|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
20.4.2009 16:05:55   
ursulina
pozdravljene!

samo na hito se oglasim, ker lče bom čakala na večer, bom spet sam kavč, kopalnico in postlo vidla :) v tem vrstnem redu user posted image

no, mi smo imeli pestrih nekaj dni, malček je bil tako neznosno tečen, ker je bil bolanček, da ni bilo za nikamor... parkrat se je tako jokal - drl... bolje rečeno, da nisem več vedela ali naj dam čepe v ušesa ali zraven tulim.... celo zvonca nisem slišala v petek... sumim, da se je zraven zobkov in po pregledu pri P potrjene prebolene viroze potiho in nenadoma prihulila še trma. ko mu kaj ni všeč, dobimo tak napad, da je joj... ampak zaenkrat še uspešno krotimo, če zraven ni še bolečin od zobk. user posted image  no, od vsega hudega user posted image  se je moj nahod v petek spremenil v 39° vročine... in sem preležala soboto, je pa pomagalo, ker sem spala v dnevni in prespala celo noč brez zbujanja... zjutraj kot prerojena user posted image  danes pa že v polnem pogonu...
lepo bodite, nosečke pa še posebej!! user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
   Sončki januarčic 08 - 6.del
20.4.2009 20:07:25   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
eno hitro vprašanje

po novem dobijo mamice v P za svoje novorojenčke obrazec za cepljenje proti tuberkulozi - prej so menda vse dojenčke obvezno cepili, sedaj pa se starši sami odločijo ali dajo cepit ali ne. Kaj ve mislite - bi podpisale obrazec?

Tudi jaz nisem dobila za podpisat, so se pa odločili na podlagi nekega vprašalnika, ali otroka cepijo ali ne. Se točno  ne spomnim, mislim, da je šlo za družinsko zgodovino, če je kdo imel in za to če sva bila z user posted image  ali ožji člani na dopustu kaj vem kje...

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.4.2009 21:00:23   
dašabina

še nekaj naših utrinkov:
takole se kujamouser posted image          takole pa me mora mami voziti v vozičku za dojenčka

user posted image user posted image

očka nam je naredil krasne butarice...premagujem ovire

spekli smo pogačo za žegen in pobarvali jajčka, zdaj pa bom še malo ponorel s sestričnama na trampolinu..user posted image

spet torta in to skupinska, jem pa jo z babico,mnjamiuser posted image

imam nov avtek, mal bom pa še vrv povleku......

ostalo pa še sledi......user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil dašabina -- 20.4.2009 21:03:23 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.4.2009 21:44:28   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: mml

katarinas jaz sem podpisala za oba čmrlja in bi še enkrat. Sicer sem velik pristaš cepljenj, ampak cepljenje proti TBC je pa čisto mimo...cepljenje je smiselno samo v državah, kjer je velika incidenca TBC, kar pa pri nas ni. Cepivo namreč ščiti dojenčke pred tuberkuloznim meningitisom in drugimi izvenplučnimi oblikami TBC, ki so pogoste tam, kjer je veliko TBC in je slaba prehranjenost otrok in slab zdravstveni sistem. Cepivo pa ne ščiti pred pljučno TBC, ki je pri nas daleč najpogostejša oblika TBC, poleg tega pa še dela zmedo pri diagnostiki možne okužbe. Skratka moje mnenje...ceplje proti TBC v našem okolju ni potrebno, razen če bo otrok veliko časa (več kot 3 mesece vsako leto) preživljal v pdoročjih, kjer je veliko TBC...

...no pa sem se razpisala user posted image . Upam, da ti je kaj v pomoč

mml najlepša hvala, si mi res pomagala. Se pa čisto strinjam s tabo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.4.2009 21:50:37   
klepetkaa
Čer,

no, pa še jaz za danesuser posted image .

Vreme je za user posted image , temu primerno je tudi razpoloženjeuser posted image . Imava z L. v petek pregled v LJ, pa me je že danes groza, ekr je napovedan dež. Predvsem zato,  ker user posted image  ima neke opravke,  in bova zato šli sami. Upam da m ine bo treba parkirat na čisto drugem koncu LJuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

klepetka, čestitke za takšen podvg - hujšanja. upam,da ti uspe. te bomo bodrile.

sicer zaenkrat brez večjih težav, ampak zelo možno, da bom potrebovala kakšno "brco" za spodbudo. Tako  da se res priporočam, jauser posted image

koala, že zdaj mislim nate in močno stiskam pesti, da bo šlo v sredo vse kot po masluuser posted image user posted image

nana,  super da je Klemen boljšiuser posted image . Kako pa da jaz ne vidim slike od tvoje frizure?user posted image
Aha, na FB jeuser posted image . Tole oddam pa šibam pogledat. VErjamem da je hudauser posted image

triš, ojej, prav smiliš se miuser posted image . REsnično vam želim, da Žana nehajo matrat zobki in se revček naspi.user posted image

