|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
21.4.2009 8:21:04   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Junona bolečine v križu so lahko že popadki user posted image , tako, da boš lahko kar kmalu šla do P.

ja to maš pa pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj kok bi jst šla 23.user posted image

Misliš?user posted image user posted image user posted image user posted image Sej bi blo super, veš.user posted image user posted image user posted image
Ampak ne vem, če je to to...sicer ne vem, akko izgledajo popadki...Ker se mi bolečine pojavljajo bolj kot ne samo ponoči, bolj na desni strani in ne v nekih intervalih.

A je možno, da se kaj pripravlja?

upam,da je to to in da greš res kmalu ,saj čene pa tko niammo več veliko ti 6 dni pa kak dan še zraven ,več pa tko nimamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v roku 3t gremo vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
21.4.2009 8:23:02   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Ja, jest mislim, da je to to - mene je tud vedno najprej križ bolel, pa ne v intervalih (mislim, da je to bolj izraženo pri nas, ki imamo posteljico spredaj!), lahko, da ti bo zdaj kmalu voda odtekla, ker včasih na to nakazuje, sploh še, če čutiš pritisk navzdol, ni pa nujno - ni drugega, kot da čakašuser posted image .

Punce, jest se grem zrihtat, imam pregled in CTG, pa saj vem, da ne bo nič, ker me moj mišek posluša in ga vsaj do NED še ne bo.

fajn poslušajte srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa javi nam kako in kajuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
21.4.2009 8:23:48   
brigita23

To je pa za vse aprilske user posted image , aprilske mamice, aprilske krofke, aprilske jagode.user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image iii hvala

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
21.4.2009 8:24:41   
brigita23

Punce dober tek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mmmmmm...kak super zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image ...hvala junoncauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
21.4.2009 8:29:48   
brigita23
evo, da mal posmetim aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
21.4.2009 8:30:32   
brigita23
tale pomočnik ba pa meni pomagal kosilo kuhatiuser posted image

user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
21.4.2009 8:31:57   
brigita23
Tako pokomentirala sem vas, vse sem vam povedala, vidim, da se nočete z mano družituser posted image user posted image user posted image user posted image  zato vas zapuščamuser posted image user posted image user posted image , sej ne odhajam namreč na kavicouser posted image ...

Pridne bodite in lepo dopoldanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3507
21.4.2009 8:41:18   
sonček85
brigita.a ni bilo akcije user posted image user posted image user posted image
upam,da res dobiš knjigico

Kaj bom počela ne vem k je pa tko smotano vreme,verjetno bom res šla kr zmrz.skrinjo očistit in elemente
kuhala bom pa al rižev narastek(če se mi bo dalo it po sl.smetano)
Ali pa pico

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3508
21.4.2009 8:41:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image
user posted image user posted image user posted image bogi otroček,upam,da tvoj kdaj ne bo tolke prital user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3509
21.4.2009 8:48:09   
janja*
Dobro jutro!
Junonca res sem malo bolje in naj vsaj tako ostane.
Še malo Junonca pa bo napovedani datum tukaj.Juhu se že veselim.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
21.4.2009 9:10:04   
mlavla
jutro...
moja noč je bila obupna..
zvečer sva se imela še tako lepo sva rožico zalila...user posted image
no pol so se mi pa pričeli popadki..ki pa niso imeli ne repa ne glave...enkrat že na 10 minut, pol spet čez pol ure...pa 15 minut...nakoncu je celo eno uro minilo do naslednjega..

no zdej pa itak nikjer več nobenega..hm..

aja itak,da nisem nič spala..moj je šel pa na šiht..Neža se je pa zbudila ob 7ih..polna energije..mami pa čist adijo...

mam pa eno?...na vložku sem opazila čisto nežen roza izcedek...kaj naj bi to pomenilo..????

kakšen znak za "preplah"..naj bi zato šla do G?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
21.4.2009 9:15:01   
sonček85
janja:moj pdp se tudi bliža ,si še kr mnenja da bom nekje na rok user posted image
mlavla:lepo da ste rožice zalil,mogoče bo pa le kam pognalo user posted image user posted image user posted image
po moje bi lahko bil češ,a je sluzasto tudi .Čene pa za vsak slučaj pokliči G in vprašaj ,če se prideš pokazat ali kaj ?
Srečno ,mogoče boš pa lahko dragega poklicala da gresta v P in da naj pride domov,ali pa če je bil res čep boš v roku 48h rodila .Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam vesele novičke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
21.4.2009 9:15:24   
sonček85
mlavla:uuuu danes si točno 40t noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
21.4.2009 9:16:42   
sonček85
brinaBa .kako si ,kako kaj bebica,?user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
21.4.2009 9:17:15   
mlavla

mlavla:uuuu danes si točno 40t noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tikerček prehiteva za en dan..jutri bo točno 40t..
ti si ap še en dan za mano ..a ne?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
21.4.2009 9:20:03   
mlavla
tole sem našla o čepu
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2162499

sonček meni se je v prvo tud odluščil in to kakšen teden pred sprožitvijo..tko da to je bolj tko..o 48 urah..pa še nisem slišala

