Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 14:08:03
|
|
|
|
tilči
|
Jana.. za 5000
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 14:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 14:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jana počutje je pa tko tko, me zadnje dni full trebuh boli, zvija...pa sej bo bolš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 14:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana počutje je pa tko tko, me zadnje dni full trebuh boli, zvija...pa sej bo bolš bogica ti ne bi bila v koži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 14:33:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 14:33:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana počutje je pa tko tko, me zadnje dni full trebuh boli, zvija...pa sej bo bolš počivaj kolikor se le da
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 14:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana počutje je pa tko tko, me zadnje dni full trebuh boli, zvija...pa sej bo bolš počivaj kolikor se le da ja sej sm dons kr mal tamalo k tašči peljala pa mi jo pol ona pripelje, pa a veš da me dons velik manj boli . Pa še magnezij pijem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 14:42:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana počutje je pa tko tko, me zadnje dni full trebuh boli, zvija...pa sej bo bolš počivaj kolikor se le da ja sej sm dons kr mal tamalo k tašči peljala pa mi jo pol ona pripelje, pa a veš da me dons velik manj boli . Pa še magnezij pijem Saj bodo te bolečine minile, do takrat pa res moraš počivat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 14:43:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana počutje je pa tko tko, me zadnje dni full trebuh boli, zvija...pa sej bo bolš počivaj, počivaj, in še 1x počivaj. pij magnezij, jst pa mislim da imam še ene spasmex doma, če te bo še bolelo ti jih pošljem, če ti jih G. ne bo hotela predpisat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana počutje je pa tko tko, me zadnje dni full trebuh boli, zvija...pa sej bo bolš počivaj, počivaj, in še 1x počivaj. pij magnezij, jst pa mislim da imam še ene spasmex doma, če te bo še bolelo ti jih pošljem, če ti jih G. ne bo hotela predpisat. zdej sm si na hitr špagete skuhala zdej sm se pa spet ulegla,dokler Gaja ne pride. Hvala, če bom rabila ti sporočim, mi bo tud Linda ene dala tko da zaenkrat bo. Kako Nejc a je že zdrav? Barbaw kako pa Maja pa Jaka, sta zdrava?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana počutje je pa tko tko, me zadnje dni full trebuh boli, zvija...pa sej bo bolš bogica ti ne bi bila v koži ja verjamem, pa sej bo kmal bolš, upam. Kako ste se mel v Italiji?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa pozabila sm povedat da smo vrtec dobil , tko da gre Gaja septembra v v vrtec, jest bom pa počivala do novembra . Sam pol sm si zračunala kolk ns bo pršu pa me je začela glava bolet . Pademo v 4-ti razred, čist mal prekoračmo, tko da bomo plačevali 181 Evrov . Kolk je to glupo k gledajo dohodke za 1 let nazaj , fora je v tem da je moj plačan po prometu in da je mel lan full večjo plačo kot letos
