|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 12:25:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
21.4.2009 12:29:49   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

No včerajšnja prigoda: Moj dragi je zvečer ugotovil, da nama je zmanjkalo pira in ga je 20 do devetih šibal kupit v trgovino (ki je zelo blizu bloka). Jaz sem med tem uspavala Lana, ki je dokaj hitro zaspal. Ker mojga še ni bilo domov, sem ta čas hitro skočila še malo na RR. Berem, berem... Štiham farmo na FB, spet nekaj drugega čekiram... pogledam na uro - uuu že kar krepko čez deveto! Ja kje pa hodi tolk časa? Hmmm... verjetno je koga srečal pa spet čveka pred blokom ali pa po telefonu... Nč, surfam po netu dalje... ura krepko čez pol deseto, zdej bi mi pa že pivo pasalo... Pa dobro, kje hodi ta človek! Grem ga poklicat na tel. Kje pa je moj tel?? aaa še vedno v jakni, še od sprehoda. poiščem tel in vidim ful neodgovorjenih klicev in 4 sporočila!
Prvi ob devetih: ODKLENEŠ SPODAJ
Čez 5 min: ODKLENEŠ
Še čez 5 min: ODKLENEŠ
Zadnji: NIMAM KLJUCEV
No ravno takrat so se vrata odprla in evo ga - revež je končno uspel priti not!
Pošiljal je smsje in upal, da bom slišala vibro. Ni upal zvoniti na vrata, da ne bi prebudil Lana, zato je čakal, da bom pogledala na tel, sosedom pa tudi ni upal težit, da ga ne bi vidli v šlapah in trenirki brez ključev in z vrečo Laških...

user posted image

temu sem se pa ful nasmejala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3602
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 12:33:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3603
21.4.2009 12:34:18   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: tims

... je imela rok okoli velike noči, pa je še kar domauser posted image .

Popravek, ni več doma, sem zdele zvedla, da čaka v P. na akcijo user posted image user posted image user posted image .

Zimska, tole si me pa nasmejalauser posted image user posted image

Neboglasnica, jeeeee, jest sem takoj za touser posted image user posted image user posted image . Že dolg časa nisem slišala tako pametnega predlogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
21.4.2009 12:35:02   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Drugo rundo muffinov sem v pečici pozabila. user posted image

Zdaj so pa hrustljavo zapečeni. user posted image

moji so bli pa ravni prav ... danes so jabolčni user posted image zgleda da so bili Almeri in Metuljčici tudi všeč user posted image Luštno je blo, samo naš Aleksander je bil presenetljivo tih ... malo je bil še zaspan, pa najbrž mu ni bilo jasno, od kod ima danes družbo ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3605
21.4.2009 12:35:47   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Otrok še kr spiuser posted image .

vesela bodi ... imaš pa zato za nas mal več časa user posted image

zimska ... kolk sem se zdajle narežala vaši prigodi user posted image user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3606
21.4.2009 12:36:21   
lidija***
Zimska-user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 12:38:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
21.4.2009 12:42:57   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: lex

ksenci midva sva vzela načrt od Ingre - tuki je link in si malo oglej tele tipske načrte, pri njih dobiš pa katalog s 265 in več načrti midva sva pri njih prečepela ful cajta in so nama ful vse razložli,.... ful prijazni.

http://www.ingra.si/

so mi všeč! ena je skor taka kot sva si zamisla. midva sva na začetku in še čist zelena kar se gradnje tiče. kukam mal k vaši gradnji in si tak želim, da bo končno tud pr nas kaj. vem da je do selitve še velik garanja. me je kr strah da bi šlo kaj narobe. kr zadnje čase se nama skoz križajo načrti. študirava o energetsko varčni hiši-z vodno črpalko. a mate kje? in zidanje s posebnimi cigli. je malo dražje ampak se na dolgi rok baje ful splača.
lex če ni skrivnost kolk sta dala za načrt- lahk naZS

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 12:45:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3610
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 12:47:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3611
21.4.2009 12:49:35   
ksenci
jz sm brala samo 1. del bele masajke- mi je bil zakon- nism vedla da so 3. deli. film pa katastrofauser posted image
zimska- ampak car pa je, rajš odzun čaku kot lana zbuduuser posted image a si je vsaj pivo odpruuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3612
21.4.2009 12:53:55   
tims

zimska; še dobro, da si šla v jakno gledatuser posted image , si predstavljaš, da bi revež celo noč spodaj dežural z vrečko zelenihuser posted image user posted image

