Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 21:25:50
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft na Primorskem, .... mislim no.... lohk bi me povabla.... Lara, itak, da si vabljena. Sam mislim, da je res skrajni cajt, da si telefona izmenjava, ker se jaz spomnim nate in Laro takrat, ko sem kje blizu tebe, takrat pa net ni glih pri roki. Ti pošljem tel. na zs.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 21:32:10
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* morango, hvala ti! midva jih bova naročila preko interneta pri Ikei. malo mi še manjka do 1000, moram še mal pobrskat, da bo tudi dostava brezplačna A boš naročala v Ikei v Celovcu al kje drugje? A je dostava nad 1000 brezplačna? Se moram še jaz kaj pozanimat, kak kos bi nam še prav prišel pa še kombiniram lahko z ostalim Ikeinim pohištvom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 21:51:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Morango..... sem zdaj spet gledala fotke.... ma Lena ti je ful podobna....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:25:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .saj o tem sem govorila....kaj mu pa jaz naj dam Dudo, vodo.... božanje.... ...lara...to vse dobi....če to ne pomaga...kaj pa pol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:31:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: morango Ojla, se spet javljam. SEm pač spet doma in pol tud na netu. Olivija*, mislim, da si ti spraševala za vzmetnice, ki sem jih kupila v Ikei. Zdaj ti lahko preverjeno s prve roke oz. uča povem, da imava: Sultan Froland, jaz soft varianto, moj najljubši, ki v življenju rad mal trpi, pa firm varianto. Kar pomeni, da se rad rine na mojo polovico, ker je bolj udobna za spat. morango, hvala ti! midva jih bova naročila preko interneta pri Ikei. malo mi še manjka do 1000, moram še mal pobrskat, da bo tudi dostava brezplačna no, pol pa še ti javi kako bosta izbrala in kakšna bo dejansko...po uporabi ........ jaz imam še malo časa, pa bom počakala še tvoje mnenje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:32:31
|
|
|
|
gloria
|
..uf naporen dan....še enkrat hvala vsem ...grem pod tuš... hvala...nažalost prodano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:38:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria hvala...nažalost prodano ...sem jih še nekaj našla...samo so malo dražje..... idi sama gledat tja..... jaz tud nekaj tam iščem...že celi dan mam odprto....bla sem pa seveda zunaj pri mojih rožicah
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:40:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria hvala...nažalost prodano ...sem jih še nekaj našla...samo so malo dražje..... idi sama gledat tja..... jaz tud nekaj tam iščem...že celi dan mam odprto....bla sem pa seveda zunaj pri mojih rožicah ...išla sama gledat že v nedeljo in mam eno do petka rezervirano če se ji ena ne javi ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:41:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* morango, hvala ti! midva jih bova naročila preko interneta pri Ikei. malo mi še manjka do 1000, moram še mal pobrskat, da bo tudi dostava brezplačna A boš naročala v Ikei v Celovcu al kje drugje? A je dostava nad 1000 brezplačna? Se moram še jaz kaj pozanimat, kak kos bi nam še prav prišel pa še kombiniram lahko z ostalim Ikeinim pohištvom. kar preko neta bom naročila (to menda ni vezano na kraj ). ja, dostava nad 1000 je brezplačna, sicer pa so mi sporočili to: the transportation costs from our stores (Graz/ Klagenfurt) to Slovenia are: ?89.- If you order by Homeshopping (Internet) the delivery costs to Slovenia are: delivery until 30 kg Euro 20,00 delivery of more than 30 kg Euro 120,- delivery over ?1000.- free of charge additionell Euro 30,- for zip code beginning with 2..., 3..., 9... additionell Euro 50,- for the rest of Slovenia. ful so prijazni in takoj odgovorijo na mejl.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:43:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, pol pa še ti javi kako bosta izbrala in kakšna bo dejansko...po uporabi ........ jaz imam še malo časa, pa bom počakala še tvoje mnenje... ok, bom. če pozabim, me pa spomni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:43:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
...lara...to vse dobi....če to ne pomaga...kaj pa poluser posted image Ma joj.... pa čez dan tudi joka? Al samo ponoči... pikec mali...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:45:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj zdej... smo vse gledale film danes?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:48:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj zdej... smo vse gledale film danes? kak film? jaz ne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:50:14
|
|
|
|
Olivija*
|