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:06:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana počutje je pa tko tko, me zadnje dni full trebuh boli, zvija...pa sej bo bolš počivaj, počivaj, in še 1x počivaj. pij magnezij, jst pa mislim da imam še ene spasmex doma, če te bo še bolelo ti jih pošljem, če ti jih G. ne bo hotela predpisat. zdej sm si na hitr špagete skuhala zdej sm se pa spet ulegla,dokler Gaja ne pride. Hvala, če bom rabila ti sporočim, mi bo tud Linda ene dala tko da zaenkrat bo. Kako Nejc a je že zdrav? Barbaw kako pa Maja pa Jaka, sta zdrava? Jaka ima še čisto malo vročine, Maja pa je zaenkrat ok. Tečnobe pa žal ne morem štet pod bolezen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:08:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No midve sma od P, je rekla, da je lahko atopični dermatitis in mi dala recept za kremo z olivnim oljem, ki so mi jo zmešali v lekarni. Moram jo 2x na dan mazat, če ne bo bolje, morama prit nazaj. Pa neko kopel mi je dala od Mustele (probico), pravo si morem seveda sama kupit, če ji bo hasnilo . Upam, da bo bolje kaj pa kaj merili al pa tehtali ste se?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:08:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jana.. za 5000
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:08:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja pa pozabila sm povedat da smo vrtec dobil , tko da gre Gaja septembra v v vrtec, jest bom pa počivala do novembra . Sam pol sm si zračunala kolk ns bo pršu pa me je začela glava bolet . Pademo v 4-ti razred, čist mal prekoračmo, tko da bomo plačevali 181 Evrov . Kolk je to glupo k gledajo dohodke za 1 let nazaj , fora je v tem da je moj plačan po prometu in da je mel lan full večjo plačo kot letos Takoj ko boš rodila moraš sporočit spremembo, ker se poveča družina in daš novo vlogo, pa še za otroške daš novo vlogo, ker se ti bo za oba otroka spremenilo. Boš takoj plačala manj vrtca. Za otroške ne rabiš takoj javit, ker dobiš tudi za nazaj, v vrtcu pa moraš takoj javit, ker ne obračunavajo za nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jana počutje je pa tko tko, me zadnje dni full trebuh boli, zvija...pa sej bo bolš počivaj, počivaj, in še 1x počivaj. pij magnezij, jst pa mislim da imam še ene spasmex doma, če te bo še bolelo ti jih pošljem, če ti jih G. ne bo hotela predpisat. zdej sm si na hitr špagete skuhala zdej sm se pa spet ulegla,dokler Gaja ne pride. Hvala, če bom rabila ti sporočim, mi bo tud Linda ene dala tko da zaenkrat bo. Kako Nejc a je že zdrav? Barbaw kako pa Maja pa Jaka, sta zdrava? Jaka ima še čisto malo vročine, Maja pa je zaenkrat ok. Tečnobe pa žal ne morem štet pod bolezen. super, zdej naj pa kr tko ostane. Ja ja tečnobo pa res ne mormo štet , pr ns se je zdej šele začel z zobki, je sitna skoz, jo matrajo zgornje enke pa dvojke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja pa pozabila sm povedat da smo vrtec dobil , tko da gre Gaja septembra v v vrtec, jest bom pa počivala do novembra . Sam pol sm si zračunala kolk ns bo pršu pa me je začela glava bolet . Pademo v 4-ti razred, čist mal prekoračmo, tko da bomo plačevali 181 Evrov . Kolk je to glupo k gledajo dohodke za 1 let nazaj , fora je v tem da je moj plačan po prometu in da je mel lan full večjo plačo kot letos Takoj ko boš rodila moraš sporočit spremembo, ker se poveča družina in daš novo vlogo, pa še za otroške daš novo vlogo, ker se ti bo za oba otroka spremenilo. Boš takoj plačala manj vrtca. Za otroške ne rabiš takoj javit, ker dobiš tudi za nazaj, v vrtcu pa moraš takoj javit, ker ne obračunavajo za nazaj. sej fora je v tem k sm si računala že za 4 člane pa pride tolk. Noben pa ne gleda kreditov....