Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:28:45
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Brangelina stop & shop in New York, kjer Angie snema detektivk: KLIKNI Po kakšnem ključu izbirajo kateri gre lahko poleg v trgovino? Ko sem bila mala in sem bila pri sestričnah na počitnicah smo se na smrt skregali, če nismo smele iti vse 4 poleg .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 21:28:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 21:30:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:30:21
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Jaz ga kar povsod na tla dajem, seveda če ni mokro. Navadila sem se, da mu potem roke v robček obrišem, ko pa prideva odmov mu jih pa z milom operem in to je to - cunje pa romajo v stroj. Zunaj je pač prašno, ampak se mi zdi, da je notri v kaki igralnici veliko bolj umazano/kužno Almera jaz isto delam. Otrok se mora prekužit.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:31:27
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR Tims moj mali pa noče ust odpret pri ZZ . Bom ga morala podkupiti. kaj je zz? ZZ zobni zdravnik. To je iz Sapramiške DD ZZ. Doktor Detelj Zobni Zdravnik .
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:34:12
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Frutka, post sva oddali skoraj istočasno Leče naročam kar tukaj, dobim jih v cca treh dneh, plačam po povzetju. http://www.optimist-optika.com/ Hvala grem čekirat tudi jaz. Torej Cyba Vision si rekla. Mesečne uporabljam tudi jaz. Hvala! Še ena info o ZOO-ju. Ne vem, če ste že bili tam, ampak del živalskega vrta je na hribu tako da se tja kar fajn voziček gura. Sicer pa imajo zelo fajn program. Lahko si skrbnik živali za celi dan!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 21:34:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 21:35:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 21:37:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 21:37:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:38:43
|
|
|
|
anikabd
|
Dober večer julijke, m imamo po ta novem zvečer pred spanjem direndaj. Filip nikakor noče in noče zaspati. Vrti se po pojstli, se obrača, smeji, pleza po meni, samo da ne bi spal. Mali nagajivček Končno se plazi, nazaj , kako se jezi ker ne pride do igrače. Zimska dobiš ZS Todi super kombinezoni. Metuljček in Almera - Mi smo bili prejšni teden na obisku pri moji kolegici, ki ima dva mala škaratka. Danes mi po telefonu pove, da sta v ponedeljek dobila norice. MOgoče jih bo dobil tudi Filip. Flower KM, beljak, kazein.. vse je bilo negativno! 21.5. imam alergologinjo in močno upam, da lahko začnem uvajat KM. Super Umpa Lumpa - jaz zadnje čase skoraj vedno pustim prižgan likalnik . Zadnjič sem skoraj zažgala lonc, ker sem pozabila ugasniti štedilnik .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 21:40:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:41:56
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ živalski vrt, ne vem če ne bomo šli v soboto malo pogledat. tiste ki ste že bile s tamalimi, jim je bilo ful zanimivo se mi zdi, a ne? zimska, meni se zdi, da ste vi bli? mi tud. ZOO je zakon, res- Mi še nismo bili, ampak zdaj so že dovolj stari da jim je interesantno - bomo šli po praznikih - jaz imam do tja peš slabih 10 minut Mi imamo v načrtu Zoo ta vikend. Komaj čakam. FIlip bo čisto navdušen.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:43:07
|
|
|
|
lili3
|
Uh, končno malo pavze in pred računalnik. Popoldne sva tudi midva imela na sporedu dretje, je trajal kr ene pol ure. Nimam pojma zakaj, ker pol je blo pa vse ok. V glavnem bila sva s taščo na kavi, pa na sprehodu z mojo sestro in njenim fantom, pol pa prideva domov, sem ga slekla in pustila malo nagega. Najprej je polulal najino posteljo, (fantovo stran ), pol je še malo divjal okrog, nato pa sem ga dala v njegovo posteljo, da grem hitro na wc in ko sem prišla nazaj, je bila podobna situacija kot zadnjič pri Ilatic. Se je pokakal, vse razmazal, k sreči do las in obraza ni prišel. Pol pa tuš, pucanje, hranjenje, uspavanje, pranje.... Čaka me še likanje, ampak bom verjetno sam kakšno majčko za Aljaža zlikala, ker se mi nič več ne ljubi. Metuljček, Aljaž ima še kr pikice po obrazu, zgleda kot majhni mozoljčki. Rebeca, a vi ste šli samoinicitaivno k dermatologu, al vas je P poslal? Ker nam tudi kreme ala Bepanthen ne pomagajo. Naša P si tudi vzame čas in ga pogleda, se pogovorimo, smo tudi zadovoljni. Sestre pa pri nas nikoli ne delajo Denverja. To dela P. Sestre ga samo stehtajo in zmerijo.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:45:54
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Evo, zdaj sem si joške malo sčrpala, ker so bile moje žleze že prav deformirane - vse skupaj nisem ven dobila niti 20ml iz obeh, zdaj imam pa leden obkladke gor - upam, da bo sedaj OK Jaz tudi študiram, da bi šla malo črpat, ker me ena že kr boli.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 21:46:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:47:14
