Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:56:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* No jutri bom držala pest in vam pošiljala pozitivno energijo,da rodite kar vse tri.To bi bilo pa res lepo.Že to je veliko,ker si tako želite. hvala zlata si Kako pa kaj tvoj zakladek ,priden ?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:56:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 opooooooooooo brigita.ja res je lepo ko je tko lepo zunaj,jaz sem kr boljše volje. Evo sem si pa že umila laske,polikala in sedaj nevem kaj bom še počela.Verjetno bom kr počivala in likala kavč popoldan bom pa dragega nafehtala da gremo ven malo na sprehod jedli bomo pa pico oooo super ste si naredili plan ...a si kaj fajnga v Mullerju nakupila?...Sonček kok se reče mehčalcu? Sej lahko da si mi že odgovorila pa da sem spregledala v mullerju nisem kupila nič kaj takega,n komplet plenic 100%bombaž ,ki sem jih glih oprala in se že sušijo malo dezodorantov,ščetko za flaške ,ki je še nisem imela,moderček in par drobnarij še Mehčalec je pa Softlan Windfrisch:(tko moder je )evo slikco koliko pa stane pa ne vem ,ker ga včeraj nisem kupla -junona ve
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 22.4.2009 10:01:01 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:56:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mmmmmmmmmmmmm kako dober zajtrk si nam pripravila pa še tko lep šopek če ste pa tak fajn punce ti tudi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:56:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Zdej pa grem delat filane(polnjene) paprike in pire krompir,ker moj sonček pančka. Sonček,Junonca in Brigitka pa imate domačo nalogo ,da danes čim večkrat .Jutri sem še doma v petek pa gremo na Pag za cele počitnice.No upam,da vse rodite,da bom pravočasno vse izvedela. Lep sončen dan želim vsem. mmmmm kako dobro kosilo ,jaz bi tudi ,a nikjer ne najdem rumene paprike uživajte na Pagu pa naj tvoja napoved drži in da gremo jutri vse tri
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:57:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Jutro, danes je pa res tako lepo vreme, da gremo še mi malo na balkončka pogledat za par minut jupi in kako ste kaj vsi ?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 9:58:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* ...ja janja s kod si ti..da te peljem na kosil ?....Jst sem se pa cela zredila 25kg veš , no pa vseen hvala za zelo lep kompliment ...bom kr naskočla svojga danes...se prav 1x dopoldan 1x opoldan in 1x zvečer, pa jutri gremo _____________________________ Brigitka kje si pa ti pridelala 25kg?Nič se ne vidi.Ja edino če si prej imela 50 kg?Kakorkoli si zelo lepa nosečka. ja samo res brigita ,kje si ti nabrala 25kg ,jaz jih ne vidim,po moje je to 20kg v trebuščku
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:22:42
|
|
|
|
lily32
|
Pozdravljene! Čeprav se nisem skoraj nič javljla, občasno spremljam vaš klepet. Sporočam, da se je 14. 4. rodila naša Žana. Velika je 56 cm in tehta 3890 g. Lep pozdrav vsem in srečno vsem tistim aprilčicam, ki jih porod še čaka, tistim, ki pa že zibate svoje štručke pa veliko užitkov ob tem prijetnem delu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:27:31
|
|
|
|
*Junona*
|
Jutro. Js sem danes malo dlje poležala, ve pa ste že pridne s pisanjem. Brigitka, hvala za tako dober zajtrk in lep šopek rožic. Aja, izbrala sem hrenovke v testu. Mehčalec stane 1,95 EUR ker je v akciji, drugače pa je 1,99 EUR. Js bom dala pa zdle posteljnino prat, malo bom prahec pobrisala...kar pa ne dokončam danes bom pa jutri. Je pa res lep dan, bo treba it malo na zrak.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:27:56
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Pozdravljene! Čeprav se nisem skoraj nič javljla, občasno spremljam vaš klepet. Sporočam, da se je 14. 4. rodila naša Žana. Velika je 56 cm in tehta 3890 g. Lep pozdrav vsem in srečno vsem tistim aprilčicam, ki jih porod še čaka, tistim, ki pa že zibate svoje štručke pa veliko užitkov ob tem prijetnem delu. Čestitke za korenjakinjo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:28:25
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 opooooooooooo brigita.ja res je lepo ko je tko lepo zunaj,jaz sem kr boljše volje. Evo sem si pa že umila laske,polikala in sedaj nevem kaj bom še počela.Verjetno bom kr počivala in likala kavč popoldan bom pa dragega nafehtala da gremo ven malo na sprehod jedli bomo pa pico oooo super ste si naredili plan ...a si kaj fajnga v Mullerju nakupila?...Sonček kok se reče mehčalcu? Sej lahko da si mi že odgovorila pa da sem spregledala Js sem ti, pa si spregledala...a golfaš? A nas ne bereš rada?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:28:31
