|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
31.3.2009 21:24:52   
Urša08
To se pravi se v četrtek vidimo: Barba, Lutriopan, Korpi,  Peli, Urša,...Tedi77 ?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
31.3.2009 23:14:38   
Tedi77
Prideva (jaz + Neža)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
1.4.2009 9:54:25   
barba
Super! Se vidimo jutriuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
1.4.2009 12:15:40   
Peli
Nas pa ne bo, kot sm že rekla smo se prej dogovarjale s februarkam.

Danes mi je tud bolj prav pršlo da smo bli doma, saj mam ob 15h dohtarja z obema, tko se bota vsaj naspala, pa kosilo sva z Aljažem že imela, še Urban se zbudi, pa se zrihtamo.

Ta vikend pa spet prav lep napovedujejo, kam se kej daste ob lepem vremenu? Ma kera kšno pametno idejo - razen Bleda, živalskega vrta?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
1.4.2009 12:39:19   
Ploha
ja jaz tudi nisem mogla, ker je krava telila in smo teleta ven vlekli, smo se fejst namučli,..

peli: mi gremo za enkrat samo na kakšen sprehod po vasi do kakšne gostilne na sok ( no ati pije pivo ) no to nedeljo bomo šli pa na kmetijski sejem,...za meto je itak vseen kje smo, sam da ma za jest pa da loh spi,...kdaj pa je ZOO aktualen??

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
1.4.2009 13:07:50   
Peli
ploha mi tud, mogoče se kje srečamo, čeprav se ne poznamo ;).

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
1.4.2009 13:50:45   
Urša08
Ploha srečanje je jutri ob 10 v merkator centru. Prideš?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
1.4.2009 13:55:24   
Ploha
aja v četrtek, v merkatorju ste rekle, ja bom pršla, če le ne bo spet kakšna krava strila user posted image user posted image , ne sej bom pršla, sem se že z user posted image zmenila, da mamo kufe jutr, pa je reku a z unim gorenjskim "vnga" s foruma, pozabi kaj smo: MAMICE 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
1.4.2009 13:56:47   
Ploha
a se ve že vse poznate?? to bomo notr ko je neka igralnca ane??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
1.4.2009 20:59:52   
Tedi77
Jaz ne poznam nobene. pa saj se bomo spoznale, vse z vozički

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
1.4.2009 21:02:28   
Urša08
Ojla!

Punce tale prehlad je očitno tudi mene ujel user posted image user posted image user posted image mam vročino, pa iz nosa teče user posted image user posted image . Če vročina mine in se bom dobr počutila pridem, drugače me pa žal ne bo.user posted image Pa še Žigu je začelo iz noska tečt.user posted image

Glede poznanstev je pa tako, da jaz poznam Barbo in Peli ostalih pa ne.

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
1.4.2009 21:05:57   
barba
Ploha in Tedi77 na ZS sem vama poslala mojo cifro. Ponavad je tam kar dost mamic z vozički ... de se ne bosta h kakšnim drugim vsedla user posted image user posted image user posted image

Ploha - telički user posted image user posted image  Jst sem doma tud zmeri pomagala al pa zraven veterinarja čepela.user posted image
ZOO je za user posted image  aktualen pol k že sedijo. Pr naših bo to lih polet.user posted image

Jst sem bla dons s Tinetom doma v ta lepi dolini.user posted image  Mi je blo tok fajn kot že dolg ne.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
1.4.2009 21:28:37   
Ploha
barba: sej tebe se še spovnem z ene slike, ko si jo na forum prilimala,...
ja telički so pa res fletkani user posted image
a je tine že 2 mesca str user posted image kaj gre hitro čas ane?? ja sej bo naša tud v torek 2 mesca, ojoj,...

bom že danes vse zrihtala, da jutr sam vstaneva se podojiva in prideva na sok, komaj čakam user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
1.4.2009 21:36:18   
Peli
Punce jutr pridemo!!!

