|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
19.4.2009 15:14:16   
Snezinka4
Cembi draga, moje iskreno sožalje. Objemam te in upam, da boš lahko hitro izjokala izgubo in da boš kmalu zastavila nove cilje, srečo in veselje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
19.4.2009 16:42:17   
lara light
Draga Cembi, Snežinka je zelo lepo napisala....zelo mi je žal. Bodi močna in čimprej dalje. Topel objem.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
19.4.2009 17:31:32   
Evica1978
No...pa se javljam še jaz. 15. avgusta tudi jaz pričakujem dvojčke...fantka in punčko. To je moja 1. nosečnost in z veseljem prebiram vse kar je napisano na to temo, ker imam 1000 in eno vprašanje, pa še vsak dan sproti se pojavi kakšno novo. user posted image Zaenkrat je vse v najlepšem redu pa upam, da bo tako ostalo še naprej.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
19.4.2009 18:18:04   
lara light
Evica, dobrodošla in čestitke za lepo dvojno nosečnost!user posted image user posted image Kraj za vprašanja je pravi... upam, da ti bomo znale kaj pametnega odgovorit.

Taški, kako si? Mislim nateuser posted image user posted image

Pika, kašna sta tvoja cukra, vsak dan ju znova pogledam, vse ok? Dojenje? Ko utegneš, nam povej lepo prosim, česa ne ješ, da je manj krčev. HVALA!

Blanči, hvala za povabilo, mislim, da bom kmalu izkoristilauser posted image

Punce, eno vprašanje, ki zagotovo ni primerno za moje tedne, a kaj čem, če ne vemuser posted image . Ko se povija na široko, potem bodiji ne pridejo v poštevuser posted image , ampak rabimo majčke (tetra, te k mava medve s snežinkouser posted image ), al potrebujemo večje št bodijev, al kako je s tem? Hvala!!

Coelho

(odgovor članu Evica1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
19.4.2009 18:33:48   
buši2
Cembi - moje iskreno sožalje.  Sem brez besed,..user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3105
19.4.2009 18:42:07   
lara light
 user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image  LJ
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image Šempeter
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Buši2 (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image   
Simona L (2user posted image  ; 1user posted image );  PDP 19. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image     
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Evica1978 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 15.avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm  user posted image      MAJ 2100 g, 46cm

Neposredna povezava do sporočila: 3106
19.4.2009 19:13:19   
_anja3_
"CEMBI",moje iskreno sožalje!!user posted image Upam,da boš kmalu prebolela..."EVICA",dobrodošlauser posted image Jaz imam eno vprašanje...zdej sem v 26.tednu,pa so mi prejšni teden,na pregledu rekli,da je A-jček težek 609g,b-jček pa 559g.,in da naj bi bilo to odlično za 25.teden...A se mogoče katera spomni,kolko so bili vaši  težki v tem tednu?***Lep pozdrav,vsemuser posted image ***tudi od "AMRICE"

Neposredna povezava do sporočila: 3107
19.4.2009 20:20:37   
buši2
Anja - rezultate si poglej kar v materinski knjižici na strani 15. Glede na obseg trebuha (AC) tvojih bebicuser posted image  lahko pogledaš povprečje v kilogramih. Ti pa priporočam, da se ne oziraš preveč na te rezultate. Je res kar pravijo kakršni starši, taki otrociuser posted image . Eni smo bolj suhi in visoki, drugi bolj majhni in debeli, ter vsemogoče kombinacije le-teh user posted image user posted image . Važno, da user posted image user posted image  lepo napredujeta in se razvijata.

Eva - dobrodošla v naš klubuser posted image user posted image .

Lara -mislim, da nimajo bodiji nobene veze z načinom povijanja. Naj pa me ˝starorodke˝ user posted image user posted image user posted image  popravijo, če se motim.

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
19.4.2009 20:48:04   
lara light
Anja, lepo papcat zdravo , bit vesela, pa bo taboljš za bebiceuser posted image ! Jaz sem imela pregled v 29t...sta mela cca 820g, tako da ne vem za 25t.
Topel pozdravček Amrici!

Buši, potem gre bodi navrh pamperske in  pod tetra in povijalno? Res ne vem...kje ste izkušene mamice, Taški, Snežinka?

