Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:02:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: akina Jaz sem še tudi tu, sem imela danes pregled in še nič ne kaže. Joj, kak to ni fajn, ko si čez rok. Res že komaj čakam, da grem rodit. Čestitke vsem novopečenim mamicam! Držim pestke, da čim prej dobiš svoj zakladek.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:02:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo, da mal posmetim aprilčice
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:02:53
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* To je pa za vse aprilske , aprilske mamice, aprilske krofke, aprilske jagode. iii hvala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:02:59
|
|
|
|
BrinaBA
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brinaBa .kako si ,kako kaj bebica,? Hvala, mi smo res fino. Zala je stara že dva tedna in pol. Še vedno je pridna. Doji se nonstop; ponoči na dve do tri ure (kar je kar v redu). Nekaj jo sicer napenja, danes sem dobila vetrovne kapljice in vetrovno mazilo iz Lekarne iz Sevnice - bomo vidli. V petek smo jo kopali, v enem tednu se je zredila za 300g (klasika je 20g na dan), tako res pridno papca. Bili smo tudi na sprehodu, sedaj pa čakamo na lepše vreme.. Čas pa leti!!!! Morem priznat, da mi je v tretje kar rutina, sploh pa ker sta moja večja lubčka tudi zelo pridna in imata malo dojenčico zelo rada. Upam, da bo tudi pri (še preostalih nosečkah) vas hitro posijalo sonce in vam prineslo take lepe sončke v vaša naročja LP!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:03:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: janja* janja:moj pdp se tudi bliža ,si še kr mnenja da bom nekje na rok Sonček mnenje za ta datum ostaja isti.Mogoče se zgodi,da boš en dan prej. potem bova pa Z Junono res skupaj v P ,če tvoje napovedi držijo Želeli sva skupaj zanosit,in sva ,spoznali sva se na rr, in želeli sva si skupajrodit in mogoče se tudi to uresniči naj tvoja napoved drži tko jaz sem bila v trg. in kupila sl.smetano in rozine ,sedaj se rižek že lepo kuha in komaj čakam ,da bo kosilo perajt za jest k dragi pride
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:04:27
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dober tek. mmmmmm...kak super zajtrk ...hvala junonca Malenkost.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:04:51
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 Hehe, ste glih seznamčka popravle, hja nimam kaj, bom kar pripopala Tole pa je Reina Eva Lana kako je cartkana hvala ,daj pozdravi reo in ji čestitaj Tudi v mojem imenu.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:05:30
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Ojla punce vidim da vas je kr nekaj še v celem.No jest sem imela včeraj drugi pregled naredila mi je uz stari smo 13t in veliki 10 cm kar je rekla da je kr velik.Aja pa še to verjetno bomo imeli fanta je kr 99%. In kako se ve držite? Čestitke za in super, da je vse ok. Nam pa seka na polno...smo že tako nestrpne, da nam grejo same lumparije po glavi.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:06:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Živijo! Še vedno 2V1... Sem vas mal zapostavljala, sva bla včeraj z mojim cel dopoldan v MB, pol popoldan pa smo vsi 3je oprali moj avtek k je bil čist zasvinjan od mrčesa iz avtoceste. Pol zvečer pa sem se pedenala za današnji pregled in na koncu sem ob 23.30 omagala. No torej reportaža iz pregleda: Nič novega, vse še zaprto, dvignjeno, CTG ni pokazal nič. Nasveti moje zdravnice: dolgi sprehodi, 3x na dan tuširanje v topli vodi in 4x na dan Jaz bom očitno punce spet šla čez rok Naslednji pregled mam v porodnišnici in sicer 28.4. To bo en dan po roku. Ti si tak ko js, še čist zabetonirana. Js upam, da bo v petek kaj novega ko imam pregled.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:06:52