No, ja, bi imel pa dobro zabavo v družbi zelenihuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3613
21.4.2009 12:55:48   
lex
aurorra lidija ti je na tvoji temi že ful lepo ogovirla. Vsi mislijo da je ne vem kakšen kaos v vrtcu pa ni. le delo je drugače organizirano. Junija in v začetku julija je v vrtcu še več otrok in takrat se ponavadi naredita dve skupini - do 3 let in nad 3 leti. Iz preprostega razloga - ta majhni gredo 100% spat, starejši pa počivajo in večrat koga tudi zmanjka in zaspi. In pri nas so malčki takrat v igralnicah jaslic, ker so tam previjane mize in pohištvo prilagojeno njim. Potem pa se število otrok vedno bolj manjša in zadnjih 14 dni v juliju in prvih 14 dni v avgustu je otrok zelo malo takrat pa so vsi skupaj. Tudi ponavadi se v vrtcu kaj barva, popravlja, delajo se umivalnice, igralnice se štimajo za september.... ampak velika večina tega sploh ne občuti. Imajo se zelo fino še posebej ko je na vrsti bazen in voda in packanje z vodo. zato kar pogumno  in ne pozabita dati kopalk v nahrbtnk. pa še malo bolj se ji bodo lahko posvečli ko jih bo itak manj in nihče drug ne bo jokal. jauz sem resno razmišljala, da ko pridemo iz morja grem nazaj v službo tud če mi bo še ostalo kaj dopusta, samo zaradi tega da mi Aleks in Alina ne bosta septembra jokala in tud Vita bo hodila z nami in bo septembra atiju veliko lažje jo uvest.

knjige - midva jih imava toliko, da imava sedaj 1 knjižno polico že v kleti (zaradi te kur.čeve plesniuser posted image user posted image user posted image user posted image ) pa še kar je treba kupovat. še sreča da tega ni kje bližje nas, ker midva bi kamion privlekla domov. Trenutno moj ima čas za brat, jaz pa ponavadi zvečer z vami klepetam

flower kaj pa če ti čez dan preveč spi in je pol spočit? Probaj ga obdržat pokonci. Meni Vita spi čez dan samo 1x in to 1,5 do 2uri in basta, če ji zmanjka in je prehitro pokonci pa gre popoldan še dremat kako kitico mam pa ponoči tud žlobudranje in petje no na koncu pa tuljenjeuser posted image

zimska zdaj mi pa solze tečejo od smeha!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ksenci načrt naju je stal takrat 2880€ vem pa da so vmes dvignili cene. Gradiva s Porotherm 30 ceglom in termomalto (navadna malta prevaja toploto navzven ta pa ne) in imela bova toplotno črpalko na vodo , ker imava zelo blizu Dravo in je tudi podtalnica blizu. vrtina + toplotna črpalka in ves komplet (brez cevi po hiši samo golo kar rabi toplotna črpalka) stane cca 10.000€ če rabiš še kaj ti samo vprašaj

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 12:56:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 12:57:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 12:59:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3617
21.4.2009 13:00:14   
Majuska
zdaj pa poglejte, kaj je en obisk naredil z Aleksandrom ... v takem položaju še ni spal user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3618
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 13:03:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
21.4.2009 13:05:08   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

zdaj pa poglejte, kaj je en obisk naredil z Aleksandrom ... v takem položaju še ni spal user posted image

user posted image

svetovno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
21.4.2009 13:07:54   
Majuska

Revček Aleksander.Al ga je vreme zmatral ali je pa Anja razturila oba fantičauser posted image user posted image

mah dopoldne ni dobil svoje runde spanja ... med obiskom je samo gledal naokoli ... Anja in Bor sta razturila, našemu pa nič jasno user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3621
21.4.2009 13:12:11   
tims
Majuska, tale je pa hudauser posted image user posted image user posted image .

Naša se je pa vmes zbudila, bla 20min pokonc, pa spet kar po men neki lezla. Sem jo vzela v naročje, pa sem vidla, da ji učki kar skup lezejo, tko da sem jo dala nazaj spat. Verjetno jo je prej kaj zmotil, pa se je prekmal zbudila.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 13:12:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
21.4.2009 13:13:32   
tims
Populis, pol pa jamraš da tvoja pa nič ne spiuser posted image user posted image user posted image . A vidš kok je pridna?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
21.4.2009 13:15:11   
tims
Rebeca, jaz bi poudarla na DANESuser posted image . Meni tud ni jasno kaj ji je. No, včeri je tud bla pridna s spanjem, drugač pa kokr jo pič.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?