|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
22.4.2009 11:04:29   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

pozdravljene imam eno vprasanje glede materinske sole kako se prijavis in koliko je potrebmo placati na mesec al kako to poteka ker res nimam pojma o pojmu ker pa pri prvi nosecnosti nisem hodla

Odvisno, kam greš. Mislim, da za plačat ni nikjer, pri nas se pa niti prijavit ni blo treba, samo prit si moral, potem smo se pa vsi podpisali (v zd Kamnik).

Brusnice so pa na splošno zdrave za ledvica, jst sicer pijem kar navaden brusnični čaj od Podravke, ker nimam težav. Mi je pa priporočala tudi moja G naj pijem tak čaj. Tko, da mislim, da tu ne boste nič "sfalile". user posted image

Dihanje - ja maternica raste, zavzema vedno več prostora, zato ga je za naše organe, tudi pljuča, manj. Ni kaj!

IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Mam pa eno vprašanje za vse: Kakšne vozičke pa avtosedežke boste / ste kupile? Midva sva včerej naročila Quinnyja Freestyle Comfort 3xl modre barve športni del, košara in vreča za nogice. Avtosedež bova pa vzela tist iz paketa Maxi Cosi - jev, ki paše tudi na najin voziček za kakšne posebne prilike, da ne jemlješ vedno košare. user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Mi edino košare nimamo in je nikoli nismo pogrešali. Kar se pa avtosedeža tiče, pa res paše na vožiček, plus tega je pa eden najvarnejših, kar je bilo meni najbolj pomembno. Na sam voziček sva ga montirala le 2x, je pa tistikrat prav prišlo. Mogoče, če bi naš čmrlj spal tudi po koncu vožnje z avtom, bi ga samo prestavla, samo se je vedno zbudu.

Mene pa ful križ boli zadnje dni... Sem bla mal preveč pridna s pospravljanjem, ampak brez tega pa res ne gre... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
22.4.2009 11:19:42   
katrinka
vim - jaz sem jih spintala iz njihove strani...če ne najdeš kar pokliči pa ti bodo domov vse poslaliuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
22.4.2009 12:33:33   
šivilja
Kolkr sem seznanjena, popkovnično kri odnese kurir iz porodnišnice. Bi blo pa vseeno malo preveč, da bi to zahtevali od tebe ali moža, sploh če daruješ v javno banko.

Strije - v prvih dveh nosečnostih sem uporabljala Vichy - zelo uspešno (moraš pa biti dosleden), zdej mi pa smrdi in uporabljam Weledino olje, zaenkrat tudi uspešno.

Ursi čaj - s temi stvarmi je potrebno v nosečnosti res pazit, mogoče je res bolje brusnično sok, ga je pa nujno treba razredčit, ker je grozno trpek in kisel.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
22.4.2009 12:38:32   
rina22
šivilja, sama uporabljam kremo proti strijam Vichy. Zakaj moraš biti dosleden, če lahko vparšam?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
22.4.2009 12:40:35   
bybyka_1987
jaz jo tudi uporablam in sem izredno zadovoljna z njo :)

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
22.4.2009 13:20:46   
Anonimen
jst sm tut v prvi nosečnosti uporabljala kremo Vichy, pa sm kljub temu fasala strije (pa da ne omenm kolk dnarja je šlo), pol v drugi sm se mazala z beby oljem od Bubchena, pa sm kljub temu fasala še par dodatnih strij, zdej pa se mažem kadar se pač spomnim, ker sm se pač sprijaznila s tem, da strije so in bodo. Mam pač tak tip kože. Aja, pa nisem nč preveč okrogla, sam za primer naj povem, da sm šla v 1user posted image  rodit s 74 kg pri 179 cm višine, v celi user posted image  pa sm se zredila 10 kg. No, tokrat sm bol pridna in sm že sedaj na +11kg, ampak sej pravim, moja koža je že preizkušena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4156
22.4.2009 13:27:10   
bybyka_1987
hehe ja jaz sem dobla v prvi nosecnosti strije pa se mi pol ni dal mazat s tto vichy kremo zdej v drugi nosecnosti k sem se zredila za 1.5kg vse skup  pa sem se zacela mazat zdej z vichy pomaga mi tolk da se sirijo ne pa stare so zacele kar fajn bledet niso vec izrazite ker pri prvi nosec. sem dobila gor 25kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
22.4.2009 13:39:57   
Anonimen
Ma sej jst sm mnenja, da mora bit vsaka mamica lepa in urejena, ker se pol tut dobr počuti, sam zarad strij se pa res ne mislim sikerat. Pa sej konc koncev, če rinem voziček, pa zraven še dva pobalina sprehajam je pa valda vsakmu jasno, da ne morem met postavo vrhunske manekenkeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4158
22.4.2009 13:42:23   
Anonimen
Aja no, razen če bi bla rojena nekje v Ameriki naprimer in bi bla medijsko ful poznana oseba, pol bi pa mela ene dva zasebna trenerja pa ene 4 varuške, pa zasebnega kuharja, ki bi mi jedilnike sestavljal, pa..... No, no Helena, zbudi se!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
22.4.2009 13:43:11   
vim
Jaz se lahko na glavo postavim s temi kilami pa ne bom nikoli pod 13 kg, če bo šlo takole naprej. Še 99 dni pa imam že +8kg. strij začuda nimam, čeprav se mi vsi režijo ko rečem, da mi koža ni prav. AMpak meni dejansko ni prav. Jaz trebuha nisem imela do 17 tedna potem sem 1h vzhajla potem pa tja od 20. tedna do 24 mir zdaj pa spet ful narašča. In koža me skoz srbi pa mažem z vsemi možnimi stvarmi.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

