|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
23.4.2009 11:54:59   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - Aleksander je pa napreden, je že pri 6tki, Bor je komaj 0 spoznal

Maja pa pri črki A!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
23.4.2009 11:58:51   
tims
Dan.

Upam, da vas tole vreme ni preveč zamorilo. Midve z NIno sva imele pa en obisk. Je prišla sodelavka, ki je tudi nosečka. Mi jo je blo prov fajn gledat s tistim bušijemuser posted image . Joj, prav pogrešam ga. Bi bla kar še enkrat noseča, pa da bi z Neboglasnico hodila na predavanja v materinsko šolo, pa potem obvezno še na kakšn sok z Almero in Populis.... In potem smeh v porodnišnici s Populis, ko naju nikakor niso hotl notr zadržat.... Ja, je blo fajn.

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Pigama: naša Tims strašno rada lika. Ampak bolj kot na rulado bo padla na kako skuhano kosilo, ker tega pa ne mara preveč. Če boš pa vampe naredila, jo bo pa še mož dostavil do tebe in nazaj. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pod tole bom pa jaz kar mojga možeka podpisalauser posted image user posted image user posted image . Tims tuki ostane brez beseduser posted image user posted image user posted image

Joj, Lovro, bogica mala. Velik koš user posted image , da se čimprej pozdravi.

Staš, bravo za plazenje in Bor za prespano nočuser posted image user posted image user posted image .

Zdej grem pa Nino uspavat. Je že predolgo pokonci.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 12:05:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4053
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 12:08:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4054
23.4.2009 12:10:46   
lex
punce hvala za pojasnila - zimska sori ampak jaz vedno vse pobrkljamuser posted image . Sem ko ena kura.

naša se samo tolče po glavi ampak tud ko je zdrava, sicer ji tud iz noska in očk teče (te oči naju bodo ob živce spravile ker ji kar skoz neki teče ven), pa vročino ima tako da bom klicala k P pa bova šli jutri dopoldan, ker mi zdaj spi. sicer že od cca 10, 1x se je vmes zbudila pa nazaj zaspala. no bomo videli kaj bo prinesel dan. najbolj bedno mi je it k dohtarju ker pri Aleksu je bil vedno zob kriv za vročino in vedno naju je čudno gledala. No ampak če jutri ne bo boljše bova šli, da jo vidi in da ne bomo meli halo čez praznike.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4055
23.4.2009 12:13:31   
ilatic
Dan!

Za Lovrota en koš user posted image in da res že danes pride domov. Kar zmrazim se ko se spomnim Vrzovga. Brr

Midva sva tud prehljena. Noseka čistiva tko da upam ,da ne bo nič hujšega iz tega prehlada. Vreme je pa res obupno. In full mrzlo. Sm mogla zkurt!user posted image

Katera je že pisala da bo imela nageljne na oknih. Meni lansko leto niso uspeli. Imela sem semena. Tašči so men pa ne! Kako jih naj posadim oz. kje naj bolj uspevajo? Res pa je da imam samo sončno stran! A to za nageljne ni ok? Ne mi zamert nisem kaj preveč poznavalka rož. Rada jih gledam, uspevajo mi pa ne. Mam naj raje zelene rože (kaktuseuser posted image ), ker niso zahtevni! Enktar na teden zaliješ pa je (al pa še to ne)!

Tims so tvoja dva že ok?

Neboglasnica user posted image user posted image za Staša! Naš je še vedno samo v ležečem položaju in leze kot kača.
Almera user posted image user posted image user posted image za Bora! Ful je cotkan, sem ga gledala na FB. Računalniki so itak najboljša igrača! Pa fen, pa sesalec (kabli), da ne govorim o telefonih in daljincah..igrače sam še ležijo na tlehuser posted image

Men je dolgčas, kaj naj delam???

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
23.4.2009 12:13:46   
lili3
U, kakšno skozlano vreme je danes, včeraj pa tak sonček.

Midva sva spala v redu, zbudila sva se standardno nekaj čez 7.

user posted image  vsem za plazenje, Aljaž se že tudi mal postavlja na kolena, ampak pol ko vidi, da ne gre to nikamor, se hitro na trebuh vrže in gasa naprej.

