|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 21.4.2009 21:26:20
|
|
|
|
Menčy
|
NO, DA NE BOSTE SAM ve razkurjene , se moram še jaz pridružiti v krog razburjenih žensk , namreč kaj sem jaz doživela danes: kličem v ZD, da povprašam, če dela dr. M. ( v 8 dneh sem klicala že 4x, pa mi nikoli niso povedali, da jo ne bo 14 dni in k zdravniku sploh nisem šal, si pa pomagam s svojo nedoktorsko pametjo ): in mi en moški odgovor,i da ne ve, pa pol vpraša nekoga in reče da ne dela, KAJ PA JUTRI? pa spet nekoga vpraša :a jutr, pa tud ne... KDAJ PA PRIDE? pa spet nekoga vpraša: ta teden jo ni... A POTEA KAKŠEN PEDIATER SPLOH DELA? kaj mislte da mamo sam enga JA ZA DOJENČKE SAM ENGA IN VEM, DA JE ŠE DR. L. NA VOLJO , SAM STE MI ZADNJIČ REKLI, DA MA SISTEMATSKE IN DA NE MOREM K NJEJ seveda ker bi sam gužvo delala IN KAJ.... in tip mi vrže slušalko dol .... to ne moreš verjet, da se lahko zgodi... in jaz vsa razburjena , se preoblečem in se odpeljem v ZD raziskat kdo naj bi to bil in direktno gor k direktorju pa ga na srečo ni bilo, sem v tajništvu vprašala za knjigo pritožb in pohval, ja, te pa nimajo, majo pa nabiralnik, hvala bogu, sam sem se jaz kar osebno prijavila za sestanek z gospodom direktorjem pa da vidimo, kdo bo še naprej tak osorno odgovarjal ljudem , ki želijo sam informacije in bi radi otroka odpeljali k zdravniku... saj ne moreš verjet ampak taka osornost, to ni prvič, to se mi je zgodilo že večkrat, primerov ne bom navajala... JA , TAKOLE, SEM BLA JEZNA KO , NAJRAŠI BI ŠLA TJA IN ... no, zdaj se bom do sest, že pomirila... sem mojmu naročila da naj gre po kaj pitnega , ker danes .... res rabim....
|
|
|