Neposredna povezava do sporočila: 4160
22.4.2009 13:45:33   
ninocka
V ponedeljek sem mela pregled pri G. Sem ga mela ob 8ih zjutraj in sva padla na obvoznici v tako guzvo (pa vsazga otroka je blo treba drugam odpeljat) tko, da sva startala iz LJ sele ob 8ih. V PO sva prisla okrog 8:30 in sva sla najprej v porodnisnico, da so mi vzeli kri zaradi negativne krvne skupine, potem sem sla pa na pregled. Pridem tja, cakalnica nabito polna, dam kartico, se opravicim, ker zamujam, pa mi rece sestra, da oni tud zamujajo. In me cez 2 min poklice not na tehtanje in merjenje pritiska, cez slabih 10 min pa se na pregled. Je sel moj z mano not (zaradi stanjsane matrenice), pa mi G ni mogu UZ narest, ker sem sla prej lulat in bi  mogla met poln mehur...sem mislila, da bo dalj casa trajalo in me je ze tolk lulat tiscalo, da hodit nisem mogla V glavnem smo se zmenili, da pridem cez kaksne 1.5 ure nazaj, vmes sva sla pa na kavico v Mercator center, moj mi je kupil se eno nosecnisko majcko, k ma na trebuscku odtis nogic, pol pa nazaj v ambulanto. In tam so se zmeraj sedele ene zenske, ki so ble not, ko sem jst zjutraj prisla na pregled, jst sem sla pa spet po ene 10-15 min not. Mehur je bil dost poln, da je videl, maternica meri manj kot 4 mm. Moram se pazit, nic fizicnega dela, nic obesanja perila, dvigovanja otrok in nic sexa   Ce bom mela kaksne popadke, moram pa takoj v porodnisnico (pri tem sem ga seveda vprasala se, kako sploh izgledajo popadki ).
Ker sem mogla cakat do 1h na injekcijo, sva sla se na eno kavico, pol sem sla po piko v rito (moram pohvalit to sestro, ker je bla fuuul prijazna), pa moji veeliiiki riti je rekla ritka , potem pa sibala v LJ.

V petek sem za nasega minija celo nekaj kupila - 1 bodi, 1 majcko z dolgimi rokavi za jeseni in kompletek 2 tankih hlack za poleti user posted image user posted image user posted image

Mam pa tamalega doma, ker je bolan in sem se se jst nalezla in zdaj kiham, kasljam, smrkam, vceraj me je se glava bolela....user posted image

Pozdravljene vse nove oz. na novo pridruzene user posted image user posted image user posted image
Zaspancka, jst mam tud 3Xl comforta + kosara + MC cabrio. Prezadovoljan z vsem user posted image user posted image user posted image

