|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
21.4.2009 10:30:33   
Belen
aha... user posted image  ok js sm še w službi, še delam.... ne da se mi bit doma. sicer zadnji mesec sm po 4 ure, prej sm pa normalno delala....čepraw me je G hotla dat že w 8T na B..... te 4 ure od 8-12h oddelam in pol domow....
1.nism omejena da morem bit doma,
2.mal weč šoldow dobim
3.mi čas 4 ure gre tko hitro....al sedim doma za rač.al w službi = isto user posted image

kako mnenje imate kej o Termah...priporočljiwo? al ne? eni prawijo da ja, drugi ne...zaradi nekih okužb... user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
21.4.2009 10:33:12   
buši2
Taškica - navijam zate. Sem prepričana, da se bo izteklo tako kot mora!

Dejte mi povedat, kako ste prenašale tole odvečno kilažo. Mene pri +13 kg že tako bolijo kolena, da ne govorim, da če moram počepnit že vidim v naprej vse zvezde tega osončja!

Pa še tole me zanima: kdaj ste začele hodit na ctg in na koliko tednov imate preglede oz. UZ?

Pa lep deževen dan še naprej!user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
21.4.2009 10:33:26   
miska73
Belen terme se kolikor vem na sploh odstvetujejo.
In to mislim, da kar celo nosečnost.
Zaradi okužb in zaradi pregrevanja telesa.
Voda je povsod pretopla.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
21.4.2009 10:39:43   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Miška, a ne da zgleda taka domača, tista odrezana s slabim nožemuser posted image ...tud mene je potegnila, kako si ti lepota naša??? Kaj načrtuješ, kaj razmišljaš, kdaj me bo minila radovednostuser posted image ...še malo in NS!! v petek a ne?

Oj lubika... trenutno samo čakam na petek in na NS.
Po eni strani komaj čakam, pa da dobim potrditev, da je z njima vse OK, pa mogoče že zvem, ka čakamo...
po drugi me pa skrbi, če sta mi oba dva zdrava, če je z njima vse OK...
Sem se včeraj prav zavestno sama s sabo borila in poskušala odganjat skrbi.

Tortica je pa meni zgleda taka, da ko tisti biskvit daš v usta, se v trenutku razstopi...
A misliš, da je kej namočena s kakim rumčkom. user posted image

Ti, a se meni samo zdi, ali si mi ti ta teden malo boljše volje.

Neposredna povezava do sporočila: 3154
21.4.2009 10:43:04   
lara light
Buši, jaz sem imela včeraj prvič ctg.
Kaj češ glede kg, težko nam je več al manj vsem...mene kot kak dan, naredi si kako blago kopel, ne pretoplo...35 stopinj in pomaga, ker sprosti.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
21.4.2009 10:45:14   
buba.miska
Pozdravljene

sem iz pregleda. Sedaj sem v 34 3/7 tednu. več sploh nevem kak to računa sem mislila da sem danes napolnila 35 teden ampak zgleda da majo nke druge izračuneuser posted image
Eden ima 1861g, drugi pa 1759g. Sploh nevem keri je zdaj a keri pa buser posted image Če primerjeam je nekje a shujšal, če pa zamenjam a in b pa se je redno zredil.user posted image

Meni tudi trebih meri mam sedaj 38. Ali je tudi vam g rekla da če prodejo popadki morate takoj v porodnišnico, in ne čakat popadke na 5 minutuser posted image Meni je rekla mogoče zato, ker je skrivnostna diklina, ki še vedno ne pokaže kaj ima med nogami, z ritjo doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3156
21.4.2009 10:45:27   
lara light
Kje pa Miška, sam jamrala bi, pa ne smemuser posted image

Jaaa, taka mora bit tale sladička, vidim, da bi se medve kar ujeleuser posted image
Razumem glede misli, kar pridno jih odanjaj. Kam greš na NS?

Buba odlični teži, bravo!

< Sporočilo je popravil lara light -- 21.4.2009 10:47:16 >

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3157
21.4.2009 10:56:11   
miska73
Buba user posted image user posted image Lepi teži. Še mal pa bosta po 2kg.

