lara light
|
Pika, lepo te je brat! Hvala za napotke, upam, da se bom česa spomnila, ko bo treba. Lepo mi ju pobožaj, tvoja moja dva škrata Saj čakam Pika, čakam na maj...mala dva se nekaj protivita, a ju bom že zdresirarala v smislu, da življenje ni igra Mi nismo dobili zapisnika o očetovstvu...nam je rekla, da naj očka pokliče in javi datum in imena, ve katera kaj več, a ga moramo vsekakor pridobit? Ja Snežinka, CTG prvič včeraj, 34 6/7 za projektička! Blanč, premalo cm, to je to, hvalaaaaaaaa Miška, mi bo v glavo stoplo , lepa ja, sitna in okrogla, le mojga vpraši Belen, jaz sem pri 27 mela še lupino od jajca na glavi...si rosno mlada, definitivno! Meni niso popravljali pdp-ja ko sta odstopala. Taški, evopritisk, 137/86, je vedno visok...bom pol še 1x, ker tale je digitalen in vedno drugače pokaže. Kako si ti? Povej mi vse. Aha, zdaj sem prebrala. Ma briga dojenkote prvi maj... naj se lepo pripravijo, da prideš, ko bo cajt...a zdaj bomo še naravne porode komandiral, te prosim. Le mirno, vse bo ok. Očitno jima paše pri tebi! Prej sta me obiskali (jasno v spremstvu ) 5m dvojčici! punce moje, prelepi princeski...od smeha do joka in bruhanja sta pokazali, čisto sta me očarali! Tudi jaz!!!