Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 10:52:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se ful ni marala nosit in crkljat do zdaj, zdaj pa se skos hodi crkljat. In se prav stisne, pa včasih si kužka vzame in ga crklja. A ni to lepo. zelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 10:52:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nia a sta se z lukrecijo malo v lase dobili , pa tako veš katera je to, a ne??? Ja vem ja, če pa je tak pametna, da vidi kamne cvesti, mater me razpi.z.dijo take babe, ko mislijo da so perfektne kaj pa sta imele?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 10:53:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tako Vida sem spat spakirala, ker je bil siten, jaz pa bom posodo pomila, kasneje pa mogoče še .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 10:56:51
|
|
|
|
sesil
|
dan aneja spi 1. rundo, jaz sem si medtem lase oprala, pol ko se zbudi pa šibave pogledat za uni lesen stol za jesti - trip trap al neki takega. glede praznih kartuš...baje jih zbirajo za rdeče noske. ampak kam za hudiča naj jih dam, pošljem??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 10:56:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nia a sta se z lukrecijo malo v lase dobili , pa tako veš katera je to, a ne??? Ja vem ja, če pa je tak pametna, da vidi kamne cvesti, mater me razpi.z.dijo take babe, ko mislijo da so perfektne 7.gif" alt='user posted image'> kaj pa sta imele? Ji je rekla žabica, kaj se nekaj napihuješ (nekaj takega) . Jaz sem ji pa ukradla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 10:59:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nia a sta se z lukrecijo malo v lase dobili , pa tako veš katera je to, a ne??? Ja vem ja, če pa je tak pametna, da vidi kamne cvesti, mater me razpi.z.dijo take babe, ko mislijo da so perfektne www.ringaraja.net="" forum="" upfiles="" smiley="" smiley36.gif=""> 7.gif" alt='user posted image'> kaj pa sta imele? Ji je rekla žabica, kaj se nekaj napihuješ (nekaj takega) . Jaz sem ji pa ukradla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:03:08
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN spet ta deež
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nia a sta se z lukrecijo malo v lase dobili , pa tako veš katera je to, a ne??? Ja vem ja, če pa je tak pametna, da vidi kamne cvesti, mater me razpi.z.dijo take babe, ko mislijo da so perfektne 7.gif" alt='user posted image'> kaj pa sta imele? Ji je rekla žabica, kaj se nekaj napihuješ (nekaj takega) . Jaz sem ji pa ukradla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se ful ni marala nosit in crkljat do zdaj, zdaj pa se skos hodi crkljat. In se prav stisne, pa včasih si kužka vzame in ga crklja. A ni to lepo. zelo moja mška je postala tudi prava mala mazica barbaw kdaj greš v službo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj kako gre hitro čas ko si sam doma. Se bom mogla kamlu odpravit po našo jokico ali celo dretico Še malo pa ne boš imela več časa, ker bo treba v službo. Upam, da se ni prehudo drla. vauuu Alja je že na uvajanju upam, da ne bo prehudo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso joj, jaz danes nisem še nič pospravila...pa tako imam ...grem malo kidat pri meni je tudi BOMBA , pa se mi ne da več pucat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:12:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nia a sta se z lukrecijo malo v lase dobili , pa tako veš katera je to, a ne??? Ja vem ja, če pa je tak pametna, da vidi kamne cvesti, mater me razpi.z.dijo take babe, ko mislijo da so perfektne www.ringaraja.net="" forum="" upfiles="" smiley="" smiley36.gif=""> 7.gif"> kaj pa sta imele? Ji je rekla žabica, kaj se nekaj napihuješ (nekaj takega) . Jaz sem ji pa ukradla a še vedno obdelujete temo o tašči in mami, ki ji je kratkomalo skoraj vseeno za otroka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:13:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla! Spanje: Počutje: Vreme: To bo za enkrat vse
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:14:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se ful ni marala nosit in crkljat do zdaj, zdaj pa se skos hodi crkljat. In se prav stisne, pa včasih si kužka vzame in ga crklja. A ni to lepo. zelo moja mška je postala tudi prava mala mazica barbaw kdaj greš v službo? jaz sem na dopustu in grem 18.5. delat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:14:41
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan aneja spi 1. rundo, jaz sem si medtem lase oprala, pol ko se zbudi pa šibave pogledat za uni lesen stol za jesti - trip trap al neki takega. glede praznih kartuš...baje jih zbirajo za rdeče noske. ampak kam za hudiča naj jih dam, pošljem?? jap to kartuše za rdeče noske je na pol potegavščina...zelo mal del dobijo, raje jim nakaži. sem pa videla zbiralno škatlo v city parku v Lj, pa na enih parih firmah...drugače pa za njih zbira firma Emba doo iz Lesc http://www.rdecinoski.org/default.asp?Id=52 zbirajo pa jih tudi po šolah, vrtcih v okviru eko šole
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:14:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso joj, jaz danes nisem še nič pospravila...pa tako imam ...grem malo kidat pri meni je tudi BOMBA , pa se mi ne da več pucat a veš, da nisi edina, ki se ji ne da pucat Bombe pa le HB nimam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:17:57
|
|
|
|
kasso
|
sesil KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:21:59
|
|
|
|
sesil
|
kasso, lih zdej sem gledala to stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:23:20
|
|
|
|
sesil
|
barbaw, popravi si ticker o teži. kolikor sem zasledila si že na finišu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:25:45
|
|
|
|
hijenca
|
Zdaj se mi je najavla patronažna, Videk noče spat, jaz pa BOMBO doma, sem sedaj tak letala, da sem vsaj malo pospravla. babji, mi še kar teži, pa to pol ure prej pokliče. Jaz pa sem že mislila, da me je pozabla. Pa ne bo časa za .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 21.4.2009 11:31:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, popravi si ticker o teži. kolikor sem zasledila si že na finišu ticker že prav kaže, samo o končni teži nisem ziher
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?