|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 23:00:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 23:04:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4002
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
22.4.2009 23:22:40   
lili3
Jaz pa še pod tuš, pa tudi spat.

Lahko in čim bolj mirno noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4003
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 23:52:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4004
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 23:58:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4005
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 0:00:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4006
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 0:17:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4007
23.4.2009 7:10:40   
neboglasnica
Ojla, dobro jutro in prijazen pozdravček v to turobno deževno jutro.... Evo kavaica za vse, ki brez nje še očk ne morete odpreti  user posted image in nekaj user posted image za vse nas, ki nam je padel cukr.

Neposredna povezava do sporočila: 4008
23.4.2009 7:59:43   
metuljcek321
Morning!

Hm ... pa je res tko smotano vreme, kot so rekli ... sem nekako upala, da so en mal falili napoved ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
23.4.2009 7:59:54   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Takole pa v miselni virtuali zdej tipkam: user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4010
23.4.2009 8:11:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Mojcek - no z mlekom pa še nisem probala, pa še zelnate liste imam v rezervi -  baje daš sveže liste gor in ko uvenejo jih zamenjaš

user posted image  user posted image , se sprašujem, kaj uvene - prsi ali listi user posted image  user posted image  user posted image  hec, hec ... upam, da se ti ne bo treba zateči k temu & bo prej OK, Almera

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4011
23.4.2009 8:16:39   
metuljcek321
Naša mala je danes rahlo uro kiksnla in se je začela pogovarjati ob 5.59?! No, spat je šla sicer ob 19.30, but still ... s pomočjo dudice je zaspala do pol sedmih, zdaj je pa zmerna do srednja koma v stajici in se uspava ob pliškah. Samo še malo mrmra, zdaj, zdaj bo šla v krtkovo deželo.

frutka, dobro vprašanje - tole glede tega, kdo gre pri Pittovih v štacuno ... kdo ve, kako se zmenijo ... meni so zelo ljubki - ta stari & ta mladi, mi bolj potegnejo kot Cruise-i. O, celebrity baby blog pa že čekiram - a tole misliš?: KLIKNI

krajši link - jaz kar dolgega skopiram semle, ga poštriham, potem pa žez napišem besedo klikni in je to to. Ste mi tule punce povedale, pa to prakticiram.

ZOO - nismo je še mahnili tja, imamo pa v načrtu. In se strinjam - splača se pogledati, kdaj hranijo živali ipd., da greš potem takrat & je tamaučku še bolj zanimivo. Na njihovi strani je vse lepo opisano, imajo fajn zrihtano: KLIKNI
zimska, samo, da se stvari obračajo na bolje - to je najlepše bratuser posted image
zz sem pa jaz mislila, da je zobozdravnik ... no, bila sem blizu - ouje. user posted image  Timu za lepe zobke.

Tims, kako to misliš, da nisi drobcena? 49 kg meni zveni kot peresna kategorija, no doubt about it.

rebeca, 12 kg že tehtata tvoja škrata? Vau, noro, kako sta že zrasla od rojstva - takrat sta imela cca. 1kg in pol, kajne? Joj, kako majhna sta morala biti. Nepredstavljivo.

user posted image  Filipu za rikverc plazenje, user posted image  ksenči za vrtnarjenje.

lili, Aljaž je pa imel včeraj akcijo, a? In praviš, da je posnemal Tarika - to pa je bilo pestrouser posted image

dudice, flaške - umivam pač z vročo vodo in detergentom, steriliziram že kar nekaj časa ne več.

(author unknown)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
23.4.2009 8:18:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Moja tašča gre naslednji teden v London. A ji damo eno nalogo?

Jaaaaa .... eno samo nalogico ji zadamo: da nas vzame sabouser posted image  user posted image  user posted image  pliiiiiiiz!

(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
23.4.2009 8:19:27   
metuljcek321
Knock, knock, anybody here?

Hm ... pa res znam uletet, ko ni nikjer nikogar. Najbolje, da grem napisat seznam, kaj rabim iz Muellerja - potem pičim v Supernovo. Čauči

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 8:57:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4015
23.4.2009 8:58:36   
nanka
jutro,

čeprav sem budna že od 6, naša ima zgodnjo uro v riti.