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:12:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja pa pozabila sm povedat da smo vrtec dobil , tko da gre Gaja septembra v v vrtec, jest bom pa počivala do novembra . Sam pol sm si zračunala kolk ns bo pršu pa me je začela glava bolet . Pademo v 4-ti razred, čist mal prekoračmo, tko da bomo plačevali 181 Evrov . Kolk je to glupo k gledajo dohodke za 1 let nazaj , fora je v tem da je moj plačan po prometu in da je mel lan full večjo plačo kot letos Takoj ko boš rodila moraš sporočit spremembo, ker se poveča družina in daš novo vlogo, pa še za otroške daš novo vlogo, ker se ti bo za oba otroka spremenilo. Boš takoj plačala manj vrtca. Za otroške ne rabiš takoj javit, ker dobiš tudi za nazaj, v vrtcu pa moraš takoj javit, ker ne obračunavajo za nazaj. sej fora je v tem k sm si računala že za 4 člane pa pride tolk. Noben pa ne gleda kreditov.... ajej, drugega kot , če ti jaz povem koliko plačujemo boš mislila, da smo revni
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No midve sma od P, je rekla, da je lahko atopični dermatitis in mi dala recept za kremo z olivnim oljem, ki so mi jo zmešali v lekarni. Moram jo 2x na dan mazat, če ne bo bolje, morama prit nazaj. Pa neko kopel mi je dala od Mustele (probico), pravo si morem seveda sama kupit, če ji bo hasnilo . Upam, da bo bolje kaj pa kaj merili al pa tehtali ste se? da bo krema pomagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja pa pozabila sm povedat da smo vrtec dobil , tko da gre Gaja septembra v v vrtec, jest bom pa počivala do novembra . Sam pol sm si zračunala kolk ns bo pršu pa me je začela glava bolet . Pademo v 4-ti razred, čist mal prekoračmo, tko da bomo plačevali 181 Evrov . Kolk je to glupo k gledajo dohodke za 1 let nazaj , fora je v tem da je moj plačan po prometu in da je mel lan full večjo plačo kot letos Takoj ko boš rodila moraš sporočit spremembo, ker se poveča družina in daš novo vlogo, pa še za otroške daš novo vlogo, ker se ti bo za oba otroka spremenilo. Boš takoj plačala manj vrtca. Za otroške ne rabiš takoj javit, ker dobiš tudi za nazaj, v vrtcu pa moraš takoj javit, ker ne obračunavajo za nazaj. sej fora je v tem k sm si računala že za 4 člane pa pride tolk. Noben pa ne gleda kreditov.... ajej, drugega kot , če ti jaz povem koliko plačujemo boš mislila, da smo revni ah ne, sej men je lih dons ena kolegica rekla da si ne predstavlja kako bi ona čez mesec prišla z našimi dohodki. Sm rekla da itak nm ni hudga, pač si ne morš vsega privoščit pa v trgovini pač mal gledaš kaj kupiš....če pa ne bi mel kreditov nm bi blo pa prov fajn . No sej bomo pa pol naslednje leto padl v tretji al pa celo v drugi razred
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:23:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja pa pozabila sm povedat da smo vrtec dobil , tko da gre Gaja septembra v v vrtec, jest bom pa počivala do novembra . Sam pol sm si zračunala kolk ns bo pršu pa me je začela glava bolet . Pademo v 4-ti razred, čist mal prekoračmo, tko da bomo plačevali 181 Evrov . Kolk je to glupo k gledajo dohodke za 1 let nazaj , fora je v tem da je moj plačan po prometu in da je mel lan full večjo plačo kot letos Takoj ko boš rodila moraš sporočit spremembo, ker se poveča družina in daš novo vlogo, pa še za otroške daš novo vlogo, ker se ti bo za oba otroka spremenilo. Boš takoj plačala manj vrtca. Za otroške ne rabiš takoj javit, ker dobiš tudi za nazaj, v vrtcu pa moraš takoj javit, ker ne obračunavajo za nazaj. sej fora je v tem k sm si računala že za 4 člane pa pride tolk. Noben pa ne gleda kreditov.... ajej, drugega kot , če ti jaz povem koliko plačujemo boš mislila, da smo revni ah ne, sej men je lih dons ena kolegica rekla da si ne predstavlja kako bi ona čez mesec prišla z našimi dohodki. Sm rekla da itak nm ni hudga, pač si ne morš vsega privoščit pa v trgovini pač mal gledaš kaj kupiš....