ksenci
|
hy! jz v gužvi, da ne folgam več na rr ta tedn bi mogla prepisat-it kupit nagledano parcelo v vojniku, pa je spet nekaj prišlo vmes, tako da to pošlihtamo po 1. maju. intenzivno iščeva načrt za hišo- joj, kak težke odločitve- no samj midva veva kako bi, ampak iščeva zamisli podoben tipski načrt, ker je ceneje- morda kdo pozna kakšnega fajn arhitekta, ki nima zasoljenjih cen?- dobrodošli kakšni nasveti končno malo uredila vrt, nasadila vso možno zelenjavo jutri moram še po rožice za na balkon. diploma- spet bol al majn stoji! delam največ pol urce pol pa pride kaj vmes netki- Aljaž ima iste fleke in tud že skoz. pa tud naša koza p. pravi da ni to nič. čakam naslednji medec in bom to zrihtala v Lj ko imava kontrolo metuljček- hvala za vprašanje o prstu, sm že čist pozabla nanj res super morm potrkat. imam pa v čet. kontrolo v bolnci, da vidjo če je čist ok pri hrani jz sploh ne kompliciram. kosila za Aljaža ne kuham ekstra- razen če je res kaj takšnega ki še ni zanj. obožuje golaž in obare. seveda delam vse zelo blago začinjeno, s čim manj maščobe in vsak dan je prisotna zelenjava. je super, ker tako tudi za nas kuham bol zdravo. tudi sadje je vsak dan. pravijo, da pri 1. letu bi naj otrok jedel skoraj vse. glede junk fooda, pa je moje mnenje tako, da otroku ne smeš prepovedat, drugače bo še z večjim veseljem to jedel. jaz mu bom dala sladkarije ali coca colo, npr. 1x na teden in ga ob enem naučila, da je to priboljšek, ki pa ni zdrav in se ga ne sme jesti vsak dan. se mi zdi čist mim, da otroc ne bi smel poskusit, starši pa lahko se pa tudi strinjam, da bi ga obvarovali te hrane dokler lahko, ampak jz mu dam včasih za poskusit, če kaj jem, ker sam hoče in odpira usta. saj to je par drobtinc in glih tolk da spozna okus, on pa je tudi presrečen, ko je lahko poskuso kaj jem. no, zdaj pa največji problem, ki me žre že cel dan! edin termin ki lahk gremo na morje je 4-11.maj. kaj naj nardim, ker imamo takrat srečanje??? tako sem jezna, ampak ne gre drugače. sva imela planiran dopust v začetku julija, vendar mora marko iskoristit dopust do konca maja, drug termin pa ni plac fraj! res mi je že cel dan tako hudo, ker sem se že skoz veselila tega srečanja in tud sema sem predlagala, da bi bilo pri meni. strah me je, kaj si boste mislile o meni. najprej sem mislila, da ne bi šli na morje, vendar ne morem tega nardit marku, ki celo leto gara in komaj čaka morje. vaša odločitev je, če boste srečanje vseeno imele pri nas- bom mamico prosila, in bo kaj pripravila brez problema. razumljivo pa je, če se boste zbrale drugje.
|