|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
20.4.2009 13:23:09   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

A nimaš odpovednega rizika zavarovanega?

ja, glede tega ni problema. če do petka odpovem, mi vse vrnejo. ampak jaz bi tako rada šla malo na morje... se mi zdi, da so ji danes že izginile nekatere pikice, druge pa zbledele....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
20.4.2009 13:24:25   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Zenskice, ce bi katera rada brala Prekletstvo v zlati kletki od Cepinove, naj mi poslje na ZS svoj e-mail...posljem pdf varianto...user posted image

Jaz bi. Ti pošljem email naslov. Hvala.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
20.4.2009 13:30:47   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

10 kg. in 74 cm.user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je res velik fant user posted image

In to ornk velik fant. Sem dvakrat prebrala, če se nisi kje zmotila pri kilah. To ima ja skoraj tri več od Lane. Ja moja piška miška je pa bolj peresne kategorije, pa ful pridno je.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
20.4.2009 13:36:36   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

A nimaš odpovednega rizika zavarovanega?

ja, glede tega ni problema. če do petka odpovem, mi vse vrnejo. ampak jaz bi tako rada šla malo na morje... se mi zdi, da so ji danes že izginile nekatere pikice, druge pa zbledele....

Saj ti verjamem, da bi rada šla. Kdo pa ne? Roko na srce jaz komaj čakam, ampak upam, upam, da bomo malo bolje spali. Danes sem ravno šla kašice nakupiti. Sadne, zelenjavno-mesne, hippovo vodo, mlečno-žitne z vodo zmešati, pa malo v lekarno. Malo si pripravljam za na dopust. Cel vrag bo robe samo od user posted image . Kaj ji naj dam za jest pri polpenzionu? Pa itak še bolj spasirano je. Mislim še koharček sem kupila zadnjič, ker vidim, da te zelenjavno mesne kašice je treba zagreti tudi, pa tudi zvečer vodo za mlečne kašice.  Pa kalorifer bomo vzeli zraven, da bo toplo v sobi, ko jo bomo tuširali. Mislim, da je bilo predlani za prvomajske tako slabo vreme in tak dež, da nas je nazeblo, zato upam, da bo letos ok.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
20.4.2009 14:11:13   
leda
čav babe,

samo na hitro, ker mam obe doma. prehlajeni, kar ni nič tazga, sam zoja ma pa učke vnete in to je baje ful nalezljivo, tko da se malo večkrat na dan kot sicer vprašam, a je blo men res treba met otroke, če pa obstaja ful zapuščenih kužkov na svetu, ki bi sicer morda lulal pa kakal na tepih, ki ga itak nimam, kej dost motečga pa ne bi počel user posted image

tko da je moj prihod v tivolu pod vprašajem; pediatrinja mi je neki namigovala, da če sem že doma, naj raje ostane do konca tedna kar v domačem varstvu. jst sem sicer zlo namigovala nazaj, da je domače varstvo že rahlo načeto in dolgočasno, pa se ni pustila.

kakorkoli meni simpatičnejši plac v tivoliju je kafič v tejle kulturni ustanovi:
http://www.mglc-lj.si/slo/index.htm

sem bla pa tam slučajno na dan odprtja enkrat februarja al marca in ne dam roke v ogenj, da ga vozičkarce niso že izvohale. čeprav se mi zdi, da se povprečen folk bajtam iz katerih diši po sodobni umetnosti v loku izogiba, tko da bi rekla, da bo placa dovolj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
20.4.2009 14:16:56   
leda

ja tole čakanje na norice in mnoštvo pikic, ki so lahko to ali ono. v tem sem ekspert glede na to, da je mala prve pol leta svojga lajfa veljala za potencialnega alergika in je vsaka pikica lahko pomenila črtanje inkriminirane hrane z jedilnika. in pa seveda: opazujte, opazujte! ma sem bogo pupo sam še v fleke gledala neki časa user posted image

no, me tri smo se noricam očitno izognile. zdej pa da vidm, kam se bo krehanje razvilo. ker tudi mi gremo na morje v petek. juhu!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
20.4.2009 14:23:01   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda
ma sem bogo pupo sam še v fleke gledala neki časa user posted image

hehe
js bom kr nehala gledat. itak je vse zbledelo.

uživajte na morju

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
20.4.2009 15:22:21   
Jazzy1
No, midve sva nazaj s šopinga! Tamala je bla ful pridna user posted image user posted image user posted image , 2,5h sem mirno hodila po štacunah pa na kavici sva se ustavili....