Jest mislm da se namo zgrešile, nekatere se poznamo ja, smo že kofetkale...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
2.4.2009 10:54:10   
Tedi77
sorry, midve sva spali do zdaj. Zdaj je pa pozno za it, vi ste že sredi debate. 

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
10.4.2009 8:58:40   
pikapolona2
ja kje pa ste vse gorenjke? a ste se skregale zadnjič k ste se v mečkatorju dobilauser posted image

Meni se danes nič neda......za službo delat. Mislim da je najbolje če začnem kej pečt al pa barvat...da bomo imeli malo bolj svečano za Veliko noč. Brina že komaj čaka...popoldne skupaj barvamo jajčke. Jutri nesemo k žegnu...potem pa šibamo na štajersko k mojim. Lepe praznike vsem...pa sonček bo..juhu!

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
10.4.2009 9:29:05   
lutiropan
Tudi z moje strani- lepe praznike!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
11.4.2009 11:30:38   
barba
Lepe preznike vsem!

Jst nimam lih veliko časa zdej ko je lepo vreme. Zdele mal počijem pol grem pa kuhat kosilo. Sem že včeraj spekla in vse pripravila, dons sem pa še pospravla in pomila.

Uživajte ..

LP, barba

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
12.4.2009 13:32:43   
Peli
Vesele velikonočne praznike vsem!

Mi je pa včerej pršla na misel anny - se že dolg ni javla - če bereš kej napiš - si še 2v1?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
21.4.2009 16:58:12   
Peli
Sej bi kej napisala, pa ne pridem do besede, k ste tolk zgovorne!user posted image

Mi mamo kr zanimivo.

Aljaž se odvaja plenic, zaenkrat mu jo dam le še za spat, drugače pa je brez, mu še kdaj uide, sploh kadar ga vidm, da se zaigra, gas moram kr opominjat da gre, zdej mu je 4 dni uspelo tud na kahlo oz. v WC kakat.

Z Urbanom pa sva bla danes v posvetovalnici in je bil cepljen, poleg rednega cepljenja sm ga dala cept tud proti klopnemu meningitisu, zaenkrat spi, upam da ne bo kakšne hude reakcije spet z vročino.

Prejšni tedn, ko je bilo tako lepo vreme smo bli večino dneva kr zunej, al na sprehodih, al pa doma na vrtu, vmes smo bli tud v KR..., vikend oz. že od petka popoldan naprej smo imel  kar pestro, smo praznovali Urbana, tako sm med drugim spet tortico pekla...

Bodte mal bl pridne no, da nam še tema ne propade!user posted image

Čao!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
22.4.2009 21:13:09   
Peli
Sm misnla, ko sm zadnjič temo gor dvignla, da se bo kera kej skorajžla user posted image

Ajde Urša en romanček, zdej se pa že dolg nismo vidl, pa je zih kej novga user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
22.4.2009 21:44:16   
Urša08
Ojla!

Mi smo v redu. Prejšnji teden med velikonočnimi prazniki in še kak dan kasneje je bil Žigec malce bogi user posted image user posted image user posted image sem malce pozabla, da ne bi smela tok potice in žegna pojest. user posted image No sej smo se potem porihtal pa je. Drugače se Žigec pridno redi, cunce št.62 bodo kmal za pospravit, pa tok fletne souser posted image user posted image user posted image . Še vedno se polno dojiva, ampak tako kot pri Nejcu mi tudi pri tem ne bo prihranjeno nočno dežurstvouser posted image . Zvečer se nahraniva med 8 in pol deveto in potem je alarm nekje okol dveh, pa petih, no naslednji alarm je pa že zjutraj. Edina stvar pri nočnem dežurstvu je ta, da so kilogrami šli papa in sem sedaj nekako tako kot pred zanositvijo. Jih mam pa še enih 5-7 viška od prej tako, da upam da mi rata še te dol spravit. O trebuhu ne bom niti govorila k bom kruser posted image .
No pa še malce o Nejcu. Ga moram pohvalit, da se je odvadil dude in smo že 14 dni brezuser posted image   To poletje imam v planu še odvajanje od plenic ampak ne vem če bo ratalo. Poskusiti ni greh pravijo. Peli mi boš ti kak nasvet dala pa bo.user posted image Drugače pa Nejc zelo rad hodi in smo buggy board kar opustili. Občasno ga kaka trma prime, ampak tud mine. Ma prov luštni so naši sončki.

