|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
22.4.2009 21:53:36   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Pupka, kje si pa to bla da nisi smela dojit?
Ker jst sem tud mela Kristi pod lučko, ampak sem jo za hranjenje ven vzela. Men so še celo rekl da moram čim več dojit.

Na Ptuju. Blo je pa takole. Tretji dan po porodu je mel povišan hemoglobin in so ga dali pod lučko. Sem ga lahko dojila. POl sem naslednji dan šla domov. Čez 4 dni je pa mel hemoglobima 423, kar je precej visoko. In ker bi lahko bil vzrok v mleku so prekinli dojenje.

A v mleku je lohk vzrok? Vprašam, ker ne vem. Ampak kokr je men znano ne... Pa so mu dal slučajn eno zdravilo? Kristi je en k sirup dubla. Mi smo bli tud v P pod lučko, ene 20 ur vsega skup. Hvalabogu smo mel čez dva dni kontrolo k je bilirubin narasu na cerka 320. Smo mogl dol ostat in je bla pol 24 ur pod lučko. Sam pri men je tamala skoz spala doma in ful mal jedla, zato je pa bil bilirubin tok visokuser posted image
Ja, če bi pa šele čez 4 dni pršla bi bil pa verjetn en tak bilirubin k pr vas.
Ampak res, prvič slišm da bi bil lohk vzrok zlatence v mleku.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
22.4.2009 21:54:54   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ker jst sem tud mela Kristi pod lučko, ampak sem jo za hranjenje ven vzela. Men so še celo rekl da moram čim več dojit.

Na Ptuju. Blo je pa takole. Tretji dan po porodu je mel povišan hemoglobin in so ga dali pod lučko. Sem ga lahko dojila. POl sem naslednji dan šla domov. Čez 4 dni je pa mel hemoglobima 423, kar je precej visoko. In ker bi lahko bil vzrok v mleku so prekinli dojenje.

Verjetno je imel povišan bilirubin, ne!? user posted image

oooo, porko dijo... seveda- BILIRUBIN user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
22.4.2009 21:55:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Cita, a Lauro šunta proti teb? Grdo, grdo je otroka za lastne namene izkoriščat

Moje mišljenje je ja...in naj ne gre k meni pa še kaj...joj občutljiva tema...user posted image user posted image user posted image user posted image

Prasec!!!!!!!!
Tuki smo če se boš hotla pogovort, zdej ti pa ne bom več težila k vidm da ti ni prijeten o tem govort...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
22.4.2009 21:56:38   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Verjetno je imel povišan bilirubin, ne!? user posted image

oooo, porko dijo... seveda- BILIRUBIN user posted image user posted image user posted image

Jst pa sploh opazila nisemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
22.4.2009 21:57:32   
Pupka

A v mleku je lohk vzrok? Vprašam, ker ne vem. Ampak kokr je men znano ne... Pa so mu dal slučajn eno zdravilo? Kristi je en k sirup dubla. Mi smo bli tud v P pod lučko, ene 20 ur vsega skup. Hvalabogu smo mel čez dva dni kontrolo k je bilirubin narasu na cerka 320. Smo mogl dol ostat in je bla pol 24 ur pod lučko. Sam pri men je tamala skoz spala doma in ful mal jedla, zato je pa bil bilirubin tok visokuser posted image
Ja, če bi pa šele čez 4 dni pršla bi bil pa verjetn en tak bilirubin k pr vas.
Ampak res, prvič slišm da bi bil lohk vzrok zlatence v mleku.

Tko so mi rekli.  user posted image Sam itak jim je blo nekak jasno kaj je bil vzrok. Sam so očitno mogli to narest. Moj bejbi je mel full buške po glavi. Na vrhu 2 in zadaj še eno. Je bil res težek porod- kako je zgledal user posted image si lahko pogledaš v albumu.  In zaradi teh bušk je dobil tako zlatenco.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
22.4.2009 21:58:48   
user posted image

Moje mišljenje je ja...in naj ne gre k meni pa še kaj...joj občutljiva tema...user posted image user posted image user posted image user posted image

Prasec!!!!!!!!
Tuki smo če se boš hotla pogovort, zdej ti pa ne bom več težila k vidm da ti ni prijeten o tem govort...