izvorne celice - joj, moram se se pozanimat in izpolnit papirje, ampak bom darovala v javno banko. Ce kadarkoli komu pride prav in mu pomaga, bom zelo vesela. Pa ce se resi 1 zivljenje nekega otrocka - boljs to, kot pa da je vse skupaj romalo v smeti...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4161
22.4.2009 14:06:03   
šivilja
A ja glede doslednosti - to se ni nanašal na Vichy kremo ampak na vse. Če redno mažeš enkrat do dvakrat na dan je velika verjetnost, da strij ne bo. Če pa se mažeš bolj poredko se pa pojavijo. Nekaj sem jih pridelala v drugi nosečnosti okoli popka, ker mi ni zneslo se mazat ob leto in pol starem otroku, zdaj v tretje sem spet bolj pridna, tako da še ni novih.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
22.4.2009 14:26:02   
tilča
tud jaz pospešeno vzhajam in naraščam:))) vsak dan gledam, če je že kje kašna strija, zaenkrat še nobeneuser posted image . Imam pa nekaj strij še iz pubertete in mojega nihanja v teži (po prsih in bokih), pa se nisem nikoli sekirala, ker so skoraj neopazne... zdaj se pa prav bojim, da bi jih dobila po trebuhu, upam, da jih ne bo. Drugače pa uporabljam kremo od l'occitane, ki ni prav za strije ampak je kot nek balzam za masažo dojenčka in za mamico. Krema je iz karitejevega masla in mandljevega olja in sem res zelo zadovoljna z njo. Je zelo mastna, ampak super, saj se je ne porabi veliko. Mažem se enkrat na dan od prsi pa skoraj do kolenuser posted image , pa sem šele pred kratkim načela drugo - mislim, da bo zdržala do konca. Stane pa okoli 30 eur, pa se mi ni zdelo tako grozno, ker bom porabila le dve v celi nosečnosti.

Drugače pa se mi zdi, da me malo nosečniška depresija dajeuser posted image in mi gre vse na živce, za vsako stvar bi se zjokala, paničarim glede slube, saj mam samo še en mesec pa še tolk za narest... si grem že kar mal na živce, ker bi morala uživat v nosečnosti jaz pa kompliciramuser posted image

glede lupinice sem se pa jaz odločila za Maxi cosi cabriofix (kupila bom tudi easyfix sistem za pritrditev na isofix v avtu) - sem gledala teste na AMZS strani, pa je bila MC s sistemom easyfix naboljš ocenjena v tej starostni skupini avtosedežev.

končno spet sončekuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
22.4.2009 14:41:14   
lilka
Evo mene po dooooolgem času!

kg: 5+

pritisk:120/70

voda,kri:BP

otekanje: ne

naslednji pregled: 12. 05. 2009

Pa mi je včeraj predlagal bolniško, ko me je vprašal kje in kaj delam, ker baje take vodstvene odgovorne funkcije niso primerne za mojo že veliko nosečnot, pa sem rekla, da ne grem na bolniško, ker če bom pa doma bom pa kuhala, prala, likala, čistla za vse ker se bo to pričakovala in bom pol pa fizično preveč utrujena, da bi se še do večera z mojo 2 letnico igrala. Zdej bom vidla kaj bo rekel spet čez 3 tedne....

Porodniško nastopim:24. 06. 2009 sem že dobila potrdilo

voziček: quinny speedy sx, avtosedež: maxi cosi

monty: od jane so mi fuuuuuul lepi vozički, samo mi je tista košarica nekam čudna, svakinja ima vse v kompletu, pa se zdej ne morem spomnit kaj me je že zmotilo....

Dobrodošle vse noveuser posted image

Nič, grem počasi zaključit in domov...

Lepe dneve vam želim in ko utegenem se vam kaj javim, da ne boste čisto pozabile nameuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu tilča)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
22.4.2009 14:58:34   
Lejkica
Živjo vsem!

Samo tok, da se javim, sem iz pregleda. Vse ok. Itak sva samo maternico zmerle, poslušale srček, dobila sem potrdilo o pdp-ju, pa napotnico za porodnišnico in za rešilec. Vse skupaj 5 minut, ker trenutno nimam nobenih težav. user posted image

Za seznam:

Naslednji pregled: 22.5. UZ samoplačniški

Kile: +16kg (čeprav vsi govorijo, da sem mi ne vidi tok kil, prej sem bla kr suha)

Otekanje: jst sem bla ful otečena tri tedne nazaj, v obraz, tko da od takrat ne jem več soli, in imam zdej obraz spet ok.

Strije: jst se mažem z navadnim mandljevim oljem. Baje ni važn s čim se mažeš, važen je, da si to kremo/olje vtiraš najmanj 5 minut, da res pride čim globje v kožo. Moja koža zaenkrat ok (trkam na les).

