štorkljica
|
Dan! Kako ste punce? Vidim, da si napovedujete datume porodov...a lahko kera meni tudi prosim "prerokuje" kdaj pa bom jaz rodila?? Plisssssssssssss Jaz sem sama sebi po temule pregledu včeraj "prerokovala", da bom rodila 1.5. Pa me zanima, če kera čuti isto? No sem pa bla zdaj z dragim na kavi, pa sem prišla domov, obesila perilo, se vam malo oglasila, da ne bo slučajno kera mislila, da sem jaz šla rodit....čeprav bi pasalo. Zdaj pa grem počasi pakirat potovalko za v porodnišnico potem pa ob 11h dobim domov frizerko, da me še enkrat pred porodom sfrizira. Saj sicer ni tak daleč odkar me je nazadnje frizirala (slabe 4 tedne), sam mam že precejšenj narastek, pa še frizurco bi za 1-2 cm skrajšala. No pol pa res lahko grem rodit Sva pa z mojim ratala res manična , včeraj 3x, danes računava zvečer najmanj 2x (ker je zdaj v službi), potem sva bla včeraj na 4km sprehodu in jutri greva isto. Moj je kar zadovoljen, je reku, da se mu tak dobro že dolgo ni godilo Tuhtam al naj ne pretiravam preveč z oblačilci za bebiko za v P, ker nevem, kaj pa če bo ful toplo, ko bomo šli domov? PA sem mislila vzet bodi, žabe, majčka dolgi rokav, malo debelejše dolge hlače, pol pa ne preveč debelo jaknico z kapuco, kapico pa eno dekico za pokrit bebiko...kaj je to vse preveč ali premali ali glih zadosti?
|