|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
21.4.2009 21:14:20   
Anonimen
Poglejte kako lepo:
http://www.youtube.com/watch?v=D2FX9rviEhw

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
21.4.2009 21:16:12   
Muklla
Ja, malička je spala, pol sem se pa še spomnila, da mi mora poštar paket prinest in evo, to je bilo okol 11.30.

Sem si naročila knjigo Spi, dete, spiuser posted image . Bom naštudirala, če bo kaj pametnega in ukrepala. Za enkrat, ko berem, je tko, kot bi opisovali mojo malo.

Aja, učim v LJ.

Pikica hudič je tole z vrtcem. Sploh ne vem kako bi jaz ukrepala. Po moje bi vn padla,  pa stopila do Hojčeve. Ona bi mogla ukrepat. Sam, ko nočeš otroku škodit. Res ne vem, kaj naj rečem..... Je pa neki, ki sigurno drži, da je tale A., če se ne motem, ORKNT PRTEGNJENA in naj gre po tleh pomivat, to delo pa prepusti komu drugemu. Kak sem huda....

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
21.4.2009 21:25:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

To je ta hiška. Jo ima na Salomonovem oglasniku:
http://www.salomon.si/oglas.aspx/23/23/01/03?id=1853I.1733894

Sej vem da sem že tečna s tem. Obljubim, da ne bom več težila user posted image

NOGICA - ZELO LEPA HIŠICA!!! MI JE VŠEČ, ME PA ZANIMA ČE MAJO TUD NEPOBARVANO user posted image , JAZ BI JO SAMA KAK "POFRAJHALA" user posted image .

Menčy ta hišica na sliki je ena, samo, da je slikana iz različnih strani. Dobiš pa surovo, nepobarvano in jo potem po svoje urediš. Če se tudi ti odločiš zanjo povej, jo še zate pripeljemo user posted image user posted image user posted image Ta pobarvana je slikana samo za vzorec kako jo lahko pobarvaš. Stoji pa ta hišica na vrhu hribčka v Retjah, če se pelješ iz Ribnice proti L. je na desni strani. Ozri se ko boš šla proti Lj. pa boš vidla. Zgleda tako majhna, pa ni veš.

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
21.4.2009 21:26:20   
Menčy
NO, DA NE BOSTE SAM ve razkurjene user posted image , se moram še jaz pridružiti v krog user posted image  razburjenih žensk user posted image , namreč kaj sem jaz doživela danes:

kličem v ZD, da povprašam, če dela dr. M. ( v 8 dneh sem klicala že 4x, pa mi nikoli niso povedali, da jo ne bo 14 dni in k zdravniku sploh nisem šal, si pa pomagam s svojo nedoktorsko pametjo ):

in mi en moški odgovor,i da ne ve, pa pol vpraša nekoga in reče da ne dela,
KAJ PA JUTRI?
pa spet nekoga vpraša :a jutr, pa tud ne...
KDAJ PA PRIDE?
pa spet nekoga vpraša: ta teden jo ni...
A POTEA KAKŠEN PEDIATER SPLOH DELA?
kaj mislte da mamo sam enga
JA ZA DOJENČKE SAM ENGA IN
VEM, DA JE ŠE DR. L.  NA VOLJO , SAM STE MI ZADNJIČ REKLI, DA MA SISTEMATSKE IN DA NE MOREM K NJEJ
seveda ker bi sam gužvo delala
IN KAJ....
in tip mi vrže slušalko dol
....
user posted image
user posted image
to ne moreš verjet, da se lahko zgodi...

in jaz vsa razburjena , se preoblečem in se odpeljem v ZD raziskat kdo naj bi to bil in direktno gor k direktorju pa ga na user posted image srečo ni bilo, sem v tajništvu vprašala za knjigo pritožb in pohval, ja, te pa nimajo, majo pa nabiralnik, hvala bogu, user posted image
sam sem se jaz kar osebno prijavila za sestanek z gospodom direktorjem pa da vidimo, kdo bo še naprej tak osorno odgovarjal  ljudem user posted image user posted image  , ki želijo sam informacije in bi radi otroka odpeljali k zdravniku...
saj ne moreš verjet
ampak taka osornost, to ni prvič, to se mi je zgodilo že večkrat, primerov ne bom navajala...

