|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
22.4.2009 8:02:28   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jutro...kako ste kaj? jaz bolj nenaspano, naša maja bi jedla ponoči vsako uro...spala bi sam na joškici...upam, da se bo to uredilo, da pridemo v nek tempo...ker drugače bomo cele noči bedeli...in še ena slikica...

user posted image

joooooj, tale maja je pa že prava lepotička, prava manekenka user posted image  user posted image  user posted image  za ritem pa upam da ga čim prej ujamete user posted image

ja, tudi jaz upam...ampak ne veva ali jo naj čez dan na 3 h budiva ali ne...kaj naj narediva ponoči ko se vsako uro zbudi in dere...ji dava hrano pa je mir...ampak ta naša pupa je več kot preveč...vedno ko je se pokaka...upam, da ne bo zamenjala dneva in noči...podnevi kar spi...ponoči pa če jo daš v posteljko jamra...in pol mal joka pa ji dava hrano pa je kot nora...in to vsako uro...no danes smo šli celo 2:30 spat je spala do pol 6...mogoče je malo kriva zaltenica...takrat ni jedla pa je bila lačna...sedaj pa si je verjetno že opomogla sedaj pa rabi nek ritem...bom danes vpr. patronažno sestro kaj naj naredimo....drugače pa je maja res pravi sladkorček....komaj čakam, da bomo šli ven...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
22.4.2009 8:09:44   
sonček85

jutro...kako ste kaj? jaz bolj nenaspano, naša maja bi jedla ponoči vsako uro...spala bi sam na joškici...upam, da se bo to uredilo, da pridemo v nek tempo...ker drugače bomo cele noči bedeli...in še ena slikica...

user posted image

user posted image user posted image user posted image navihanka mala ,ja mami bo to treba uredit,Saj bo samo ritual morata ulovit in bo.Potem boš pa lahko nam svetovala ,ki smo tudi prvorodke user posted image user posted image user posted image je pa mala res prava manekenka kot je rekla BEuser posted image user posted image

kr vprašaj patronažno danes k pride kja nardit,po moje si more sam ritem ujet ,pa pridet mal k seb-držim pesti user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
22.4.2009 8:32:19   
brigita23
Najprej naj vsem zaželim eno lepo in sončno dobro jutro

Drage aprilčice, drage mamice koko ste kaj? Tiste ki smo še v pričakovanju vem da se nam vleče vsak dan, tiste ki že pestujete pa hvala vam, da nas spodbujateuser posted image user posted image user posted image ... Punce sej nismo več daleč, do meseca maja nas loči le še 8 dni in jst upam, da bomo do takrat vse držale svoje štručke v naročjuuser posted image .
Kako ste kaj spale? Mi smo spali super, seveda obiski WC pa parkrat trd buši ponočiuser posted image ...to pa je tudi vseuser posted image
Zdej že zajtrkujemo in sicer brezkofeinsko kavico, kruhec in puter ter marmeladouser posted image .

Kaj boste počele danes? Midva z dragim greva najprej nekaj kupit za njegovega očija, ki ma danes RD, potem peljeva moj avto na tehnični pregled, potem pa bomo šli vrjetno na kosilouser posted image .

Sem kar bolj dobre volje ko vidim, da je zunaj sonček...pa veuser posted image .

mlavla-še tukaj iskrene čestitke, vidiš še včeraj zvečer sem ti rekla da boš kmalu cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pregledi- vsem puncam veliko srečeuser posted image

Za vse aprilčice pa še en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
22.4.2009 8:38:38   
veronikab
Iskrene čestitke mlavla!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP,

veronikab 

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
22.4.2009 8:38:41   
brigita23

user posted image

joj detelja, vaša Majči je tak sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image full je lušna...sej to s hranjenjem se bo pa tudi uteklo, boš videlauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
22.4.2009 8:47:59   
brigita23
evo zajtrk drage moje

najprej ena dobra kavica...

user posted image

pa rogljički

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

pa še šopek rožic za vse rožice

user posted image

pa lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3756
22.4.2009 8:54:46   
janja*
Brigitka hvala za zajtrk.
No,če želiš mojo napoved ti jo lahko povem,samo,da me ne boš kregala,če ne zadanemuser posted image user posted image .
Mislim,da boš kar šla 26.'4.2009.Ali ti datum odgovarja?
Če ti datum ne odgovarja moraš 3krat na dan user posted image in boš rodila 23.04.2009.Kakor želiš.Po želji.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3757
22.4.2009 8:56:48   
janja*

user posted image

Detelja kako lepa punčka.Jest bi tut mela eno tako.Otrok rabi 3 tedne do enega meseca,da dobi en stalen ritem.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
22.4.2009 8:58:20   
janja*
Sonček zdaj pa res samo še en dan.Kok ga bomo pili in se veselili.Ja pa kosilo in večerja.....user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
22.4.2009 8:58:40   
sonček85
opooooooooooo brigita.ja res je lepo ko je tko lepo zunaj,jaz sem kr boljše volje.
Evo sem si pa že umila laske,polikala in sedaj nevem kaj bom še počela.Verjetno bom kr počivala in likala kavč popoldan bom pa dragega nafehtala da gremo  ven malo na sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image

jedli bomo pa pico user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3760
22.4.2009 9:01:32   
sonček85
mmmmmmmmmmmmm kako dober zajtrk si  nam pripravila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še tko lep šopek user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3761
22.4.2009 9:01:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček zdaj pa res samo še en dan.Kok ga bomo pili in se veselili.Ja pa kosilo in večerja.....user posted image user posted image
jupiiiiiiii ,te držim za besedo ,če bo tvoja napoved držala me mora danes ponoči prijet ali pa jutri na pregledu kr G reče da gremo .Če drži  datum ,sam  povej kaj si želiš za darilo ko bo piknik od mene-torto ,kremšnite,krofe,jagode,............še kaj user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
22.4.2009 9:02:32   
sonček85

tud kosilo in večerjo ti častim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
22.4.2009 9:23:16   
brigita23