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Frutka - a ti si Surevue leče uporabljala - te so pa res slabe. A si probala Oasys (sori si ne morem pomagat, ampak s temi lečami si služim vsakdanji kruh) Kar se ZOO tiče, za tiste , ki imate starejše otroke, je ful zanimivo tam prespati. Imajo prav šotore, potem pa greš na večerna hranjenja, pa čistiš kletke in živali. Lani je šla sestra s svojimi tremi otroki (stari 3, 7,9) in so skrajno uživali Ja, Surevue. Ampak kot sem zdaj čekirala Rebcin link so tele Oasis samo tedenske. Jaz bi imela mesečne. Kaj priporočaš. Ker imam svetle oči in leče nosim že 15let so moje oči res že občutljive. Tole varianto za prespat bom šla jaz s F! Sem tudi gledala in moram termine malo prečekirat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 21:47:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:49:19
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 rebeca, pliške jz tud umijem ali zmrznem, to se mi zdi najbolj bljak. dude pa jz tud prekuhavam - imamo 4, ampak so jih nehali delat in mam krizo, k ne vem, kaj bo, k bojo fuč. Jaz imam samo zamrzovalni predal v hladilniku. Ni šans da spravim noter medveda! Dude in ostalo pa sporti mečem proč in kupujem nove. Perem jih kar v pomivlacu in potem splahnem.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:50:22
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Lex, jaz lahko v svojem imenu govorim glede copat na vezalke. So me še v srednji šoli pri zdravstveni vzgoji učil, da so najboljši copati, ali pa čevlji na vezalke. In to iz tega razloga, ker oprimejo nogo tako kot je oblika. Lahko reguliraš. Če se copat samo obuje, se lahko zgodi, da mu okoli petke ali pa okoli gležnja mahedra, pri ježkih je pa isto, pa še zelo hitro se zgodi, da ježek popusti, ker se ful naberejo na njem mucke. Je pa res, kar se vezalk tiče, da se odvezujejo, zato sem jaz vedno kupila nove in sem jih zamenjala. Sem pa na začetku, ko je Tim začel v vrtec hodit, mal prečekerala, kaj imajo obuto ostali otroci in večinoma jih je imel copate na vezalke. In to kakšno leto in pol, potem pa so bli tud drugi v igri. Seveda je pa to odločitev posameznika. Filip ima take na vezalke. In ima veliko dela z njimi. Vezalke hitro odveže, seveda je potem hitro bos. Ponavadi to počne v vozičku
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:50:55
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 IZVIRNO SPOROČILO: Almera Evo, zdaj sem si joške malo sčrpala, ker so bile moje žleze že prav deformirane - vse skupaj nisem ven dobila niti 20ml iz obeh, zdaj imam pa leden obkladke gor - upam, da bo sedaj OK Jaz tudi študiram, da bi šla malo črpat, ker me ena že kr boli. A si ne bi mogla toplih gor dat, da se žleze sprostijo in mleko steče? Mrzle so kao hladilne ko je vod vnet ali imaš vozliček. Mogoče zati ni prav teklo.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:52:12
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: anikabd IZVIRNO SPOROČILO: tims Lex, jaz lahko v svojem imenu govorim glede copat na vezalke. So me še v srednji šoli pri zdravstveni vzgoji učil, da so najboljši copati, ali pa čevlji na vezalke. In to iz tega razloga, ker oprimejo nogo tako kot je oblika. Lahko reguliraš. Če se copat samo obuje, se lahko zgodi, da mu okoli petke ali pa okoli gležnja mahedra, pri ježkih je pa isto, pa še zelo hitro se zgodi, da ježek popusti, ker se ful naberejo na njem mucke. Je pa res, kar se vezalk tiče, da se odvezujejo, zato sem jaz vedno kupila nove in sem jih zamenjala. Sem pa na začetku, ko je Tim začel v vrtec hodit, mal prečekerala, kaj imajo obuto ostali otroci in večinoma jih je imel copate na vezalke. In to kakšno leto in pol, potem pa so bli tud drugi v igri. Seveda je pa to odločitev posameznika. Filip ima take na vezalke. In ima veliko dela z njimi. Vezalke hitro odveže, seveda je potem hitro bos. Ponavadi to počne v vozičku Vzgojiteljski vozel mu naredi. Ko vezalke zavežeš naredi pentljo še enkrat in ni šans, da si jih odveže. Preverjeno v praksi na vseh modelih copat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.4.2009 21:52:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:53:35
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Lili - sem pozabila če si že kaj rekla, a si ti nehala dojit? Ja, prejšnji teden. Pa nekaj dni je bilo ok, mal sem si načrpala iz ene, v kateri sem imela vedno več mleka, z drugo pa ni bilo problema. Zdaj me pa spet ta prva matra.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 22.4.2009 21:53:43
|
|
|
|
anikabd
|
Tudi mi sproti kupujemo dude in jih mečemo proč. Navajen pa je tako na silikonske kot na kavčukove. Vsak dan jih steriliziram v sterilizatorju skupaj z flaškami.
< Sporočilo je popravil anikabd -- 22.4.2009 21:59:39 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?