Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 21:26:47
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Da malo, res malo pripomorem k pisanju, se vam moram malo javiti,... Verjetno ste vidle, da sem dobila novo zvezdico, pišuka sem bila pridna Naš mali princ aja, tako da imam minutko na voljo za računalnik, pol pa tuš,.... itd,... Danes sem dala šive ven, joj je to hitr postopek super,.. In ve? vidim da ste prave čveke in sploh ne uspem prebrat za nazaj, mogoče jutri med pavzami za hranjenje Nočko vsem in pridno catrajte svoje drage in bušeije Js sem pa misla, da šivi sami odpadejo. A to so ti jih v P dal ven? Jst sem mela te ki jih dajo ven, tak da ne vem , danes pri osebnem zdravniku mi jih je sestra dala ven
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 21:27:34
|
|
|
|
*Junona*
|
Jana81, kaj me čekiraš? Js še vedno 2 v1.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 21:27:37
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: buči Oprostite, ker smetim, a je mlavla že kaj sporočila, kako je z njo? Je šla rodit, ali je še vedno 2 v 1? Njene bivše že cel dan dihamo zanjo. Js sem se ravno prej spomnila na njo, da se ni danes še nič javila. Sporočila pa še tudi nič ni. Hvala, pridem še jutri malo pokukat k vam. Ostalim pa tudi želim, da čim hitreje opravite. Jaz sem že skoraj pozabila, kako je bilo. Tisti drobižek pa zdaj že noro šiba naokoli in uveljavlja svojo trmo. Pa že nekaj besed zna. Tako da punce, splača se. Prvi nasmeh, prvi dotik, pa kako dišijo ... Včasih mi je kar žal, da imamo pri nas 2-kind.programm ... Srečno vsem!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 21:34:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: buči Oprostite, ker smetim, a je mlavla že kaj sporočila, kako je z njo? Je šla rodit, ali je še vedno 2 v 1? Njene bivše že cel dan dihamo zanjo. Js sem se ravno prej spomnila na njo, da se ni danes še nič javila. Sporočila pa še tudi nič ni. Hvala, pridem še jutri malo pokukat k vam. Ostalim pa tudi želim, da čim hitreje opravite. Jaz sem že skoraj pozabila, kako je bilo. Tisti drobižek pa zdaj že noro šiba naokoli in uveljavlja svojo trmo. Pa že nekaj besed zna. Tako da punce, splača se. Prvi nasmeh, prvi dotik, pa kako dišijo ... Včasih mi je kar žal, da imamo pri nas 2-kind.programm ... Srečno vsem! Hvala za lepe želje in besede. Ja, kar pridi še kaj k nam in upam, da boš kmalu prebrala veselo novičko. Srečno tud tebi. Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 21:35:35
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Da malo, res malo pripomorem k pisanju, se vam moram malo javiti,... Verjetno ste vidle, da sem dobila novo zvezdico, pišuka sem bila pridna Naš mali princ aja, tako da imam minutko na voljo za računalnik, pol pa tuš,.... itd,... Danes sem dala šive ven, joj je to hitr postopek super,.. In ve? vidim da ste prave čveke in sploh ne uspem prebrat za nazaj, mogoče jutri med pavzami za hranjenje Nočko vsem in pridno catrajte svoje drage in bušeije Js sem pa misla, da šivi sami odpadejo. A to so ti jih v P dal ven? Jst sem mela te ki jih dajo ven, tak da ne vem , danes pri osebnem zdravniku mi jih je sestra dala ven Aha, lahk da jih je več vrst al pa sem js kej zatupila.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 21:35:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nič me moj v kopalnico kliče ...le kaj je tako nujnega....se vrnem kasneje. Morda mu moram it pa pomagat zvončke glancat ... se vidimooooooooo...čao,čao ..(kak mi strela) Miška, že slišim cingljanje. Ej, sam da ne bo potres.....dej odpri radio, če bodo poročali, kje bo epicenter in kakšna magnituda? Že nekaj poročajo... Brigitka, vidva sta pa paceka...na radiu poročajo, da so ljudje čisto prestrašeni in da vlada histerija, ker vsi mislijo, da je bil potres...v resnici pa vidva jahata ko kavbojca. ...to ni bilo jahanje...to je bila samo predigra, ostalo še pride , sej veš če gremo res 23. v Rim pol si še mormo zdle duška dat a ne ...a ste fouš Ojla Aprilčice,... ja Brigita jst sem pa res mal fouš nama so rekle med. sestre da res pomaga tako da si kr dejta duška, .... Hej kpmk, lepo da si nas prišla pogledat. velikokrat vas še pogledam, rr spravlja v dobro voljo pa ta hrana, njami Pa pomočniki.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 21:37:16
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej pa js tut grem. Fajn spančkite. Božajte bušije. Tiste, ki pa že imate zakladeke pa njih. Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:00:18
|
|
|
|
brigita23
|
IIIIIIII AMMMMMM BACK
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:02:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Da malo, res malo pripomorem k pisanju, se vam moram malo javiti,... Verjetno ste vidle, da sem dobila novo zvezdico, pišuka sem bila pridna Naš mali princ aja, tako da imam minutko na voljo za računalnik, pol pa tuš,.... itd,... Danes sem dala šive ven, joj je to hitr postopek super,.. In ve? vidim da ste prave čveke in sploh ne uspem prebrat za nazaj, mogoče jutri med pavzami za hranjenje Nočko vsem in pridno catrajte svoje drage in bušeije Js sem pa misla, da šivi sami odpadejo. A to so ti jih v P dal ven? Jst sem mela te ki jih dajo ven, tak da ne vem , danes pri osebnem zdravniku mi jih je sestra dala ven Aha, lahk da jih je več vrst al pa sem js kej zatupila. [/quote mogoče ker je bil CR ...spodaj sami odpadejo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:07:07