JA , TAKOLE, SEM BLA JEZNA KO user posted image , NAJRAŠI BI ŠLA TJA IN user posted image user posted image user posted image ...
no, zdaj se bom do sest, že pomirila...

sem mojmu naročila da naj gre po kaj pitnega , ker danes .... res rabim....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
21.4.2009 21:29:43   
Menčy

To je ta hiška. Jo ima na Salomonovem oglasniku:
http://www.salomon.si/oglas.aspx/23/23/01/03?id=1853I.1733894

Sej vem da sem že tečna s tem. Obljubim, da ne bom več težila user posted image

NOGICA - ZELO LEPA HIŠICA!!! MI JE VŠEČ, ME PA ZANIMA ČE MAJO TUD NEPOBARVANO user posted image , JAZ BI JO SAMA KAK "POFRAJHALA" user posted image .

Menčy ta hišica na sliki je ena, samo, da je slikana iz različnih strani. Dobiš pa surovo, nepobarvano in jo potem po svoje urediš. Če se tudi ti odločiš zanjo povej, jo še zate pripeljemo user posted image user posted image user posted image Ta pobarvana je slikana samo za vzorec kako jo lahko pobarvaš. Stoji pa ta hišica na vrhu hribčka v Retjah, če se pelješ iz Ribnice proti L. je na desni strani. Ozri se ko boš šla proti Lj. pa boš vidla. Zgleda tako majhna, pa ni veš.

ja, res, si jo bom ogledala,hvala,  saj ne vem , kdaj bom drgač pršla do hišce, mi je ap lušna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
21.4.2009 21:31:02   
Anonimen
Kaj je men ena po mailu poslalauser posted image . Knjigo Prekletstvo v zlati kletki od Čepinove user posted image user posted image user posted image . Pa glih mene to fulllllll zanima user posted image user posted image user posted image , ko tako ljubim tole Čepinko user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2906
21.4.2009 21:35:52   
smrka
Jah to knjigo od cepinke sem tudi jaz dobila på mailu pa nevem sploh kdo je to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.4.2009 21:40:15   
Anonimen
in jaz vsa razburjena , se preoblečem in se odpeljem v ZD raziskat kdo naj bi to bil in direktno gor k direktorju pa ga na user posted image srečo ni bilo, sem v tajništvu vprašala za knjigo pritožb in pohval, ja, te pa nimajo, majo pa nabiralnik, hvala bogu, user posted image
sam sem se jaz kar osebno prijavila za sestanek z gospodom direktorjem pa da vidimo, kdo bo še naprej tak osorno odgovarjal ljudem user posted image user posted image , ki želijo sam informacije in bi radi otroka odpeljali k zdravniku...

user posted image user posted image user posted image ti kar ukrepaj
Pa kaj se dogaja na tem svetu. A smo vsi res take živčne razvaline, a se res nobenmu več nič ne da, a prijazna beseda sploh še obstaja?????????????????? Ne vem, res ne in tega je iz dneva v dan več. Premalo je lepih besed in nasmeha, tega res fali v tem času. Najbrž je tudi tu recesija user posted image

Joj vam nisem rekla kaj se je men v soboto v službi zgodilo. Pa tud ne bom tle gor razlagala, me pa spomnite naslednjič. Sem bla penasta, čist sem se tresla in vam povem da sem ga bla sposobna tud okol kepe počit. Res, pa drugač tega nisem zmožna, ampak v soboto tega kretena (pardon izrazu ampak res tako mislim) bi pa z veseljem user posted image .

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.4.2009 21:41:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Jah to knjigo od cepinke sem tudi jaz dobila på mailu pa nevem sploh kdo je to?

Nič nisi zamudila, sploh ne rabiš vedet kdo je user posted image
Upam, da nisem užalila kakšne oboževalke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.4.2009 21:42:42   
Anonimen
A ne bi blo fajn, da se jaz spakiram dol z netauser posted image .
e možek prišel zdajle domov in ga grem slavnostno sprejet user posted image user posted image user posted image .

