|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
23.4.2009 14:46:23   
MIHAILO
ok Claud sporoici mi st in si jih bom narocila-hvala
ursa hvala tudi tebi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
23.4.2009 14:46:54   
tanci29
hej

jaz glumim Fatu...majkemi

kapljice mi mamo d3 pa jih ne dajem ker Hana itak tok poliva da nebibilo nobenega učinka...tako da bom počakala da začnemo z gosto hrano in se polivanje umiri potem pa bom dajala tudi kapljice

mlea-lepa pupa
kolumbo super za vrtec...mi pa nismo še nč dobil mogoče bo kej po praznikih, če ne bojo pozabiluser posted image

vsem čestitke za nove podatke...mislim  za napredek

kej več se pa ne spmnem ker sem bolj na brzino preletela

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
23.4.2009 14:46:58   
claud
nene...jst sm pa tuki blizu rudnika...po krvi pa domžalčankauser posted image user posted image zdj sm 1 leto priseljenecuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
23.4.2009 14:51:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

mali bo mel flaso, joske pa ata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsakega nekajuser posted image user posted image user posted image ..........samo da mali lepo pridobiva na teži in je user posted image .........pa edino pravilno da si povedala tasvoje in se postavila za Aljažauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.4.2009 14:52:22   
Čebel@
tanci........pridi še k meni k si glih v elementuuser posted image user posted image user posted image user posted image pridna siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.4.2009 14:58:05   
tanci29
urša-tvoje slikice sem pozabla pohvaltuser posted image user posted image

majchy-ne vem no neki me je začel dol vlečt...rit je ratala pretežkauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.4.2009 14:59:47   
claud
tanciuser posted image user posted image user posted image , men tud začne kr rit dol vlečt če mi kdo še kj najde za delat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.4.2009 15:05:26   
simonakr
IZVIRNO SPOROČILO: claud

tanciuser posted image user posted image user posted image , men tud začne kr rit dol vlečt če mi kdo še kj najde za delat...user posted image user posted image user posted image

No vidm da nisem edina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem imela lep namen generalno nardit v kopalnici, pa se mi ne da pa še glava me je začela bolet - tko da grem samo še spat! Tamala je dons na 2 ure - tko da jest ne morm čist nč pametnga nardit kot čičat pa čakat.
Sicer pa a veste za tisti rek: KO TE PRIME DA BI DELAL SE USEDI IN POČAKAJ DA TE MINE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.4.2009 15:05:58   
MIHAILO
se vidi,da je dez in takoj bolj cvekamo...user posted image
Ursa tudi jaz nisem pohvalila slike,sem se s krci ubadala..zdaj je zaspal revcek

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.4.2009 15:10:09   
Urša08
Punce hvala za pohvale.

Mam kr slabo vest k tok pospravljate, men se kr ne da neke generalne delat. Bo mogl počakat na kak dan ko se mi bo dalouser posted image .

Mihailo upam, da se rešite teh krčev. Se mi že prov smiliš k mate skoz težave s tem in to zarad kapljicuser posted image

Simonakr ti pejt kar spat, sej je čist tak dan.

tanci29 pridna siuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.4.2009 15:17:54   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
.

Mam kr slabo vest k tok pospravljate, men se kr ne da neke generalne delat. Bo mogl počakat na kak dan ko se mi bo dalouser posted image .

a dej nehi kdo ma slabo vest...sej ti pa ja karnaprej neki delaš pa kuhš pa kuhno pucaš pa ne vem kaj še, aja likaš tud...

jest pa morm nujno pospravt ker dobimo za vikend obiske in očitno je tak drek doma da rabm cel tedn da bo vsaj mal zgledaluser posted image user posted image ...sej pol u soboto bom lohk pa še enkrat šla skosuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.4.2009 15:19:12   
tanci29

jest sem zgleda za dons končala...me je majchy zmotlauser posted image porednica...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.4.2009 15:22:40   
MIHAILO
grem jaz tudi kinkat

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.4.2009 15:30:14   
MIHAILO
nc ne bom kinkala-se je zbudiluser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.4.2009 15:39:18   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy no jaz mu moram dat po 3 kapljice, pa se dojiva. Pa bodi pametenuser posted image .
samo res pol ne veš več komu verjeti,če vsak pediater pove drugačeuser posted image user posted image

no jaz mu moram dajat pa 7 kapljic pa se tudi dojiva...

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.4.2009 15:40:05   
Onasiss
Ah, kok ste pridne. tanci v soboto si rezervijaj za kaj drugega in pust pucanje k te bo prah itak počaku, ker bo lepo vreme!!!

Sem pa danes dopoldne  zvedla slabo novico in sem čist žalostna, mi je dedek umrl. Tako, da punce sem malce tkole "odsotna" in mi tole vaše čvekanje prav sede, da ne nism preveč žalostna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.4.2009 15:40:55   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Juhu,

mi smo bili danes pri pediatru, novi podatki: 6010 g,60 cm. Dobili smo napotnico za razvojno ambulanto zaradi tezav pri porodu.
Kak me pa sestra razkurila....vprasa kolko poje Aljaz pa pravim 130....pa kr zacne da je prevec, blablalbal....koza....sem rekla da je to cisto vredik in da ce ne vidi kolko je tezki in da 6 obrokov po 130 ni dosti in ce je se lacen mu dam se, da moj otrok ze ne bo lacen in da se mi zdi, da je 1 kila v enem mescu cisto vredu....pa je vtihnila....kravaaaaaaaaaaa

Katjusa glede dojenja te cisto razumem....jaz sem tolko prejokala v p da adijo pamet...ko se spomnim, me kr stisne, pa 6 dni sva bla tam, hvala bogu za enega normalnega dr. ki je reko, da naj dajo dodatek, potem ko je iz 4090 shujsal na 3700....pa ni bilo mleka niti se ni hotel prisesat, jaz pa celo noc mantrala, zvonila vsakih 15 min za pomoc pri pristavljanju...grozaaaaaa
pa me je tut mozek potoalzo....je reko  najboljsa mama si, ce ne gre, pac ne gre, mali bo mel flaso, joske pa ata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uporablja katera aptamil comfort?

user posted image user posted image user posted image user posted image za očija...

boma2 :)

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
23.4.2009 15:42:20   
MIHAILO
mlea-moje sozasljeuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
23.4.2009 15:47:41   
tanci29
mlea-moje sožaljeuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
23.4.2009 15:52:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jest sem zgleda za dons končala...me je majchy zmotlauser posted image porednica...
a zdej sem pa jaz kriva?ja no sej en izgovor more bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
23.4.2009 15:53:22   
Čebel@
mlea........moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
23.4.2009 15:54:00   
Vesnozaver
mlea - tudi moje sozaljeuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.4.2009 15:54:11   
Čebel@
zdej pa šibam k frizerju........pridno čvekejte

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.4.2009 15:54:18   
Urša08
mlea še sožalje z moje straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.4.2009 16:23:02   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ah, kok ste pridne. tanci v soboto si rezervijaj za kaj drugega in pust pucanje k te bo prah itak počaku, ker bo lepo vreme!!!

Sem pa danes dopoldne  zvedla slabo novico in sem čist žalostna, mi je dedek umrl. Tako, da punce sem malce tkole "odsotna" in mi tole vaše čvekanje prav sede, da ne nism preveč žalostna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?