Lovro user posted image

Flower, pa ti zdaj Lana z nobeno kremo ne mažeš po obrazu? In kakšno je kaj stanje?

Rebeca, pa ima ta krema s katero mažeš Irayo, kortikosteroide?

user posted image  Bor za prespano noč.

Majuska, naš Aljaž ima tudi rad puzle v ustih, vse razstavi.

Ne da se mi nič kuhat, sem šla mal gledat v paparico, kaj bi z Aljažem jedla za kosilo. Kaj boste pa ve kaj kuhale za user posted image ? Pa v trgovino bi mogla it, bom šla popoldan.

Neposredna povezava do sporočila: 4057
23.4.2009 12:14:06   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

Pa še eno vprašanje: tiste, ki imate mireno kako je z vašo M? Jaz sem jo po vstavitvi imela samo 2x in konec. Sedaj je že več kot 1 mesec nimam. Noseča nisem- preverjeno. Sem se navadila imeti tega user posted image  in mi sedaj kar malo mankauser posted image

Jaz jo imam in je takole. Ob vstavitvi sem imela izcedek skoraj tri mesec, potem pa vsak konec meseca izcedek sedem dni. Malo je rdeč, malo rjav, pri meni kar traja več kot teden, ni pa količinsko veliko. Ne uporabljam več velikih vložkov amapak samo še dnevne. Je pa kar točno, nekle zadnji teden v mesecu.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
23.4.2009 12:15:09   
Majuska

3jeMi user posted image pa čimprej ozdravet in domov

majuska a res rada likaš? Men je bed, ker imam likalnico na drugem koncu hiše, sem se mi pa ne da vse vlačit. Sem tam kot v karanteni.user posted image

Pravte da naj vampe skuham? Zmenjeno!! Sam ne vem kaj bo tims rekla na to?!

bljak  user posted image

jest pa likam pred tevejem, da mi ni dolgčas ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
23.4.2009 12:16:06   
tims
Ilatic, naša dva sta HB ok. Zaenkrat. Se ne bom kej preveč hvalila.

Zdaj pa Nina spi. Upam, da bo vsaj eno urco, da lahko v miru skuham kosilo.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 12:20:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4061
23.4.2009 12:20:21   
nanka
Bogi Lovro user posted image tole ga je zadelo pa čisto na hitro.

Bravo fantje, tako se dela. Neboglasnica, Natka je zdaj že zelo hitra, premika se pa samo po kolenih ( in ko pomislim, da mi je pred 14 dnevi p. tiščala napotnico za razvojno)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
23.4.2009 12:20:42   
ilatic
Lex če ji teče iz očk moraš obvezno do P da ji da kremico. Tariku vedno predpiše kremico in je v dveh dneh bolje, čeprav je treba mazati 5 dni.

Glede vnetih ušes je pa takole. Na ORL so mi povedali da do vnetja pride, če se nosek ne čisti. Tako da je res potrebno fajn čistit nosek pri prehladih (fiziološka ter aspiriranje).

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 12:22:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4064
23.4.2009 12:22:49   
ilatic

Pa še eno vprašanje: tiste, ki imate mireno kako je z vašo M? Jaz sem jo po vstavitvi imela samo 2x in konec. Sedaj je že več kot 1 mesec nimam. Noseča nisem- preverjeno. Sem se navadila imeti tega user posted image in mi sedaj kar malo mankauser posted image

Jaz jo imam in je takole. Ob vstavitvi sem imela izcedek skoraj tri mesec, potem pa vsak konec meseca izcedek sedem dni. Malo je rdeč, malo rjav, pri meni kar traja več kot teden, ni pa količinsko veliko. Ne uporabljam več velikih vložkov amapak samo še dnevne. Je pa kar točno, nekle zadnji teden v mesecu.

