Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 20:59:09
|
|
|
|
jana81
|
evo mene nazaj Praznovanje uspelo, Nejc dobil cel kup novih igrač.. torta je bila baje zelo okusna, čeprav zgledala pa ni kot tista slaščičarska.. Jst sem čist ubita, se mi vidi..sem Nejcu pozabla dat AB, pa mi je že spal, ko sem mu tiščala brizgo z AB v usta, no in posledično mi je zbruhal pol obroka. Jutri imava posvetovalnico ob 8.30, tako da upam da ne bova zamudila glede kahlice: tud mi jo imamo, ampak za igrat , se mi zdi da dokler ne ve kdaj ga lulat nima smisla.. je pa res bil že drugo noč suh zjutraj. estrella za uvajanje..vsak začetek je težak. čmrlika ..lepe mere ima Taja nina7 bom držala pesti, da boste izžrebani hijenca- Vid za plazenje sem kaj pozabila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 20:59:22
|
|
|
|
nia5
|
Sem videla pri poročilih, da zastonj vrtec in topli obroki ostajata
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:00:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana mi še nismo dobil odločbe za vrtec. upam pa,da dobimo septembra. mi še tud ne, pa smo že 21 dni v vrtcu
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:00:54
|
|
|
|
nia5
|
Jaz vas zapuščam, sem lačna ko volk, saj sem celi dan pojedla le en krožnik pasulja. Tako da lepe sanje in mirno nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:02:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem videla pri poročilih, da zastonj vrtec in topli obroki ostajata
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:03:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana čer bejbe. kako ste? jst sm nehala hujšat:(. sm shujšala2kg in to je to. nekaj me zanima, če mi ktera lahko odgovori. za otroški dodatek.. mi2 še nisva dobila dohodnine za lansko leto. kaj potem? se naknadno kaj pošlje? drugače pa hvala za komplimente. kasso si vidla, kolk sm zlikala. si ti mela več? dvomim.. barbaw jaka je bolje? nina si ok? mi še nismo dobil odločbe za vrtec. upam pa,da dobimo septembra. hijeca bravo za videka! sem ugotovila, da je naša Tara res velika punca, saj ima že 80cm+.. ker ji tud 80 cunjice še komaj oblečem. mi imamo naslednji pregled 14.maja. Za otroške moraš itak imet nek obrazec, kjer so ti napisali lanske dohodke. Vpišeš noter v obrazec za otroške vse vajine lanske dohodke od januarja pa do decembra. Jaka je bolje. Je že brez vročine. Za kile pa se boš mogla še malo potrudit, če boš hotela kaj izgubit. Me pa bomo navijale.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 21.4.2009 21:04:33 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:03:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene nazaj Praznovanje uspelo, Nejc dobil cel kup novih igrač.. torta je bila baje zelo okusna, čeprav zgledala pa ni kot tista slaščičarska..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:04:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kodrana mi še nismo dobil odločbe za vrtec. upam pa,da dobimo septembra. mi še tud ne, pa smo že 21 dni v vrtcu jaz sem jo dobila v enem tednu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:05:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene nazaj Praznovanje uspelo, Nejc dobil cel kup novih igrač.. torta je bila baje zelo okusna, čeprav zgledala pa ni kot tista slaščičarska.. Lepo Mene je kar strah teh RD, mi nekako ne ležijo najbolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:08:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Naš se je primajal malo čez 20h Spet sem bila cel dan sama. Pa še volja do hijšanja me je danes minevala. Imam kak dan kar fejst krizo in bi najraje kar nehala. Ju3 imam HB spet telovadbo, da se malo odklopim od doma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:09:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naš se je primajal malo čez 20h Spet sem bila cel dan sama. Pa še volja do hijšanja me je danes minevala. Imam kak dan kar fejst krizo in bi najraje kar nehala. Ju3 imam HB spet telovadbo, da se malo odklopim od doma. NIč ne odnehaj. Jaz imam krizo že nekaj dni in bi se kar sama na psihiatrijo prijavila, če bi vedela, da bo kdo pazil na otroke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:13:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene nazaj Praznovanje uspelo, Nejc dobil cel kup novih igrač.. torta je bila baje zelo okusna, čeprav zgledala pa ni kot tista slaščičarska.. Lepo Mene je kar strah teh RD, mi nekako ne ležijo najbolj mene jeb.e najbolj to, ker bi povabla kr vse, pa ni financ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:14:13
|
|
|
|
jana81
|
no to je moja torta, ki na pogled ni ravno paša za oči, okusna pa za prste polizat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:14:42
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kodrana čer bejbe. kako ste? jst sm nehala hujšat:(. sm shujšala2kg in to je to. nekaj me zanima, če mi ktera lahko odgovori. za otroški dodatek.. mi2 še nisva dobila dohodnine za lansko leto. kaj potem? se naknadno kaj pošlje? drugače pa hvala za komplimente. kasso si vidla, kolk sm zlikala. si ti mela več? dvomim.. barbaw jaka je bolje? nina si ok? mi še nismo dobil odločbe za vrtec. upam pa,da dobimo septembra. hijeca bravo za videka! sem ugotovila, da je naša Tara res velika punca, saj ima že 80cm+.. ker ji tud 80 cunjice še komaj oblečem. mi imamo naslednji pregled 14.maja. Za otroške moraš itak imet nek obrazec, kjer so ti napisali lanske dohodke. Vpišeš noter v obrazec za otroške vse vajine lanske dohodke od januarja pa do decembra. Jaka je bolje. Je že brez vročine. Za kile pa se boš mogla še malo potrudit, če boš hotela kaj izgubit. Me pa bomo navijale. barbaw kje pa ta obrazec dobim? sem vesela, da je Jaka bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:15:48