Coelho

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
19.4.2009 20:57:36   
Snezinka4
Lara, evo nas starorodke, tretjerodkeuser posted image : široko povijanje izgleda nekako takole: Najprej namontraš pleničke (ala pamperske), pol daš bodi čez, pol daš dve podolgem zloženi tetra plenici med noge (pri majčkenih zgleda skor kot da bo špago nareduuser posted image , sam mal nogice ven iz teh plenice gledajo) No potem pa tertra pleničke fiksiraš s previjalno plenico. In če detetu ne daš bodija mu lahko daš slavne tetra oz. mako majčko, ki jo fiksiraš s previjalno plenico in potem mu ne bo zlezla do bradeuser posted image .
Me veseli, da lahko še kaj staromodnega povem. Sicer je pa naš pediater svetoval (pred skoraj 9 leti, po tem ko so mi pri dveh mesecih staremu otroku po UZ rekli, da je s kolki vse ok in da ne rabimo več široko povijat), da naj široko povijam do 6 meseca in do enega leta pa samo še ponoči. Tu ga nisem poslušalauser posted image . Punčka pa ima zdrave kolke.

Zdaj moram še eno poglavje knjige prebrat za lahko noč (joj danes smo pa tako pozni...), pol pa spet kaj zelo pametnega user posted image  povem.

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
19.4.2009 21:00:29   
Shadow
Lara, že vadiš? Na komu pa? Menda ja ne na tvojem dragem, da bo moral špago delat za široko povijanje!?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3111
19.4.2009 21:04:23   
buši2
Če sem sem si pravilno zapomnila so v šoli za  starše zadeva pokazali takole: pamperska, pa tetra planica, nato povijalna in tetra majčka. Potem pa bodi čez. Da pa je za user posted image  lažje, predhodno že vtakneš tetra majčko oz. rokavčke od majčke v bodi, da user posted image  na matraš 2x z oblačenjem.  Nisem pa 100% ali daš tetra majčko že v povijalno plenico, da ne zleze ven user posted image . Mislim pa, da bo tale kombinacija tetra majčke pa še bodi že kar mal preveč za vreme in temperature, ki prihajajo user posted image .
Se strinjam, da tole mal bolj opišejo že izkušene mamice. Jaz bom pa vesela, če me popravijo v primeru napačnih napotkovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
19.4.2009 21:26:51   
Snezinka4
Ja bodi težko navlečeš čez tisto goro tetra plenic.  Načeloma lahko daš tudi tetra majčko pod bodi, ampak potem obstaja večja verjetnost, da bo dete vsaj en trakec ali pa kakšna guba tiščala...Pa če bo detetu prevroče potem laže tertra majčko dol daš kot pa cel bodi...Pri čisto majčkenih pa verjetno tudi ne uporabiš dveh tetra plenic za široko povijanje, kot sem prej napisala. Punce to (široko povijanje) nas bodo en dva tri v porodnišnici naučili, če bo treba. Se ne rabite nič bat.

Evica - dobrodošla! Vidim, da si že na seznamu. Super! Ti kar sprašuj, če ne bomo kaj znale odgovort, si bomo pa zmislile. user posted image user posted image  (se hecamuser posted image )

Anja, če so ti rekli, da je odlično, potem je odlično! Čestitam! Pa nič ne rabiš več drezat naprej, te bo lahko sam še kaj zmedlouser posted image .

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
19.4.2009 21:39:13   
Snezinka4
Taškica ?!? Haaaaaaaaaalooooo? Taaaaškica ?
Če si še tečka bodi tečka še malo tukaj, če se pa kaj dogaja pa tud povejuser posted image .
Ti se nam moraš zdaj non stop javlat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3114
19.4.2009 22:13:06   
Klarissa
Cembi, ne morem verjet kako je lahko narava tako kruta. Pa tako malo nas je enojajčnih. V bolečini sem s teboj, čeprav ti ne morem pomagati kot bi ti želela. želim ti vso moč, ki jo boš potrebovala. Želim ti, da bi bilo kmalu vse vredu. Moje sožalje.  

