|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
23.4.2009 12:43:52   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Birdy in Pupka – ZLATENICA – bom malo razložila (ker sm od foha hihihi)
Največkrat se pojavi pri Rh negativnih ženskah zato ker je neskladje med materino in otrokovo krvjo; Med samim porodom največkrat pride do izmenjave krvi – ne veliko lahko samo par celic, pa je dovolj da telo matere sproži reakcijo; In tako kot v mleku prehajajo stvari ki so dobre za otroka npr protitelesa proti boleznim, tako prehajajo tudi stvari ki otroku škodujejo – v tem primeru protitelesa proti otrokovi krvi; te povzročijo razpad rdečih krvničk in stranski produkt tega je da se bilirubin poveča. Zato dajejo vsem Rh neg injekcije protiteles ki imajo omejeno življensko dobo – telo s tem prilisičijo da mu ni treba narediti svojih ker te pa so doživljenske in delajo probleme v vseh ostalih nosečnostih. K vsemu temu pa pripomorejo še nezrela jetra (ki ne zmorejo razgraditi vsega bilirubina in ga izločiti iz telesa), neskladje med mamino in otrokovo krvjo in potpludbe – modrice, v katerih se je nabrala odmrla kri ki isto razpada in povzroča težave. Z starostjo otroka in zrelostjo jeter se potem to normalizira in gre bilirubin nazaj v meje normale. Aja pa Pupka k si napisala da nisi smela dojit 24 ur – to tud pomaga da gre hitreje nazaj.

tega pr nas ni- vsi trije mamo isto krvno skupino in sicer 0+

tega smo meli pa kar precej. 3 velike buške na glavi in tu se je potem nabralo veliko odmrle krvi

Jim je bilo nekako jasno da so buške krive, ampak so pač želeli izključiti tudi druge opcije zato so prekinli dojenje.

Saj so mi razložili vse- mi je nekak jasno, sam se včasih pač ne znam tok pravilno izrazit, kao. user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupka -- 23.4.2009 12:45:04 >

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
23.4.2009 12:46:39   
Onasiss
user posted image
Evo našo princesko, ko smo šli na uz kolkov.

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
23.4.2009 12:48:49   
birdy
Mlea, kaka priceska zrihtanauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
23.4.2009 12:55:34   
Onasiss
Hvala, birdy zakaj ne boš več študirala? Ne, vem a si kaj omenila, mogoče sem spregledala?

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
23.4.2009 12:55:51   
Čebel@
mlea........full je cortkanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 13:17:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
23.4.2009 13:24:58   
Urša08
no zdej sm za silo kuhno popedenala, kosilo se kuha, otročka spita in mam malce časa zaseuser posted image

Dopoldan sem ju kr napravla in smo šli do kolegice na kavico. Nejc se je z njenim sinčkom igral, medve sva čvekali, Žiga večino prespaluser posted image . Mi je pasalo, ker doma bi bil Nejc sitkan. Tale vreme je res za en user posted image .

Vas grem mal za nazaj prrebrat pa kej pokomentirat, če ne bo kdo prej lačen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
23.4.2009 13:27:48   
Čebel@
kolumbo............res super da je Maj ostal v tistem vrtcu kjer ti je bolj všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša.......čisto neumestno:meni so bris vzeli ta  ponedeljek(2 meseca po porodu)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
23.4.2009 13:29:44   
claud
No ste me na prejšnji strani čist zignorirale...tko da bom še enkrat vprašala....user posted image
A mogoče kakšnemu otročku čeljust poka?....moja tamala je zdj 2 dni začela kr neki s čeljustjo pokat-al takrat ko roko tlači v usta al pa ko ful divje hoče zagrabt joško....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
23.4.2009 13:33:18   
Urša08
KOLUMBO super, da ste z vrtcem urediliuser posted image

mlea iiiii kak user posted image , pa uživajte v Čateških user posted image

bad girl super za kolkeuser posted image , pa lepo da maš pridnega user posted image

witto super za kileuser posted image

Katjuša sem vidla kok časa ti je Benjamin spal, mislim vi mate pa res izrednega otrokauser posted image moj v tem času že 5 x je

rebeka  upam, da se tvoj čimprej zave kaj počne in se pogovorita. Pogovor dela čudeže.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
23.4.2009 13:34:23   
Urša08
Claud jaz te nisem ignorirala, sam tole glede pokanja čeljusti prvič slišimuser posted image mi nimamo izkušenj s tem. Upam, da se najde ktera ki bo znala kaj povedati.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
23.4.2009 13:37:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