Larči na NS grem v LJ porodnišnico. Moram mal otroke peljat spet tam na okoli, kjer so bili tudi spočeti. user posted image

Kdo ti je pa rekel, da ne smeš jamrat. Da ga mal po nagi riti.

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
21.4.2009 11:01:38   
pikatara
Larči moja cukra sta super. Karolina nima več takih izpadov joka, pa tudi krčki so bolje. Kapljice proti krčem pridno zlorabljamo, mali po hranjenju rabi ene dve tri kapljice, pri Karolini so pa bolj za carkljanje. Opazila sem da ju po mojem  mleku zvija po solati, najhuje je bil regrat. Od solate sam še ta mehko jem, pa berivko. Ne jem nič pekočega, sicr ju pa bolj malo dojim. Mojega mleka imata za dva obroka na dan. Sem pa zamenjala hrano Novolac za Novolac proti krčem in je ful bolje. Lara glede povijanja pa nimam pojma. Po moje lahko čez bodi poviješ. Sem pa ugotovila, da številka 44 ni za dolgo. Bodiji ja, ostalo pa raje 50, pa tud 62 gre, če vse malo zavihaš. Dobila sem enega pajaca 44 pa je Patriku prekratek. Bodi gre na pampersko. Pa nič ne skrbi v 6 dneh v porodnišnici se boš vse naučila. Tudi mene je skrbelo kako pa kaj, ko pa primeš svojega otroka v naročje pa čudežno vse znaš.

Taški vidim, da si še kar tu. Čakamo in navijamo. Skoz mislim nate. Larči ti pa počakaj na maj. Poroči list zgleda kot rojstni list (A4 papir), v porodnišnici ga boš dala matičarki, da vpiše očeta v rojstni list. Me neporočene pa moramo dat zapisnik o očetovstvu, drugače je prvi rojstni list brez očeta. Če pa kaj prav vem, pa če si poročen avtomatsko vpišejo očeta, tudi če ni njegovuser posted image . Taški le glej da ti možeka ne kap, a si predstavljaš sama s štirimi. Kar lepo ga imej.

Rosa mi damo flaške kar v en pisker in prekuhamo, pa še to enkrat na teden.

Neposredna povezava do sporočila: 3159
21.4.2009 11:05:00   
Snezinka4

Hojla čvekice!
Jaz sem si pa rekla, še dva projektiča izpeljem, potem pa samo še in čisto nič drugega kot gnezdenje in branje knjig. In jutri izvedem en projekt potem bom do konca tedna upam, končala drugega in sem se veselila, kako mi ne bo treba nič več na stroko mislt. aja no neki mam še sred maja. Na, pa dobim danes en klic. Najhujš od vsega je, da je zanimiva zadeva, pilotna. Jaz pa itak da moram bit povsod zraven. Po vseh teh letih ne znam usklajevat družine in službeuser posted image . No mal sem pojamrala, zdaj je pa boljšuser posted image

Belen jaz tudi nebi šla v toplice. Glivice pa okužbe pa bla, bla. Ampak sem brala Pušenjaka, ki pravi, da če je spodaj vse zaprto nebi smelo biti problema. Ampak meni toplice nič ne pomenijo, tako da se jim zlahka odpovem. smo pa ne dolgo nazaj šli nekam, otroci so srečni čofotali, jaz sem pa komaj prenašala prevroč zrak ob bazenu...

Taški - Tole luščenje se pa men sliš zlo aua. Dej začni z izsiljevanjem - če on zdej noče, potem pa ti pol ne bošuser posted image user posted image user posted image . Pa vidva sta poročena, kar spomni ga kar je obljubil: v dobrem in v slabem...user posted image

Buši mene naroča na uz zdaj na 3 tedne. (Sem pa 30t4/7). Ctg-ja še ni naredila, mislim, da je to kasneje. Taški? Lara?

Belen, najbrž si še precej mlada, ko še v službo hodiš?user posted image  jaz v službi nebi več preživela. Pridna si!