LAHKO NOČ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.4.2009 21:53:57   
smrka

A ne bi blo fajn, da se jaz spakiram dol z netauser posted image .
e možek prišel zdajle domov in ga grem slavnostno sprejet user posted image user posted image user posted image .

LAHKO NOČ

Dobra ti je ta :) :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.4.2009 22:10:36   
klepetkaa
Čer,

samo  pofočkam se, ker sem sitna. bAjeuser posted image

danes sem bila v Golu ob 11. 05, ampak ni bilo še nobene. Sicer sem vas imela namen smao vse skupaj lepo pozdravit, ekr sem bila letečauser posted image .

pikica, ne morem verjet.. resnično človek ostane brez besed.. jaz ti svetujem, da vztrajaj, ne popusti, ker taakle reakcija s strani vzgojiteljice je pa  malo mimo. SI poskušam predstavljati, kako si se počutilauser posted image user posted image

seny, o a ti tud tečna?! pa kaj je to danes?! JUtri je nov dan in upam(pa verjamem da še kdo drug zravenuser posted image ), da ne bomo več tečneuser posted image

menčy, haloo, pa kaj se pa gredouser posted image ?! Pa saj en moreš vejet.user posted image . to ni noben načinuser posted image . Super si odreagirala...

vidim, da nas je kar nekaj danes takih, ki  bi rabile kaj pitnega...user posted image

škoda da se nismo zveečr dobile in se "izjokale". ZIher bi bilo prec boljše...user posted image

dovolj za danes.... grem spat . Več pa jutri. SEm tud pebrala bol na brzake

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
21.4.2009 22:48:55   
Menčy
nočka, jaz grem spat

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.4.2009 23:00:20   
Anonimen
Muklla-ja, jaz bi to naredila, poklicala H., sam res ne bi rada škodila Lani. Otrok ni nič kriv. Ne eden, ne drugi.. user posted image  Ne vem, se bo izteklo kakor se bo.. Smo tudi tebe pogrešale na kavici.

Menčy- tole je pa res noro, višek. Ne dajmo se ženske. Prav si ukrepala! Bravo, bravo! user posted image

nogica- tole knjigo sem jaz tud po mailu dobila. In sploh ne odpiram zadnje čase takih mailov, ni časa, imam neprebranih skoraj 800, sam tega pa sem odprla. Me tud ne zanima tale Čepinka, sploh nič ne vem o njej, pa o tej zgodbi tud ne. Ampak sem kar brala, pa brala, in prebrala do konca. Sploh nisem vedela da je tako dolga user posted image

klepetka- jaooo, tudi ti tečka? madonca, danes bi lahko ustanovile klub tečnih žensk user posted image  Jah, v Gol smo zamujale, to pa zato, ker smo zamujale tudi na telovadbo, potem smo pa za kazen mogle malo dalj migat user posted image  Smo te pa pogrešale!

A je sploh kdo še tukaj?

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.4.2009 23:37:16   
Anonimen
Sem bila zdaj na forumu "otroci s posebnimi potrebami". Kolk je vseh bolezni.. user posted image  Bogi otročki, nebogljeni... bogi starši..
Punce, bodimo srečne in zadovoljne, da imamo zdrave otroke!!!
Bi bilo treba večkrat se malo zamislit in cenit to, kar imamo..