Neposredna povezava do sporočila: 3115
20.4.2009 7:59:00   
sayuri
Punce, se opravičujem, ker vdiram kar takole k vam. Če bo katera kupovala rabljeno otroško opremo, imam 2 lupinici Maxi Cosi Cabrio in 2 ležalnika Primi Sogni. NAša dvojčka sta vse skupaj prerastla. Bom kar skopirala post iz mamine čvekalnice:

Dvojčka sta prerastla tako lupinici, kot tudi ležalnika. Lupinici sta lepo ohranjeni, nikoli karambolirani,blago ni nikjer strgano. Obe imata oporo oz. naslonjalo za glavico za novorojenčka. TA se kasneje vzame stran. Pas je nastavljiv na dve višini. Lupinica je primerna od rojstva, pa do približno 9 mesecev. Oranžna lupinica ima tudi strešico proti dežju, modra je žal brez. SLikice si pogledate lahko v albumu. Cena za oranžno lupinico je 60€, za modro 50€. Če vzamete obe skupaj, je skupna cena 100€

Prav tako prodajam dva ležalnika Primi Sogni. Oba imata več naklonov. Uporabljata se od začetka,ko otroček leži v vodoravnem položaju, pa vse do sedenja, ko že lahko je hrano v sedečem položaju. Ležalnika imata tudi mizici, ki se snameta na preprost način. Blago je pralno in snemljivo. Zelen ležalnik je uporabljen pri enem otroku, moder pri dveh in je malce bolj "utrujen" , vendar še vedno dobro ohranjen. Cena zelenega je 20€, modrega bi zraven podarila. Zato najraje vidim, da bi ga vzela kakšna mamica, ki pričakuje dvojčke.

Sem iz Dolenjske. Dostava možna na Relaciji Kočevje-Ribnica-Ljubljana.

SLikice: http://sayuri.moj-album.com/album/15495392/ 
Če je katera zainteresirana, naj se mi javi na ZS user posted image

Lepo čuvajte svoje trebuščke. user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
20.4.2009 8:14:03   
taškica
Ojla punce -

vidim, da ste diplomirane iz povijalnih in tetra planic :D. Ja odlično! user posted image  Ampak je vse tako tako kot je Snežinka napisala - joj midve sva res starorodke. Tudi jaz sem otroka previjala na široko 3 mesece! Uboščki!

A kera ve kako zgleda poročni list? Zakaj ga moramo s seboj trogat v P?

Nič, jaz imam otroke že v vrtcu in šoli in v stanovanju je tak mir...mislim, da bom odspala še eno rundo; ponoči sem spet kolovratila naokoli. Nekako ne najdem prave lege. Vsekakor se še javim. Baj, baj

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
20.4.2009 8:37:31   
_rosa
Dobro jutro nosečke.

Cembi iskreno sožalje. user posted image Sploh ne najdem pravih besed. Želim ti veliko moči, ki jo boš potrebovala, da vse to preboliš.

Lara res super, da nisem edina, ki pojma nimam kako se široko povija.  Snežinka tebi pa hvala za izčrpen odgovor, ki mi bo prišel še kako prav. Si moram pa res v en zvezek napisat vsak vaš nasvet, da ne bo vse na raznih listkih.

Ve starorodke za vas imam tud jaz eno vprašanje. Kako razkužite oz. sterilizirate stekleničke in dudice? A to kar lepo daš v eno sledo in prekuhaš kot so to delale naše mame ali imate kakšen drug način?

Lep dan.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
20.4.2009 8:52:10   
ninčy
Cembi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drži se!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
20.4.2009 8:56:17   
buši2
Dobro jutro dvojne nosečnice!

Taškica - poročni list zgleda zelo podobno rojstnemu listu. Če ga ne najdeš, pošlji možeka na občino. Če se ne motim, ti ga takoj izdajo in to free of charge! Rabiš ga pa zaradi user posted image user posted image  in vpisa v matično knjigo. Le glej, da ga boš imela s seboj.

No mi smo danes dobili še previjalno mizo od Lip Poljčane za v kopalnico user posted image in komaj čakam, da jo mož sestavi. Eno že imam v otroški sobi ˝home made˝ (lahko si jo ogledate v albumu). Tko da mi manjka samo še posteljnina. Bom šla pogledat še v Odejino trgovino v Mercatorju, baje imajo zdaj akcijouser posted image . Če je katera že tja zavila pogledat naj poroča!