Lepo bodte, kakšen sonček, komi čakam da spokam iz šihta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
22.4.2009 15:30:24   
bybyka_1987
no pol pa ce me boste dodale na seznamcek vam pa se jaz javim kaj sem zvedla na danasnjem pregledu vse je ok bilo je tudi samo poslusanje srcka pa merjenje maternice  kg:+1.5kg naslednji pregled 27.5. uz samoplacnisko 

(odgovor članu Lejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
22.4.2009 18:08:53   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Jaz se lahko na glavo postavim s temi kilami pa ne bom nikoli pod 13 kg, če bo šlo takole naprej. Še 99 dni pa imam že +8kg. strij začuda nimam, čeprav se mi vsi režijo ko rečem, da mi koža ni prav. AMpak meni dejansko ni prav. Jaz trebuha nisem imela do 17 tedna potem sem 1h vzhajla potem pa tja od 20. tedna do 24 mir zdaj pa spet ful narašča. In koža me skoz srbi pa mažem z vsemi možnimi stvarmi.

Vim nebi te rada strašila, ampak malo ta link preberi o srbečici
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5380349,5381022#msg-5381022

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
22.4.2009 18:32:55   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: tilča

Drugače pa se mi zdi, da me malo nosečniška depresija daje in mi gre vse na živce, za vsako stvar bi se zjokala, paničarim glede slube, saj mam samo še en mesec pa še tolk za narest... si grem že kar mal na živce, ker bi morala uživat v nosečnosti jaz pa kompliciram

tilča, meni se čist isto dogaja.. Mi vse gre tak na živce, pa tak se mi nič ne da, čeprav bi še mogla tolko stvari za fax narediti.. Potem pa na velko paničarim in tečnarim.. Najbolj žalostno pa se mi zdi, ko pomislim, da bo nosečnost tak hitro minila, jaz pa si ne vzamem dovolj časa za sebe in za user posted image . Se mi kar zdi, da premalo časa posvetim res veselemu pričakovanju user posted image Potem imam pa slabo vestuser posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 22.4.2009 18:33:44 >

(odgovor članu tilča)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
22.4.2009 18:34:27   
rina22
Ups, pardon, sem prvič citirala, pa očtno nisem dobro naredlauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
22.4.2009 23:27:30   
Zerlina
Drage moje nosečnice ... a že veste, da malo bitjece že posluša, kaj se dogaja okoli vas ... Posluša katera Mozarta, Haydna ...? Menda blagodejno vpliva na malega navihančka ... upam, da se dobro počutite in veselo božate svoje trebuščke. In da vas partner razvaja ... jaz se grem ravno prepuščati masaži ...user posted image  

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
23.4.2009 7:46:25   
Češnca
Dobro jutro! Res je dežek, ampak je pa tud četrtek!!! user posted image  Od sodelavke mož pravi, da je to ta mali petek, in jst se strinjam! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zerlina

Drage moje nosečnice ... a že veste, da malo bitjece že posluša, kaj se dogaja okoli vas ... Posluša katera Mozarta, Haydna ...? Menda blagodejno vpliva na malega navihančka ... upam, da se dobro počutite in veselo božate svoje trebuščke. In da vas partner razvaja ... jaz se grem ravno prepuščati masaži ...user posted image  

Ja, mi poslušamo Mozarta - je prov fajn! user posted image  
V masaži pa le uživaj, to nam zdej pripada.

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tilča

Drugače pa se mi zdi, da me malo nosečniška depresija daje in mi gre vse na živce, za vsako stvar bi se zjokala, paničarim glede slube, saj mam samo še en mesec pa še tolk za narest... si grem že kar mal na živce, ker bi morala uživat v nosečnosti jaz pa kompliciram

tilča, meni se čist isto dogaja.. Mi vse gre tak na živce, pa tak se mi nič ne da, čeprav bi še mogla tolko stvari za fax narediti.. Potem pa na velko paničarim in tečnarim.. Najbolj žalostno pa se mi zdi, ko pomislim, da bo nosečnost tak hitro minila, jaz pa si ne vzamem dovolj časa za sebe in za user posted image . Se mi kar zdi, da premalo časa posvetim res veselemu pričakovanju user posted image Potem imam pa slabo vestuser posted image

To so samo hormoni! Brez slabe vesti, prosim. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ma sej jst sm mnenja, da mora bit vsaka mamica lepa in urejena, ker se pol tut dobr počuti, sam zarad strij se pa res ne mislim sikerat. Pa sej konc koncev, če rinem voziček, pa zraven še dva pobalina sprehajam je pa valda vsakmu jasno, da ne morem met postavo vrhunske manekenkeuser posted image .

Se podpišem!!!

Lepo se mejte, naj tistim, ki ste pridne v službah, delovni dan hitro mine, ostale pa že zdaj počivajte - je pravi dan za to! user posted image

Jst grem pa mal študirat, mogoče mi pa uspe nekaj strni napacat preden pride julij!

