|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
21.4.2009 11:31:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Zdaj se mi je najavla patronažna, Videk noče spat, jaz pa BOMBO doma, sem sedaj tak letala, da sem vsaj malo pospravla. user posted image babji, mi še kar teži, pa to pol ure prej pokliče. Jaz pa sem že mislila, da me je pozabla.

Pa ne bo časa za user posted image .

jaz bi ji rekla, da naj gre nekam, kjer jo bolj potrebujejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
21.4.2009 11:34:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Maja se ful ni marala nosit in crkljat do zdaj, zdaj pa se skos hodi crkljat. In se prav stisne, pa včasih si kužka vzame in ga crklja. user posted image user posted image user posted image

A ni to lepo. user posted image user posted image

zelo user posted image user posted image user posted image

moja mška je postala tudi prava mala mazicauser posted image

barbaw kdaj greš v službo?

jaz sem na dopustu in grem 18.5. delat

to imaš pa še časauser posted image

kdo bo potem Majo čuval?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
21.4.2009 11:35:05   
Čmrlika
Lep pozdrav vsem skupaj...user posted image
Tukaj prva mamica z malčico med majčicami !
Pri nas je praznovanje končno končano, pravkar spravljam v red vsa darila, in HB za babico ki je Tajo odpeljala ven. user posted image

In seveda  Iskreno hvala vsem za krasna voščila naši mački! user posted image

Tokrat jih je kr sama prebirala user posted image  in na ene dveh menda sva vidle kitty ,...user posted image  jao to je bil zadetek, ker jo naravnost obožuje. user posted image user posted image
Tud na torti je bla, in bog vedi kje vse jo mamo. user posted image
Na praznovanju smo se imeli res super, in Taja se je prav konkretno zavedala da se ta dan svet vrti zaradi in okrog nje. user posted image . Vendar je minilo, ati in mami sta lažja za par 100 € ampak je bilo vredno! Tako , hvala še enkrat vsem...res in hvala vam zaa prekrasno leto pogovorov in nasvetov...pa seveda tud za vse tisto prej ko smo s sabo vlekle še bušije! user posted image  

Upam, da mi čez par dni uspe še kako fotko gor prilimat... ko jih dobim na cd-ju...saj veste moja prijateljica fotografinja...uf ni ga sploh odložla...skoz je blo kaj za slikat. no, če boste seveda želele videt.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
21.4.2009 11:36:06   
Anonimen

Zdaj se mi je najavla patronažna, Videk noče spat, jaz pa BOMBO doma, sem sedaj tak letala, da sem vsaj malo pospravla. user posted image babji, mi še kar teži, pa to pol ure prej pokliče. Jaz pa sem že mislila, da me je pozabla.

Pa ne bo časa za user posted image .

zakaj je pa prišlauser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
21.4.2009 11:36:09   
Čmrlika
user posted image

NEJC!  user posted image user posted image user posted image

Taja pošilja poljubčka in se veseli , ker ni več sama majčica malčica user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
21.4.2009 11:38:12   
Čmrlika
Nia...

tudi tebi vse lepo za enajst dopolnjenih mesecev!

user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
21.4.2009 11:39:32   
jana81
dan dan

midva sva spala do 9h..joj kak je pasalo.. tudi ponoči je že drugo noč šlo brez hranjenja, le ob 4.30 sem ga mogla zbudit za AB.

Hvala vsem za lepe želje najinemu sončku ob prvem letu..
Jst sem ga že zjutraj polubčkala. babi pa mu je prinesla rožico z posebno pošiljkouser posted image ..
Zdej čakam da zaspi , da lahko dokončam torto..mu delam portugalsko pomarančno torto..

