|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
22.4.2009 12:37:35   
polonca78
Zadnje dni malo bolj spremljam RR, ker vem da ima Mlavla rok in ob taki novici se pa reees moram oglasit!

Čestitke Mlavla!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Super novica in upam, da sta v redu.

Še mal, še mal, pa sem jst na vrsti user posted image user posted image user posted image . Po pravici povedano bi šla 03.05. (takrat je uradno donošena) že kar rodit. Sem pozabila kako neroden in neuporaben user posted image user posted image je trebuh tkole na koncu. Čestitke še enkrat Mlavla!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
22.4.2009 12:55:04   
nizy
mlavla čestitke za  Blaža

user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
22.4.2009 13:30:31   
Februarka08
Dan.

Včeraj zvečer smo preživeli najhujši večer do sedajuser posted image tamala se je drla 2 uri skupaj, nič ji ni pomagalo, jaz več nisem vedla kaj biuser posted image potem je zaspala pri meni, sem jo nesla v posteljo, spet krik. Ko sem stala zraven njene postelje, je bilo vse ok, samo da sem stopila ven, krikuser posted image kot da bi jo bilo strah. Potem je šel še moj k njej, sva se malo menjavala in stal toliko časa zraven nje, da je končno zaspala. Ob 22huser posted image upam, da nas ne čaka spet danes isto. Jaz se sploh ne morm spočit, zvečer komaj vidim mal mojga, itak sva brez njega cele dneve, sploh ne vem kako je, če je mož domauser posted image zvečer v postelji ga vidim, potem se pa itak samo obrneva vsak v svojo stran, jaz utrujena da komaj živim in zaspivauser posted image vsak dan je isti.
Ravno prejle sem gledala po netu in že hotla rezervirat eno noč v Žusterni, da bi se tamala mal nadihala morskega zraka, pa kar ne upam, ker bo moj itak proti. No, bomo videli, si bo pa že vzel dan ali dva za naju, saj bo to za njeno zdravjeuser posted image jutri imava cepljenje proti klopnem meninigitisu, upam, da bo vse ok. user posted image

Listek, hvala.user posted image Se moramo dobit kaj, ker mora Larisa nekaj Davidu vrnituser posted image čeprav je že prerasteluser posted image

Sem vesela za Mlavlo, da imajo parčekuser posted image vsi boste nekaj poparčkani, jaz pa kar mislim, da bo pri nas še ena user posted image moj je istega mnenja, pa še Mlavla mi je spet ime speljalauser posted image

Lep dan, danes sije sončekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
22.4.2009 13:31:13   
buči
polonca, drži se, pa javi se nam kaj!

Še eno vpr.: Saj pri noricah ni nobene omejitve glede kopanja?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
22.4.2009 13:33:31   
buči
februarka user posted image user posted image user posted image . Pa rezerviraj! Ne čakaj na maj! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
22.4.2009 13:40:44   
dolenjka
Februarka rezerviraj, tam je luštno, ti pa bolj priporočam tudi hotel Salinera v Strunjanu, k je še bolj fajn za sprehajat, ker ni direkt na cesti, je pa ob obali user posted image  user posted image  in še na drugo stran se lahko sprehodite, kjer so igrala....

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
22.4.2009 14:04:48   
Februarka08
Hvala, evo sem že poslala povpraševanje pa da vidimouser posted image  

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
22.4.2009 15:42:48   
blaža
MLAVLA, VSE NAJBOLJŠE OB ROJSTVU SINKOTA, PA ŠE ISKRENE ČESTITKE TATKOTU IN SEVEDA, STAREJŠI SESTRICI.user posted image

ŽELIM VAM, DA BI BILI VEDNO TAKO SREČNI KOT STE DANES!

bdw, ful lepo ime sta zbrala.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 22.4.2009 15:43:26 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
22.4.2009 17:28:12   
Blacky*
dan,

evo končno doma... Val je na igrišču s Patricijo... punca ki nam ga čuva... super dekle in končno jo je sprejel...