Na trampolin pa, v skrajni sili, pejt mal poskočit  takrat, ko/če boš čez rok. Ima da ven pade po hitrem postopku.user posted image
SEm se pa še jaz ravno v soboto zvalila na trampolin, bilo je super, naslednji dan pa je bilo malo manj super. Precej so me bOlele  noge in hrbet. Pa mi pravi D. : Pa kaj greš ti gor, če pa to ni zate?!user posted image

Lana pa ful uživa na njem, to je tak jok, ko jo na silo dol spravljamo...

golobček, user posted image user posted image  za Nino in njen prstek. BOgicauser posted image

mml, vi imate pa pestro.user posted image   HB da se ni Matic kaj bolj opekel, boščekuser posted image user posted image . Ga je moralo fejst zapečiuser posted image

Manci pa želim, da jo  čimprej zapusti ta zoprn kašeljuser posted image user posted image
Ampak, jaz sem pa res zadaj, vešuser posted image . POjma nimam kakšen okvir za slike imaš ti to in kje, še nikol slišalauser posted image user posted image

obrigit, še malo pa boš na ciljuuser posted image . Super. Pa lepo ,da se spomniš še na nasuser posted image

katarinas, kolikor se jaz spomnim, sem dobila v P tisti  list za cepljenje TBC, kjer je bilo treba napisat al ja al ne. LAna ni bila ceplljena.user posted image  SE spomnim, da ko se je pa D. rodil, je bilo pa še obvezno oz. so bili vsi cepljeni. So pa to obvezno cepljenje potem kmalu ukinili

ursulina, ah ja, vs ena kupu. Želim vam en koš zdravja, pa da nehajo zobki mučituser posted image user posted image

dašabina, krasne slike.user posted image

limma, kje si pa tiuser posted image ? Ste ok? Upam da jauser posted image

Zdajle pa moram še mal po netu za kakšno rožo ogledat oz. kakšno kombinacijo rož bi imela letos?! Nimam pojma še kaj bi nasadila

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.4.2009 22:34:05   
nana35
karatina,šefica je res mogoče dobila kaj ponoči,danes je bila še kar za prenest.Vedno ni kriza,ampak včasih pa je unterhuntuser posted image .No,bomo jutri videli.

Golobček,uboga Nina,upam,da je prstek ne boli preveč.Ubogi otrok.Res se mi smili,vem,da ko si je Klemen presekal ustnico z zobki znotraj,so ga na živo šivali in ne vprašaj kakšen je bil.

Sem pa vam seveda pozabila povedat da sva tudi midva bila končno pri zobozdravniku in to prejšnji torek,bili smo vsi štirje,Midva s Klemnom in Intruder z Vidom,pa še njen dragi.In ko je zdravnik Klemnu pogledal zobke,se je revček zgleda takoj spomnil,da so ga šivali tam in je jokal da je bilo joj.No,Vid ga je seveda opazoval,ker smo bili vsi naenkrat v ordinaciji in potem ni hotel pokazati zobkov in je že preventivno jokal.
Priti moramo,ko bo Klemen star 3 leta,prej ni treba.

mml,ubogi tvoj Matic,njemu tudi ni nič prihranjeno,Upam,da je rokica že bolje,sicer pa mami zna dobro poskrbeti za vse.Glede službe pa tako-danes mi je moja šefica očitala,ker nisem prišla nazaj pomagat,...pa kaj še,ko me je tako arogantno odslovila,češ,naj grem kar k zdravniku.Da bi še nazaj prišla?Niti v sanjah.Če bi imela normalen pristop in bi sprejela normalno zadeve,potem j,ampak tako???Ne ne.No,skratka mi je rekla,da mi očitno ni do te službe,ko sem omenila seveda da v četrtek imava kontrolo,je rekla,da sem lahko doma,da ne rabim prit,da če je v petek preživela,bo še v čet., (takrat ob dopoldnevih nimamo neke gneče)pa sem ji kar povedala,da meni otrok pomeni več kot služba in kot karkoli na svetu.
Klemen-tole z njegovimi AB mi nič ni všeč,ker je cel pikast in ima ritko takooo vneto,kot še nikoli,pa gobast je.Mislim,da ima alergijo na AB.Jutri zjutraj gresta z mojo mamo (ker jaz niti sanjat ne upam,da bi šla z njimuser posted image ,mater sem nora,vem)in bo povedala da tako ne gre,ker otrok trpi,saj ga vse peče in je cel rdeč,že pod očesom ima in na obrvi gobice.?????????????????vprašaji so zate????Kaj misliš ti?

katarinas,jaz bi podpisala,zakaj ne bi.Če je to dobro za mojega otroka,seveda bi.Če pa ni smiselno,potem pa ne vem.Bi se pustila prepričati,če bi mi navedli tehtne in dobre razloge zakaj ja.

dašabina,lepe slikice,sploh mi je všeč tale taprva.Je res hecna.user posted image

Grem spat,danes malo prej.Pri nas tako lepo dežuje da bi bil greh ne zaspati ko kapljice trkajo na streho in poličke.Lahko noč.

