko, sepravi računa na to, da bi bila ti vseskozi na bolniški
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 15:34:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica po moje bo pupika Soncek, po cem sklepas ? ne vem ,nosečniški hormon
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 15:34:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: pilotina tassika...a ti je G rekla, da boš na bolniški vse do porodniške? Ja samo res ,a ti je rekla do porodniške,ker meni je od pregleda do pregleda podaljševala ,no sej teb bo itak tudi sam men je že na začetku rekla da bova do konca.No pa saj bo bolje tko kot pa da bi bilo kaj . rekla je da naj bom zdaj en mesec na bolniški, potem naj jo pa malo prej pokličem, da bo napisala poročilo za komisijo h po moje te bo kr do konca imela
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 15:37:01
|
|
|
|
tassika
|
saj za moje v službi je to celo bolje ker edino tako lahko dobijo zamenjavo, drugače pa ne. ps. nisem dobila slikice, jo je sam zase naredila, pa niti nisem tečnarila.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 15:39:57
|
|
|
|
pilotina
|
hihi...kaj ne...bi ji morgla rečt "hočem kar mi pripada, dojenček je moj in tudi slikca je moja" ne, ne se hecam...ka te briga za slikco, sam da sta vidva okej
< Sporočilo je popravil pilotina -- 22.4.2009 15:40:37 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 15:41:04
|
|
|
|
tassika
|
haha ne nisem nič rekla, sej sem kmalu spet naročena, pa na NS še prej in dobim tam slikico.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 16:17:33
|
|
|
|
malaMravljica
|
Kaj naceloma g tudi shranjuje slikce ali kako? Ker moj vse kar sprinta da meni, prvic je pozabil in dal v kartoteko, pol drugic je pa iz kartoteke jo meni dal. Jaz sem danes prestavila moj pregled iz 4.5 na 8.5, da bom za prvomajske sploh lahko kam sla, ce ne bi imela po praznikih v ponedeljek zjutraj ze pregled, pol pa v guzvi v nedeljo se gor vozit, to pa res ne gre. Tassika, saj ti bo kmalu prav lepo doma, bos imela sedaj res veliko casa za trebuscek bozat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 18:25:24
|
|
|
|
sonček85
|
ja samo a res ,kaj G si tudi zase vzame,meni moja vedno reče to je pa vaše . Pa samo da je vse ok mm:ja res je bolje tko kot pa da bi v nedeljo se vozla in hitela po nepotrebnem če pa si lahko za tise 4 dni prestaviš
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 20:37:46
|
|
|
|
Maxy
|
Punce pozdravljene, pri meni je vse ok. V torek imam nuhalno in moj trebušček iz dneva v dan raste, tako da žal, ne morem več skrivat (sem v 12.tednu). Lepo, da že kupujete. Jst pa še kar čakam, da dojamem, da je z mojim vse ok. Tassika, zakaj pa ti je dal G bolniško? A zaradi ss? Jst sem dobila zaradi rahle krvavitve v 9.tednu 1 teden bolniške in pol grem k mojemu g in mi reče, da tud ležanje žal ne pomaga vedno. Pol sem rekla, da jst bi šla pa v službo in je rekel, da ni panike. Res pa je, da delam v pisarni. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 20:38:03
|
|
|
|
sonček85
|
vidim ,da ni nobene ,grem jaz počas v posteljo pa se čujemo jutri
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 22.4.2009 20:38:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxy Punce pozdravljene, pri meni je vse ok. V torek imam nuhalno in moj trebušček iz dneva v dan raste, tako da žal, ne morem več skrivat (sem v 12.tednu). Lepo, da že kupujete. Jst pa še kar čakam, da dojamem, da je z mojim vse ok. Tassika, zakaj pa ti je dal G bolniško? A zaradi ss? Jst sem dobila zaradi rahle krvavitve v 9.tednu 1 teden bolniške in pol grem k mojemu g in mi reče, da tud ležanje žal ne pomaga vedno. Pol sem rekla, da jst bi šla pa v službo in je rekel, da ni panike. Res pa je, da delam v pisarni. lp jupiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 6:49:23
|
|
|
|
sonček85
|
evo jutro ,jaz sem zgodnja kot miška Sem namreč peljala dragega v službo ker rabim avto ,da bi šla vodo prej dat pa sem se vstala in se že malo čudno počutila.In pridem domov ,grem delat generalko in kaj ,malo hodim in se kr malo ulije z mene ,grem na wc in vidim malo roza na papirju.Ne bom delala panike ,samo zdaj pa ne grem v Laško ob 7.00 ampak bom kr lepo počakala do 12 da grem po mojega in greva na pregled,mogoče ga pa kaj prej pokličem da naj pride domov.Ne bom zganjala panike ,naj bo ko bo.Mi pa kr dol tiši in trdi je k kamen trebušček moj.Upam,da je ta napoved janjina(naša aprilka) držala grem, naprej pucat pa naj bo kar bo ,upam ,da ornk prime
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 6:51:56
|
|
|
|
tassika
|