Iz noska mu lije v potokih, kašlja še občasno, upam da ne bo šlo na slabše, jutri imava kontrolo.

za nazaj sem bolj malo brala, ker res nimam časa..pa še popoldan dobimo obiske..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
21.4.2009 11:46:09   
Anonimen
Tally kako je v službi? Je čupko pridna?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
21.4.2009 11:47:37   
hijenca
Patronažna je že šla. Prišla ga je še zadnjič pogledat, če je vse ok. Baje imajo tak. da pride še malo pred prvim letom. Sedaj pa Videk ne bo hotel zaspat, jaz pa sem hotela palačinke spečt. Bomo vidli, če bo kaj iz palačink.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
21.4.2009 11:49:09   
Anonimen

Patronažna je že šla. Prišla ga je še zadnjič pogledat, če je vse ok. Baje imajo tak. da pride še malo pred prvim letom. Sedaj pa Videk ne bo hotel zaspat, jaz pa sem hotela palačinke spečt. Bomo vidli, če bo kaj iz palačink.

to pa nisem vedlauser posted image

pri nas mislim, da nimajo take prakseuser posted image

hijenca: a si dobila ogd. za tisto službo?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
21.4.2009 11:50:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dan dan

midva sva spala do 9h..joj kak je pasalo.. tudi ponoči je že drugo noč šlo brez hranjenja, le ob 4.30 sem ga mogla zbudit za AB.

Hvala vsem za lepe želje najinemu sončku ob prvem letu..
Jst sem ga že zjutraj polubčkala. babi pa mu je prinesla rožico z posebno pošiljkouser posted image ..
Zdej čakam da zaspi , da lahko dokončam torto..mu delam portugalsko pomarančno torto..

Iz noska mu lije v potokih, kašlja še občasno, upam da ne bo šlo na slabše, jutri imava kontrolo.

za nazaj sem bolj malo brala, ker res nimam časa..pa še popoldan dobimo obiske..

božček upam, da se kmalu pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
21.4.2009 11:50:37   
Anonimen
AT spi že 2 uri, meni je pa dolgčasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
21.4.2009 11:51:52   
Anitka

Sem slišala včeraj, da drugo leto baje ne bo več vrtec za drugega otroka zastonj. A ve katera kaj o tem??

Sem slišala o tem predlogu ja. Banda user posted image user posted image user posted image odo začeli vačevati in pri toplem obroku srednješolcevuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
21.4.2009 11:52:41   
Anitka

Jaz tudi spremljam debato, moja tašča mi gre na živce, ampak, da je ena baba lahko tako vsekana, da bi otroka(4 mesečnega) pustila 7 dni doma, ona pa bi šla na morje žurat, pa kozlam poleg, ko to berem. In sedaj naenkrat je spregledala, da ima sinka rada in da ga nikoli ne bo pustila doma. Ma kozliš.

WTF!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
21.4.2009 11:54:10   
Anitka

Punce ste vidle, da imajo majčice 2009 kar 3 pare dvojčkov že oz. 3 pare z-majčkov?

Uauuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
21.4.2009 11:57:03   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Nia a sta se z lukrecijo malo v lase dobiliuser posted image user posted image , pa tako veš katera je to, a ne???

Ja vem ja, če pa je tak pametna, da vidi kamne cvesti, mater me razpi.z.dijo take babe, ko mislijo da so perfektne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 7.gif" alt='user posted image'>

kaj pa sta imele?

Ji je rekla žabica, kaj se nekaj napihuješ (nekaj takega)user posted image user posted image . Jaz sem ji pa ukradla user posted image

user posted image user posted image user posted image Sto ljudi sto čudi. Še najraje sem tule pri majčicah.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
21.4.2009 11:58:57   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Lep pozdrav vsem skupaj...user posted image
Tukaj prva mamica z malčico med majčicami !
Pri nas je praznovanje končno končano, pravkar spravljam v red vsa darila, in HB za babico ki je Tajo odpeljala ven. user posted image

