|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
22.4.2009 21:28:45   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Brangelina stop & shop in New York, kjer Angie snema detektivk: KLIKNI

Po kakšnem ključu izbirajo kateri gre lahko poleg v trgovino? user posted image Ko sem bila mala in sem bila pri sestričnah na počitnicah smo se na smrt skregali, če nismo smele iti vse 4 poleguser posted image .

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:28:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:30:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
22.4.2009 21:30:21   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz ga kar povsod na tla dajem, seveda če ni mokro. Navadila sem se, da mu potem roke v robček obrišem, ko pa prideva odmov mu jih pa z milom operem in to je to - cunje pa romajo v stroj. Zunaj je pač prašno, ampak se mi zdi, da je notri v kaki igralnici veliko bolj umazano/kužno

Almera jaz isto delam. user posted image   Otrok se mora prekužit.

Neposredna povezava do sporočila: 3929
22.4.2009 21:31:27   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Tims moj mali pa noče ust odpret pri ZZuser posted image . Bom ga morala podkupiti.

kaj je zz?user posted image

ZZ zobni zdravnik. To je iz Sapramiške DD ZZ. Doktor Detelj Zobni Zdravnikuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3930
22.4.2009 21:34:12   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Frutka, post sva oddali skoraj istočasno user posted image

Leče naročam kar tukaj, dobim jih v cca treh dneh, plačam po povzetju. http://www.optimist-optika.com/

user posted image

Hvala grem čekirat tudi jaz. Torej Cyba Vision si rekla. Mesečne uporabljam tudi jaz. Hvala!user posted image
Še ena info o ZOO-ju. Ne vem, če ste že bili tam, ampak del živalskega vrta je na hribu tako da se tja kar fajn voziček gura.user posted image
Sicer pa imajo zelo fajn program. Lahko si skrbnik živali za celi dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3931
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:34:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:35:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3933
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:37:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3934
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:37:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3935
22.4.2009 21:38:43   
anikabd
Dober večer julijke,

m imamo po ta novem zvečer pred spanjem direndaj. Filip nikakor noče in noče zaspati. Vrti se po pojstli, se obrača, smeji, pleza po meni, samo da ne bi spal. Mali nagajivčekuser posted image

Končno se plazi, nazajuser posted image , kako se jezi ker ne pride do igrače.

Zimska dobiš ZS

Todi super kombinezoni.

Metuljček in Almera - Mi smo bili prejšni teden na obisku pri moji kolegici, ki ima dva mala škaratka. Danes mi po telefonu pove, da sta v ponedeljek dobila norice. MOgoče jih bo dobil tudi Filip.

Flower     KM, beljak, kazein.. vse je bilo negativno! 21.5. imam alergologinjo in močno upam, da lahko začnem uvajat KM.                                        Super user posted image user posted image user posted image

Umpa Lumpa - jaz zadnje čase skoraj vedno pustim prižgan  likalnikuser posted image .
Zadnjič sem skoraj zažgala lonc, ker  sem pozabila ugasniti štedilnikuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:40:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3937
22.4.2009 21:41:56   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

živalski vrt, ne vem če ne bomo šli v soboto malo pogledat. tiste ki ste že bile s tamalimi, jim je bilo ful zanimivo se mi zdi, a ne? zimska, meni se zdi, da ste vi bli? 

mi tud. ZOO je zakon, res-

Mi še nismo bili, ampak zdaj so že dovolj stari da jim je interesantno - bomo šli po praznikih - jaz imam do tja peš slabih 10 minut

Mi imamo v načrtu Zoo ta vikend. Komaj čakam. FIlip bo čisto navdušen.

Neposredna povezava do sporočila: 3938
22.4.2009 21:43:07   
lili3
Uh, končno malo pavze in pred računalnik. Popoldne sva tudi midva imela na sporedu dretje, je trajal kr ene pol ure. Nimam pojma zakaj, ker pol je blo pa vse ok.

V glavnem bila sva s taščo na kavi, pa na sprehodu z mojo sestro in njenim fantom, pol pa prideva domov, sem ga slekla in pustila malo nagega. Najprej je polulal najino posteljo, (fantovo stran user posted image ), pol je še malo divjal okrog, nato pa sem ga dala v njegovo posteljo, da grem hitro na wc in ko sem prišla nazaj, je bila podobna situacija kot zadnjič pri Ilatic. Se je pokakal, vse razmazal, k sreči do las in obraza ni prišel. Pol pa tuš, pucanje, hranjenje, uspavanje, pranje....

Čaka me še likanje, ampak bom verjetno sam kakšno majčko za Aljaža zlikala, ker se mi nič več ne ljubi.

Metuljček, Aljaž ima še kr pikice po obrazu, zgleda kot majhni mozoljčki. Rebeca, a vi ste šli samoinicitaivno k dermatologu, al vas je P poslal? Ker nam tudi kreme ala Bepanthen ne pomagajo.

Naša P si tudi vzame čas in ga pogleda, se pogovorimo, smo tudi zadovoljni. Sestre pa pri nas nikoli ne delajo Denverja. To dela P. Sestre ga samo stehtajo in zmerijo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
22.4.2009 21:45:54   
lili3

Evo, zdaj sem si joške malo sčrpala, ker so bile moje žleze že prav deformirane - vse skupaj nisem ven dobila niti 20ml iz obeh, zdaj imam pa leden obkladke gor - upam, da bo sedaj OK

Jaz tudi študiram, da bi šla malo črpat, ker me ena že kr boli.