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 skočim za 20 min v bano pa pridem nazaj ....upam da bo še kira gor čao ma kam greš, saj si bla prej s tvojim na bingljanju v kopalnici masaža z vročo vodo...miška no
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:11:54
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Tole je pa Junonca pekla v nedeljo: - čokoladni žepki mmmmm junonca, same dobrote , boš dala recept
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:13:24
|
|
|
|
brigita23
|
zdej ste pa vse šle ...pol pa nočko, drage moje za lahko noč vsem aprilčicam
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:15:45
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: buči Oprostite, ker smetim, a je mlavla že kaj sporočila, kako je z njo? Je šla rodit, ali je še vedno 2 v 1? Njene bivše že cel dan dihamo zanjo. Js sem se ravno prej spomnila na njo, da se ni danes še nič javila. Sporočila pa še tudi nič ni. evo mene še kar tle... pa danes sem se že javila.. so te preveč pomočniki zaposlili sem imela preveč dela z žlahto od mojega...moj ima danes namreč RD..pa so prišli na tortico..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:18:38
|
|
|
|
mlavla
|
itak ko jst pridem ni nikjer nobene.. nočko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:34:42
|
|
|
|
mlavla
|
še to ..sem ravnokar iz wc.ja..pa se mi je spet odluščil ker konkreten kos čepa.. upam,da to pomeni kaj dobrega.. zdej pa res nočko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:38:59
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla še to ..sem ravnokar iz wc.ja..pa se mi je spet odluščil ker konkreten kos čepa.. upam,da to pomeni kaj dobrega.. zdej pa res nočko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:39:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Tole je pa Junonca pekla v nedeljo: - čokoladni žepki mmmmm junonca, same dobrote , boš dala recept Dobiš. Ampak najprej morš pridit probat.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 22:39:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Da malo, res malo pripomorem k pisanju, se vam moram malo javiti,... Verjetno ste vidle, da sem dobila novo zvezdico, pišuka sem bila pridna Naš mali princ aja, tako da imam minutko na voljo za računalnik, pol pa tuš,.... itd,... Danes sem dala šive ven, joj je to hitr postopek super,.. In ve? vidim da ste prave čveke in sploh ne uspem prebrat za nazaj, mogoče jutri med pavzami za hranjenje Nočko vsem in pridno catrajte svoje drage in bušeije Js sem pa misla, da šivi sami odpadejo. A to so ti jih v P dal ven? Jst sem mela te ki jih dajo ven, tak da ne vem , danes pri osebnem zdravniku mi jih je sestra dala ven Aha, lahk da jih je več vrst al pa sem js kej zatupila. [/quote mogoče ker je bil CR ...spodaj sami odpadejo Ah, buča js... sem pozabla, da je mela kpmk cr.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 23:55:47
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla še to ..sem ravnokar iz wc.ja..pa se mi je spet odluščil ker konkreten kos čepa.. upam,da to pomeni kaj dobrega.. zdej pa res nočko mlavla ti boš po moje kr v kratkem šla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 23:56:40
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Tole je pa Junonca pekla v nedeljo: - čokoladni žepki mmmmm junonca, same dobrote , boš dala recept Dobiš. Ampak najprej morš pridit probat. ok zmenjen
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 23:57:42
|
|
|
|
brigita23
|
Jst pa ne morem spat ...punce zopet se bliža polna luna ...no ampak ta na mene deluje ravno kontra ..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 23:58:18
|
|
|
|
brigita23
|
nč, fajn pančite...se zjutraj tipkamo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 5:35:52
|
|
|
|
Miška2006
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 6:05:43
|
|
|
|
sonček85
|
Jutro! Okoli 3,30 mi je zupancdam pisala ,da je naša mlavla v P in da bo rodila. No sedaj sem pa že dobiila sms da je rodila zdravega fantka čestitkeeeeeee in seveda čestitke atiju ,ki se mi zdi da danes praznuje svoj rojstni dan ,več ne vem,ker je mlavla v drugi sobi kot pa naša zupancdam ,in zupancdam gre danes domov Tko kot je rekla mlavla mogoče se bojo pa z zupi menjlai
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 22.4.2009 6:12:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Tole je pa Junonca pekla v nedeljo: - čokoladni žepki mmmmmmm tole bi pa tudi jz jedla kdaj lahko pridemo aprilke in dobimo za pokušino in recept
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?