Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 8:02:28
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro...kako ste kaj? jaz bolj nenaspano, naša maja bi jedla ponoči vsako uro...spala bi sam na joškici...upam, da se bo to uredilo, da pridemo v nek tempo...ker drugače bomo cele noči bedeli...in še ena slikica... joooooj, tale maja je pa že prava lepotička, prava manekenka za ritem pa upam da ga čim prej ujamete ja, tudi jaz upam...ampak ne veva ali jo naj čez dan na 3 h budiva ali ne...kaj naj narediva ponoči ko se vsako uro zbudi in dere...ji dava hrano pa je mir...ampak ta naša pupa je več kot preveč...vedno ko je se pokaka...upam, da ne bo zamenjala dneva in noči...podnevi kar spi...ponoči pa če jo daš v posteljko jamra...in pol mal joka pa ji dava hrano pa je kot nora...in to vsako uro...no danes smo šli celo 2:30 spat je spala do pol 6...mogoče je malo kriva zaltenica...takrat ni jedla pa je bila lačna...sedaj pa si je verjetno že opomogla sedaj pa rabi nek ritem...bom danes vpr. patronažno sestro kaj naj naredimo....drugače pa je maja res pravi sladkorček....komaj čakam, da bomo šli ven...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 8:09:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro...kako ste kaj? jaz bolj nenaspano, naša maja bi jedla ponoči vsako uro...spala bi sam na joškici...upam, da se bo to uredilo, da pridemo v nek tempo...ker drugače bomo cele noči bedeli...in še ena slikica... navihanka mala ,ja mami bo to treba uredit,Saj bo samo ritual morata ulovit in bo.Potem boš pa lahko nam svetovala ,ki smo tudi prvorodke je pa mala res prava manekenka kot je rekla BE kr vprašaj patronažno danes k pride kja nardit,po moje si more sam ritem ujet ,pa pridet mal k seb-držim pesti
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 8:32:19
|
|
|
|
brigita23
|
Najprej naj vsem zaželim eno lepo in sončno dobro jutro Drage aprilčice, drage mamice koko ste kaj? Tiste ki smo še v pričakovanju vem da se nam vleče vsak dan, tiste ki že pestujete pa hvala vam, da nas spodbujate ... Punce sej nismo več daleč, do meseca maja nas loči le še 8 dni in jst upam, da bomo do takrat vse držale svoje štručke v naročju . Kako ste kaj spale? Mi smo spali super, seveda obiski WC pa parkrat trd buši ponoči ...to pa je tudi vse Zdej že zajtrkujemo in sicer brezkofeinsko kavico, kruhec in puter ter marmelado . Kaj boste počele danes? Midva z dragim greva najprej nekaj kupit za njegovega očija, ki ma danes RD, potem peljeva moj avto na tehnični pregled, potem pa bomo šli vrjetno na kosilo . Sem kar bolj dobre volje ko vidim, da je zunaj sonček...pa ve . mlavla-še tukaj iskrene čestitke, vidiš še včeraj zvečer sem ti rekla da boš kmalu cartala pregledi- vsem puncam veliko sreče Za vse aprilčice pa še en velik
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 8:38:38
|
|
|
|
veronikab
|
Iskrene čestitke mlavla!!!!! LP, veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 8:38:41
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro...kako ste kaj? jaz bolj nenaspano, naša maja bi jedla ponoči vsako uro...spala bi sam na joškici...upam, da se bo to uredilo, da pridemo v nek tempo...ker drugače bomo cele noči bedeli...in še ena slikica... joj detelja, vaša Majči je tak sonček full je lušna...sej to s hranjenjem se bo pa tudi uteklo, boš videla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 8:47:59
|
|
|
|
brigita23
|
evo zajtrk drage moje najprej ena dobra kavica... pa rogljički pa še šopek rožic za vse rožice pa lep dan
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 8:54:46
|
|
|
|
janja*
|
Brigitka hvala za zajtrk. No,če želiš mojo napoved ti jo lahko povem,samo,da me ne boš kregala,če ne zadanem . Mislim,da boš kar šla 26.'4.2009.Ali ti datum odgovarja? Če ti datum ne odgovarja moraš 3krat na dan in boš rodila 23.04.2009.Kakor želiš.Po želji.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 8:56:48
|
|
|
|
janja*
|
Detelja kako lepa punčka.Jest bi tut mela eno tako.Otrok rabi 3 tedne do enega meseca,da dobi en stalen ritem.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 8:58:20
|
|
|
|
janja*
|
Sonček zdaj pa res samo še en dan.Kok ga bomo pili in se veselili.Ja pa kosilo in večerja.....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 8:58:40
|
|
|
|
sonček85
|
opooooooooooo brigita.ja res je lepo ko je tko lepo zunaj,jaz sem kr boljše volje. Evo sem si pa že umila laske,polikala in sedaj nevem kaj bom še počela.Verjetno bom kr počivala in likala kavč popoldan bom pa dragega nafehtala da gremo ven malo na sprehod jedli bomo pa pico
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:01:32
|
|
|
|
sonček85
|
mmmmmmmmmmmmm kako dober zajtrk si nam pripravila pa še tko lep šopek