No ste me na prejšnji strani čist zignorirale...tko da bom še enkrat vprašala....user posted image
A mogoče kakšnemu otročku čeljust poka?....moja tamala je zdj 2 dni začela kr neki s čeljustjo pokat-al takrat ko roko tlači v usta al pa ko ful divje hoče zagrabt joško....

nisem te zignorirala ampak naši nič čeljus ne poka......prvič  slišim za kaj takegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
23.4.2009 13:38:24   
MIHAILO
OJLA...mi smo pa spet krce dobli...d3 sm dala in takoj...a vi dajete sploh te kaplceuser posted image user posted image user posted image sm klicala p pa je rekla da ma krce tko ne od d3...pa jih ni imel prej,pa sm dajala ad3 jih je dobil,sem prekinila je bil mir,sm zacela z d3 evo spet krci in to naj bi bila slucajnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
23.4.2009 13:38:45   
Urša08
Še slikica Žiga na igralni podlogi

user posted image

pa Nejc

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
23.4.2009 13:39:59   
MIHAILO
CLAUD jaz tut nc ne vem o temuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
23.4.2009 13:40:03   
Urša08
MIHAILO jaz dajem D3 pa nimamo krčev. A si začela postopno dajat prvi teden po eno, drugi po dve,..?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
23.4.2009 13:40:29   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jaz prvič slišim za kaj takega, vem pa da poka včasih men.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
23.4.2009 13:42:04   
Pupka
MIHAILO jaz ne dajem kapljic. Jih bom pa čez kakšen mesec začela dajat. 

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
23.4.2009 13:42:18   
claud
mihailo-kaj pa če probaš s tistimi od koroških lekaren?
k niso taka kemija, ampak so neki zeliščna če se ne motim, pa isti učinek...pa tud za otroka bolj užitne...jst jih bom zdj enkrat naročila....mam pa jst tud d3, dajem jih pa (po pravici povedano) čist tko kot se spomnm...nism glih redna...pa ko sm jst bla mala jih tud nism dobivala pa je vse ok...mi nč ne manjka...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
23.4.2009 13:42:27   
Onasiss
ursa08 - kok sta cortkana.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
23.4.2009 13:42:43   
MIHAILO
meni je p rekla kar 4 naj dam,nic postopno...jaz sem pa 1. dan 1,drugi dan 2,tretji dan 2...pa sem mislila se kar nekaj dni imeti 2 sam ,ko je tko bom verjetno sla na eno al prekinila ne vem...sploh nisem vedela kaj so krci dokler mi niso te kapljice daliuser posted image in potem Mihailo sploh ne je ampak samo joce,,,od ad3 bi hmal mleko slo po gobe ker ni vlekel

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
23.4.2009 13:44:25   
Urša08
MIHAILO obstajajo še avstrijske kapljice OLEVIT D3 - kaj pa če bi te probala?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
23.4.2009 13:44:32   
claud
Urša08-kakšna srčka stauser posted image user posted image

mlea-ja sj men tud včasih poka nouser posted image user posted image , sam ne vem če je normalno da dojenčku....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
23.4.2009 13:45:51   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

meni je p rekla kar 4 naj dam,nic postopno...jaz sem pa 1. dan 1,drugi dan 2,tretji dan 2...pa sem mislila se kar nekaj dni imeti 2 sam ,ko je tko bom verjetno sla na eno al prekinila ne vem...sploh nisem vedela kaj so krci dokler mi niso te kapljice daliuser posted image in potem Mihailo sploh ne je ampak samo joce,,,od ad3 bi hmal mleko slo po gobe ker ni vlekel

Men je rekla sam 2 kaplce na dan in to je to...nč stopnjevanja pa 4 kaplce....
Ma sj vsakmu drugač rečejo.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
23.4.2009 13:47:55   
Čebel@
urša....full sta luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image
mihailo.......jaz dajem Hani vsako jutro 4 kapljice ad3 in HB nima krčev-že trkamuser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 23.4.2009 13:48:32 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?