Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 9:32:02
|
|
|
|
Olivija*
|
hvala za tolažbo. ja, tele pikice so res čisto nežne in skoraj brez vodnih mehurčkov v sredini. ampak jo očitno ful srbijo, ker se ves čas poskuša praskat. sploh nisem vedela, da lahko stegne roko tako daleč za vrat oziroma že skoraj med lopatice če je alergija, sli tudi tako zelo srbi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 9:33:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, to sem vam hotela pokazat. Težko je slikat, se izgubi 3D efekt:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 9:34:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* če je alergija, sli tudi tako zelo srbi? Ja, srbi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 9:40:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, to sem vam hotela pokazat. Težko je slikat, se izgubi 3D efekt:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 9:57:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem zdaj iskala bubijeve slikice, ko je imel 6. bolezen in vodene koze. Pa sem ugotovila, da mi cel CD ne dela, gor pa bubije slikice od 8. do 11. meseca OK, še je upanje, da bo na kakem drugem računalniku odprlo. Tistih slikic z noricami pa raje ne bom lepila, niso nič kaj lepe. Je bil res revček Je imel še v očesu in po dlaneh, kar je ful nenavadno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:31:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Sem ravnokar poslala po mailu, pa dam še sem: Zraven vseh neumnih in smešnih mailov, ki jih prejemamo in pošiljamo, naj bo še eden takšen, ki je resničen, se ti vsede v srce in ga ne pozabiš (in pri katerem sem jaz ) jaz sem tud ..... vsa čast obema
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:34:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft P.s. Moj email že imaš... ...pa mojga tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:38:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nimam še vseh slik ampak malo za firbce pa že mam: .... luškani ste vsi trije
< Sporočilo je popravil gold fish -- 20.4.2009 10:45:07 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:44:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, to sem vam hotela pokazat. Težko je slikat, se izgubi 3D efekt: se podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:44:29
|
|
|
|
ključek
|
fishi, bova rekli kakšno??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:45:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you fishi, bova rekli kakšno?? ne vem...a bi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:46:20
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz sem prišla samo na brzino, vmes je že bla uzbuna.....zdaj sem skozi in mislim, da bom spet letela...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:47:23
|
|
|
|
gold fish
|
mty kje si zdaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:47:58
|
|
|
|
gold fish
|
nič grem...kosilo skuhat, pol pa ven....zaenkrat še sonček sije...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:48:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mty kje si zdaj? tuki tuki...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 10:49:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish nič grem...kosilo skuhat, pol pa ven....zaenkrat še sonček sije... blagor vam. pri nas pa oblačno, deževno.... ja nič no, pol pa čao....fajn skuhi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 11:37:12
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nimam še vseh slik ampak malo za firbce pa že mam:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 11:38:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa jutro. Ni ravno dobro, ampak je. Lana kar joka in joka. Tam do dvanajste še nekak je, pol hoče se dojiti, pa do tretje spi spet v kosu, pol pa revolucija. Skozi jok, pa spi deset minut, pa jok, pa spi dvajset minut. Katastrofa. Tak sem . Utrujena za ponoreti. ...evo to se pri nama dogaja...pa nevem za kaj ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 11:42:21
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! midve sva že nazaj od P. pravi, da to še niso norice, da pa bi se znale te pikice razvit v kaj takega... lubika mala je bila tako utrujujena ko sem jo ob 7:00 zbudila, da je takoj zaspala, ko sva prišli domov. P pravi, da bi lahko bile te pikice tudi kakšna alergična reakcija, npr. na pralni prašek. mogoče...ker sem res oprala njene dekce s perwolom, prej pa sem ves čas s persilom prala. nekaj jo sigurno muči, toliko že poznam svojega otroka. vsa sem na trnih, kaj bo z morjem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 11:49:03
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, to sem vam hotela pokazat. Težko je slikat, se izgubi 3D efekt: lepo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 11:58:52
|
|
|
|
gloria
|
...dan....mi smo se pa danes vagali ...oziroma patronažna je bila pri sosedi in mi rekla da če hočem mi ga pride zvagat in da naj skuham kavico.... 10 kg. in 74 cm. ...se mi zdi da vodimo ...to pomeni da je od rojstva dobil 5,80 kg. in 22 cm.,...gdaj ste se menile da se to pridobivanje umiri ...verjeten ko bomo začel hodit ...je vidla da sem se mal zamislila in je rekla da se ne sekiram ker je on že velik od rojstva in da nekje pri dveh letih se izenači z drugimi ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 12:26:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria 10 kg. in 74 cm. ... Je res velik fant
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 13:17:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! midve sva že nazaj od P. pravi, da to še niso norice, da pa bi se znale te pikice razvit v kaj takega... lubika mala je bila tako utrujujena ko sem jo ob 7:00 zbudila, da je takoj zaspala, ko sva prišli domov. P pravi, da bi lahko bile te pikice tudi kakšna alergična reakcija, npr. na pralni prašek. mogoče...ker sem res oprala njene dekce s perwolom, prej pa sem ves čas s persilom prala. nekaj jo sigurno muči, toliko že poznam svojega otroka. vsa sem na trnih, kaj bo z morjem Saj bo vse dobro. Držim pesti. Mogoče je res kaj od praška, no vsaj upam da je tako. A nimaš odpovednega rizika zavarovanega?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 13:20:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi jaz sem prepričana, da so zobki. Kaj lahko razen calpola in calgela priporočaš? A je kaj bolj učinkovitega, ker ni fajn. upam, da bo kmalu bolje. Razen tega dvojega ne moreš nič dat (od zdravil). Nekaterim paše hladno, lahko tista vodna žvečila daš v hladilnik. Ponujaj ji različne igračke za žvečenje, mogoče najde kakšno, ki ji bo ustrezala. Jaz vem, da si je bubi ful dlesni praskal s tisto prvo zobno ščetko, taka okrogla guma je na držalu (DM ima recimo komplet, ko so 3 različne not po stopnjah). Se je kar hitro naučil, da ne sme preveč v grlo potisnit Ja, pa vedno pod nadzorom. Če pa tak na splošno rečem, je to skoraj pri vseh , da so dopoldan dobre volje, proti večeru pa začnejo tečkat. Neodvisno od zobkov. Točno vidiš. Zobno ščetko pa imava. Sva jo že uporabljale in zavrgle, imava pa še eno novo, ki ji jo je babica kupila. Pa jantarjevo ogrlico sva namontirale gor. Sem čisto pozabila nanjo. En čas jo je nosila (takrat ko še ni bilo potrebno), potem pa je enostavno nisem več dala gor, ker sem jo tak pospravila, da sem jo komaj danes našla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 20.4.2009 13:21:52
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič babike...šibam na fitnes,da se malo spremigam...vas kasneje pokomentiram... Upam, da si se imela fajn.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?