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
21.4.2009 7:54:25   
dašabina
Klemen, Matic, Nina, Lenart, še kakšen bolančekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.4.2009 7:56:12   
limma
Dobro jutro, da se še jaz malo oglasim user posted image

koala, mislim nate in stiskam pesti! user posted image

nana, super si, sem te pogledala na FBuser posted image  Že prej si zgledala 10 let mlajša, zdaj pa še 10... pazi se najstnikov, da ne boš imela problemov user posted image  

klepetka, dobro opravita z L. v LJuser posted image  Mimogrede, kam pa ti hujšaš?? user posted image  Aja, sem tu, smo OK, hvala, nič se bat user posted image
Golobček, upam, da Nine ne boli preveč user posted image user posted image

Intruder, super avatar - kot vedno user posted image

katee in karatina, tudi vajina avatarja sta super user posted image

mala pikica, javi se kaj user posted image  Pa Alfabeta je tudi nekam tihauser posted image

klaja, moj user posted image  ni zjamran, tvoj je pa prav smešen.. no, če to prebereš, ne pa, če moraš to tudi poslušat oz prenešat user posted image

dašabina, super fotke user posted image

ursulina,super, da sta oba zdrava. Mi smo se odločili glede marele in včeraj zvečer sva kar Zappa naročila, letos so take grde barve (sivo-rjave), tako da sva dobila "strawberry" in upam, da bo Neži zadovoljna.

mml, še dobro, da čaj ni bil prevroč... bogi Maticuser posted image  Jaz imam tudi digitalni okvir, sta mi ga user posted image  in neži kupila, ko sem šla v službo... in tvoj je bil res ugoden, ja.. user posted image  itak so pa vsi OK user posted image  Klepetka, lažje bi ti ga pokazala kot opisala,... vidiš, še en razlog več, da se vidimo user posted image

Jaz sem v blazni gužvi, že zdaj telefon zvoni in pravkar smo se dogovorili še za tretji sestanek danes user posted image  

Lep dan!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.4.2009 8:56:59   
Alfabeta
Dan!

samo pozdravim.....

limma, še sem tukaj, vse preberem, samo odgovarjati nimam časa. Ravno ko se namenim odgovoriti, me kaj zmoti in potem se tole tako ponavlja. Zvečer pa.....aha kaj bi govorila...

Še tole .....user posted image A še kateri otrok ponoči fešta? Moja vsako drugo noč....user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.4.2009 9:11:08   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Dan!

samo pozdravim.....

limma, še sem tukaj, vse preberem, samo odgovarjati nimam časa. Ravno ko se namenim odgovoriti, me kaj zmoti in potem se tole tako ponavlja. Zvečer pa.....aha kaj bi govorila...

Še tole .....user posted image A še kateri otrok ponoči fešta? Moja vsako drugo noč....user posted image
če misliš v smislu da se žnjkrat zbudi in se hoče dojit, smo tle, smo pa tud imel faze, ko bi on čul in ne bi spal...tako da ja, tud mi smo kot zombiji...user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.4.2009 12:26:15   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Dan!

samo pozdravim.....

če misliš v smislu da se žnjkrat zbudi in se hoče dojit, smo tle, smo pa tud imel faze, ko bi on čul in ne bi spal...tako da ja, tud mi smo kot zombiji...user posted image user posted image

Aha, no samo da nisem edina. Pri nas sem pa samo jaz zombi. Možek spi v dnevni ali pa pri F., na taveliki postelji

Sicer pa naša se zna ponoči zbuditi in začne peti in ploskati, pa kliče AJDA, pa kaže na okno in govori AVTO, AVTO, pa-pa pa-pa,....Pa vriska.....v glavnem naša fešta. Upam, da se bo sedaj nafeštala dovolj, da ne bom še potem v puberteti jaz tako čula user posted image user posted image user posted image

Dojenje hja....še vedno ja.....večkrat ponoči. Ko pa noče ne dude ne flaške. Mah, bo že bolje.user posted image  Se tolažim!

No, povprečno spim na eno noč tam okoli 5 ur, če je ok noč. Sem pa ugotovila, da tudi zato ne grejo kg hitro dol, ker sem neprespana. Dober shujševalni učinek ima dovolj spanca.

no, pa ko sem že na tej temi....meni gremo cm kar lepo dol, sicer vaga stoji, ampak pas pa že zapnem na eno luknjo manjuser posted image user posted image user posted image . Sem pridna. Izgleda da se mi pa špeh pretvarja v mišice, ker se kazalček nič ne premakne. Ampak važno je, da se na oblačilih poznauser posted image

Toliko zdaj.....grem delat naprej.....Sem ravno ene recepte za pečt iskala, pa sem se morala malo pofočkati še tukaj...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.4.2009 13:13:56   
dašabina