Neposredna povezava do sporočila: 3940
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:46:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
22.4.2009 21:47:14   
frutka_

Frutka - a ti si Surevue leče uporabljala - te so pa res slabe. A si probala Oasys (sori si ne morem pomagat, ampak s temi lečami si služim vsakdanji kruh)

Kar se ZOO tiče, za tiste , ki imate starejše otroke, je ful zanimivo tam prespati. Imajo prav šotore, potem pa greš na večerna hranjenja, pa čistiš kletke in živali. Lani je šla sestra s svojimi tremi otroki (stari 3, 7,9) in so skrajno uživali

Ja, Surevue. Ampak kot sem zdaj čekirala Rebcin link so tele Oasis samo tedenske. Jaz bi imela mesečne. Kaj priporočaš. Ker imam svetle oči in leče nosim že 15let so moje oči res že občutljive.user posted image
Tole varianto za prespat bom šla jaz s F! Sem tudi gledala in moram termine malo prečekirat.

Neposredna povezava do sporočila: 3942
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:47:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
22.4.2009 21:49:19   
frutka_

rebeca, pliške jz tud umijem ali zmrznem, to se mi zdi najbolj bljak.
dude pa jz tud prekuhavam - imamo 4, ampak so jih nehali delat in mam krizo, k ne vem, kaj bo, k bojo fuč.

Jaz imam samo zamrzovalni predal v hladilniku. Ni šans da spravim noter medveda!user posted image
Dude in ostalo pa sporti mečem proč in kupujem nove. Perem jih kar v pomivlacu in potem splahnem.

Neposredna povezava do sporočila: 3944
22.4.2009 21:50:22   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Lex, jaz lahko v svojem imenu govorim glede copat na vezalke. So me še v srednji šoli pri zdravstveni vzgoji učil, da so najboljši copati, ali pa čevlji na vezalke. In to iz tega razloga, ker oprimejo nogo tako kot je oblika. Lahko reguliraš. Če se copat samo obuje, se lahko zgodi, da mu okoli petke ali pa okoli gležnja mahedra, pri ježkih je pa isto, pa še zelo hitro se zgodi, da ježek popusti, ker se ful naberejo na njem mucke. Je pa res, kar se vezalk tiče, da se odvezujejo, zato sem jaz vedno kupila nove in sem jih zamenjala. Sem pa na začetku, ko je Tim začel v vrtec hodit, mal prečekerala, kaj imajo obuto ostali otroci in večinoma jih je imel copate na vezalke. In to kakšno leto in pol, potem pa so bli tud drugi v igri. Seveda je pa to odločitev posameznika.

Filip ima take na vezalke. In ima veliko dela z njimi. Vezalke hitro odveže, seveda je potem  hitro bos.
Ponavadi to počne v vozičkuuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
22.4.2009 21:50:55   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Evo, zdaj sem si joške malo sčrpala, ker so bile moje žleze že prav deformirane - vse skupaj nisem ven dobila niti 20ml iz obeh, zdaj imam pa leden obkladke gor - upam, da bo sedaj OK

Jaz tudi študiram, da bi šla malo črpat, ker me ena že kr boli.

A si ne bi mogla toplih gor dat, da se žleze sprostijo in mleko steče? Mrzle so kao hladilne ko je vod vnet ali imaš vozliček. Mogoče zati ni prav teklo.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
22.4.2009 21:52:12   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Lex, jaz lahko v svojem imenu govorim glede copat na vezalke. So me še v srednji šoli pri zdravstveni vzgoji učil, da so najboljši copati, ali pa čevlji na vezalke. In to iz tega razloga, ker oprimejo nogo tako kot je oblika. Lahko reguliraš. Če se copat samo obuje, se lahko zgodi, da mu okoli petke ali pa okoli gležnja mahedra, pri ježkih je pa isto, pa še zelo hitro se zgodi, da ježek popusti, ker se ful naberejo na njem mucke. Je pa res, kar se vezalk tiče, da se odvezujejo, zato sem jaz vedno kupila nove in sem jih zamenjala. Sem pa na začetku, ko je Tim začel v vrtec hodit, mal prečekerala, kaj imajo obuto ostali otroci in večinoma jih je imel copate na vezalke. In to kakšno leto in pol, potem pa so bli tud drugi v igri. Seveda je pa to odločitev posameznika.

Filip ima take na vezalke. In ima veliko dela z njimi. Vezalke hitro odveže, seveda je potem  hitro bos.
Ponavadi to počne v vozičkuuser posted image

Vzgojiteljski vozel mu naredi. Ko vezalke zavežeš naredi pentljo še enkrat in ni šans, da si jih odveže. Preverjeno v praksi na vseh modelih copat.

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 21:52:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3948
22.4.2009 21:53:35   
lili3

Lili - sem pozabila če si že kaj rekla, a si ti nehala dojit?

Ja, prejšnji teden. Pa nekaj dni je bilo ok, mal sem si načrpala iz ene, v kateri sem imela vedno več mleka, z drugo pa ni bilo problema. Zdaj me pa spet ta prva matra.

Neposredna povezava do sporočila: 3949
22.4.2009 21:53:43   
anikabd

Tudi mi sproti kupujemo dude in jih mečemo proč. Navajen pa je tako na silikonske kot na kavčukove.
Vsak dan jih steriliziram v sterilizatorju skupaj z flaškami.

< Sporočilo je popravil anikabd -- 22.4.2009 21:59:39 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?