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
21.4.2009 9:24:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

mi tikerček prehiteva za en dan..jutri bo točno 40t..
ti si ap še en dan za mano ..a ne?

dva dni za tabo sem potem ,čaki če boš ti jutri 40t ,jaz bom jutri39t5d ja dva dni sem za tabo,no samo po G zadnjih izračunih je tudi meni datum vedno pisala za 23.4 ,a je kr ostalo na 24.4 ,bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
21.4.2009 9:27:15   
sonček85
Je lahko čep bel sluzast izcedek, ali mora imeti rdeče oz. krvave nitke?
Lahko je tudi tak, pravi dr. Pušenjak. Svojih izkušenj nimam.

to vpr. ,ki ga je ta punca zastavila imam jaz že od ponedeljak.Ful gosto belo sluz ,ki je prej nikoli ni bilo toliko user posted image vem da se bo grdo slišalo a je kot kak hrkeljuser posted image bomo videli kaj bo G rekla v četrtek 

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.4.2009 9:29:01 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
21.4.2009 9:27:56   
sonček85

tole sem našla o čepu

sonček meni se je v prvo tud odluščil in to kakšen teden pred sprožitvijo..tko da to je bolj tko..o 48 urah..pa še nisem slišala

ja no pravjo da nekje bolj v 48 h ,je pa lahko dlje tudi ,teden,...

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
21.4.2009 9:30:29   
mlavla

tole sem našla o čepu

bomo videli..

no če do jutri ne bo nič konkretnega imam itak popoldan pregled...

nič zdej grem pa probat še mal zadremat...sej sem bila praktično budna celo noč..
Nežo sem pa oddala mami v varstvo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
21.4.2009 9:37:18   
sonček85

tole sem našla o čepu

bomo videli..

no če do jutri ne bo nič konkretnega imam itak popoldan pregled...

nič zdej grem pa probat še mal zadremat...sej sem bila praktično budna celo noč..
Nežo sem pa oddala mami v varstvo

ok ,lepo se naspi in mogoče te p kaj med spancem zagrabi.Grem jaz malo pred tv in potem v trg da se malo sprehodim in preluftam user posted image user posted image

lepo se imej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
21.4.2009 10:31:21   
Miška2006

Dobro jutro.user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška in Tinaaja, sta pa zgodnji.user posted image Štručke bedijo?user posted image

Tinaaja, hvala za kavico.user posted image

Mene pa spet križ tako boli, js ne vem, kaj je to.

Ne, tamala je spala, mami se je napravljala, ker je morala v mesto po špežouser posted image

Hvala za odličen zajtrkuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
21.4.2009 10:31:33   
Miška2006

dobro jutro vsem

Kako ste kaj babuške...danes spet en tak zaspan user posted image  in deževen dan. Jst sem spla kar vredu, razen bolečin v križu kot je že Junonca napisalauser posted image user posted image user posted image ...me je tudi včeraj cel dan tak križ bolel ko 100user posted image user posted image user posted image , tak da sem komaj hodilauser posted image . Akcije zvečer ni bilo, tako da Junona in Sonček nista ediniuser posted image ...mi je pa včeraj moj rekel, da ga full privlačim zadnje časeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj čemo srčkani so, pa skušajo nas tolažit a ne?user posted image

Upam da mi danes pošljejo mojo izdelano knjigicouser posted image user posted image user posted image ..me full zanima kakšna jeuser posted image

Kaj boste ve počele?
Kuhala bom zrezke z gobicami v omaki in pire krompir in solatko..mmmmuser posted image

Kar se tiče pomočnikov in nove teme se strinjamuser posted image user posted image user posted image ...sej nas je kar ene par takih ko se rade hecamouser posted image user posted image user posted image . ...počakte da še detelja in kpmk postaneta nazaj aktivne, pa lena in cveta

Vsem ki imate danes preglede želim vse naj, naj...tistim ki rodite pa dihamo z vamiuser posted image user posted image user posted image ...

Ravno pijem malinov čaj...pa men je ful doberuser posted image ...ko je ena napisala da je kao nevzgravžnuser posted image user posted image ...kok mamo različne okuse a neuser posted image .

No počakam dragega potem pa me pelje na user posted image ...pa po kozmetiko še šibamuser posted image .

Bi bilo potrebno razmišljat, kje jo bomo odprleuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 3523
21.4.2009 10:31:50   
Miška2006

evo, da mal posmetim aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sm že hotla komentirat kej so machotiuser posted image user posted image user posted image , pa se mi kar prikažejo pred obličjemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3524
21.4.2009 10:32:02   
Miška2006

user posted image

Ne vem če ti bo pomagaluser posted image , zgleda da ga boš kar skuhalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?