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Ja, jest mislim, da je to to - mene je tud vedno najprej križ bolel, pa ne v intervalih (mislim, da je to bolj izraženo pri nas, ki imamo posteljico spredaj!), lahko, da ti bo zdaj kmalu voda odtekla, ker včasih na to nakazuje, sploh še, če čutiš pritisk navzdol, ni pa nujno - ni drugega, kot da čakaš . Punce, jest se grem zrihtat, imam pregled in CTG, pa saj vem, da ne bo nič, ker me moj mišek posluša in ga vsaj do NED še ne bo. Naj se tvoje besede pozlatijo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:08:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brinaBa .kako si ,kako kaj bebica,? Hvala, mi smo res fino. Zala je stara že dva tedna in pol. Še vedno je pridna. Doji se nonstop; ponoči na dve do tri ure (kar je kar v redu). Nekaj jo sicer napenja, danes sem dobila vetrovne kapljice in vetrovno mazilo iz Lekarne iz Sevnice - bomo vidli. V petek smo jo kopali, v enem tednu se je zredila za 300g (klasika je 20g na dan), tako res pridno papca. Bili smo tudi na sprehodu, sedaj pa čakamo na lepše vreme.. Čas pa leti!!!! Morem priznat, da mi je v tretje kar rutina, sploh pa ker sta moja večja lubčka tudi zelo pridna in imata malo dojenčico zelo rada. Upam, da bo tudi pri (še preostalih nosečkah) vas hitro posijalo sonce in vam prineslo take lepe sončke v vaša naročja LP! Super, da se imate tako fajn in da ste ujeli ritem. Zala pa res pridno papca, kar tako naprej. Hvala za lepe želje, oglasi se še kaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:14:28
|
|
|
|
mišk
|
Še jst se vam oglašam s pregleda. Vaginalno me ni pogledal, ctg-ja tudi še nisem imela. Samo z ultrazvokom je preveril plodovnico. Nič novega. Naslednjič sem naročena točno na rok, se pravi 29.4. Takrat mi bo tudi prvič delal ctg. Ko sem ga vprašala na kako pogoste popadke moram počakati, preden grem v porodnišnico, mi je rekel, naj grem kar takoj, da ni treba čakat tistih na pet minut! Ve, predvsem mnogorodke ste dobile tudi takšna navodila?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:28:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brinaBa .kako si ,kako kaj bebica,? Hvala, mi smo res fino. Zala je stara že dva tedna in pol. Še vedno je pridna. Doji se nonstop; ponoči na dve do tri ure (kar je kar v redu). Nekaj jo sicer napenja, danes sem dobila vetrovne kapljice in vetrovno mazilo iz Lekarne iz Sevnice - bomo vidli. V petek smo jo kopali, v enem tednu se je zredila za 300g (klasika je 20g na dan), tako res pridno papca. Bili smo tudi na sprehodu, sedaj pa čakamo na lepše vreme.. Čas pa leti!!!! Morem priznat, da mi je v tretje kar rutina, sploh pa ker sta moja večja lubčka tudi zelo pridna in imata malo dojenčico zelo rada. Upam, da bo tudi pri (še preostalih nosečkah) vas hitro posijalo sonce in vam prineslo take lepe sončke v vaša naročja LP! super... lepo da so vsi trije pridni... tako mam mami več časa zase pozdravi doma
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:34:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Še jst se vam oglašam s pregleda. Vaginalno me ni pogledal, ctg-ja tudi še nisem imela. Samo z ultrazvokom je preveril plodovnico. Nič novega. Naslednjič sem naročena točno na rok, se pravi 29.4. Takrat mi bo tudi prvič delal ctg. Ko sem ga vprašala na kako pogoste popadke moram počakati, preden grem v porodnišnico, mi je rekel, naj grem kar takoj, da ni treba čakat tistih na pet minut! Ve, predvsem mnogorodke ste dobile tudi takšna navodila? Meni je rekel, da ko jih bom mela 1 uro na 15 minut, naj grem v P. Sončku pa mislim da je rekla, da ko jih bo mela na 5 minut. Izgleda, da so mnenja različna. Čestitke za uspešen pregled.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:40:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Pregled opravili, malček bil živ kot poper in nič ne kaže, da misli ven pridet - tako, da imam naslednji pregled 28. 4., kar sploh ne dvomim, da tudi bo - ampak potem bi šla pa že rada rodit. za pregled in tko živahnega otročka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:40:24
|
|
|
|
sonček85
|
junona.a ti si pa tko pridna bila brina.lepo da si se nam jaivla ,joj kako gre hitro ,že 2,5 tedna ,pa se mi zdi da si glih rodila joj naj jo neha kmalu napenjat , in lepo da sta tvoja dva velikana tko pridna ,da ti tudi lahko kaj pomagata. že prvo kopanje in sprehod mišk.jaz sem prvorodka in mi je rekla na 5minut eno uro skupaj in da en drži po 1 minuto IN SUPER ZA PREGLED,MOGOČE PA NE DOČAKAŠ 29 IN GREŠ PREJ ŽE V p BE. pa si le prišla še malo k nam počvekat
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.4.2009 14:41:17 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:49:47