Jaz bom punci peljala drugi teden v ZOO, kakšen dan ko bo napovedan sonček. Zoja že komaj čaka.

Glede vremena sem pa tudi jaz upala da so se zmotili, pa se žal niso. Sem imela namen kupit rožice, pa se mi v tem vremenu nikamor neda, pa še Natko vlačit v tale dež, brezveze.

Neposredna povezava do sporočila: 4016
23.4.2009 9:06:18   
nanka
Glede avtosedeža, mi imamo Maxi cosi PrioriXP in smo zelo zadovoljni, do zdaj ga je uporabljala Zoja, zdaj pa čaka Natko. Lepo se da poležati in otrok noter lepo spi. Zoja pa ima zdaj Maxi cosi Rodi, pa ni tako dober, ko zaspi ji glava opleta sem in tja.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
23.4.2009 10:02:54   
glugluglu
Dobro jutro,

obupno vreme, nisem povedala, da je naš Tian spet ves šmrkljat že tretji dan, čistim mu nos na način, ki ga pokazala mojcek (še enkrat hvala, to je res fajn zadevauser posted image ), ponoči sem pa morala sesalec vklopiti, ker ga je šmrkelj tako motil. In sedaj se sprašujem kako sta pa Mark in Nina brez vsega tega preživela?user posted image .

še to moram povedati: sem tiste linke o lečah mojemu dragemu pokazala in se zahvaljujem vsem, za to debato, ker je mojemu dragemu vse zelo prav prišlo!user posted image Sicer še vedno analizira, šttudira kaj bo sedaj po novem vzel, ampak nekaj bo.

metuljcek, tvoji linki o svetu slavnih so mi pa vedno zelo fajn, ker me vse zanima, sama pa ne iščem tegauser posted image .
Še kakšna bi nam morala lepit linke o modiuser posted image , ker sedaj bo treba v službo in je potrebno kupiti kakšno novo robo, pa jaz imam še eno poroko poleti in nimam pojma kaj obleči.

Spanje: jaz bom poročala takrat ko bo Tian v miru prespal celo noč, sedaj se namreč še vedno zbujamo kot pri novorojenčkuuser posted image in se mi kar ne ljubi pisati o tem.

Aja še to: tudi jaz se poskušam držati tega, da pri mesecih na R se še ne slačimo in ne sedimo na tleh, tudi ta večjima dvema to tupim, ampak Tian se je že po travi plazil takrat ko so bili tisti vroči dnevi, saj na dekci itak ni zdržal.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 10:41:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4019
23.4.2009 10:51:37   
neboglasnica
Samo, da se pohvalim: naš mali se že dva dni plazi. In ravnokar je "pospravil" knjige s polic.

Neposredna povezava do sporočila: 4020
23.4.2009 10:55:02   
Majuska
'jutro drage dame,

midva z Aleksandrom sva se zbudila šele ob 9h ... očitno je vreme naredilo svoje in je tudi naš mladenič lepo potegnil. Tako da smo pojedli, tudi mami, malček se zdajle igra na blazini.

Za danes sem delala ful plane, kako bova šla na sprehod do Domžal, pa se zdaj lahko samo pod nosom obrišem ... no, morda pa jutri, menda bo spet sonček.

Evo zajtrk ... za nekatere bo že bolj malica ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4021
23.4.2009 10:58:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Tims, kako to misliš, da nisi drobcena? 49 kg meni zveni kot peresna kategorija, no doubt about it.

Čist res ... ne pomnim, kdaj sem jih jaz imela toliko nazadnje ... menda glih v 1. letniku srednje šole user posted image

dudice, flaške - umivam pač z vročo vodo in detergentom, steriliziram že kar nekaj časa ne več.

Ja, od 6. meseca dalje ni več treba sterilizirat stvari. Jaz jih tudi pomivam z vročo vodo, pa kar sproti, drugače bi mi hitro flašk zmanjkalo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4022
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 10:58:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4023
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 11:00:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4024
23.4.2009 11:00:53   
Majuska
Čisto sem pozabila povedat ... da se pri nas že poskusimo plazit. Prvi poskus je obračanje na trebuščku, v vse smeri. Prav zabavno je gledat.

Sicer pa so prvi poskusi pri nas v rikverc user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?