|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
17.4.2009 17:31:25   
taškica
Larči, pejdi od Pike gledat album, veš kaka srčka sta ta maladva, pa kakšno kiklico ima Karolina! Šminkerka! Aja, Blanč - dej poglej posteljnino od Pikatare tisto z živalcami - ta je iz Ikeje , tut jaz jo imam. je meni zelo lepa.....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
17.4.2009 17:35:10   
lara light
Telepatija, zdaj sem gledalauser posted image ...sva istočasno pisali post na dvojčkih, ne moreš verjetuser posted image
Krasna sta, pa Pika tudi, kot da niso njeni ta je v boljš formi kot prejuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
17.4.2009 19:52:27   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Dajte dopolnit na drugi temi torbo za v P, lepo prosim, jaz bi jo rada imela naštimano drug teden...vse se sončkate, saj vem, pametne dečveuser posted image

zdaj se ne več sončkateuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3078
17.4.2009 19:57:20   
stijan
,
Ojla nosečke ste ble kar pridne kolk ste napisale,pa tudi seznamčki za naše otročke so superuser posted image user posted image !
Rubin držim pesti ,da bo vse ok,ti dvojni otročki že zdaj delajo skrbi ,jaz tudi božam trebušček pa govorim ,da zraste levi ki je bil v torek manjši.
Mi pa danes zgleda oba kolcata notri,enkrat en ,pol pa drugi, imam pravi potres danesuser posted image .In jutri grem tudi jaz še kupit tisto kar manjka iz lekarne,pa en jogi in odejico pa še kaj verjetnouser posted image ! Lahko noč želim vsem in mirne sanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3079
17.4.2009 20:45:05   
taškica
Lara - dons imam pa tako kislino za znoret. Kaj naj naredim? Nič ne pomaga, ne Donat, ne sladoled....grozno.

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
18.4.2009 8:40:09   
Kalina
Dobro jutro punce!

Vceraj smo imeli pregled, ctg ok, MV ZAPRTuser posted image user posted image user posted image Ampak ta moj G je tko smotanuser posted image Mi je rekel, ja ma to nic ne pomeni, ker pri vas je problem, ker se boste itak odprla v 5min in bodo deca sam vn popadalauser posted image Pa da SRCNO UPA da zdrzim do 1.5. user posted image user posted image user posted image Kr neki no. Jst sm optimist, mislim, ce mi je uspelo biti zaprta do 30t, halo, bom pa se vsaj 4,5tednov  ane? Sm pa zalostna, ker sta bolj drobcena, Ajcek ima 1100g, Bjcek pa 900g. Upam, da se bosta hitro poredila..Aja pa tko cudno lego masta, mislim ok,Ajcek je z glavo doli, Bjcek pa ima glavo pri nogah od Ajcka in gre POCEZ vodoravno pod mojim joskami...user posted image Zato mi je pa tako slabu, pa jest nemorem, ker je cist stisnu zelodec in ostalo, Ma smotka moja mala, tako ju imam rada..

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
18.4.2009 10:04:18   
Snezinka4
Oj Kalina - ravno danes sem razmišljala o tebi, pa se potem ti javiš...user posted image  Ej super novičke. Mv zaprt.user posted image  Pusti ti svojega g., včasih so oni bolj panični kot me. Če je vrat zaprt je super, kar v 5 minutah se pa tud ne odpre.user posted image . Lega te naj tudi ne skrbi, saj imata še dosti časa, da se obrneta. Enim so se otroci obrnili en dan pred carskim rezom. Tko da skrb glede tega je čist odveč. Če bo treba bomo s carskim rodile, do takrat se pa ne bomo sekirale, ker to ni dobro ne za nas, ne za dvojčka, ne za našo okolicouser posted image . Pa na teže se tudi ne zanašaj preveč. Lahko pa posamezne mere (glava, trebuh, stegnenica) preveriš na strani, ki jo je enkrat Taškica poslala. Tam vneseš vsako mero posebej, in starost potem pa imaš zapisano povprečje in odstopanja. Moja dva sta bila ali v povprečju ali pa precej pod njim, pa vsaka mera je neki po svoje odstopala. Dokler močno ne odstopajo ni panike. Skrbi stran, vse bo ok!!!!
Kako pa kaj norice? So se že posušile?