No, zdaj pa grem pančkat. Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.4.2009 7:31:36   
sayuri
Jutro. Filip jamra, da ga boli uho user posted image  Že včeraj zvečer je jamral, pa ponoči enkrat se je zbudil in jokal. Joj, jaz s tem pa res nimam izkušenj. Zgleda, da ima vnetje user posted image  Kaj morm nardit user posted image  K zdravniku takoj al lahko kako sama pomagamuser posted image  Kličem k Lušinovi, pa se nihče ne javi, Maroltova ima itak popoldne posvetovalnico. Mi vedno zbolimo takrat, kadar ni našega dohtarja al pa med vikendi in prazniki user posted image . pikica in nogica, vedeve iamta izkušnje z vnetji. Dajta kaj povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
22.4.2009 7:49:40   
sayuri
menčy user posted image user posted image  jaz sem ostala brez besed user posted image  V našem ZDju je nekaj hudo narobe. Odnos nikakav, obravnavajo te kot zadnji list na drevesu, nobenega posluha, vsi se samo nekam izmikajo. Meni sploh ni jasno, kako imamo lahko samo enega pediatra, pa še ta dela samo polovično. user posted image  In ta odnos po telefonu. Sem 100%, kdo je bil (kateri moški) user posted image  SE mi je nekaj podobnega že zgodilo, pa sem od presenečenja odnehala. Sem pa dvakrat doživela hladen tuš, ko sem šla z vozičkom notri-še s Filipom. SO me skorajda nagnali ven. SEm bila tko šokirana, da sem tud dihat pozabila. Potem sem šla pa nsalednji dan še enkrat (nalašč) in so se me zopet lotili, jaz pa njih nazaj. user posted image user posted image user posted image  To lahko doživiš samo pri nas. In menčy, prav si naredila, da si se najavila direktorju. Maš pogum. Jaz ponavadi prej odneham user posted image
klepetka ja, malo smo včeraj zamujale v Golu.user posted image  Sam smo bile potem pa do pol dveh zasidrane notriuser posted image  Smo se že pogovarjale, da kaj je zdaj to, ker spet špricaš. user posted image  SMo mislile kakšno članarino za NEudeležbo pobrat user posted image user posted image user posted image
Muklla no, ti fajn naštudiraj tole knjigo, potem nas boš pa malo podučila user posted image
nogica daj mi plis pošlji tole knjigo Čepinke. Baje je ekstra intelegentno branje user posted image user posted image user posted image
smrka nič hudega, če ne veš, kdo je Čepinka. user posted image  JSt tud ne vem oz. nisem vedla, dokler se ni začela ta ločitvena agonija po TV user posted image user posted image user posted image  

Mi gremo za vikend na morje. Je moj včeraj prišel z novico, da je kar rezerviral user posted image . Pridemo v ponedeljek. SIcer moram počakat še, kaj bo s Filipovim ušesom user posted image  V eni uri sem 8x klicala v ZD, pa se noben ne javi user posted image user posted image  HUDIČA! V takem primeru vedno pomislim: Kaj če bi šlo za življenje in smrt? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
22.4.2009 8:01:30   
sayuri
No, dobila ZD. Gremo k dr. Curlovi. Pozna katera user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
22.4.2009 8:16:45   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

No, dobila ZD. Gremo k dr. Curlovi. Pozna katera user posted image
Zelo v reduuser posted image vsaj meni.Zelo prijazna , dostopna , te posluša in se zavzame ...take izkušnje imam jazuser posted image
Ubogi Filip ,user posted image user posted image
menčy o ZD bi pa lahko še in še pisali....odnos katastrofalenuser posted image
nogica user posted image user posted image user posted image za hiško.
pikica in klepetka , je danes kaj boljš?Jaz sem zaenkrat okuser posted image
smrka , sploh nisem rabila dost , da sem bla tečna .....kar prišlo je....ne vem od česauser posted image
Naša mala čisto nič ne spi , vstala je ob šestih ...gospodična vsa tečna , ampak spat , ne to pa neuser posted image Včeraj je spala dvakrat po pol ure user posted image Vmes pa tečna za znort , ne nosit , ne sedet , ne ležat , ne igrat .....jojme

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
22.4.2009 8:30:04   
dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Je bila popoldan kolegica pri meni. Ima hčerko, leto starejšo kot Lana. Je bila tudi lani noseča. In je "sošolec" grozil njeni hčerki, da ne bo imela sestrice, ker jo bo on ubil. user posted image  Kolegica je pristopila kot jaz, z razliko, da je vzgojiteljica takoj ukrepala, na vse možne načine.
Joj, kakšne stvari se dogajajo..folk, pri 4,5 letnikih???? Kaj nas še čaka?! user posted image

PA SAJ TO NE MORE BITI REs, kej pa živijo taki revčki , ki majo tako slabe vzgleede....  :(((

O ja, pa so tudi taki. In eni otroci to slišijo doma od staršev. ENi starši so taki in eni se doma na tak način pogovarjajo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
22.4.2009 8:33:59   
smrka
Sayuri kul da greste na morje!! Mi bomo tudi hodili za te praznike na morje se igat z A. Imamo kar blizu. Upam da bo vredu z usesom. Drgac pa je neka roza, hm.. kako ji je ime, ki se stisne na zlicko mal njenga soka in da v uho. Je zelo dobra. Ce se spomnim imena ti povem, moja mama jo ima doma.