ma kaj je s to RR, kar naprej neki spreminjajo...zdaj so tako čudva ZS za pošiljat, sploh se ne dasmejkotov prilepit... zjutraj sem ob strani iskala tisto okence, kjer je včasih pisalo, kdo danes praznuje...pa ga ni več...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:50:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj zdej... smo vse gledale film danes? Jaz sem, ja . Zdaj pa grem pa malo Hausa. Al pa spat pred TV
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:51:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ma kaj je s to RR, kar naprej neki spreminjajo...zdaj so tako čudva ZS za pošiljat, sploh se ne dasmejkotov prilepit... zjutraj sem ob strani iskala tisto okence, kjer je včasih pisalo, kdo danes praznuje...pa ga ni več... Ja, ZSje prenavljajo. Meni je všeč, da debate skupaj zlaga . Smejkoti bodo, ko nadgradijo. Pa obljubljajo še ful novih stvari. Sem malo brala o tem na forumu O portalu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:55:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj zdej... smo vse gledale film danes? kak film? jaz ne... O eni mali dojenčici....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:57:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ima katera čas v četrtek ob 13ih v Cityparku za eno ? Ali pa magari na Rudniku, v Leclercu je kavarna. Ja jaz sem za, Meni bi bilo sicer bolje ob 12h, ampak tudi ob 13h bi šlo... Aja, glede lokacije mi je pa načeloma vseeno. Jazzy, se še zmeniva, mogoče se še katera druga javi. Sicer pa imam jaz še vedno v planu prit en lep sončen četrtek sama z bubiko. Saj bi že, pa je bolezen načrte prekrižala. Bom videla drug teden, kako bo možek delal. Bubi bo namreč cel teden doma, mi ga ni v vrtec za dat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:57:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ma kaj je s to RR, kar naprej neki spreminjajo...zdaj so tako čudva ZS za pošiljat, sploh se ne dasmejkotov prilepit... zjutraj sem ob strani iskala tisto okence, kjer je včasih pisalo, kdo danes praznuje...pa ga ni več... Ja, ZSje prenavljajo. Meni je všeč, da debate skupaj zlaga . Smejkoti bodo, ko nadgradijo. Pa obljubljajo še ful novih stvari. Sem malo brala o tem na forumu O portalu. Meni je tudi ful všeč tko,.... smejkotov pa tudi če ni.... se znam drugače izrazit... hihihi... Malo počasi dela, ma se bojo zrihtali....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 22:59:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, slonov itak ne pogrešaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:01:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...lara...to vse dobi....če to ne pomaga...kaj pa poluser posted image Ma joj.... pa čez dan tudi joka? Al samo ponoči... pikec mali... ....čez dan skoraj nikoli...aj tud ponoči ne joka...tak prav joka.... kar naenkrat neko tako štimo spusti, da jaz kar mirno stojim ...kod da zarjove al kaj jaz vem kaj.... ma je že spal, zdaj je bil spet auf....pa hecno mi je to, da dobi ful rdeča lička.....vročine pa nima..... sem mu zdaj spet s calgelom namazala, pa je zgleda boljše ... ...sem ravno zdaj študirala....imam dva pikeca...pa niti en mi ne spi .... tak celo noč mislim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:02:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj zdej... smo vse gledale film danes? jaz samo od daleč gledam tv.... sem na netu..malo tud na bolhi ..nekaj iščem..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:03:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ma kaj je s to RR, kar naprej neki spreminjajo...zdaj so tako čudva ZS za pošiljat, sploh se ne dasmejkotov prilepit... zjutraj sem ob strani iskala tisto okence, kjer je včasih pisalo, kdo danes praznuje...pa ga ni več... ..za zs...je mene tud prej skoraj kap ...tisto kdo praznuje sem pa danes čisto slučajno pol zasledila, pa sem za ziher pogledala, če je gloria gor, da nisem kaj zabluzila....pa je bla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:05:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ima katera čas v četrtek ob 13ih v Cityparku za eno ? Ali pa magari na Rudniku, v Leclercu je kavarna. Ja jaz sem za, Meni bi bilo sicer bolje ob 12h, ampak tudi ob 13h bi šlo... Aja, glede lokacije mi je pa načeloma vseeno. Jazzy, se še zmeniva, mogoče se še katera druga javi. Sicer pa imam jaz še vedno v planu prit en lep sončen četrtek sama z bubiko. Saj bi že, pa je bolezen načrte prekrižala. Bom videla drug teden, kako bo možek delal. Bubi bo namreč cel teden doma, mi ga ni v vrtec za dat. ..... jaz tud razmišljam o enem izletu v LJ...bom tud imela oba doma, možek bo pa delal.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 21.4.2009 23:05:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem ravno zdaj študirala....imam dva pikeca...pa niti en mi ne spi .... tak celo noč mislim... Joj, si zahtevna..... Boš videla, kak hitro bosta šla od hiše, pol bo pa mir
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?