Hvala da mi stojite ob strani pa če ne fizično vsaj tkole mi je lažje...ampak je res tema ko nikoli ne vem kdo bere...sej težiš mi pa sploh ne sem srečna da me nekdo posluša...user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
22.4.2009 21:59:22   
Pikica_82

Uf, kak mi je to znano, je moja mama na meni to izvajala... Ampak veš, otroci še predobro vejo, kje jim je fajn in kdo jih ima iskreno rad. Jaz sem bla mlajša takrat, kot pa je tvoja punčka zdaj, pa sem se mami uprla, da laže, da ati pa ni tak in da ga mam najraje na svetu in da tega ona ne bo spremenila. Ne glede na to, kaj bo rekla ali pa naredila.
Upam, da bo tudi tvoja pupa odreagirala s srcem!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
22.4.2009 22:03:41   
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Uf, kak mi je to znano, je moja mama na meni to izvajala... Ampak veš, otroci še predobro vejo, kje jim je fajn in kdo jih ima iskreno rad. Jaz sem bla mlajša takrat, kot pa je tvoja punčka zdaj, pa sem se mami uprla, da laže, da ati pa ni tak in da ga mam najraje na svetu in da tega ona ne bo spremenila. Ne glede na to, kaj bo rekla ali pa naredila.
Upam, da bo tudi tvoja pupa odreagirala s srcem!

Naj povem da sem sama ločenih staršev na kratko nikoli nisem živela z nikomer ne z očetom in ne z mamo ampak sem bial pr stari mami ki sem ji za vsako minutko hvaležna odrast sem mogla pr 10 letih toliko kolikor je danes tara moja Laura in točno vem in tudi takrat sem vedela koga imam najraje...ampak mojo punco pa veselo in na veliko podkupujejo in največji problem je to ker tam nima nobenega reda in lahko dela vse kar želi pr meni pa pač ni tako želim ustaljen red kar pa mislim da ji ni všeč in je pač tako kot je...še več bi lahko povedala...

HVALA...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
22.4.2009 22:05:28   
Pupka
cita sam tole. On hoče prav to. Ker ga tvoja sreča očitno žuli. Probaj se pogovorit z hčerko. 1x, 2x, 3x, 10x če bo treba. In ne pusti se, punca. user posted image user posted image user posted image
Moj prvi sin je "plod" one night stand-a. Tip ve, da je oče, ampak nekak ni mel interesa ohranit stike al pa se karkoli pozanimat o tamalem. Jaz mu ne zamerim, niti ga ne obsojam, in v nič ga nisem silila. Tako tavečji "nima očeta". In smo se že soočili s to težavo. Jaz se z Galom ogromno pogovarjam. In zgleda da pomaga. Je mi pa tudi že rekel ko sem ga okregala enkrat (ne vem zakaj- nisva pa nič govorila o atiju): "Boš ti že videla, ko bom zrasel bom šel iskat atija in me ne bo nazaj" user posted image user posted image user posted image user posted image Me je kar stistnilo, ampak, kot sem rekla.- pogovarjava se ogromno. Nikoli pa nisem rekla nič slabega o tem človeku.

TO SO ZGODBE, KI JIH PIŠE ŽIVLJENJE!

