Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:02:25
|
|
|
|
pigama
|
Dan! Evo še mene tu. Se vidi, da je vreme ! Naša miška je pa prehlajena. Sem jezna sama nase kot , kje sva se prehladili nimam pojma. Je ful boga pri dojenju. Vidim, da nekatere opuščate dojenje. Jaz še ne bom nehala. Vsaj čez poletje bi še rada potegnila. Almera kako kaj proizvodnja mleka? Noče presahniti? Čimmanj težav ti želim. Ja pa bravo za spanja. To je pa super. Mi smo tudi glede spanja na boljšem kot na začetku. Enkrat ponoči ji dam dudo! Ja, pa jaz tud segedinar kuham. Se mi ne da velik po kuhni pacat. Maja dobi poleg polento. Njami!!! kombinezoni so zakon. Moja tavečja dva jih imata oba. Pol pa z atijem šravfata po delavnici, zvečer pa sam vse tri kombinezone poknem v stroj in operem. Zoo mi gremo naslednji teden. Vem, da bo gužva, sam samo takrat je ati fraj. Eh, bomo že!!! Jaz naše še ne dam zunaj na tla. Pa ne zaradi umazanije, ampak zaradi G, on divja po dvorišču s traktorjem kot nor. Ni ziher! rožice samo presadim jih še v korita in bo gotovo. Letos imam kot vedno bršljanke, na senčni strani pa nageljčke. Pa še eno vprašanje: tiste, ki imate mireno kako je z vašo M? Jaz sem jo po vstavitvi imela samo 2x in konec. Sedaj je že več kot 1 mesec nimam. Noseča nisem- preverjeno. Sem se navadila imeti tega in mi sedaj kar malo manka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:05:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:09:43
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Samo, da se pohvalim: naš mali se že dva dni plazi. In ravnokar je "pospravil" knjige s polic. Ja nimaš kej. Pjeb že zdaj ve, da je izobrazba pomembna!! Bravo Staš! Maja še to ni pogruntala. Eh saj bo, nekoč !!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:12:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:14:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:18:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:18:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:18:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:20:25
|
|
|
|
pigama
|
Katera že rada lika? Jo povabim k sebi na likanje enega kupa, kaj kupa gore ortoških cotk. Zraven dobi sveže pečeno rulado nama zano z marmelado gorzdni sedeži. Se katera javi? Ma, niste resne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:21:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:22:23
|
|
|
|
lex
|
helow evo Alina je boljše in je danes že v vrtcu, ker je bila včeraj cel dan brez vročine in jo res tisti pro.kleti zob daje, no ima pa od včeraj popoldan Vita vročino in kar skoz drži na 38,5 malo po svečki ji pade pa ji spet nasraste.... Misli pa da ji dvojikca vun tišči evo to je razlog da mala razlika ni vedno najboljša - samo bomo že pregurali - moremo. Aja Zimska Lan je imel vneta ušesa kako je to zgledalo? (moji še nikoli niso imeli, me je pa strah ko da bo kje to fasala) nosek je sicer zamašen ampak ga skoz čistiva. staš bravo
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:22:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:26:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:28:54
|
|
|
|
pigama
|
flower hvala za odgovor. Na kontroli še nisem bila, je rekla sestra, da pred sredino maja ne naroča razen nosečke, ful gužva. Pa mene tud ne mika tja hodit. Med nosečnostjo sem rada šla, zdaj pa . Jaz sem se za mireno odločila predvsem zato, ker omili krvavitve. To je bilo pri meni grozno. Pa z vsakim porodom slabše. No, Naj ostane tako kot je trenutno!!!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:30:10
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Pigama - mleka HB skoraj ni več, samo ti vozliči/ali polne žleze mi ne dajo miru Naj možek masira.hec hec
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:34:01
|
|
|
|
Majuska
|
Hm, le kako gre to skupaj? No, če ne bom dobil malice, lahko tut šestko pojem ... tale fotkič pa ni tolk fajn kot mamin ...
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:34:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:35:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:35:59
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: pigama Katera že rada lika? Jo povabim k sebi na likanje enega kupa, kaj kupa gore ortoških cotk. Zraven dobi sveže pečeno rulado nama zano z marmelado gorzdni sedeži. Se katera javi? Ma, niste resne jaz sem ena od tistih izjem, ki ji je peglanje fajn
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:37:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Majuška - Aleksander je pa napreden, je že pri 6tki, Bor je komaj 0 spoznal hja ne vem ... pravi, da na puzzlih ne misli sedet in jih je tako raztrančiral
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:37:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
hvala, pravi staš, ki je končno omagal in spi v svojem kraljestvu. Tudi radio je prešaltal na Ognjišče in kakorkoli sem nastavila drugače, je on vztrajal. Saj prej je že rinil nazaj, sedaj gre pa naprej. Sicer počasi, tako da je polžek pravi znak. Počasi, a vztrajno. Zimska: si dobila ZS, ker je nekaj na novo (ali pa jaz že sto let nisem pošiljala ZS-ja) in sploh ne vem, če je poslano. Kaj kuhate? Aja, Almera segedin, kaj pa ostale? Ker imam še Ano doma, bomo jedli pečenega piščanca, pire krompir in zeleno solato s koruzo. Zadnjič je P rekla, da lahko tudi stročnice je. No, saj naš je že jedel grah, ampak koruzo bo pa danes. Pigama: naša Tims strašno rada lika. Ampak bolj kot na rulado bo padla na kako skuhano kosilo, ker tega pa ne mara preveč. Če boš pa vampe naredila, jo bo pa še mož dostavil do tebe in nazaj.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:38:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera 3jeMi in Lovro sta v bolnici z diagnozo akutni bronhiolitis, Lovro je bil na kisiku, vendar gresta danes 99% že domov. Kaj sem spregledala? Kdaj sta bila pa hospitalizirana? HB, da gre na bolje.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:39:50
|
|
|
|
Majuska
|
Ojej, bogi Lovro ...
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2009 11:45:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 23.4.2009 11:53:57
|
|
|
|
pigama
|
3jeMi pa čimprej ozdravet in domov majuska a res rada likaš? Men je bed, ker imam likalnico na drugem koncu hiše, sem se mi pa ne da vse vlačit. Sem tam kot v karanteni. Pravte da naj vampe skuham? Zmenjeno!! Sam ne vem kaj bo tims rekla na to?!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?