Sem pa full razp*****. Sem dala vlogo za zdravstveno rezervacijo za tisti mesec ko smo bili doma in nam je niso priznali, ker mora biti cel mesec doma, da jo upoštevajo... no nam je namjkalo le nekaj dni... maaahhhh... naj požrejo še tistih nekaj evrov... ne moreš verjet... a to, da je bil pa v vrtcu samo 3 dni in potem pa spet doma 10 dni pa ne šteje... a glavno da je zdaj ok... tudi plačam, samo da bo vse ok

Aja, pa očitno nimamo noric... ker so samo rdeče pikice... in to še vedno samo 3... nobenih "imitacij" kapljic ni... mi je frendica rekla da je to lahko virus, ki ga je imel njen... spremlja prehlad... no vsak dan nekaj novega

Grem hitro pospravit, še nekaj za job naredi, nato se pa s pikcem igrat, ga dat spat... potem pa mal cartanja z dragim user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
22.4.2009 20:45:09   
buči
čer, na hitro, grem zabavat fante. eden sicer že celo uro spi, tretji bo lihkar, aljaž pa se še ne da. user posted image  Jutri pa spet v službo. Mi kar paše. Saj potem so pa že skoraj počitnice tukaj!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
22.4.2009 20:46:35   
bamby
user posted image user posted image user posted image  Kake dobre novice čujem danes user posted image user posted image user posted image !

mlavla, čestitke za novorojenega Blaža! No, pa imate tudi pri vas par user posted image ! Seveda čestitke tudi Neži za bratca, ki ga bo prav gotovo pridno čuvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo pa danes ugotovili, da smo dobili nov zobek in to zg. desno štirico user posted image user posted image user posted image . Jaz pa čakam obe zgornji dvojki user posted image . Do sedaj je imela le vse štiri enke. Po moje je lahko ravno zaradi tega zoba imela vročino 2x na kupu. Sicer pa je prespala noč brez napakice user posted image . Je pa še vedno pri moji mami v varstvu.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
22.4.2009 20:51:38   
Stipe air force
Ceprav je Sefla ze zjutraj poslala cestitke v imenu Stipicev... komaj zdaj sem se pofockal in ne morem zdrzat da ti ne cestitam:

Draga mlavla, iskrene čestitke za rojstvo malega Blaža!!!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
22.4.2009 20:58:46   
blaža
A bo kej akcije danes?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
22.4.2009 21:01:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ja, lahko mi hrbet zmasiraš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
22.4.2009 21:01:33   
blaža
user posted image , se mi je kar zdelo. Še dobro, da je mlavla rodila, ki če ne bi bli na 2. strani.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
22.4.2009 21:01:38   
Stipe air force

a na RRu ali kako drgać?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
22.4.2009 21:02:11   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja, lahko mi hrbet zmasiraš user posted image

No vsaj šefla nas ni zapustilauser posted image , pa njen smisel za humor tudi ne.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
22.4.2009 21:02:28   
buči
jaz bi pa pedikuro ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
22.4.2009 21:02:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

a na RRu ali kako drgać?

oboje, ma če bomo preveč tle viseli, ne bo jote.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3394
22.4.2009 21:03:19   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

jaz bi pa pedikuro ...

a maš želvje podplate?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
22.4.2009 21:04:28   
dolenjka

a na RRu ali kako drgać?

glede na to, da je zame in za Stipeta ne bom bi bilo fer od vas, da je tudi pri vas ni in da skupaj trpimo user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
22.4.2009 21:04:34   
blaža
Kaj to je blo vse, al kaj?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
22.4.2009 21:05:15   
Stipe air force

a na RRu ali kako drgać?

zame itak ne bo jote... edina moznost je Self Service... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
22.4.2009 21:05:18   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

a na RRu ali kako drgać?

glede na to, da je zame in za Stipeta ne bom bi bilo fer od vas, da je tudi pri vas ni in da skupaj trpimo user posted image

zakaj pa ne? a ne smeš? če ne pa kar navaliuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
22.4.2009 21:05:52   
blaža

a na RRu ali kako drgać?

zame itak ne bo jote... edina moznost je Self Service... user posted image  user posted image  user posted image

ja Desanka Šakič.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?