In seveda  Iskreno hvala vsem za krasna voščila naši mački! user posted image

Tokrat jih je kr sama prebirala user posted image  in na ene dveh menda sva vidle kitty ,...user posted image  jao to je bil zadetek, ker jo naravnost obožuje. user posted image user posted image
Tud na torti je bla, in bog vedi kje vse jo mamo. user posted image
Na praznovanju smo se imeli res super, in Taja se je prav konkretno zavedala da se ta dan svet vrti zaradi in okrog nje. user posted image . Vendar je minilo, ati in mami sta lažja za par 100 € ampak je bilo vredno! Tako , hvala še enkrat vsem...res in hvala vam zaa prekrasno leto pogovorov in nasvetov...pa seveda tud za vse tisto prej ko smo s sabo vlekle še bušije! user posted image  

Upam, da mi čez par dni uspe še kako fotko gor prilimat... ko jih dobim na cd-ju...saj veste moja prijateljica fotografinja...uf ni ga sploh odložla...skoz je blo kaj za slikat. no, če boste seveda želele videt.

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za praznovanje

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
21.4.2009 11:59:40   
jana81

pr nas je prišla 5x vse skupaj ...tud o GH mi ni prišla nič povedatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
21.4.2009 11:59:54   
katy82
Hej hoj mačkice moje

Evo mala končno spi,po pol ure ornk dretja,sem jo šla samo 1x pocartat in poležat pa je kr zaspala,sama in ne v joku.Je tolk trmasta ratala,da mi je kr slabo na momente.Prejle ji nisem dovolila daljiincev v roke vzet pa je pršla zlo na hitr do mene in me ugriznla v roko-to je zdej stalnica,prav maščuje se če česa ne sme.
Dejte mi kak predlog kako naj to odpravim,po prstkih jo mal frcnem kadar me začne udarjat in je pomagalo,zdej je pa na to prešaltala.

Nejc vse najbolše za 1. rojstni dan,pa čimprej se pozdravi,da ga boš lahko zafeštaluser posted image user posted image user posted image

Nya tebi tudi vse naj naj za 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
21.4.2009 12:00:06   
hijenca

Nič še ni bilo. Po mojem ne bo nič iz tega.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
21.4.2009 12:00:06   
barbaw

to imaš pa še časauser posted image

kdo bo potem Majo čuval?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malo bom mami fehtala, pa sestra se je ponudila, pa nečakinja, vmes pa user posted image . Nekaj bom koristila dopusta. Upam, da mi bo mami lahko precej pomagala, čeprav sem še vedno za to, da bi jo dala v privat varstvo. Samo finance ne dopuščajo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
21.4.2009 12:00:46   
jana81

AT spi že 2 uri, meni je pa dolgčasuser posted image

jst pa sploh ne vem kdaj bo šel Nejc spat, ker je spal do 9h..jst morem pa še tolk naredit dons.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
21.4.2009 12:02:41   
Anitka
Jaz pa že cel dan laufam po hiši in pospravljam. Pride danes cela delegacija sodelavk pogledat našega Gala, ker ga še niso uradno obiskale. Sem šla narezek kar lepo v trgovino naročit in sem si prišparala vsaj malo dela in časa.

Jana upam, da boste kmalu top fit.

Jaz sem pa danes dobila uradno, da imam podaljšano do 27.7. user posted image Potem pa imam še starega dopusta 18 dni in še kak dan novega bom dala in bova lepo začela z novim šolskim letom.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
21.4.2009 12:05:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jaz pa že cel dan laufam po hiši in pospravljam. Pride danes cela delegacija sodelavk pogledat našega Gala, ker ga še niso uradno obiskale. Sem šla narezek kar lepo v trgovino naročit in sem si prišparala vsaj malo dela in časa.

Jana upam, da boste kmalu top fit.

Jaz sem pa danes dobila uradno, da imam podaljšano do 27.7. user posted image Potem pa imam še starega dopusta 18 dni in še kak dan novega bom dala in bova lepo začela z novim šolskim letom.

šeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4449
21.4.2009 12:05:59   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

pr nas je prišla 5x vse skupaj ...tud o GH mi ni prišla nič povedatuser posted image

Pri nas je bila tudi le do prvega kopanja nato pa nič večuser posted image Sicer pa je niti ne rabim.
Jana še nekaj postovuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?