No,če želiš mojo napoved ti jo lahko povem,samo,da me ne boš kregala,če ne zadanemuser posted image user posted image .
Če ti datum ne odgovarja moraš 3krat na dan user posted image in boš rodila 23.04.2009.Kakor želiš.Po želji.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj janja...to je preveč za mene in mojo težouser posted image user posted image , no se bom pa vseeno potrudilauser posted image ...

pa hvala za napoveduser posted image user posted image user posted image ...bi pa rada 23. kot junonca

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
22.4.2009 9:24:59   
brigita23
pa kje ste pupike danesuser posted image user posted image user posted image ...jst pijem malinov čajček, pa mi je dolg čas

Neposredna povezava do sporočila: 3765
22.4.2009 9:29:56   
janja*
Brigitka pa saj si kot manekenka.Sam trebušček te je.Akcijauser posted image  Kaj bi jest dala,da bi se samo v trebuh zredila.

Neposredna povezava do sporočila: 3766
22.4.2009 9:32:24   
janja*
No jutri bom držala pest in vam pošiljala pozitivno energijo,da rodite kar vse tri.To bi bilo pa res lepo.Že to je veliko,ker si tako želite.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
22.4.2009 9:34:18   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

opooooooooooo brigita.ja res je lepo ko je tko lepo zunaj,jaz sem kr boljše volje.
Evo sem si pa že umila laske,polikala in sedaj nevem kaj bom še počela.Verjetno bom kr počivala in likala kavč popoldan bom pa dragega nafehtala da gremo  ven malo na sprehod user posted image user posted image user posted image user posted image

jedli bomo pa pico user posted image user posted image user posted image

oooo super ste si naredili planuser posted image user posted image user posted image ...a si kaj fajnga v Mullerju nakupila?...Sonček kok se reče mehčalcu? Sej lahko da si mi že odgovorila pa da sem spregledalauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
22.4.2009 9:36:21   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mmmmmmmmmmmmm kako dober zajtrk si  nam pripravila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še tko lep šopek user posted image

če ste pa tak fajn punceuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
22.4.2009 9:37:46   
janja*
Zdej pa grem delat filane(polnjene) paprike in pire krompir,ker moj sonček pančka.
Sonček,Junonca in Brigitka pa imate domačo nalogo ,da danes čim večkrat user posted image .Jutri sem še doma v petek pa gremo na Pag za cele počitnice.No upam,da vse rodite,da bom pravočasno vse izvedela.
Lep sončen dan želim vsem.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
22.4.2009 9:46:21   
brigita23

Brigitka pa saj si kot manekenka.Sam trebušček te je.Akcijauser posted image  Kaj bi jest dala,da bi se samo v trebuh zredila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja janja s kod si ti..da te peljem na kosiluser posted image user posted image user posted image ?....Jst sem se pa cela zredila 25kg vešuser posted image , no pa vseen hvala za zelo lep komplimentuser posted image ...bom kr naskočla svojga danes...se prav 1x dopoldan 1x opoldan in 1x zvečer, pa jutri gremouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
22.4.2009 9:48:13   
brigita23

Zdej pa grem delat filane(polnjene) paprike in pire krompir,ker moj sonček pančka.
Sonček,Junonca in Brigitka pa imate domačo nalogo ,da danes čim večkrat user posted image .Jutri sem še doma v petek pa gremo na Pag za cele počitnice.No upam,da vse rodite,da bom pravočasno vse izvedela.
Lep sončen dan želim vsem.

oooo kok super kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja upam da boš zvedela vesele novičke od nas trehuser posted image user posted image

tudi tebi sončen danuser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
22.4.2009 9:51:58   
kpmk
Jutro,
danes je pa res tako lepo vreme, da gremo še mi malo na balkončka pogledat za par minut user posted image user posted image  jupi

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 3773
22.4.2009 9:53:53   
janja*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja janja s kod si ti..da te peljem na kosiluser posted image user posted image user posted image ?....Jst sem se pa cela zredila 25kg vešuser posted image , no pa vseen hvala za zelo lep komplimentuser posted image ...bom kr naskočla svojga danes...se prav 1x dopoldan 1x opoldan in 1x zvečer, pa jutri gremouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3774
22.4.2009 9:56:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj janja...to je preveč za mene in mojo težouser posted image user posted image , no se bom pa vseeno potrudilauser posted image ...

pa hvala za napoveduser posted image user posted image user posted image ...bi pa rada 23. kot junonca
kaj pa jaz smrdim,meni je tudi napovedala 23.4 ,jutri user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?