Peli a je dost dolg roman user posted image

Kaj pa Barba kako se rihtata s Tinetom?
Ploha, PAJO, Korpi, Pikapolona,...da ne naštevam....kaj je kej novega?

Sedaj pa šibam k možku na kavčka.

lahko nočko

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
23.4.2009 6:58:12   
lutiropan
Čau čvekice...no bolj ne čvekiceuser posted image .

Preberem kar redno te strani....no kolko je pač za prebrati.user posted image ..za pisat mi pa  zmanjkuje
časa.
Ta teden imam sploh pestro v službi...pa še drugi teden tri dni...imam svojega dela dosti potem, pa še menjam- ker so dopusti....Bodo pa evrčki ....user posted image a ne Barba ,da bomo lahko kartico praznili- moram jaz tudi malo v nabavo it za Kajo in fantine....

Pri nas smo drugače zdravi...Kaja veselo šiba naokoli...trmasta je ko user posted image , če ni kaj po njeno...vpisala sem jo v vrtec, sedaj čakamo na odgovor...saj občasno varstvo pri tašči za kakšno uro je ok...da bi jo pa tako skozi imela pa ne...vidim, da se ne obnese....
Fantje komaj čakajo sedaj malo prostih dni...drugač pa že odštevajo koliko je še do konca šole....maj bo še napet...potem pa šola v naravi, pa naravoslovni tabori.... pa bodo šli spet evrčki...user posted image

Na morje gremo letos julija...komaj čakam...sem takšna kot otroci...user posted image

No naj bo to za zdej to...uživajte...aja še to po prvomajskih imam en izpit...pa mi zmanjkuje časa in energije da bi se učila...ah bo že...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
23.4.2009 13:32:50   
Peli
Vidm, da sm vas le prklicala user posted image .

Vreme je dons za kofetkat za za računalnikom sedet - no zame, za tiste, k morte delat najbrž ne.

Zadnjič sm se nekej hvalila, Aljaža pa o kahli... jah, mal prehitr, dons je naredu eno porcijo v gate user posted image .user posted image

Danes ponoč smo imel kr pestro, Urbana je ena alergija napadla - pomoje (zdej ne vem, zvečer je jedu ribe, ampak mislm da ta ni to, da bi bil prej kakšen cvetni prah). Okrog 3h se je zbudil in je bil čist rdeč okol oči in vs otečen, oči čist rdeče, pa krnaprej jih je mencal, sm se kr mal ustrašla, sploh nism vedla kaj narest. Seveda je bil tud čist zbujen, tko da ni mogu kr takoj nazaj zaspat, in ga je mal biksal, sm mu po 1 mesecu spet dala flašo mleka pa jo je spraznu, navsezadnje pa sm se spomnla, da mam še ene kapljice k so ostale od noric (Fenistil), in v pol ure je mali zaspal. Zjutrej je bil čist dobr. (jest pa ne user posted image )

lutiropan - in kako si kej zadovoljna z novo službo? Je boljš al slabš?

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
23.4.2009 13:37:37   
PAJO
no vidm da me pogrešate,mi smo dobr,blaž je v vrtcu midve sva pa doma
s tamalo.dons še vreme mori tko da sva noter,pol ob 14
greva po tamavga v vrtec in to je to.

kva ostale kej počnete

lp,se še kej oglasimuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?