ninocka
|
V ponedeljek sem mela pregled pri G. Sem ga mela ob 8ih zjutraj in sva padla na obvoznici v tako guzvo (pa vsazga otroka je blo treba drugam odpeljat) tko, da sva startala iz LJ sele ob 8ih. V PO sva prisla okrog 8:30 in sva sla najprej v porodnisnico, da so mi vzeli kri zaradi negativne krvne skupine, potem sem sla pa na pregled. Pridem tja, cakalnica nabito polna, dam kartico, se opravicim, ker zamujam, pa mi rece sestra, da oni tud zamujajo. In me cez 2 min poklice not na tehtanje in merjenje pritiska, cez slabih 10 min pa se na pregled. Je sel moj z mano not (zaradi stanjsane matrenice), pa mi G ni mogu UZ narest, ker sem sla prej lulat in bi mogla met poln mehur...sem mislila, da bo dalj casa trajalo in me je ze tolk lulat tiscalo, da hodit nisem mogla V glavnem smo se zmenili, da pridem cez kaksne 1.5 ure nazaj, vmes sva sla pa na kavico v Mercator center, moj mi je kupil se eno nosecnisko majcko, k ma na trebuscku odtis nogic, pol pa nazaj v ambulanto. In tam so se zmeraj sedele ene zenske, ki so ble not, ko sem jst zjutraj prisla na pregled, jst sem sla pa spet po ene 10-15 min not. Mehur je bil dost poln, da je videl, maternica meri manj kot 4 mm. Moram se pazit, nic fizicnega dela, nic obesanja perila, dvigovanja otrok in nic sexa Ce bom mela kaksne popadke, moram pa takoj v porodnisnico (pri tem sem ga seveda vprasala se, kako sploh izgledajo popadki ). Ker sem mogla cakat do 1h na injekcijo, sva sla se na eno kavico, pol sem sla po piko v rito (moram pohvalit to sestro, ker je bla fuuul prijazna), pa moji veeliiiki riti je rekla ritka , potem pa sibala v LJ. V petek sem za nasega minija celo nekaj kupila - 1 bodi, 1 majcko z dolgimi rokavi za jeseni in kompletek 2 tankih hlack za poleti Mam pa tamalega doma, ker je bolan in sem se se jst nalezla in zdaj kiham, kasljam, smrkam, vceraj me je se glava bolela.... Pozdravljene vse nove oz. na novo pridruzene Zaspancka, jst mam tud 3Xl comforta + kosara + MC cabrio. Prezadovoljan z vsem izvorne celice - joj, moram se se pozanimat in izpolnit papirje, ampak bom darovala v javno banko. Ce kadarkoli komu pride prav in mu pomaga, bom zelo vesela. Pa ce se resi 1 zivljenje nekega otrocka - boljs to, kot pa da je vse skupaj romalo v smeti...