Drgac pa punce, res te ble vceraj vse razkurjene, ste danes boljse volje? Moja punca pa danes kaslja, tako da negre v vrtec in je vsa srecna, ko bo lezala na kaucu in gledala risanke cel dan. Je pa danes en tako lep dan. Ce pride mojdragi domov po kosilu, grem ven s kolesom eno turo narest. Tako je lep dan, da je tudi veter pozabil pihat, nic se ne mrda. Zakon.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo postrezite si z kofefom. Sem dala mal cukra not, da bomo bl pocukrane user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
22.4.2009 8:42:32   
klavdi*
saury ti jaz sem že bla pr dr curlovi sam zame nima še dovolj izkušenj.baje pa v lekarni prodajajo take dolge palčke,ki daješ v uho in na drugem koncu pržgeš z vžigalicami.nato pa zdravilo počasi kaplje v uho.ni nč vroče.to sem dajala tudi lauri in tajdi ko so ble majhne in je ful pomagalo.ker če prevečkrat uporabljaš antibiotike tud ni zdravo.lahko pa probaš z rastlino natresk.če jo nimaš ti jo lahko drugič dam pa si jo boš posadila na vrt.sporoči če jo želiš.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
22.4.2009 8:43:16   
dulcinea
Menčy, čisto prav si naredila. Joj, kako so lahko eni tako nesramni.

Kaj je men ena po mailu poslalauser posted image . Knjigo Prekletstvo v zlati kletki od Čepinove user posted image user posted image user posted image . Pa glih mene to fulllllll zanima user posted image user posted image user posted image , ko tako ljubim tole Čepinko user posted image   user posted image   user posted image

Jaz sem tud dobila pred kratkim. Nisem še zbrisala. Mogoče pa kdaj iz samega dolgčasa preberem.

Smrka, vprašaj strica Gugla, kdo je to.

Pikica, a celo knjigo si prebrala? DObra si. Kolk časa ti je pa približno vzelo branje?

A včeraj je bil tak dan, da ste ble vse tečne?

Sayuri, joj, ubogi Filip. Upam, da ni nič resnega in da bo do vikenda zdrav.

Mene pa jezi tipka I na prenosniku. Se je zgleda neki poškodovala, pa mi skoz pada ven. Grrrr.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
22.4.2009 8:43:20   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Je bila popoldan kolegica pri meni. Ima hčerko, leto starejšo kot Lana. Je bila tudi lani noseča. In je "sošolec" grozil njeni hčerki, da ne bo imela sestrice, ker jo bo on ubil. user posted image  Kolegica je pristopila kot jaz, z razliko, da je vzgojiteljica takoj ukrepala, na vse možne načine.
Joj, kakšne stvari se dogajajo..folk, pri 4,5 letnikih???? Kaj nas še čaka?! user posted image

PA SAJ TO NE MORE BITI REs, kej pa živijo taki revčki , ki majo tako slabe vzgleede....  :(((

O ja, pa so tudi taki. In eni otroci to slišijo doma od staršev. ENi starši so taki in eni se doma na tak način pogovarjajo.
dulci , res je tako , sem to že doživela user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
22.4.2009 8:45:29   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Sayuri kul da greste na morje!! Mi bomo tudi hodili za te praznike na morje se igat z A. Imamo kar blizu. Upam da bo vredu z usesom. Drgac pa je neka roza, hm.. kako ji je ime, ki se stisne na zlicko mal njenga soka in da v uho. Je zelo dobra. Ce se spomnim imena ti povem, moja mama jo ima doma.

Ja, Sayuri. Mi ji rečemo ušesnik. Je pa takak sočnica, kii ponavadi raste v skalnjakih. Mi jo imamo. Če rabiš povej, pokličem mami, pa ti pripravi pa greš iskat do Rakitnce.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.