Sem bila pa že ful jezna, da nikjer ne najdem 2. stvari, ki sem jih zadnjo iskala: lahke trenerkice/pajkice in eno malo bolj punčkasto jopico (večino oblačil ima namreč od malo starešega prijatelčka), potem jih pa najdem v zadnji trgivini (Marks & Spencer!). IN to še za čisto solidno ceno: dvoje hlačk za 12evrov, in jopico tudi za 12e. user posted image user posted image user posted image user posted image

Z MTY sva se pa žal zgrešili, ker je njena princeska mala zaspankauser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
20.4.2009 16:47:15   
gloria

10 kg. in 74 cm.user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je res velik fant user posted image

In to ornk velik fant. Sem dvakrat prebrala, če se nisi kje zmotila pri kilah. To ima ja skoraj tri več od Lane. Ja moja piška miška je pa bolj peresne kategorije, pa ful pridno je.

..haha nisem se zmotilauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
20.4.2009 17:58:19   
Lara Croft
Pa sem ugotovila, da mi cel CD ne dela, gor pa bubije slikice od 8. do 11. meseca user posted image OK, še je upanje, da bo na kakem drugem računalniku odprlo.

Uf...
Ja na žalost cdji niso večni in je dobro imeti kopje še kje....

Tku.... midve z Laro pa greva zdAJ NA HODNIk, ker imamo sestanek hišnega sveta... buuuu

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
20.4.2009 19:06:43   
Virtualna
Hello to all user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
20.4.2009 19:37:29   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Hello to all user posted image

Hvala Virtualna. Malo bom prebrala, ko bo čas.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
20.4.2009 19:38:19   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pa sem ugotovila, da mi cel CD ne dela, gor pa bubije slikice od 8. do 11. meseca user posted image OK, še je upanje, da bo na kakem drugem računalniku odprlo.

Uf...

Tku.... midve z Laro pa greva zdAJ NA HODNIk, ker imamo sestanek hišnega sveta... buuuu

Fajn opravita in predvsem hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 4088
20.4.2009 19:50:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Sem bila pa že ful jezna, da nikjer ne najdem 2. stvari, ki sem jih zadnjo iskala: lahke trenerkice/pajkice in eno malo bolj punčkasto jopico (večino oblačil ima namreč od malo starešega prijatelčka),

Take pajkice meni povsod pred nos skačejo user posted image . Pikapolonica je npr. imela pisane na klub ceno. Zdaj je redna cena: 
http://nakup.pikapolonica.com/tekstilni-izdelki/san-pp-pajkice-dolge-dekl/71414F4028853823641

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
20.4.2009 19:53:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Uf...

Ja, se zavedam.... samo kaj naj? Naredim kopijo CDja na drug CD? user posted image user posted image user posted image  Se sprašujem, kako obstojni so podatki recimo na zunanjem disku, da bi to imela za arhiv. Pol pa ti še več naenkrat zruži user posted image .
Ali pa SD kartice, USB ključki...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4090
20.4.2009 19:56:41   
lana17
Večer!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
20.4.2009 20:00:38   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
20.4.2009 20:04:38   
pf
Saraya a bolijo kaj mišice?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
20.4.2009 20:05:29   
pf
Vidim, da nas gre kar precej na morje. Upam, da bodo naši bavci zdravi. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
20.4.2009 20:06:30   
arabela*