No, povprečno spim na eno noč tam okoli 5 ur, če je ok noč. Sem pa ugotovila, da tudi zato ne grejo kg hitro dol, ker sem neprespana. Dober shujševalni učinek ima dovolj spanca.

točno tako je to, da lahko hujšaš moraš bit naspanuser posted image pa pridna Alfabeta,  da te je manj, enako tudi Klepetkauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 21.4.2009 13:14:49 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.4.2009 13:27:15   
mml
Dan,

pri nas imamo novega bolnika...Manca ima laringotraheitis..kar po domače pomeni, da kašlja v napadaih. Ponoči je ob tem seveda tudi bruhala, tako da je bila prav pestra noč...zjutraj je pa zatrmarila, da si noče merit vročine in je tulila, kot bi jo deval iz kože...ah bo že. Zdaj pa samo čakam in ugotavljam ali je to ista viroza, ki jo je preboleval Matic ali je to nekaj novega in bo v naslednjih dneh začel tudi matic spet kašljati. Ker Matic trenutno spi kot bubica, skoraj ne vem, da spi pri nama v spalnici...

...vreme je za zjokat....tako da verjetno danes rolanje odpade...mi ni čisto jasno, kako bodo do 13. maja spravili skupaj še 5 ur, s tem da naslednji teden ni tečaja...Ugotavljam pa ,da je za Manco mogoče malo prezgodaj, ker nima zadosti moči, da bi dvigala nogo z rolerji in poskakovala, čeprav vaditeljice pravijo, di ji gre super in da se ne da motit in da pridno sodeluje...pa tudi sama Manca pravi, da ji je všeč...so pa priv dve uri v glavnem hodili po travi in se učili padat, no tretjo uro so pa v glavnem preživljali na asfaltu in se poskušali rolat...Manco še kar precej vleče nazaj, ampak pelje se pa user posted image . Matic pa med tem uživa na igrišču, leze na plezala, se vozi po toboganu, premetava kamenček, skratka ni mu dolgčas, samo ves čas ga je treba imeti na očeh, ker sicer mimogrede spleza kam, kjer ni najbolj varno zanj..se sprašujem, kje je moja mala "nepremičnina" user posted image

nana ti prav paše kratka fruzura..pa barva tudi user posted image . Jaz se moram tudi spravit k frizerju pa ne vem kam, tale frizerka h kateri hodim je za moje pojme malo preveč konzervativna...jaz bi pa kaj novega in drugačnega, samo ne vem kaj...
Kar se pa Klemna in izpuščajev tiče...jaz bi na tvojem mestu TAKOJ nehala z AB, ker je lahko to alergija. Možno je pa tudi, da so izpuščaji posledica viroze in AB sploh ni potreboval. Skratka v vsakem priemru nehaj z AB!!!

alfabeta Matic se sicer ne doji več, ampak zadnjih nekaj tednov, se vsaj eden izmed otrok zbuja zaradi kašlja in so tudi moje noči bolj user posted image . Že tako hdoim spat po 23. in moram vstati malo po 6...po tem pa še eno do dve zbujanji na noč in sem na slabih 6 urah spanja...
Se pa strinjam s tabo, da pomanjkanje spanja slabo deluje na hujšanje...je to tudi znanstveno dokazano, da so otroci, ki spijo manj kot 10 ur dnevno bolj podvrženi debelosti...za odrasle pa ne vem sicer koliko spanja...ampak mislim, da vsaj 8 ur na noč
Moje kg tudi kar stojijo, čeprav so mi pa čisto lepo prav vsa prednosečniška olbačila, tako da mi tukaj nekaj ni čisto jasno...
Včeraj sem bila na spinningu sama z vaditeljem user posted image , je bilo prav smešno, ker sem imela "privat" vaditelja user posted image
Tiste, ki ste dale vlogo za vrtec za september, a ste že dobile odgovore?  Mi še nismo dobili nobene odločbe. Vlogo sva dala v dva vrtca...tako da upam, da kaj bo...čeprav že razmišljam, da če ne dobim vrtca nasproti doma ali tukaj kjer je Manca, da bi Matica še pustila eno leto pri tej varuški...

Je pa včeraj user posted image  srečal našo bivšo varuško (je prišla na kavo v en bistro, kjer dela njena hči in je nasproti user posted image  službe). enda zgleda čisto ok, samo je pa jamrala da je joj, kako se slabo počuti in da ji je res žal, ker nas je pustila na cedilu....no user posted image  je dobil občutek, da se ji ravno ne da in ji bolj paše, da ji ni treba pazit Matica...tako da sem prav vesela, da smo našli stalno rešitev za Matica in nisem iskala varuške samo za premostitev, ker bi bili po tem konec meseca spet na začetku iskanja...