Jaz o takih stvareh vedno odkrito govorim in me ni sram prav ničesar. Zaradi tega sem to kar sem in ponosna sem na to.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
22.4.2009 22:06:45   
Katjusa
pupka, hvala ti točno to sem preživljala, lačnega otroka.... jst nisem dobila mleka čist nič, ena sestra mi je vpričo mame rekla, da če mu ne bom dala bo umru in da bomo prišli na pediatrijo in ne vem kaj vse je še naklatla.... in mi je rekla ja gospa kaj boste pa dali otroku jest če nimate mleka (kot, da sem jst kriva, da ga nimam) brdavičke sem imela cele krastave ker so bile do krvi ranjene, bolelo k hudič ampak to ni nič v primerjavi z bolečino, ki je bila v mojem srčku in z bolečino, ki jo nosim še danes
po drugem porodu sem takoj, ko sem prišla v sobo (je bil še mož polek) in ko so pripeljali Benjaina povedala kako je bilo v prvo in če bo kak problem dobit dodatek seveda so zatrjevale, da ne in prvo noč je benjamin skos sesal kak sem ga odstavla tako je jokal in mene je že vse bolelo mlekeca še ni blo in spala še nisem nič pa je bla ura 5 zjutri ko sem poklicala, če lahko dobima dodatek dobila sem odgovor da ne češ da mora vlečt.... takoj zjutraj sem poklicala možeka (čutla sem, da bom padla v depresijo) in me je potolažil in mi rek nej zahtevam flašo in da se nej postavim zase in za otroka in to sem tud nardila s solzami v očeh in z ihitajočim glsom sme prosla pediatrinjo, če ga lahko hranim po flaši.... tretji dan sem opazla da mi mleko ven teče in sem ga pristavla in je sesaluser posted image user posted image user posted image user posted image sam nikol ni mel dost kr cel dan bi sesal, doma sem mu dala dodatek in si spumpala iz obeh prs 20ml, ko je prišla patronažna sme ji povedala je rekla da nima smisla in da se raje nej ne živciram.... aja benjamin je že v porodnišnici spil 70ml doma že 80 jst sem pa imela 2x na dan 20 iz obehuser posted image ....
zakaj mi pri benjaminu niso dale tistih 5 ml da bi jih pojedel in malo zaspal in jst bi si malo spočila... sej je res, da nisem imela nobenega pododa težkega ampak utrujena sem pa vseeno bila in si nisem zaslužla niti urce počitka po mnenju sesteruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
22.4.2009 22:09:39   
birdy
Pupka, a je bil vakum?
Sam lej, nočem bit pametna, res ne, ampak povišan bilirubin se pojav zarad nezrelih jetr (zelo poenostavljen povedan) in tiste buške res nimajo popolnoma nič zraven.
Mislm, mal vem ker smo mi obakrat mel zlatenco, tavečja je bla isto buškasta, sicer ne tok, pa ni niti pod lučko rabla it. Je hitr padl vse skup.
Bom zdele prov nanetu pogledala za zlatenco, ampak zarad bušk al pa zarad mleka pa res prvič slišm. Pa se ne zajebavam, bolj se sprašujem o strokovnosti...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
22.4.2009 22:11:01   

cita sam tole. On hoče prav to. Ker ga tvoja sreča očitno žuli. Probaj se pogovorit z hčerko. 1x, 2x, 3x, 10x če bo treba. In ne pusti se, punca. user posted image user posted image user posted image
Moj prvi sin je "plod" one night stand-a. Tip ve, da je oče, ampak nekak ni mel interesa ohranit stike al pa se karkoli pozanimat o tamalem. Jaz mu ne zamerim, niti ga ne obsojam, in v nič ga nisem silila. Tako tavečji "nima očeta". In smo se že soočili s to težavo. Jaz se z Galom ogromno pogovarjam. In zgleda da pomaga. Je mi pa tudi že rekel ko sem ga okregala enkrat (ne vem zakaj- nisva pa nič govorila o atiju): "Boš ti že videla, ko bom zrasel bom šel iskat atija in me ne bo nazaj" user posted image user posted image user posted image user posted image Me je kar stistnilo, ampak, kot sem rekla.- pogovarjava se ogromno. Nikoli pa nisem rekla nič slabega o tem človeku.

TO SO ZGODBE, KI JIH PIŠE ŽIVLJENJE!

Jaz o takih stvareh vedno odkrito govorim in me ni sram prav ničesar. Zaradi tega sem to kar sem in ponosna sem na to.

Veš kolikokrat sva se že pogovarjali in ji povedala kaj mislim kako in kaj vse je ok dokler ne gre k njemu ko pride tja je vse na starih tirih...težko bo in še me čakajo težko boji...ko je pr nas in ko mora se ućit kaj pospravit za sabo pa reče joj  pa rečem a je težko??seveda je sej vem ker ni navajena reda...ampak ko jo kaj kregam al ap kaj ampak ne tist fulll kreganje pa reče bom šal pa domov k atiju ja kaj naj rečem na to in to ni enkrat bil takle odgovor že ne vem kulkrat je že šla spakirat pa sem rekla ne počni tega ko veš da te imamo vsi radi...živlenje je kot ena cesta ko ima na tisoče ovinkov ampak na koncu ugotovič da je vedno levi in samo desni...ampak veliko pa jih je...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
22.4.2009 22:11:45   
Pupka
Ko bi jim tiste bučke človek kar odgriznil. user posted image user posted image Ampak dobro- bomo zrasli, kajne.

In huraa za možeke in partnerje, ki znajo stat ob strani  user posted image user posted image Pomaga!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
22.4.2009 22:12:42   
Onasiss
Dobr večer, sem se kar namatrala, da sem vas vse za nazaj prebrala.