Saraya a bolijo kaj mišice?

ne še..user posted image
veš kak je pasalo....kar ni mi bilo za domov..
se mi pa zadnje čase nekaj dogaja-noge me nenormalno bolijo,tak grozn občutek utrujenosti,da komaj zdržim...pa nimam pojma kaj je vzrok...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
20.4.2009 20:07:21   
Jazzy1

Take pajkice meni povsod pred nos skačejo user posted image . Pikapolonica je npr. imela pisane na klub ceno. Zdaj je redna cena: 
http://nakup.pikapolonica.com/tekstilni-izdelki/san-pp-pajkice-dolge-dekl/71414F4028853823641

Hvala bubi. V Pikapoko pa res nisem šla pogledat, ker mi je mal odročna... pol pa vedno nekako pozabim nanjo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
20.4.2009 20:42:57   
meta21

Sem zdaj iskala bubijeve slikice, ko je imel 6. bolezen in vodene koze.

Pa sem ugotovila, da mi cel CD ne dela, gor pa bubije slikice od 8. do 11. meseca user posted image  OK, še je upanje, da bo na kakem drugem računalniku odprlo.

Probaj ga samo skopirat. Včasih pali!

Olivijauser posted image user posted image user posted image  za Ano in morje

Pfuser posted image  in user posted image  zate

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
20.4.2009 20:45:00   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

No, midve sva nazaj s šopinga! Tamala je bla ful pridna user posted image user posted image user posted image , 2,5h sem mirno hodila po štacunah pa na kavici sva se ustavili....

Sem bila pa že ful jezna, da nikjer ne najdem 2. stvari, ki sem jih zadnjo iskala: lahke trenerkice/pajkice in eno malo bolj punčkasto jopico (večino oblačil ima namreč od malo starešega prijatelčka), potem jih pa najdem v zadnji trgivini (Marks & Spencer!). IN to še za čisto solidno ceno: dvoje hlačk za 12evrov, in jopico tudi za 12e. user posted image user posted image user posted image user posted image

Z MTY sva se pa žal zgrešili, ker je njena princeska mala zaspankauser posted image user posted image user posted image user posted image !

super za nakupe!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, malo pred eno se je komaj zbudila. potem pa cela procedura-previjanje, hranjenje, pakiranje....in okrog 14 sva jo mahnili. sicer je tečkala v avtu, potem v city parku bla ful pridna, se vsakemu smejala, čebljala..........ko sva šli nazaj je pa spala.user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
20.4.2009 20:48:00   
meta21

...dan....mi smo se pa danes vagaliuser posted image user posted image user posted image ...oziroma patronažna je bila pri sosedi in mi rekla da če hočem mi ga pride zvagat in da naj skuham kavico....

10 kg. in 74 cm.user posted image ...se mi zdi da vodimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Krepek fantek bi rekla naša sestra pri patronažniuser posted image . Lovro ima pri isti višini (dolžini-sej ne vem kak je prav...a dokler ne hodijo je dolžinauser posted image ) dobro kilo manjuser posted image , tak da si predstavljam, da si ti še bolj nakvihtana kot jazuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
20.4.2009 20:53:46   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

...dan....mi smo se pa danes vagaliuser posted image user posted image user posted image ...oziroma patronažna je bila pri sosedi in mi rekla da če hočem mi ga pride zvagat in da naj skuham kavico....

10 kg. in 74 cm.user posted image ...se mi zdi da vodimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Krepek fantek bi rekla naša sestra pri patronažniuser posted image . Lovro ima pri isti višini (dolžini-sej ne vem kak je prav...a dokler ne hodijo je dolžinauser posted image ) dobro kilo manjuser posted image , tak da si predstavljam, da si ti še bolj nakvihtana kot jazuser posted image

Mi imamo pa v cetrtek drugo dozo cepljenja, pa vagali se bomo tudi...in mislim, da je moja Leylika nekje tam, kot vajina fantka...bomo videli ...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?