koala že danes držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

klepetka po katerem koncu LJ se bosta z Lano v petek potikali? Sicer je pa meni tudi trampolin zakon, samo noge pa bolijo ja...pa super je za krepitev mišic medeničnega dna user posted image
Aja digitalni okvir...zgleda kot tak steklen okvir, samo da priklopiš USB ključ ali SD kartico s fotografijami in se ti po tem fotke vrstijo v obliki diaprojekcije (tako malo podobno kot pri Harry Potterju user posted image )

zobki jaz sem čakala spodnje štirke, pa sem zadnjič ugotovila, da so Maticu med tem že zrasle zgornje štirke user posted image ...spodnje se pa že tipajo prvi vršički. tako da bodo kmalu zunaj...trojke pa že tudi rinejo proti površini...po tem pa eno leto mir s temi zobmi...

limma upam, da je nadaljevanje dneva bolj mirno, kot je bil začetek, pri meni je tale teden kar OK..bo pa po tem spet bolj zanimivo...sem se ravno spomnila ,da moram priravit oziroma popravit še eno predavanje...Občasno bi potrebovala koga, ki bi me malo priganjal in preganjal, ker se mi nič ne da...

dašabina hvala za objemčke in piakpoke user posted image

...nič grem še malo delat..oziroma bolje rečeno iskat članke...

....imejte se čim lepše, naj vam vreme ne pokvari dneva user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.4.2009 13:31:07   
ursulina
alfabeta, upam, da se tale mfeštarska faza čimprej neha!! mi smo imeli tudi zadnji mesec noričnico in zelo nemirene noči, pa je HB zaenkrat spet dokaj
normalno...

limma, čestitke za izbor marele... jaz sem se zadnjič zjezila in šla v rutar, kupila hoco eagle s, in je čisto vredi, samo nekaj me moti: majhen je, sedišče ni kaj višje od lenarta... upam, da nam bo na morju še prav  user posted image

nahrbtnik: ravno listam tušev katalog in od jutri dalje imajo pod posebno ponudbo vaude nahrbtnik za nošenje otroka po 149 € in mal sem gledala po netu, mislim, da je model comfort IV. pa me zanima če je v redu? mml, ali nimate vi nekaj podobnega? bi ga šla kar kupit, da začnemo migat in grist kolena na šmarno goro user posted image  sani, si ga ti že nabavila?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.4.2009 13:42:03   
mml
ursulina ja mi imamo Vaude nahrbtnik in sme z njim zadovoljna...otroci pa malo manj..nobeden se ne nosi kaj rad...očitno se prepočasi premika in ni prave svobode user posted image

sani saj res, kdaj prideš na test nahrbtnika...pa na kofetu bi se tudi lahko kaj dobili...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.4.2009 16:24:47   
martinca
dan!

ursulina, ojoj pri vas je tudi bilo pestro ta vikend. user posted image user posted image   za Lenarta.

dašabina, kako lepe slike. ti jih že tudi dolgo nisi nič gor dala. so pa zato zdaj lepše.user posted image dobro da sem sedaj pri tebi videle te bodije iz Muellerja, ker sem čist pozabla na njih. jaz pa sem mu že tak iskala bodije s kratkimi rokavi.user posted image

alfabeta, jaz se moram pohvalit, da zdaj ko sta mu prišla dva zobka ven je dosti boljše ponoči. se samo dvakrat do jutra zbudi. upam,da se pri vas fešte kmalu končajo. pa čestitke za hujšanje.user posted image glavno da se nekje pozna, če že ne manj kg na tehtnici.user posted image

limma, po moje bo Neža zelo zadovoljna z rdečim Zappom.user posted image

nana, ojoj bogi Klemen. zakaj pa ti ne greš z njim k P. zaradi P ali zaradi tvoje šefice? no saj je vseeno samo da dobi druga zdravila, ki ne bo imel alergije po njih.

mml, bogi MAtic. danes je verjetno že boljše in ga ne boli več. Manci je že kaj boljše s kašljom?user posted image user posted image user posted image za oba. aha berem, da je še slabše. upam,da Manca čimprej ozdravi.

golobček, boga Nina. že mene bi bolelo, kaj šele tako majhnega otroka. user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.4.2009 21:40:15   
dašabina
Martinca, hvala za pohvale, sem hotla dat še zimske iz bližine tvojih krajev, pa sem nekaj zašuštrala, bom dala, ko bo zunaj žgalouser posted image user posted image user posted image  nočko...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.4.2009 21:48:06   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: limma

nana, super si, sem te pogledala na FBuser posted image  Že prej si zgledala 10 let mlajša, zdaj pa še 10... pazi se najstnikov, da ne boš imela problemov user posted image   

Ja tega me je pa res strah...user posted image

Alfabeta,moram te razočarati,moj Klemen ponoči spi kot bubica,res mi ni težko...upam,da se zdaj to ne bo spremenilo,ko sem povedala.In seveda user posted image  za izgubljene centimetre.Tudi to je ok.