Mi trije smo zopet sami preživeli popoldan. No pa sej to je že postala rutina. user posted image user posted image user posted image  Z **** in ta dec.user posted image user posted image user posted image user posted image  Cele popoldneve sem sama z dvema otrokoma, ampak najhujše pri tem je, ker ga Vito najbolj pogreša. Vidi druge otroke k igrajo nogomet pa me pol sprašuje kdaj bosta pa oči in on igrala nogomet. user posted image Da se ti trga srce.user posted image . In kaj je najhujše, to traja odkar se je Evi rodila. Dam hod ob desetih, ko otroc že spijo...........

Pa kakšen k.....v life je to. In valda skoz sam pizdim k mi gre to že totalno na k....  POČUTIM SE KOT MAMA SAMOHRANILKA, k dec hod itak sam spat domov, ko je pa dopoldne doma (dela samo popoldne) pa non stop visi sam pred računalnikom.

A mi lahko PROSIM nekdo vrne mojega moža, ker ga zelo pogrešam in mu pove, da ga imam rada. user posted image .

Sory punce tud jaz sem samo človek in vem, da mi znate pomagat, da mi stojite ob strani. Mogla sem se spucat.

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
22.4.2009 22:13:33   
Katjusa

user posted image

Prasec!!!!!!!!

Hvala da mi stojite ob strani pa če ne fizično vsaj tkole mi je lažje...ampak je res tema ko nikoli ne vem kdo bere...sej težiš mi pa sploh ne sem srečna da me nekdo posluša...user posted image user posted image

sploh ni vreden besed....
cita upam, da laura ve kaj je res in kaj je prav, pogovarji se z njo in ji razloži določena življenska dejstva, čeprav se nam zdijo otroci premali, da bi razumeli pa vendar razumejo to bolj k si mislimo.... user posted image user posted image user posted image user posted image lauri pa miljon poljubčkov in da bi zbrala moči in se uprla očetu in mu povedala, da te ima rada in da jo nej ne postavlja v tak položaj.....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
22.4.2009 22:16:09   
birdy
Evo, pUPKA, SEM SI PREBRALA IN JE RES (ups črke). Ampak res sem prvič slišala. Se opravičujemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
22.4.2009 22:16:18   
Pupka
Težko je biti pameten. In nikoli ni tistega pravega odgovora na vprašanje: Kaj naj storim?, ko gre za vzgojo.

cita, verjamem in želim ti da se uredijo stvari. In če ti gre za povedat, če bi rada dala "ven" ti kar natipkaj.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
22.4.2009 22:16:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Mi trije smo zopet sami preživeli popoldan. No pa sej to je že postala rutina. user posted image user posted image user posted image  Z **** in ta dec.user posted image user posted image user posted image user posted image  Cele popoldneve sem sama z dvema otrokoma, ampak najhujše pri tem je, ker ga Vito najbolj pogreša. Vidi druge otroke k igrajo nogomet pa me pol sprašuje kdaj bosta pa oči in on igrala nogomet. user posted image Da se ti trga srce.user posted image . In kaj je najhujše, to traja odkar se je Evi rodila. Dam hod ob desetih, ko otroc že spijo...........

Pa kakšen k.....v life je to. In valda skoz sam pizdim k mi gre to že totalno na k....  POČUTIM SE KOT MAMA SAMOHRANILKA, k dec hod itak sam spat domov, ko je pa dopoldne doma (dela samo popoldne) pa non stop visi sam pred računalnikom.

A mi lahko PROSIM nekdo vrne mojega moža, ker ga zelo pogrešam in mu pove, da ga imam rada. user posted image .

Sory punce tud jaz sem samo človek in vem, da mi znate pomagat, da mi stojite ob strani. Mogla sem se spucat.

mleauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se bosta uspela pogovorit in da mu boš lahko povedala, da tako ne gre in da ga potrebujete ob sebi....
Do kdaj pa dela? a pol okol hodi po službi al kako?
ti kr zlij svojo jezo na tale forum, da ti vsaj me prisluhnemo če že noben drug ne in veliko moči ti želim, da mu poveš kar mu gre

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
22.4.2009 22:16:55   
Onasiss

...ampak mojo punco pa veselo in na veliko podkupujejo in največji problem je to ker tam nima nobenega reda in lahko dela vse kar želi pr meni pa pač ni tako želim ustaljen red kar pa mislim da ji ni všeč in je pač tako kot je...še več bi lahko povedala...

HVALA...