Skoraj isto kot Nanka. Uporabljam dnevne vložke, mi teče ZELO malo je pa ta razlika da mi teče 7 dni, ker prej mi je pa 5. Ni pa čisto točno, tam od 21 dni do 28 dni.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
23.4.2009 12:24:40   
ilatic
Zimska kako si kaj? Si se pozdravila? Kaj pa Lan? Nič ne pokličeš! Zdaj nimaš časa, ker maš z RR del a?user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
23.4.2009 12:24:52   
Majuska

Kaj na naredim z grahon - kako naj ga Boru pripravi. Danes bo imel meseka, pa zelje in krompir, jutri moram pa grah porabit, pa ga jaz hudo ne maram in ne znam nič z njim naredit

mislim da je v Paparici en recept za grahovo juho ...? Dej mal poglej user posted image

Čestitam za zobek! user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 23.4.2009 12:25:39 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4067
23.4.2009 12:28:03   
lex
zato imam pa jaz likalnico v hiši predvideno v mansardi. 1 mi ni treba cot nazaj gor vlačit, pa še likala bom v eni od otroških sob in ziher bo kateri mel vsaj tv, če ne računalnika v sobi in mami si bo aštimala muziko in peglala. evo grem ga kar na sprehod peljat, če že Vite ne morem. Se mi lušta sprehodov, sicer bo to izredno slab nadomestek samo nekaj bo pa le narejeno

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 12:29:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4069
23.4.2009 12:33:54   
lex
ilatic imama kremico, še od prejšnjega prehlada in sva se zadnjič pogovarjali ker ji skoz ven teče, da če si je ne pozdravi to pomeni da ima solzevode neprehodne in bova morali na čiščenje user posted image . Bomo videli kaj bo, rej sem ji pozabla namazat preden je šla spat bom pa zdaj ko se bo zudila. Drnjoha že ziher ene 3 ure. Sicer je drugač ful dobre volje razen ko ji naraste vročina. sem že klicala, da nja se jutri prideva pokazat. Res ne bi rada pol pri dežurnih letala čez praznike.
Sicer sem včeraj mislila da bo koze dobila ampak so tiste tri pikice čudežno izginile.

ilatic če ti je dolgčas lahko prideš k meni na kofe. jaj ka bi jaz dala da bi bila malo bližje LJ, po drugistrani pa še z rebeco isva udarli druge runde dol, pa korošice se še tud nismo nič zmenla, ker so moji kar naprej neki bolani user posted image user posted image user posted image user posted image , eh jaz upam da bo nas od maja naprej pustilo na miru

bor čestitke!!!!! za zobek

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
23.4.2009 12:37:03   
tims
Bor user posted image  za zobek.

Joj, men se pa čist nič ne da. Toooook sem lena. Včeraj polna energije, dons pa kr nekiuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
23.4.2009 12:42:27   
TODI

Kaj na naredim z grahon - kako naj ga Boru pripravi. Danes bo imel meseka, pa zelje in krompir, jutri moram pa grah porabit, pa ga jaz hudo ne maram in ne znam nič z njim naredit

Naredi juho, ga skuhaš spasiraš in dodaš malo kisle smetane in ekola juhica je nared. Jaz ponavadi dam not zlate krogljice, lahko pa zakuhaš tudi nudeljčke.

Aja pa čestitke za 4. zobuser posted image user posted image user posted image

Mi spimo danes že 3. rundo, je bila noč ajmemeniuser posted image , no še danes, potem smo pa na konju. Jih ima pa na glavi tolk, da si ne upam gor fotko dat, da se katera nebi ustrašila.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4072
23.4.2009 12:43:38   
TODI
Lex a tvoja Vita pa ni dobila norice, si jo izolirala al kaj??

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
23.4.2009 12:45:15   
pigama
Punce hvala vam za vaše odgovore glede mirene. Super ste! Pa to že tak veste!!!!user posted image

Ilatic jaz imam gorenjske nageljne, pa mi uspevajo samo na senčni strani. Lani so bili dolgi blizu 1 m in polni cvetov.

Bor bravo za zobek!  Mi še kar čakamo prvega,....

A se vidi, da so otroc pridni? Stara kar na RR visi. user posted image Grem čredo nafujtrat.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
23.4.2009 12:46:27   
TODI
Aha še odgovor na kombinezone:

Mi smo jih sicer vedno kupovali na šuštarski nedelji v Tržiču, sem pa tokrat( beri smo lani-septembra prav zaradi tega tudi šli gor) dobila tudi naslov ženske. Gospa je v Domžalah na Slamnikarski ul. Žagar Marjeta s.p.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?