Lara - sem se smejala, boš odgovarjala in da si pripravljena kazensko odgovarjat za svoja dva...Pridna mami!!!user posted image user posted image  

Ninčy - saj bo jutri sonce, pa bo bolje!user posted image

Miška - hvala za kavo, končno mamo novega dobaviteljauser posted image
No pa tortici se tudi ne gre odpovedat!user posted image

sr, Rosa, Blanč Živjo!

Ej jaz vas sploh  nefolgam tolk pišete.
Živjo še Piki in Bubi!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
21.4.2009 11:07:01   
blanč
O samo zajtrk sem šla pojest pa ste tolk naklofaleuser posted image Mislim, da bo treba fruštik zreduciratuser posted image user posted image user posted image
Ja, miška še v pižamiuser posted image . Pa se mam namen zdele do kopalnice zvlečt se mal očedit in it sosedi na kavo pol pa mal v shopinguser posted image
Buba miška lepi tedni, lepa teža, u glavnem vse po PSu.
Larči jaaaaaaaaaa, sem bla včeri tolk vesela, 25 teden, zdej pa bo- nič ne more it več narobeuser posted image .
Baleen terme pa res niso priporočljiveuser posted image
Buši, jaz sem že tudi na 13 plus in lahko ti rečem samouser posted image user posted image user posted image user posted image pa se mi zdi da sploh ne jem velikouser posted image kile pa kar gor letijo. Še malo pa bom na tromestni številkiuser posted image Samo pri meni je tako, da kil nimam preveč ampak imam premalo cmuser posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 3161
21.4.2009 11:10:26   
Snezinka4
Buba.miška čestitke za pregled! Ja meni je tudi rekla, da če se karkoli začne dogajat takoj v porodnišnico.
No vidte, še ena ki ji merijo trebuhuser posted image user posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
21.4.2009 11:25:01   
miska73
Blanč ti se kr tolaž s cm user posted image
Pa če greš k Gretič na kavo, mi jo lepo pozdravi.

Larči tebe pa še nisem pohvalila za manekenske fotkice v albumu. Lepa.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
21.4.2009 11:26:06   
Belen
hwala wsem za naswet o termah, čepraw sm wedela.... da niso lih priporočljiwe.... uffffff.... bomo pa šli wsi skupaj ko rodim....
snežinka... mah mlada kot vzameš..... 27let.... nism lih rosno mlada user posted image

wam so kej spreminjali G datume PDP , če so vidli da so waši user posted image  wečji za 2T in weč.....

Neposredna povezava do sporočila: 3164
21.4.2009 12:40:17   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Taški - Tole luščenje se pa men sliš zlo aua.

Snežinka - tudi meni. Sem se mal pozanimala in se odločila, da če CTG jutri ne pokaže nič, potem na ta pregled ne grem. Resnično, nihče me ne bo silil v nič, fanta bom pač nosila dokler ju bom, zdaj veliko hodim naokrog itd. Vsaj 1 teden še ni panike se mi zdi. NE grem na to luščenje me je strah.

Punce se še javim. Danes sem brez energije in Belen - full si mlada da veš.  

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 3165
21.4.2009 12:54:52   
buši2
Taški - pa je je mus tole luščenjeuser posted image  Pa sej ti ne more tega delat, če ti nisi zato. Ne rečem, če so še kakšni drugi vzroki, ampak če je vse ostalo -ok !!!??? Na pregled pa vseeno pojdi. Te nič ne košta user posted image , pa še mal se boš sprehodilauser posted image user posted image .

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
21.4.2009 13:24:28   
suncicica
taski ne se bat... meni so tudi oluscili ovoj. in sicer tako zgleda,popolnoma nebolece-malo neprijeten filing edino. ginekoloski pregled,potem ti s sterilno gazico potegne parkrat po notranjosti in to je to. meni ni pomagalo.pravijo pa da to pospesi ,da ti odtece voda-meni ni. cepet pa mi je odpadel kako uro pred porodom in je bil pravi cep,ne cepek.
torej naj te nic ne skrbi....

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
21.4.2009 13:37:08   
taškica
Ampak sunci - ti si bila v 38 tednu - ni res? Jaz sem zdajle 36 2/7.