če pa ne bi mel kreditov nm bi blo pa prov fajn . No sej bomo pa pol naslednje leto padl v tretji al pa celo v drugi razred Saj večina nas 3x razmisli kaj kupi preden kupi, pa če to res rabi. Meni je bolj enostavno shujšat kot si it kupit nova oblačila. Mi je kar groza ko pomislim koliko bom mogla dat samo za praznovanje za otroke. Tako pač je. Bo drugo leto boljše. Ko bomo naredili kaj mislimo pri hiši bom pa lahko lažje dihala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja pa pozabila sm povedat da smo vrtec dobil , tko da gre Gaja septembra v v vrtec, jest bom pa počivala do novembra . Sam pol sm si zračunala kolk ns bo pršu pa me je začela glava bolet . Pademo v 4-ti razred, čist mal prekoračmo, tko da bomo plačevali 181 Evrov . Kolk je to glupo k gledajo dohodke za 1 let nazaj , fora je v tem da je moj plačan po prometu in da je mel lan full večjo plačo kot letos Takoj ko boš rodila moraš sporočit spremembo, ker se poveča družina in daš novo vlogo, pa še za otroške daš novo vlogo, ker se ti bo za oba otroka spremenilo. Boš takoj plačala manj vrtca. Za otroške ne rabiš takoj javit, ker dobiš tudi za nazaj, v vrtcu pa moraš takoj javit, ker ne obračunavajo za nazaj. sej fora je v tem k sm si računala že za 4 člane pa pride tolk. Noben pa ne gleda kreditov.... ajej, drugega kot , če ti jaz povem koliko plačujemo boš mislila, da smo revni ah ne, sej men je lih dons ena kolegica rekla da si ne predstavlja kako bi ona čez mesec prišla z našimi dohodki. Sm rekla da itak nm ni hudga, pač si ne morš vsega privoščit pa v trgovini pač mal gledaš kaj kupiš....če pa ne bi mel kreditov nm bi blo pa prov fajn . No sej bomo pa pol naslednje leto padl v tretji al pa celo v drugi razred Saj večina nas 3x razmisli kaj kupi preden kupi, pa če to res rabi. Meni je bolj enostavno shujšat kot si it kupit nova oblačila. Mi je kar groza ko pomislim koliko bom mogla dat samo za praznovanje za otroke. Tako pač je. Bo drugo leto boljše. Ko bomo naredili kaj mislimo pri hiši bom pa lahko lažje dihala. to maš prov, si sploh ne predstavljam kolk morš drugač enih cunj kupit . Glede rojstnega dneva bomo pa mi letos bl na izi, bolj v družinskem krogu....drugo leto bo pa verjetn mogla bit že bl zabava . Glede hiše se pa tud jest strinjam , da ko bo vse fertik bo pol lažje, sam kaj ko mamo mi še tolk enih stvari za nardit . Majo pa na radiu Hit zdele eno akcijo, da bojo enmu uredil vrt oz. okolico, pa me je kolegica prijavla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:54:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No midve sma od P, je rekla, da je lahko atopični dermatitis in mi dala recept za kremo z olivnim oljem, ki so mi jo zmešali v lekarni. Moram jo 2x na dan mazat, če ne bo bolje, morama prit nazaj. Pa neko kopel mi je dala od Mustele (probico), pravo si morem seveda sama kupit, če ji bo hasnilo . Upam, da bo bolje Saj se bo koža porihtala,samo uporabljaj pravo kozmetiko brez dišav,brez raznih dodatkov,nič mehčalca.. Ali je P kaj omenila testiranje,če ne bo bolje? Zaenkrat še ne, rekla je le da če se ne izboljša, naj prideve nazaj. A misliš, da bi mehčalec lahko bil kriv, ker ga zdaj že ene par mescov uporabljam in ni bilo težav
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 15:54:31
|
|
|
|
*Tiana*
|
Dan bejbe, Danes sem ugotovila, da sta Taja in Nejc že upihnila prvo svečko ....in jutri še Erazem ....ma ne morem verjet.....kam je šel ta čas.....zdaj niso več dojenčki in vsi majski hroščki bodo kmalu pravi korenjaki..... ČESTITKE OB ROJSTNEM DNEVU NEJCU in TAJI (za nazaj)!!!! Kaj več mi ne znese....sem še na šihtu in zdaj šibam domov po tamalo ki je na plesnih.... Lepo čvekajte še naprej
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?