mml,upam,da Manca kmalu ozravi,res,tudi pri vas je vedno neki user posted image . Ja najbolje je da menjaš frizerko in poskusiš še kako drugo.Jaz bi kar eksperimentirala,če bi pač bilo treba in bi hodila od enega frizerja do drugega,dokler ne bi našla pravega.Imaš vse možnosti,poskusi,samo reči,da hočeš nekaj novega,kar bo pasalo k tvojemu obrazu,seveda tudi letom,jasno,pa da bo seveda tebi tudi ok.Mogoče bi poskusila s kako krajšo frizuro,ne prekratko,ampak krajšo.Ne vem,odloči se sama.Pa seveda naj frizer pomaga.user posted image
In zdaj h Klemnu in AB.Sicer tvojega odgovora še včeraj nisem brala,ampak mu AB nisem več dala,ne zvečer ne zjutraj,potem pa sta ga babici peljali k P in je itak ukinila AB,pa ugotovila,da Klemen preboleva 6.bolezen.Ritko mu spiram s hrastovim lubjem in seveda mažem 3x na dan s Canestenom,ker ima res grozljivo ritko,v pleničko mu dajem gazico,da nima ritke na plenički,prej pa sem mu jo namazala za lahko noč z pravim primorskim olivnim oljem.Upam,da bodo ugodni efekti.Sicer pa je živahen,temperature ni več že 2 dni,izpuščaji pa so še vedno po telesu,samo manjši.Seveda ti najlepša hvala za odgovor.Kaj bi brez tebe.user posted image Zato pošljem še dve glasovnici zate!!

martinca,jaz nisem danes šla s Klemnom k P,ker sem bila naročena za četrtek na kontrolo,pa zato.In v četrtek ne grem.Sem si pa četrtek zrihtala,da bo prost dan in tudi če ne grem na kontrolo bom doma,šla bom v solarij,uredit nohtke k nohtarci na popravilo,pa ene pramenčke naredit zvečer da bo kaki € večuser posted image  v denarnici,da upravičim popravilo mojih nohtov user posted image .Evo zato. Lahko pa prideš kaj na obisk v četrtek dopoldan in gremo na sprehod z otroci,na kako Tezensko kavico...vzami si čas in pridi,upajmo na lepo vreme.Kavico častim jaz za rojstni dan!user posted image

Lepo bodite in lahko noč pupe mojeuser posted image .

< Sporočilo je popravil nana35 -- 21.4.2009 21:51:23 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.4.2009 21:56:21   
klepetkaa
Živjo!

vse tiho ratalo, jaz pa sem.

nana, super siuser posted image . Si res videti mlajša s to frizurouser posted image . Kaj ste odpravili s Klemnom pri zdr.?
IZVIRNO SPOROČILO: limma

klepetka, dobro opravita z L. v LJuser posted image

hvala, verjamem da bovauser posted image
Mimogrede, kam pa ti hujšaš?? user posted image   

jao, limma, res skrajni čas da se vidimo, ker si očitno pozabila kako zgledajo moji šlaufi, ker da bi ostali takrat neopaženi, močno dvomimuser posted image user posted image

aja, pa aprila bo kmalu konec, tako da.....user posted image

Jaz sem v blazni gužvi, že zdaj telefon zvoni in pravkar smo se dogovorili še za tretji sestanek danes user posted image  

upam, da je bil dan vseeno prijeten, kljub gužvi

alfabeta, ojej, kako dobro vem kako ti/vam jeuser posted image user posted image . Pri nas je bilo tudi zelo živahno ponoči, dokler sem še "kao" dojila(itak je sam cuzala, to pa je zdaj kake 2-3 mesece). Potem pa sem ji v flašo nalila malo soka, večino pa vode(ja, vem, razvadauser posted image ) in ji to dala ponoči za spit namesto joške, ker jaz res nisem več zdržala. Pa problem je bil, ker sem bila samo jaz "dobra",user posted image  niti pod razno neuser posted image .  Pa na začetku ni marala flaše pa dude, tako kot Ajda ne. Ampak sem kar mal porilna

In od uvedbe flaše več ali manj spimo.  JE na začetku ogromno spila, po dobre 3 dcl, ampak pol pa čedalje manj. Sicer  se zbudi pribl. 2x na noč, ampak tako mimogrede cuzne mal flaše(par požirkov) in spi dalje. Tako da zdaj so noči super. Upam da tako tud ostane. Vam pa želim kar seda kmalu mirne nočiuser posted image user posted image user posted image

mml, ojej, boga Mancauser posted image . Diagnoza je prav strašljiva za prebrat. Še nikol slišala za kaj takegauser posted image

REsnično upam, da bo Manci kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa user posted image  za vašo pridno vztrajno "rolarko".