A so ti svečko tudi dali? kako to da si bila 1cm odprta? 

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
21.4.2009 13:42:13   
suncicica
svecko sem dobila tik pred tem ko sem rodila prvo,mislim da ene 20 min.
zakaj pa bi ti sprozali porod ze sedaj? ce je vse ok z user posted image user posted image ,vztrajaj dokler gre. vsak dan je pomemben za dojencka v trebuhu. ima manj komplikacij potem ko se rodi. jaz menda nebi dovolila ce je vse ok.

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
21.4.2009 13:49:43   
taškica
Se strinjam Sunci. bomo še mal počakal. Se ne dam. Naravno da, ostalno ne. Drug teden je 1.maj. Mogoče zaradi tega forsirajo. Takrat bom dopolnila 38.teden.

Neposredna povezava do sporočila: 3170
21.4.2009 14:08:49   
stijan
Tudi mi smo iz pregleda,A 1740g,B 1908g,višina trebuha 39cm,tako da sta zrastla in sta baje v mejah normaleuser posted image .Drugi tegen imam kontrolo ctg,da spremljajo če je vse ok.Drugače pa imam ctg vsakih  14 dni ko imam kontrolo v ambulanti za rizično nosečnost,aja pa oba sta  v prečni legi,pa glavici vkup tiščita kot da se lupčkatauser posted image ,torej danes korakamo vg 35 tedenuser posted image !

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.4.2009 14:13:48   
lara light
Pika, lepo te je brat!user posted image Hvala za napotke, upam, da se bom česa spomnila, ko bo treba. Lepo mi ju pobožaj, tvoja moja dva škratauser posted image user posted image

Saj čakam Pika, čakam na maj...mala dva se nekaj protivita, a ju bom že zdresirarala v smislu, da življenje ni igrauser posted image

Mi nismo dobili zapisnika o očetovstvu...nam je rekla, da naj očka pokliče in javi datum in imena, ve katera kaj več, a ga moramo vsekakor pridobit?

Ja Snežinka, CTG prvič včeraj, 34 6/7user posted image  user posted image za projektička!

Blanč, premalo cm, to je to, hvalaaaaaaaauser posted image user posted image

Miška, mi bo v glavo stoplouser posted image , lepa ja, sitna in okrogla, le mojga vprašiuser posted image

Belen, jaz sem pri 27 mela še lupino od jajca na glavi...si rosno mlada, definitivno!user posted image  
Meni niso popravljali pdp-ja ko sta odstopala.

Taški, evopritisk, 137/86, je vedno visok...bom pol še 1x, ker tale je digitalen in vedno drugače pokaže.
Kako si ti? Povej mi vse.user posted image user posted image
Aha, zdaj sem prebrala. Ma briga dojenkote prvi maj... naj se lepo pripravijo, da prideš, ko bo cajt...a zdaj bomo še naravne porode komandiral, te prosim. Le mirno, vse bo ok. Očitno jima paše pri tebi!

Prej sta me obiskali (jasno v spremstvuuser posted image ) 5m dvojčici! punce moje, prelepi princeski...od smeha do joka in bruhanja sta pokazali, čisto sta me očarali! Tudi jaz!!!

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.4.2009 14:38:28   
suncicica
mi smo pa danes 1 mesec stariuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 3173
21.4.2009 15:16:15   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Sunči, kako lepo te je brat! Veš, da bi te rade posnemale vsaj v t, a mislim, da bo malokateri uspelo. A sim ti že povedala, da sta princeski prelepi? Prelepi sta. Ja, ja, vem,da se ponavljamuser posted image  In čestitke za 1 mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Žiher ja, bi ven popadali, ko bi bil čas, mislim, da bi vse takoj podpisale tak potek, kaj menite ostale?user posted image

A sem včeraj prehitevala? Danes še 1x iskrene čestitke za prvi mali r.d.!user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3174
21.4.2009 16:12:03   
Belen
lara light user posted image  user posted image lupino od jajca user posted image

pa kolko ste we kej stare...oz.mlade??? meni se zdi da nism lih rosno mlada, glede na to da wčasih so imeli že 3-4 pri mojih letih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?