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
20.4.2009 9:01:38   
Snezinka4
Rosa - jaz sem imela aventov sterilizator. Smo ga kupili, ker smo zganjai paniko (prvi otrokuser posted image ) zaradi dveh pikic sora v ustihuser posted image user posted image . No zdaj ga pa še vedno imam, pa če bomo veliko uporabljali flaške, jih bomo od časa do časa tudi sterilizirali. Je pa način "po mamah" čisto dovolj dober, edino kar je lahko moteče zaradi estetike je kamen, ki se nabere na flaškah. Ene v vodo dodajo malo kisa, da se tega znebijo. Sterilizator pa lahko kupiš zdaj v isti uri kot nastane potreba, tako da ne rabiš prehitevat. Če boš dojila, ga za tisti dve flaši, ki ju boš imela doma, ne boš rabila. Če bodo pa otročki jedli samo po flašah jih je pa po moje treba od časa do časa sterilizirat, za kar je "mamin lonec" čist dovolj dober. Sicer pa preveč sterilnega okolja tudi ne smemo imeti...user posted image
Bi pa rada slišala tudi od mladih mamic kaj predlagajo oz. kako zadevo prakticirajo. Saj veš, starorodke imamo le stare načine, ki so včasih lahko "stara dobra šola", včasih pa "čist za luno"user posted image

Buši hvala za namig o posteljninah in akcijiuser posted image

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
20.4.2009 9:20:51   
sayuri
Še enkrat slikice: http://www.moj-album.com/uredi/sayuri/15517356/ 

Če povezava ne dela, me kontaktirajte prosim na ZS user posted image

Berem, da se o sterilizatorju steklenič pogovarjate. JAz ga nisem imela oz. ga nimam, pa sem dvojčkoma dodajala mleko od rojstva. Na začetku sem prekuhavala stekleničke 1x dnevno. Mogoče 14 dni. Potem pa 1x tedensko. Manj kompliciraš, boljše je. user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 20.4.2009 9:24:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3122
20.4.2009 12:01:13   
stijan
Cembi iskreno sožalje,saj ne vem kaj naj rečemuser posted image user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
20.4.2009 12:25:17   
lara light
Dan lepotičke!

Snežinka, rada te imam, hvalauser posted image

Senčka, ti kar hecajuser posted image ...to je resno, da še ne vem, kako se povija par dni pred porodom...jih bom pa v brisačo zavilauser posted image

Buši, saj to sem mislila, če daš bodi čez 2 tetra plenici, veš koliko večje št bodijev so potrebne?...upam, da bodo kolki ok in mi ne bo treba čaratuser posted image

Taški imaš danes pregled??user posted image  Jaz sem ledihuser posted image  Upam, da si ospala še kako kitico?

Buši, super previjalnauser posted image ...pa polička nad...to hočem tudi jaz! Evo že tulim mojemu naj pride pogledatuser posted image
Hvala za posteljnino, bom šla pogledat!
Pri meni bo tudi sterilizirano v loncu!

Sayuri, hvala, že mam od mojih nečakov, a bom povedala naprej...upam, da se kera javi, ker so fajn stvari in lepe cene!user posted image

Noki, Pika, Sunči, Hedi, Mucka, Dobrovoljčica...pridte povedat kako so vaši sončkiuser posted image

In še moja malenkost s pregleda: CTG pokazal neke krče na 7 min? jaz čutim nekaj malega, a precej manj kot takrat ko mi otrdeva in boli...ne grem nikamor še! UZ  mi ni naredila, ker je smatrala, da bi jih preveč vznemirila...in ker imam uz nas. teden v Lj, počakamo.
Grem kuhat!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3124
20.4.2009 12:58:45   
suncicica
nasi soncki trenutno spijo....pia mamici na roki,stella pa v sobi pri atiju v posteljiuser posted image .
kot vidis spimo kadar ulovimo malo casa za spanjeuser posted image , pupe so nama cisto zmesale bioritem.ampak nic zato-samo da so zadovoljne.
nikar se ne obremenjuj zaradi sirokega previjanja...te bodo v bolnici o vsem poucili.ja gre pa pamperska,siroko povijanje,bodi,oz. majcka in zabice.

me res zanima ce se je kateri uspelo odpret v 5 min in so otroci kar ven popadaliuser posted image user posted image user posted image . jaz sem ob 8h zjutraj bila odprta 1cm in je trajalo cel dan in do 4h zjutraj da sem prilezla na 5cm. in niti slucajno nista popadali venuser posted image .

vsem ki vztrajate in lezeta do mojih tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ceprav vem da vam je naporno kotuser posted image ,zdrzite,ker se splaca za otrocke.

cembi   user posted image user posted image user posted image user posted image ,narava je res kruta rec.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?