Glede vlog za vrtec;  pri nas naj bi bile odločbe šele v začetku junija. SE je pa prvič zdajle zgodilo, da bo kriza s prostimi mesti.  Ponavadi nikol ni bil problem, lahko si dal otroka v vrtec kadarkoli, tokrat pa je 30 otrok prevečuser posted image . Za 1. starostno  skupino.
Sicer ne vem, na podlagi česa bodo zbirali otroke, ker smo mogli na obrazec napisat sam naš in otrokov naslov in morebitne zdravstv. posebnosti. Tako da mogoče se  bodo šli "an ban" user posted image

mml, tale vaša varuška pa se je mogla hudo neugodno počutiti ob srečanju  s tvojim  user posted image .user posted image  SIcer pa je sama tako hotela, kajne

IZVIRNO SPOROČILO: mml

klepetka po katerem koncu LJ se bosta z Lano v petek potikali?
Kontrolo imava na Pedatrični in ravno to me muči, ker na VRazovem dobit prost parking- znanstvena fantastikauser posted image . pa saj drugače sploh ni panike, samo glih med dežnimi kapljami z Lano v naročju se pa tud ni fajn  potikat user posted image . Sicer pa imam že vse splanirano(jao meni, ko kompliciramuser posted image ; parkirala bom v PH pri KC, nato pa bova  šli peš do PeK. Kaj veš, je tam kje mimo stomatološke kakšna bližnjica?!user posted image

Sicer je pa meni tudi trampolin zakon, samo noge pa bolijo ja...pa super je za krepitev mišic medeničnega dna user posted image

user posted image  bi rekla da res, ja. Sicer jaz nisem imela s tem večjih težav(sem imela pa toliko večje z bolečimi nogamiuser posted image ), jih je imela pa svakinja..user posted image
Aja digitalni okvir...zgleda kot tak steklen okvir, samo da priklopiš USB ključ ali SD kartico s fotografijami in se ti po tem fotke vrstijo v obliki diaprojekcije (tako malo podobno kot pri Harry Potterju user posted image )

vsaj približno jasno, ampak prav   dost pa vseeno neuser posted image

ursulina, a ti imaš pa željo gristi si kolena?!user posted image  Pohvalnouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 21.4.2009 22:00:14 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.4.2009 22:23:04   
mala pikica
Oh, kje so dobri stari časi, ko sem imela cel dan čas za RR user posted image  user posted image

Kot še marsikatera druga tukaj, vas uspem prebrati vsake toliko, za pisanje pa mi zmanjkuje časa in pa tudi volje. Pa saj bo... Če ne prej, ko bom spet v porodniški user posted image

Danes sem bila še na scintigrafiji zaradi kolen. Sem bila cel dan radioaktivna in nisem smela h Gašperju user posted image Je bil dragi celo popoldne z njim, jaz pa sem ta čas šla v trgovino. Pa tudi spat ga je spravil sam.
Ah, ko bi se še vsaj končale vse te preiskave. V zadnjih 4 mesecih so me totalno zobsevali user posted image Sem bila na rentgenu, pa na magnetni resonanci, na CT-ju in še na scintigrafiji. Šment... Nazadnje pa še vedno ne bodo vedeli, zakaj me kolena bolijo  user posted image klaja sem videla, da si spraševala po mojih bolečinah... Ti kaj veliko ne vem povedati, še zdravniki prav ne vejo, kaj je. Zdaj bo ravno eno leto, ko sta me začeli obe boleti. Več kot pol leta nisem niti pokleniti mogla, zdaj pa najbolj bolijo pri hoji po stopnicah. Včasih pa tudi kar tako, brez vsakega napora. Pojma nimam, kaj je user posted image Upam, da je tvoj dragi že kaj boljši. Glede jamranja pa moram reči, da jaz pri mojem dragem nikoli ne vem, ko ga kaj boli. Upam, da ga nikoli sploh ne boli user posted image

Sicer pa vsem bolančkom veliko user posted image in user posted image

mml hvala, ker misliš na moj UZ user posted image Mi je kar nerodno, ker ti nisem še nič odgovorila user posted image Če takoj ne odpišem na sms, se kar nekje izgubi... Nisem še bila, pa ti ne upam nič reči, kdaj bi lahko prišla. V četrtek sem sicer v pisarni, ampak je težko vmes še kaj privat naredit. Se bova kaj slišali, pa bova videli, če se bova lahko kaj dogovorili user posted image A, sem se zdaj spomnila... Kdaj bodo znani rezultati glasovanja? Se že močno veselim, da bomo imeli znanstvenico leta user posted image

karatina in obrigit kako je teh devet mesecev minilo... Da bosta sporočili, ko bomo dobili aprilske ali majske sončke user posted image

nana kje sta bili z intruder pri zobozdravniku? Jaz tudi hodim z Gašperjem v Mb...

limma  polupčkaj Nežiko user posted image

Sicer pa je naš sonček prav fajn. Moram potrkat, res nimamo nobenih težav. Od jutra do večera je zunaj, je črn kot zamorček... če ne od sončka, pa od svinjarije user posted image Vsak večer peremo cunje in njega user posted image Da ne govorim o tem, kako težko ga dobimo zvečer noter. Vsak dan prehodi kakšna 2 km, danes sta z babico šla celo v Haloze, kakšne tri ovinke od spodaj gor. Meni se je zdelo kar precej za Gašperja, ampak njemu je to mala malica. Potem pa ni čudno, da spi kot polhek od pol osmih zvečer pa do šestih zjutraj user posted image alfabeta mi res nimamo nobenih težav ponoči.