< Sporočilo je popravil Češnca -- 23.4.2009 7:47:08 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Zerlina)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
23.4.2009 7:47:39   
monty
dobro jutro mamice!

Ojoj kakšno vreme nas je pričakalo po tako čudovitem dnevu kot je bil včeraj. Prav za ostat pod kovtrom, sploh ne bi šla ven če bi bla doma. bljak!
ampak bo pa od jutri naprej baje lepo in toplo!

a že odštevate do porodniške? Meni je vse še tako čudno, prav ne morem verjet, da je že pred vrati! Imam še tri tedne, ko bom cel teden na delu in en teden dva dni dopusta, potem pa upam, da mi ostane še cel mesec doma.

malo sem se posvetovala za dopust v 36 tednu, pa so mnenja različna. Sem mislila it v Umag ali Savudrijo, ki je blizu Slovenije in Izole, pa kao ni najbolje, ker nikoli ne veš kaj bo na meji in na cesti. Kaj mislite?????

(odgovor članu Zerlina)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
23.4.2009 7:51:03   
elevitka
Dobro jutro!

No pa smo tudi mi končno kupili voziček JANE SLALOM PRO MATRIX (športni del, košara - matrix avtosedež in  zimsko vrečo)

user posted image

Glede transporta popkovnične krvi je pa takole (sem se pozanimala -tako da iz prve roke: po odvzemu ob porodu je ˝zadeva˝ ob porodnici- tudi na oddelku na sobni temperaturi. Ko prejmete od institucije po pošti vse instrumente za odvzem, hkrat dobite tudi dopis s tel. številko, na katero obvestite tisto institucijo da ste rodile in da jih pri vas v tej in tej porodnišnici čakajo matične celice - TOREJ JE NA VAS da obvestite da jih to čaka, prevoz in ostalo organizira institucija sama, tako da porodnišnica nima nič z tem.

Pa še nad nečim sem bila presenečena - sicer nevem ali je v vseh porodnišnicah takole ali samo pri nas v Mariboru. Ali pri vas porodnice pred porodom klistirajo? pri nas ne - pa me je kr groza ob pomiselku da bi ob iztisu otroka ven pogledalo še kaj druga kot le otroška glavica user posted image

(odgovor članu Zerlina)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
23.4.2009 8:15:05   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Glede transporta popkovnične krvi je pa takole (sem se pozanimala -tako da iz prve roke: po odvzemu ob porodu je ˝zadeva˝ ob porodnici- tudi na oddelku na sobni temperaturi. Ko prejmete od institucije po pošti vse instrumente za odvzem, hkrat dobite tudi dopis s tel. številko, na katero obvestite tisto institucijo da ste rodile in da jih pri vas v tej in tej porodnišnici čakajo matične celice - TOREJ JE NA VAS da obvestite da jih to čaka, prevoz in ostalo organizira institucija sama, tako da porodnišnica nima nič z tem.

o hvala za podatke, je dobr to vedtuser posted image

monty - jah tezko rečem glede dopusta, načeloma se res loh kej zgodi - guzva, kaka nesreča itd. tezko je pamet solit, men se tud ful lušta it na morje in najbrz bom svojga spravla da greva, sam 100% na slo obalo - ker je izola blizu(čeprav je loh tud gužva)sem nameravala prej se kam drugam it pa je moj reku da ne, da ne bo reskiru in ne odstopa od tega - sej po en stran ma prav, po drugi pa pretirava...vem pa da ce bom prevec tezila mi bo na vrt postavu meter krat meter plastičen bazen in me not postavu...pa bo to moje morjeuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
23.4.2009 9:24:21   
monty
za morje je res lahko sranje s kako nesrečo... sam men je tole slovensko primorje tak drek, da mi je prav bedno sem it. je pa res VELIKO BOLJ PEMETNO. pri naših južnih sosedih nikoli ne veš kaj bodo skomplicirali ali pa na meji, da bi kaj težili. si ne znam predstavljat, da bi jim povečala populacijo.

a ima katera kakšno dobro idejo za Slo primorje za apartma ali bungalov, kjer je lahko zraven velik, ampak res velik pes in da je blizu kaka ne ravno  v stilu portoroža nabita plaža. tako bolj mirno okolje, ne sredi mesta????? PROSIM ZA POMOČ, KER RES NE VEM KAM BI LAHKO ŠLA PRI NAS.

se mi pa tolk lušta morja, da bom prav sitna, če ga ne izsilim user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?