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.a ti si pa tko pridna bila brina.lepo da si se nam jaivla ,joj kako gre hitro ,že 2,5 tedna ,pa se mi zdi da si glih rodila joj naj jo neha kmalu napenjat , in lepo da sta tvoja dva velikana tko pridna ,da ti tudi lahko kaj pomagata. že prvo kopanje in sprehod mišk.jaz sem prvorodka in mi je rekla na 5minut eno uro skupaj in da en drži po 1 minuto IN SUPER ZA PREGLED,MOGOČE PA NE DOČAKAŠ 29 IN GREŠ PREJ ŽE V p BE. pa si le prišla še malo k nam počvekat Ja, pri zapravljanju sem vedno, še preveč.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:50:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.a ti si pa tko pridna bila brina.lepo da si se nam jaivla ,joj kako gre hitro ,že 2,5 tedna ,pa se mi zdi da si glih rodila joj naj jo neha kmalu napenjat , in lepo da sta tvoja dva velikana tko pridna ,da ti tudi lahko kaj pomagata. že prvo kopanje in sprehod mišk.jaz sem prvorodka in mi je rekla na 5minut eno uro skupaj in da en drži po 1 minuto IN SUPER ZA PREGLED,MOGOČE PA NE DOČAKAŠ 29 IN GREŠ PREJ ŽE V p BE. pa si le prišla še malo k nam počvekat Ja, pri zapravljanju sem vedno, še preveč. jaz sem tudi študirala da bi morala še mal v mullerja ,sam ne vem kdaj bi mi sfolgal
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:50:55
|
|
|
|
*Junona*
|
Sem pa kupila tisti mehčalec, ki ga ti uporabljaš, bom poskusila z njim oprat.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:51:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.a ti si pa tko pridna bila brina.lepo da si se nam jaivla ,joj kako gre hitro ,že 2,5 tedna ,pa se mi zdi da si glih rodila joj naj jo neha kmalu napenjat , in lepo da sta tvoja dva velikana tko pridna ,da ti tudi lahko kaj pomagata. že prvo kopanje in sprehod mišk.jaz sem prvorodka in mi je rekla na 5minut eno uro skupaj in da en drži po 1 minuto IN SUPER ZA PREGLED,MOGOČE PA NE DOČAKAŠ 29 IN GREŠ PREJ ŽE V p BE. pa si le prišla še malo k nam počvekat Ja, pri zapravljanju sem vedno, še preveč. jaz sem tudi študirala da bi morala še mal v mullerja ,sam ne vem kdaj bi mi sfolgal Ne bo ti, ker ne boš več dolg doma.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:51:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sem pa kupila tisti mehčalec, ki ga ti uporabljaš, bom poskusila z njim oprat. super,samo ga res daj največ dva zamaška.Jaz dam včas če dam malo več cot dva ,če pa bolj malo pa 1 ,ker je res močen in tko super perilo diši
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:52:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.a ti si pa tko pridna bila brina.lepo da si se nam jaivla ,joj kako gre hitro ,že 2,5 tedna ,pa se mi zdi da si glih rodila joj naj jo neha kmalu napenjat , in lepo da sta tvoja dva velikana tko pridna ,da ti tudi lahko kaj pomagata. že prvo kopanje in sprehod mišk.jaz sem prvorodka in mi je rekla na 5minut eno uro skupaj in da en drži po 1 minuto IN SUPER ZA PREGLED,MOGOČE PA NE DOČAKAŠ 29 IN GREŠ PREJ ŽE V p BE. pa si le prišla še malo k nam počvekat Ja, pri zapravljanju sem vedno, še preveč. jaz sem tudi študirala da bi morala še mal v mullerja ,sam ne vem kdaj bi mi sfolgal Ne bo ti, ker ne boš več dolg doma. A misliš ,kaj če pa grem danes naj te bogec gori usliši in naju pošlje obe 23.4 tko kot je rekla Janja*
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:53:35
|
|
|
|
brigita23
|
alo punce Ko pridem jst ni pa nobene gor ...kaj počnete? Jst sem šla nakupit kozmetiko, potem sem si šla na hitrco nohtke zrihtat, samo nego pa prozoren lak čez ..mislim, da mi zaradi tega ne bodo težili v P. No potem sva šla z mojim še en računalnik pogledat, pa v BC po termometer in za nosek aspirator..pa žal niso imeli baterijskega od Aventa, tako da ga bom mogla it drugič iskat . No potem domov pa kosilo in to je to ... kako ste kaj...men buši že dva dni konstantno otrdeva v spodnjem delu, pa dol mi pritiska...ne vem alije krivo vreme ali kaj druga ... Tako zdej vas grem pa prebrat in citirat....pa da vidim, če je kaj pomočnikov gor
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 21.4.2009 14:54:03
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.a ti si pa tko pridna bila brina.lepo da si se nam jaivla ,joj kako gre hitro ,že 2,5 tedna ,pa se mi zdi da si glih rodila joj naj jo neha kmalu napenjat , in lepo da sta tvoja dva velikana tko pridna ,da ti tudi lahko kaj pomagata. že prvo kopanje in sprehod mišk.jaz sem prvorodka in mi je rekla na 5minut eno uro skupaj in da en drži po 1 minuto IN SUPER ZA PREGLED,MOGOČE PA NE DOČAKAŠ 29 IN GREŠ PREJ ŽE V p BE. pa si le prišla še malo k nam počvekat Ja, pri zapravljanju sem vedno, še preveč. jaz sem tudi študirala da bi morala še mal v mullerja ,sam ne vem kdaj bi mi sfolgal Ne bo ti, ker ne boš več dolg doma. A misliš ,kaj če pa grem danes naj te bogec gori usliši in naju pošlje obe 23.4 tko kot je rekla Janja*
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?