inuasa
|
Pozdravljene, julijke! Še ena, ki redno bere in nič ne piše...no, zdej lahko pričakujete roman za naprej in za nazaj Najprej podatki za seznamček: nabrani kg: 10+ obseg trebuščka: 97 cm stan: koruznica otekanje: ne naslednji pregled: 20.05.2009 porodniško nastopim 8.6.09 - Očitno pričakujemo
...ker se pridno kaže na vsakem pregledu. Sicer nisva hotela vedeti, ampak je ginekolog tako vztrajno nakazoval, da je moj na zadnjem pregledu kar vprašal...in tud na UZ se je zelo očitno videlo, da ne bo punčka. - Prihajam iz Cerknice, živim v Kopru...pa verjetno ne bom dolgo. To pa zato, ker je trenutno podnajeniško stanovanje za 3 premajhno...večja stanovanja pa imajo ubijalske najemnine...
tko da se verjetno selimo nazaj na celino...kjer sicer tvegam fajt z mojimi starši, ki imajo radi vse pod kontrolo...bomo videli...čeprav dosti časa za odločit se nimamo več. Posledično temu nimamo urejene nobene sobice...voziček sva kupila včeraj (iz druge roke), posteljico bomo uporabili še mojo (ni kaj...so jo starši zelo čuvali, no, dobro da sta jo brata prej prerasla, kot bi jo lahko uničila )...oblekice še nabirava, no do zdaj sva kupila samo en kompletek za iz bolnice...ostalo vse dobimo...aja, pa mojemu sem kupila za RD dudo z napisom:"papa is the best" - Na žalost imam tudi jaz tako srečo (kot še nekaj nosečk tu gori), ki imajo pogodbo za določen čas...in je seveda ne bodo podaljšali...še to, da naj mi podaljšajo vsaj do porodniške sem jih mogla fehtat...
baje da bo urejeno, ma dokler nimam papirjev nič ne verjamem. - Drugače pa gre cela nosečnost tako mirno mimo mene, da sploh ne dojemam, da smo že v 31. tednu (od jutri dalje). Edino kar je, me zadnji teden zelo močno (pa niti ne skozi) boli v spodnjem delu trebuha...se komaj sestavim iz stola/postelje, pa še potem komaj naredim par malih polžjih korakcev...poskušam blažiti, da ležim ko lahko in pijem Magnesol....sem že tako daleč, da se mi tud Magnesol ne zdi več zanič
Ne vem, ker sem drugače zaradi mirne nosečnosti cel čas pridno skakljala naokoli, in delala tako kot sem vedno (so me že sodelavci mirili, naj se umirim, pa naj pustim kakšno stvar za naredit še za druge...pridni sodelavci )ampak se nekako nisem mogla sprijaznit z tem, da zdej pa nečesa nebi zmogla...tko, da se zdaj hecam, da je očitno poštekal, da me lahko umiri, samo na ta način...no, tako mali...pa me ma že čist pod kontrolo.. - V MŠ po vsej verjetnosti sploh ne bova hodila...moj ginekolog je ne zahteva...časovno je malo težko izvedljiva...itak se tuki na RR zve ogromno pametnih stvari iz prve roke...kar mi je bolš kot splošna teorija...sej ne,da je MŠ nepotrebna...daleč od tega.
- Ha, ena je spraševala, če kaj poslušate Mozarta, Haydna in podobno glasbo. Jst se sprašujem, kakšen bo moj mali, ker je mama bolj na rock usekana...haha...moj 10 let mlajši brat me ves čas zafrkava, da bo čisto zmešan...po mami Sicer pa baje itak vsi Einsteini in drugi intelektualci poslušajo rock, metal...itd...tko da pričakujemo enega "hekerčka"
. Namreč oba z mojim sva računalničarja...tko da bo verjetno prej klikal po miški kot govoril - Ime....še vedno ni izbrano...nikoli si nisem mislila, da je to tako težko delo
- Toksa...kaj je to? Sploh se ne ubadam z tem...res je edino, da zelenjavo malo bolj oprem...pa domačim mesninam sem se odpovedala (sicer z težkim srcem, ma naj bo). Drugače pa se ne obremenjujem z njo...raje uživam v čokoladnih sladkostih...kaj bi jaz brez čokolade......
- Strije...hm...to tud ni moje področje...nekak se mi ne ljubi gledat vsak dan in iskat če je kakšna nova prišla...raje uživam, ko gledam trebušček, kako skače gor in dol
. No drage moje ...še naprej tako dosti pišite, da bom še naprej mela kaj za brat. BTW: dostikrat se res do solz nasmejim vašim postom...kar tako naprej...uživajte v prvomajskih praznikih in vsak dan potem. Upam, da se javim še kaj preden rodim ...pa se opravičujem, ker sem toliko zadolgovezila... Pozdravček iz obale vsem nosečkam...