|
|
|
|
štorkljica
|
Dan! Kako ste punce? Vidim, da si napovedujete datume porodov...a lahko kera meni tudi prosim "prerokuje" kdaj pa bom jaz rodila?? Plisssssssssssss Jaz sem sama sebi po temule pregledu včeraj "prerokovala", da bom rodila 1.5. Pa me zanima, če kera čuti isto? No sem pa bla zdaj z dragim na kavi, pa sem prišla domov, obesila perilo, se vam malo oglasila, da ne bo slučajno kera mislila, da sem jaz šla rodit....čeprav bi pasalo. Zdaj pa grem počasi pakirat potovalko za v porodnišnico potem pa ob 11h dobim domov frizerko, da me še enkrat pred porodom sfrizira. Saj sicer ni tak daleč odkar me je nazadnje frizirala (slabe 4 tedne), sam mam že precejšenj narastek, pa še frizurco bi za 1-2 cm skrajšala. No pol pa res lahko grem rodit Sva pa z mojim ratala res manična , včeraj 3x, danes računava zvečer najmanj 2x (ker je zdaj v službi), potem sva bla včeraj na 4km sprehodu in jutri greva isto. Moj je kar zadovoljen, je reku, da se mu tak dobro že dolgo ni godilo Tuhtam al naj ne pretiravam preveč z oblačilci za bebiko za v P, ker nevem, kaj pa če bo ful toplo, ko bomo šli domov? PA sem mislila vzet bodi, žabe, majčka dolgi rokav, malo debelejše dolge hlače, pol pa ne preveč debelo jaknico z kapuco, kapico pa eno dekico za pokrit bebiko...kaj je to vse preveč ali premali ali glih zadosti?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:28:41
|
|
|
|
akina
|
Lily32-čestitke, tale vaša punca pa je bila zelo velika. Jaz sem še vedno 2v1. Sem zdaj vse pospravla in posesala, zdaj pa bi lahko šla rodit
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:29:50
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Pozdravljene! Čeprav se nisem skoraj nič javljla, občasno spremljam vaš klepet. Sporočam, da se je 14. 4. rodila naša Žana. Velika je 56 cm in tehta 3890 g. Lep pozdrav vsem in srečno vsem tistim aprilčicam, ki jih porod še čaka, tistim, ki pa že zibate svoje štručke pa veliko užitkov ob tem prijetnem delu. Čestitike za Žano Je bla pa fajn konkretna deklica, upam, da je porod vredu potekal. Srečno
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:30:09
|
|
|
|
*Junona*
|
Detelja, kakšna lepa čebelica. Upam, da boste kmalu ujeli ritem. Je pa že velik plus to, da se tako pridno dojita, js tudi upam, da nam bo djenje steklo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:31:16
|
|
|
|
štorkljica
|
mlavla čestitke tudi tukaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:31:55
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Zdej pa grem delat filane(polnjene) paprike in pire krompir,ker moj sonček pančka. Sonček,Junonca in Brigitka pa imate domačo nalogo ,da danes čim večkrat .Jutri sem še doma v petek pa gremo na Pag za cele počitnice.No upam,da vse rodite,da bom pravočasno vse izvedela. Lep sončen dan želim vsem. Joj, kak fajn, da grete na Pageca, mi tudi že od mojega otroštva tja hodimo. Pozdravi mi Pageca in uživajte.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 22.4.2009 10:33:48 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:32:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Tole je pa Junonca pekla v nedeljo: - čokoladni žepki mmmmmmm tole bi pa tudi jz jedla kdaj lahko pridemo aprilke in dobimo za pokušino in recept Dobite na pikniku.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 22.4.2009 10:34:00 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:33:27
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Najprej naj vsem zaželim eno lepo in sončno dobro jutro Drage aprilčice, drage mamice koko ste kaj? Tiste ki smo še v pričakovanju vem da se nam vleče vsak dan, tiste ki že pestujete pa hvala vam, da nas spodbujate ... Punce sej nismo več daleč, do meseca maja nas loči le še 8 dni in jst upam, da bomo do takrat vse držale svoje štručke v naročju . Kako ste kaj spale? Mi smo spali super, seveda obiski WC pa parkrat trd buši ponoči ...to pa je tudi vse Zdej že zajtrkujemo in sicer brezkofeinsko kavico, kruhec in puter ter marmelado . Kaj boste počele danes? Midva z dragim greva najprej nekaj kupit za njegovega očija, ki ma danes RD, potem peljeva moj avto na tehnični pregled, potem pa bomo šli vrjetno na kosilo . Sem kar bolj dobre volje ko vidim, da je zunaj sonček...pa ve . mlavla-še tukaj iskrene čestitke, vidiš še včeraj zvečer sem ti rekla da boš kmalu cartala pregledi- vsem puncam veliko sreče Za vse aprilčice pa še en velik Brigitka, tole si pa lepo in iz srca napisala, si si prav čas vzela za nas.