jutro, sam na hitrco, ker sem že pozna, šibam v laboratorij pa se potem kaj javim. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 7:52:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika jutro, sam na hitrco, ker sem že pozna, šibam v laboratorij pa se potem kaj javim. lp Srečnoooooooooooooo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 8:49:50
|
|
|
|
MAŠKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo jutro ,jaz sem zgodnja kot miška Sem namreč peljala dragega v službo ker rabim avto ,da bi šla vodo prej dat pa sem se vstala in se že malo čudno počutila.In pridem domov ,grem delat generalko in kaj ,malo hodim in se kr malo ulije z mene ,grem na wc in vidim malo roza na papirju.Ne bom delala panike ,samo zdaj pa ne grem v Laško ob 7.00 ampak bom kr lepo počakala do 12 da grem po mojega in greva na pregled,mogoče ga pa kaj prej pokličem da naj pride domov.Ne bom zganjala panike ,naj bo ko bo.Mi pa kr dol tiši in trdi je k kamen trebušček moj.Upam,da je ta napoved janjina(naša aprilka) držala grem, naprej pucat pa naj bo kar bo ,upam ,da ornk prime Sončeeeeek! Če se je ulilo samo, je to plodovnica! Spokaj stvari in pojdi! Držim pesti za tebe!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 8:51:43
|
|
|
|
soncek_25
|
Mogoče boš pa res danes spoznala svojega Aleksa Sonček držim pesti in mislim nate
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 8:54:23
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo jutro ,jaz sem zgodnja kot miška Sem namreč peljala dragega v službo ker rabim avto ,da bi šla vodo prej dat pa sem se vstala in se že malo čudno počutila.In pridem domov ,grem delat generalko in kaj ,malo hodim in se kr malo ulije z mene ,grem na wc in vidim malo roza na papirju.Ne bom delala panike ,samo zdaj pa ne grem v Laško ob 7.00 ampak bom kr lepo počakala do 12 da grem po mojega in greva na pregled,mogoče ga pa kaj prej pokličem da naj pride domov.Ne bom zganjala panike ,naj bo ko bo.Mi pa kr dol tiši in trdi je k kamen trebušček moj.Upam,da je ta napoved janjina(naša aprilka) držala grem, naprej pucat pa naj bo kar bo ,upam ,da ornk prime Soooooncek, jeeeeeeee po moje je Aleks na poti. Jaz cmera pa spet jokam, kolk sem smotana. Ej Soncek, zelim ti, da je malinov cajcek res pomagal, da bo slo hitro, da bo vse kot mora bit, da ne bo prevec bolecin in da bo Aleks takoj jokal, ko pride ven. Saj ves, bo bolelo, samo baje ko bos dobila strucko v narocje bo vse pozabljeno. Bejba, po moje bos do jutri zjutraj zagotovo ze mama. Frajerka!!!!!!
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 23.4.2009 8:56:31 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 8:58:06
|
|
|
|
Nogavica
|
Oh, sonček bo pa mogoče danes že cartala Aleksa! Držim pesti.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 9:00:16
|
|
|
|
pilotina
|
sonček85...jupiiii...ti si naš ponos ...mamica boš prau kmalu mislimo nate pošlji sms, ko ti rata ljubčkov polno in šeenega za Aleksa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 9:11:01
|
|
|
|
tassika
|
Evo pupe mene nazaj, pa mi je tako slabo, da grem kar na kavč Sonček držim pesti, da je to to, pa saj veš sporoči takoj ko boš lahko, jaz bom dežurala zraven mobija. Joj a veš kje je še moj november, saj bo hitro a ne. Aja pa pozabila sem povedat, da me je včeraj klicala sestra od mojega in je bila ful vesela in je rekla, da bo še cunjce prišparala zame, samo povedat moram v kateri barvi naj špara a v modri ali roza, ona ima namreč vse. No po dolgem času je bil spet nekdo vesel in sem bila ful dobre volje.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 9:49:39
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...ti kar počivaj na kavču in se razvajaj...še malo pa bo jutro mimo in ti ne bo več slabo lepo od tvoje svakinje, da se veseli z vama...pa saj je prav tko danes sem zaspala in zamudila na delo tako vreme je, dežuje in jst bi spala in spala in spala
< Sporočilo je popravil pilotina -- 23.4.2009 9:50:03 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 10:10:53
|
|
|
|
tassika
|
Pilotinca nič se ne sekirat, saj imaš dovolj nadur. Tudi tukaj je krasno vreme, zebe me, ko pogledam vn lije da je groza, od zdravnika pa sem tut prišla čisto mokra. Pa lepo prosim imela sem pulover in jakno, pa me je treslo, pa sem vidla ljudi, ki hodijo v kratkih rokavih in brez marele
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 23.4.2009 10:17:34
|
|
|
|
pilotina
|
sonček85 je pisala iz pregleda zdej jo bojo pripravili za v porodno jupiiiiiiiiiiiiiiiii
< Sporočilo je popravil pilotina -- 23.4.2009 10:18:15 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?