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no to je moja torta, ki na pogled ni ravno paša za oči, okusna pa za prste polizat take so najboljše! njami, njami!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:18:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kodrana čer bejbe. kako ste? jst sm nehala hujšat:(. sm shujšala2kg in to je to. nekaj me zanima, če mi ktera lahko odgovori. za otroški dodatek.. mi2 še nisva dobila dohodnine za lansko leto. kaj potem? se naknadno kaj pošlje? drugače pa hvala za komplimente. kasso si vidla, kolk sm zlikala. si ti mela več? dvomim.. barbaw jaka je bolje? nina si ok? mi še nismo dobil odločbe za vrtec. upam pa,da dobimo septembra. hijeca bravo za videka! sem ugotovila, da je naša Tara res velika punca, saj ima že 80cm+.. ker ji tud 80 cunjice še komaj oblečem. mi imamo naslednji pregled 14.maja. Za otroške moraš itak imet nek obrazec, kjer so ti napisali lanske dohodke. Vpišeš noter v obrazec za otroške vse vajine lanske dohodke od januarja pa do decembra. Jaka je bolje. Je že brez vročine. Za kile pa se boš mogla še malo potrudit, če boš hotela kaj izgubit. Me pa bomo navijale. barbaw kje pa ta obrazec dobim? sem vesela, da je Jaka bolje. kupiš v knigarni ali pa ga sprintaj na netu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:18:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no to je moja torta, ki na pogled ni ravno paša za oči, okusna pa za prste polizat Vglavnem, da je okusna izgled je drugorazredna stvar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:18:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene nazaj Praznovanje uspelo, Nejc dobil cel kup novih igrač.. torta je bila baje zelo okusna, čeprav zgledala pa ni kot tista slaščičarska.. Lepo Mene je kar strah teh RD, mi nekako ne ležijo najbolj mene jeb.e najbolj to, ker bi povabla kr vse, pa ni financ.. Meni je pa đumbus odveč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:18:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no to je moja torta, ki na pogled ni ravno paša za oči, okusna pa za prste polizat take so najboljše! njami, njami! Jaz se bom še ob sliki zredila, moram stran gledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:19:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer evo spet smo pregurali eno noč in en dan. spanje še vedno bolj tako tako. čez dan je bla na orto sitna, sploh dopoldan. in zaspala je šele 13.45 , potem pa spala do 16.10
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:19:59
|
|
|
|
kodrana
|
nič greva mi2 spat.. je zelo pestro ponoči. že kakih 3dni. očitno bomo dobil 2 zobek. samo jst ne vem, kako je to čudno, tolko časa je sitna zarad zobka, pa tud od tega, ko ji je prvi zobek vn pogledal, je že kak mesec, paše vedno ni čist do konca zunaj. a je to ok? pa tud meni se zdi, da je to vse predolgo. kdaj se reče, da ima otrok motnje v izraščanju zob? no, lepo sanjejte tud ve, pa čim bolj mirno nočko vam želim!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:20:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no to je moja torta, ki na pogled ni ravno paša za oči, okusna pa za prste polizat take so najboljše! njami, njami! Jaz se bom še ob sliki zredila, moram stran gledat jana: estrella:
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:20:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo spet smo pregurali eno noč in en dan. spanje še vedno bolj tako tako. čez dan je bla na orto sitna, sploh dopoldan. in zaspala je šele 13.45 , potem pa spala do 16.10 a vi se še kar borite s spanjem?? Mi pa s hrano . Jaz bi na spanje od 13.45h-16.10h rekla zadovoljivo. A imata ju3 posvetovanico=?
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 21.4.2009 21:21:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:21:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naš se je primajal malo čez 20h Spet sem bila cel dan sama. Pa še volja do hijšanja me je danes minevala. Imam kak dan kar fejst krizo in bi najraje kar nehala. Ju3 imam HB spet telovadbo, da se malo odklopim od doma. ah ti deci uživaj jutri na telovadbi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 21:21:56
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kodrana čer bejbe. kako ste? jst sm nehala hujšat:(. sm shujšala2kg in to je to. nekaj me zanima, če mi ktera lahko odgovori. za otroški dodatek.. mi2 še nisva dobila dohodnine za lansko leto. kaj potem? se naknadno kaj pošlje? drugače pa hvala za komplimente. kasso si vidla, kolk sm zlikala. si ti mela več? dvomim.. barbaw jaka je bolje? nina si ok? mi še nismo dobil odločbe za vrtec. upam pa,da dobimo septembra. hijeca bravo za videka! sem ugotovila, da je naša Tara res velika punca, saj ima že 80cm+.. ker ji tud 80 cunjice še komaj oblečem. mi imamo naslednji pregled 14.maja. Za otroške moraš itak imet nek obrazec, kjer so ti napisali lanske dohodke. Vpišeš noter v obrazec za otroške vse vajine lanske dohodke od januarja pa do decembra. Jaka je bolje. Je že brez vročine. Za kile pa se boš mogla še malo potrudit, če boš hotela kaj izgubit. Me pa bomo navijale. barbaw kje pa ta obrazec dobim? sem vesela, da je Jaka bolje. kupiš v knigarni ali pa ga sprintaj na netu saj obrazec že imam.. samo notri še niso vpisani moji lanski dohodki . to je barbaw očitno mislila nekaj drugega. ali pa jaz narobe razumem.. samo mi2 še nimava dohodnine za lani in tako ne morem vpisat podatkov o dohodkih. ali lahko?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?