Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 21:36:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Na rr
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 22:24:00
|
|
|
|
mtinca1
|
anja, nejc - ful sta dobra!!! anja obvlada! lunca - le tako naprej... arboretum - za torek velja - bomo pa še spremljale napoved...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 9:01:42
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Kaj še vse spite?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 9:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Ma kaki spimo...smo bli spet kar zgodnji.Moram si lase umit,pa za Meri hrano pripravit...imamo sonce,se gremo potepat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 10:29:50
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla pupe, naš izlet v Postojno je za nami, Sofija je bila spet cela navdušena, ko smo prišli v hotel, ko vidi, da bomo tam ostali, tako nori... samo potem zvečer ne more zaspati. Sedaj moramo nujno kupiti prenosno posteljico, ker sicer... Smo pa v restavraciji dobili otroški stolček in je bilo prav fajn, je gledala ansambel, ki je igral v živo in papcala... Včeraj pa je bilo ravno slabo vreme, ko smo se odpravljali v arboretum, tako da smo šli namesto tega v BTC... Zdaj smo bili na zajtrku pri tastu in tašči, po spanju pa gremo k našim na kosilo. Bo vsaj pospravljeno ostalo doma ves dan Je pa ful mrzlo, oblačno, veter... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Lepo nedeljo!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 11:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
dan Meri za zobke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 11:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Dobro jutro Ma kaki spimo...smo bli spet kar zgodnji.Moram si lase umit,pa za Meri hrano pripravit...imamo sonce,se gremo potepat pri nas pa oblačno, veter piha tako, da ni za ven iti Kleo izkoristite dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 16:12:30
|
|
|
|
Anonimen
|
dan, dan bejbe- glede na vreme - napoved v torek, bi jaz predlagala preložitev srečanja na maj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 16:37:15
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya dan, dan bejbe- glede na vreme - napoved v torek, bi jaz predlagala preložitev srečanja na maj bi blo verjetno res boljše. danes je pa ena dooolgooočaaasnaaa nedelja...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 17:53:24
|
|
|
|
lunca14
|
res je ena turobna nedelja,glede srečanja se strinjam za maj.........................papa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 18:23:40
|
|
|
|
babysolza
|
fej fuj fej današnje vreme. A za torek res tako slabo kaže?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 19:14:57
|
|
|
|
Tina 28
|
Mraz..turobno..očedla pol vrečke politank kar se meni res zgodi v izrednih razmerah. anja je te dni tko sitna..boga...spanje na obroke in jok. Se je zadnjič pri stolu udarla na dlesen in je dobila črnico ravno tam, kjer ji zdaj gre druga enka ven. se moramo ekstra ukvarjat z njo, da mal pozabi. KLar se tiče srečanja..prav lahko je v maju...samo takoj v prvem tednu po praznikih, ker moram pol na šiiiiiht (kako je hitro minilo ). Kar ne morem verjet...se mi zdi, da je čas kar ušel jaz bi pa še to, pa to...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 20:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
no, kdaj bi bilo: 4,5,6,7.maj? bom nalimala par fotk, sam da mi jih shrani naloži :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 20:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
takole spimo večkrat: se še spomnite mojih home made nalepk: no, po Lukčevi obdelavi je stena zgledala tkole: sem se odločila, da treba nekaj bolj "zlitega" s steno, da ne more dol potegnit: sam tale nasmešek mi daje vedeti, da bo probal vse: pa še najbolj zanimiva igra:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 20:45:35
|
|
|
|
lunca14
|
Srečanje jaz ne morem 4 in 6 maja,ostale dneve lahko,če seveda lahko aleksandra-moj šofer . naya...............dobr si naredila tole s krogci,v tej smeri sem tudi sama razmišljala,pa kar orenk je že zrasel tvoj lukec,pa stoji .......moj se je šele danes začel nekaj silit na nogice,pa saj bo-moj mali štrukelček.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 21:11:57
|
|
|
|
Samsa
|
čer sem že povedala, da z LAro prideva kamorkoli in kdaj koli - sam vreme se mora strinjat lepe slikice si prilimala nya za zobke, za postavljanje na nogice,za eneja brez plenice, za izgubljene kg, za učenje sabljanja, ... junijski princi in princeske
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 21:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
evo tkole je zgledala pa igra s sesalcem - za vas švoh dve minutki - Luka se je igral 1 uro :) http://www.shrani.si/?m/1K/22xOlCbu/sesam.wmv
< Sporočilo je popravil nya -- 19.4.2009 21:16:13 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 21:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya evo tkole je zgledala pa igra s sesalcem - za vas švoh dve minutki - Luka se je igral 1 uro :) http://www.shrani.si/?m/1K/22xOlCbu/sesam.wmv kako je not padel...najbolj mi je smesno kako z ustki dela,mal slino pogoltne..kao,zdej pa tkole,pa tkole... Nya,super so tisti krogci,men je grozno vsec kako si to naredila?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 22:05:43
|
|
|
|
Anonimen
|
sm hotla še en video naložit, pa mi ne da slike, samo zvok - ampak to sliko morte videt - smo se ful nasmejali malemu no, ko mi rata, boste vidle
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 22:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
sem hotla barvat, pa je tole ful bolj enostavno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 22:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
čer. Šle vse spat?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 22:29:12
|
|
|
|
slovenka
|
Ojla pupe, naj malo pomagam priti na stran 106 Nya, ful je lubek mali. Naša je tudi navdušena nad sesalcem, ko sesam, zmeraj hodi zadaj, potem se pa jezi, če jaz neham v enem kotu in grem hitro čist na drugo stran sobe... Sem šla iskat kako sliko, tu je ena, sicer stara že dobra 2 meseca. Kako gre čas... Sicer se pa opravičujem, moram laufati - me rok za en članek tišči Imam malo pavzo, si kuham kitajske rezance, ker mi kruli... pa pa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 19.4.2009 22:30:47
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa čer. Šle vse spat? hej, didli. A ta tvoj podpis še drži? 8 zobkov? Mi jih imamo namreč tudi... V zadnjih 3 tednih je dobila 6 novih zobk, 4+4 imamo zdaj. Ima taka mala usteca, da izgleda vse polno zob.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.