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:01:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček zdaj pa res samo še en dan.Kok ga bomo pili in se veselili.Ja pa kosilo in večerja..... jupiiiiiiii ,te držim za besedo ,če bo tvoja napoved držala me mora danes ponoči prijet ali pa jutri na pregledu kr G reče da gremo .Če drži datum ,sam povej kaj si želiš za darilo ko bo piknik od mene-torto ,kremšnite,krofe,jagode,............še kaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:02:32
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček zdaj pa res samo še en dan.Kok ga bomo pili in se veselili.Ja pa kosilo in večerja..... tud kosilo in večerjo ti častim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:23:16
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Brigitka hvala za zajtrk. No,če želiš mojo napoved ti jo lahko povem,samo,da me ne boš kregala,če ne zadanem . Mislim,da boš kar šla 26.'4.2009.Ali ti datum odgovarja? Če ti datum ne odgovarja moraš 3krat na dan in boš rodila 23.04.2009.Kakor želiš.Po želji. ojoj janja...to je preveč za mene in mojo težo , no se bom pa vseeno potrudila ... pa hvala za napoved ...bi pa rada 23. kot junonca
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:24:59
|
|
|
|
brigita23
|
pa kje ste pupike danes ...jst pijem malinov čajček, pa mi je dolg čas
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:29:56
|
|
|
|
janja*
|
Brigitka pa saj si kot manekenka.Sam trebušček te je.Akcija Kaj bi jest dala,da bi se samo v trebuh zredila.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:32:24
|
|
|
|
janja*
|
No jutri bom držala pest in vam pošiljala pozitivno energijo,da rodite kar vse tri.To bi bilo pa res lepo.Že to je veliko,ker si tako želite.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:34:18
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 opooooooooooo brigita.ja res je lepo ko je tko lepo zunaj,jaz sem kr boljše volje. Evo sem si pa že umila laske,polikala in sedaj nevem kaj bom še počela.Verjetno bom kr počivala in likala kavč popoldan bom pa dragega nafehtala da gremo ven malo na sprehod jedli bomo pa pico oooo super ste si naredili plan ...a si kaj fajnga v Mullerju nakupila?...Sonček kok se reče mehčalcu? Sej lahko da si mi že odgovorila pa da sem spregledala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:36:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mmmmmmmmmmmmm kako dober zajtrk si nam pripravila pa še tko lep šopek če ste pa tak fajn punce
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:37:46
|
|
|
|
janja*
|
Zdej pa grem delat filane(polnjene) paprike in pire krompir,ker moj sonček pančka. Sonček,Junonca in Brigitka pa imate domačo nalogo ,da danes čim večkrat .Jutri sem še doma v petek pa gremo na Pag za cele počitnice.No upam,da vse rodite,da bom pravočasno vse izvedela. Lep sončen dan želim vsem.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:46:21
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Brigitka pa saj si kot manekenka.Sam trebušček te je.Akcija Kaj bi jest dala,da bi se samo v trebuh zredila. ...ja janja s kod si ti..da te peljem na kosil ?....Jst sem se pa cela zredila 25kg veš , no pa vseen hvala za zelo lep kompliment ...bom kr naskočla svojga danes...se prav 1x dopoldan 1x opoldan in 1x zvečer, pa jutri gremo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:48:13
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Zdej pa grem delat filane(polnjene) paprike in pire krompir,ker moj sonček pančka. Sonček,Junonca in Brigitka pa imate domačo nalogo ,da danes čim večkrat .Jutri sem še doma v petek pa gremo na Pag za cele počitnice.No upam,da vse rodite,da bom pravočasno vse izvedela. Lep sončen dan želim vsem. oooo kok super kosilo ...ja upam da boš zvedela vesele novičke od nas treh tudi tebi sončen dan
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:51:58
|
|
|
|
kpmk
|
Jutro, danes je pa res tako lepo vreme, da gremo še mi malo na balkončka pogledat za par minut jupi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:53:53
|
|
|
|
janja*
|
...ja janja s kod si ti..da te peljem na kosil ?....Jst sem se pa cela zredila 25kg veš , no pa vseen hvala za zelo lep kompliment ...bom kr naskočla svojga danes...se prav 1x dopoldan 1x opoldan in 1x zvečer, pa jutri gremo _____________________________ Brigitka kje si pa ti pridelala 25kg?Nič se ne vidi.Ja edino če si prej imela 50 kg?Kakorkoli si zelo lepa nosečka.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:56:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: janja* Brigitka hvala za zajtrk. No,če želiš mojo napoved ti jo lahko povem,samo,da me ne boš kregala,če ne zadanem . Mislim,da boš kar šla 26.'4.2009.Ali ti datum odgovarja? Če ti datum ne odgovarja moraš 3krat na dan in boš rodila 23.04.2009.Kakor želiš.Po želji. ojoj janja...to je preveč za mene in mojo težo , no se bom pa vseeno potrudila ... pa hvala za napoved ...bi pa rada 23. kot junonca kaj pa jaz smrdim,meni je tudi napovedala 23.4 ,jutri
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?