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 22.4.2009 10:34:14 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:34:03
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro...kako ste kaj? jaz bolj nenaspano, naša maja bi jedla ponoči vsako uro...spala bi sam na joškici...upam, da se bo to uredilo, da pridemo v nek tempo...ker drugače bomo cele noči bedeli...in še ena slikica... Iiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepo pančka Detelja kako ste kaj? Ste se že fajn navadili? Je ati z vama doma al sta kaj tudi samive? Če boš še lahko mi prosim povej, kje je ambulanta za preglede v porodnišnici, keer mam 28.4 tam namreč pregled, pa nevem kam morem it?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:35:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Jutro, danes je pa res tako lepo vreme, da gremo še mi malo na balkončka pogledat za par minut jupi Super, da se boste mao nadihali svežega zraka, bo malemu prav pasalo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:35:20
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja kako lepa punčka.Jest bi tut mela eno tako.Otrok rabi 3 tedne do enega meseca,da dobi en stalen ritem. hvala za info..sam naša maja spi cele dneve ponoči pa tako na veliko gleda pa skoz bi jedla ponoči...tam nekje med 22- 3 zjutraj ji ne štima ritem...pol pa gre...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:35:56
|
|
|
|
štorkljica
|
Joj Junonca a veš, da zdaj pogledam najine tickerje pa vidim, da mama še samo 5 dni do konca....pa to je tu, za vogalom Kaj misliš kera bo prej?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:40:07
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro...kako ste kaj? jaz bolj nenaspano, naša maja bi jedla ponoči vsako uro...spala bi sam na joškici...upam, da se bo to uredilo, da pridemo v nek tempo...ker drugače bomo cele noči bedeli...in še ena slikica... Iiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepo pančka Detelja kako ste kaj? Ste se že fajn navadili? Je ati z vama doma al sta kaj tudi samive? Če boš še lahko mi prosim povej, kje je ambulanta za preglede v porodnišnici, keer mam 28.4 tam namreč pregled, pa nevem kam morem it? mi smo kar ok...malo smo utrujeni drugače pa super...ja, ati je z nama doma tako da mi je ful lažje... če imaš prvo ctg greš v 1 nadstropje ko stopiš ven so tam porodne sobe pa pozovoniš pa pride babica, da nastavi ctg....pregled pa je tam, kot če greš na urgenco...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 10:45:21
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja jutro...kako ste kaj? jaz bolj nenaspano, naša maja bi jedla ponoči vsako uro...spala bi sam na joškici...upam, da se bo to uredilo, da pridemo v nek tempo...ker drugače bomo cele noči bedeli...in še ena slikica... Iiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepo pančka Detelja kako ste kaj? Ste se že fajn navadili? Je ati z vama doma al sta kaj tudi samive? Če boš še lahko mi prosim povej, kje je ambulanta za preglede v porodnišnici, keer mam 28.4 tam namreč pregled, pa nevem kam morem it? mi smo kar ok...malo smo utrujeni drugače pa super...ja, ati je z nama doma tako da mi je ful lažje... če imaš prvo ctg greš v 1 nadstropje ko stopiš ven so tam porodne sobe pa pozovoniš pa pride babica, da nastavi ctg....pregled pa je tam, kot če greš na urgenco... Hvala, torej spet malo zakomplicirano Najprej verjetno itak morem na CTG...ali? No drugače pa lepo, da ste vredu, glede utrujenosti je pa normalno, ampak to tudi mine, pa zdaj boste že počasi lahko tudi vozičkali. Kero ped si pa zbrala za sistematskega?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 11:14:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Pozdravljene! Čeprav se nisem skoraj nič javljla, občasno spremljam vaš klepet. Sporočam, da se je 14. 4. rodila naša Žana. Velika je 56 cm in tehta 3890 g. Lep pozdrav vsem in srečno vsem tistim aprilčicam, ki jih porod še čaka, tistim, ki pa že zibate svoje štručke pa veliko užitkov ob tem prijetnem delu. iskrene čestitke za Žano velka punca
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?