Ampak ko me to razpizdi, eni mislijo, da se z dnarjem da vse kupt. Predvsem je pa to ena prava svinjarija, da lahko nekdo takole na ta način manipulira z otrokom in mu kupuje darila.

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
22.4.2009 22:18:15   
Pupka

Evo, pUPKA, SEM SI PREBRALA IN JE RES (ups črke). Ampak res sem prvič slišala. Se opravičujemuser posted image

Ni panike... Jaz tudi nisem vedla. Sploh nisem vedla zakaj rata Zlatenca. Pa ko so mi v bolnici pol rekli, da je zarad bušk in sem to povedala patronažni je rekla, da to pa že ni možno user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
22.4.2009 22:21:10   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Tole ko da bi brala svoje življenje ko je bila tavelika punca še mala...in najhuje je to pr meni ker sedaj je pa on kaoo najbolj pomemben ko pa je bila mala pa je bila mamica dobra vsepovsod sem hodila kot srečna udova...

Jaz upam da se vama uspe pogovorituser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
22.4.2009 22:23:10   
tanci29
cita-user posted image user posted image zate in za tvojo lauro...upam da se bo tole kmalu porihtalo in da boste mirno vozili po ovinkih...kolkokrat pa je laura pri atiju in kolko časa ste že narazen(če lohk vprašam)...no sej če boš hotla boš napisala če ne pa ne...jaz ti dam težko kak nasvet ker nimam izkušenj s tem in nočem bit pametna o nečem, kar nisem sprobala...upam pa res in ti želim da čimprej tole mine, ker verjamem da je zelo zelo naporno. drugače pa veš da smo tukaj da te poslušamo.

mlea-hej bejbi, kaj dogaja tvojmu možu... a popoldne dela al okol hod. če te kaj potolažim sem jaz tudi večinoma sama. moj zjutraj gre in pride zvečer dam. ampak predno gredo otroci spat, tako da vsaj tukaj pomaga da jih zrihtava in dava pančkat...drugač pa ga k men pošlji pa mu bom jaz povedala da ga pogrešaš in ga maš rada(hec)...kaj pogovarjat se noče?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
22.4.2009 22:23:19   
Pupka

Pupka, a je bil vakum?
Sam lej, nočem bit pametna, res ne, ampak povišan bilirubin se pojav zarad nezrelih jetr (zelo poenostavljen povedan) in tiste buške res nimajo popolnoma nič zraven.
Mislm, mal vem ker smo mi obakrat mel zlatenco, tavečja je bla isto buškasta, sicer ne tok, pa ni niti pod lučko rabla it. Je hitr padl vse skup.
Bom zdele prov nanetu pogledala za zlatenco, ampak zarad bušk al pa zarad mleka pa res prvič slišm. Pa se ne zajebavam, bolj se sprašujem o strokovnosti...

Ne, vse je blo spontano in naravno. user posted image In ni blo smešno user posted image
V buškaj je bla nakopičena kri- odmrla kri al kako so mi že rekli. In telo je moglo to izločat. To se nekak čez jetra  izloča, in ker so jetra tok nerazvita še, ne morjo tok hitro delat... In ne morjo tega izločat... Zato.

To je zdaj čist tak napisano... ampak nekak tak sem jaz to zastopla. Strokovnih izrazov pa si nisem zapomnila. user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
22.4.2009 22:27:03   
Pupka
bilirubin nastaja pri propadu rdečih krvničk. Tega je blo pr našem user posted image očitno zelo veliko- glih zaradi bušk. 

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
22.4.2009 22:27:12   
Onasiss
Katjusa-glede dojenja, jaz sem Vita dojila do 10. meseca (pol sem mogla nehat zaradi operacije). Evo pa u bistvu samo na pol. Se mi zdi, da se samo crkljave. No skratka, po enem tednu je bla uro in pol na zizi in pol ure mir in spet ista pesem in to sve počeli CEL DAN. Sem mojga poslala po mlek u trgovino in je takoj spila 50ml. Ko je prišla patronažna z vago pa je pridobila samo 60 g. Torej v petih dneh. Ko sem ji povedala, da sem ji začela dodajat je pa začela pametovat. Pa sem ji rekla, da moja pa že ne bo lačna. Pa je rekla naj jo probam še dojit, ampak ni popolnoma šlo. No da ne govorim o bradavicah, kri mi je lila iz njih. Niti nastavki niso pomagali, niti načini pristavljanja. Skratka groza.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?