Zdaj bo pa dovolj, se mi že prav spi zraven računalnika user posted image

Lepo nočko vsem!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.4.2009 22:42:36   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

nana, super siuser posted image . Si res videti mlajša s to frizurouser posted image . Kaj ste odpravili s Klemnom pri zdr.?

Preberi v odgovoru ki sem ga pisala mml,površnica,kar ni za tebe,ne bereš,kaj???!!! user posted image Pa hvala za pohvale moje frizure.user posted image

mala pikica,no,si našla nekaj časa za nas?? Upam,da res te preiskave kmalu minejo...Kdaj se bo zgodil naš bowling??Daj organizatorka,organiziraj!Veš,da se zanesem nate...
Pri zobozdravniku sva pa z intruderco bili v ZD na Vošnjakovi.1.nadstropje.

Neposredna povezava do sporočila: 1571
22.4.2009 6:36:07   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
Glede vlog za vrtec;  pri nas naj bi bile odločbe šele v začetku junija. SE je pa prvič zdajle zgodilo, da bo kriza s prostimi mesti.  Ponavadi nikol ni bil problem, lahko si dal otroka v vrtec kadarkoli, tokrat pa je 30 otrok prevečuser posted image . Za 1. starostno  skupino.
Sicer ne vem, na podlagi česa bodo zbirali otroke, ker smo mogli na obrazec napisat sam naš in otrokov naslov in morebitne zdravstv. posebnosti. Tako da mogoče se  bodo šli "an ban" user posted image

Pri nas smo tudi oddali samo vlogo z osebnimi podatki in morebitnimi zdravstveni posebnostmi. Imajo pa pri nas pravilnik, ki točno določa točke. Ker sva oba iz domače občine dobiva 20 točk, ker sva oba zaposlena dobiva 10 točk, ker je bila Neja lani zavrnjena dobimo 8 dodatnih točk in ni šanse, da vrtca ne dobimo, ker bomo čisto na vrhu. Se pa sploh ne spomnim kdaj so bile lani odločbe.user posted image  Upam, da kmalu.

Alfabeta se ti danes pridružujem v neprespani noči. Sploh ne vem, če sem kaj spala, ker se mi zdi, da je bilo vse bolj polspanje. Posledično sem danes čisto user posted image . Še dobro, da šefa ni in bo bolj na easy, pa še sploh so tisti dnevi v mesecu, ko je vse bolj na easy. user posted image

Smo pa v soboto poslali našega user posted image  v Pikapolonico in smo po Alfabetinem nasvetu vzeli velik peskovnik. Včeraj sva ga zasilno osposobili. Sem dala samo eno vrečo peska notri, imamo pa še dve, in je imela Neja cel popoldan zanimacijo. Prej sva šli še v BC po kanglice, lopatke in modelče za tortice. Lušno je bilo. Seveda sem jo morala celo skopat, ker je imela pesek povsod, tudi probala ga je. user posted image  Danes grem še po "Crocksice", da ne bomo ta boljših čevljev polnili brez veze.

VSI MALI BOLANČKI user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 1572
22.4.2009 9:14:38   
ursulina
pozdravljene!!!

joj, mala pikica, upam, da bodo kmalu odkrili kaj je s tvojimi koleni oz. da se bo dalo kej pomagat...

sunny m, saj se boš naspala... enkrat :) kot mi, enkrat bolje, drugič slabše...
no, naše bolečine so prinesle eno celo štirko in eno na pol :) še ena pokuka ven, potem pa gasa na trojke :) pa dentinox, pa calpol pa.... user posted image  user posted image
ja, klepetka, komaj čakam, da začnemo mahat jo v hrib, user posted image  sicer se prvih nekaj vzponov nič ne veselim, ker bom gagala, sploh z lenartom, če bova šla sama (če ne bo osel seveda ati :), brez kondicije sem totalno, ampak par let nazaj pa sem maširala dostikrat gor. bomo samo videli, če se bo rad nosil, ampak mislim, da ja.

5. maja je pa srečanje babic gor, nas je naša že povabila, da pridemo :) pride še kdo?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
22.4.2009 9:18:09   
Alfabeta
Jutro!

Vidim, da nas je kar nekaj z nočnim bujenjem.user posted image   Vas je tudi kar nekaj ki imate prijetne noči. Blagor vam.user posted image

No, sem vas prišla samo pozdraviti.

Aja, mml, nisem pozabila nate.....glasujem še vedno, upam, da ostale niste pozabile.

LP

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
22.4.2009 9:27:56   
Alfabeta
user posted image Eno vprašanje.....

Je dala katera v bližnji preteklosti delat ali pa da je kupila otroško sobo? Zanima me cca.koliko je stala?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.