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
18.4.2009 12:20:54   
_anja3_
Pozdravljeneuser posted image Kako ste kaj?Jaz sem danes  hvala bogu,v redu...user posted image k včeri me je prav cel dan špikalo v spodnjem delu trebuha in sem mogla kar 3.bucopane popit...user posted image Vidim,da se vi držite odlično in upam,da bom tudi jaz prilezla vsaj do enega 35.tedna,čeprav me skozi nekaj strašijouser posted image user posted image "SHADOW",Amrica je v bolnici,ker je imela povišan sladkor,tako da jo je ginekologinja poslala kar v bolnico,tam so jo pa obdržali,ker so ji delali ctg in so zaznali krče,ki jih pa ona sploh ni čutila...zdaj je pa na opazovanju...

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
18.4.2009 15:36:29   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Lara - dons imam pa tako kislino za znoret. Kaj naj naredim? Nič ne pomaga, ne Donat, ne sladoled....grozno.

Lubica moja, šele zdaj sem tu...upam, da je že bolje, si probala mleko? meni sicer ne pomaga, čakaj kaj še, aha, ogromno tekočine in danes lahko kuhano nezačinjeno hrano.

Kalina, ti G so res cvetkeuser posted image ,seveda da bodo še 4 t počakali in lepo dobili na teži potem pa... srečno kekec, malo heca, a bodi +, vse bo v redu, itakuser posted image user posted image

Anja, kar mirno...pa čimamanj tablet, raje počitek, kopel, nežna masaža... 

Snežinkica, ojla!

Kalina, glede mer ima Snežinka zlo prav; moj A-jček, en dan 1600, dva dni kasneje 1400, torej res ni pravil in odstopanja so velika. Največ kar lahko naredimo za svoje otročke, vem, da se ponavljam kot papiga, je kvalitetna, raznovrstna hrana, počitek, prijetna oklica, brezskrbnost...ni lahka naloga, verjamemuser posted image

Od jutra sem na lovu user posted image   Lep vikend! user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
18.4.2009 15:55:31   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image  LJ
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image Šempeter
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Buši2 (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image   
Simona L (2user posted image  ; 1user posted image );  PDP 19. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image     
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm  user posted image      MAJ 2100 g, 46cm

Neposredna povezava do sporočila: 3085
18.4.2009 18:11:11   
taškica
Samo pofočkam se.

Danes malo bolj težko živim sama s seboj. Vsem želim velik sreče. Se beremo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3086
18.4.2009 21:04:56   
Kicsi
Ojla.

Rubin
-vse bo še dobr,boš videla.Samo probaj se ne sekirat,bo bolje za tvoje dva sončka. user posted image

Kalina.Kako pa tvoj G kar ve,kok hitr se boš ti odprla?A je jasnoviden ali kaj? user posted image me to razjezi.Pravijo,da se naj nosečnice ne sekiramo,ker to slabo vpliva na plod,pol te pa sam G tako straši in ti povzroča skrbi.Mislim,ne morem verjamet user posted image .
Kar se pa tiče lege plodov,pa se hitro obrne,nič bat.
Sta moja dva bila v 29.tednu,ko sem imela pregled pri svoji G en na glavo obrnjen,ta drug je pa sedel na ritki.Pa sem čez en teden imela kontrolo v porodnišnici pri prim.Cerarju,pa sta bila že oba z glavo navzdol.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
18.4.2009 21:18:46   
darjau
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Ha, ha, ha, ha
ravnokar sem skajpala s fantom iz najstniških let, s katerim sva ugotovila, da pozna vse tri dvojne nosečke iz tega foruma, ki imajo že dva podlage. Ha, ha,ha Taškica, še enga skupnega znanca imava. Tvoj sosed iz otroštva (na isto OŠ smo hodili). Oni so se pa preselili na sever Ljubljane (čez Savo) oz. tle so imeli samo teto...

A sem tista tretja slučajno jaz, če sem od kje in kdo? Pojma nimam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3088
19.4.2009 9:18:48   
Snezinka4
Hojla Darjau !!!
Lepo, da si se oglasilauser posted image user posted image  Je treba sam na pravi način sprovocirat, pa pridejo punce na plan.user posted image
O imenih bom po zs, sicer pa povej kako si? Dobro prenašaš svojo nosečnost? Kako jo pa tvoja prva dva otročka? Se veselita?
No, upam, da ste dobro.

Taškica saj bo, saj bo. Malo še pobožaj trebušček, tako velikega verjetno nikoli več ne boš imelauser posted image . Privošči si še jagode in kikiriki, pa kakšno fižolovo juhcouser posted image , ker tega tudi ne boš smela jesti nekaj časa...user posted image  Pače je poln želodec je tudi počutje boljše... 

Je kar čudno tole vikendaško zatišje na forumu. Nobene prave čvekalne energije.

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
19.4.2009 10:22:17   
Shadow
Dobro jutro, molčečnice! user posted image

Tako, kupila sem rabljenega Hartana. Dilem je torej konec. No ja, zdaj se pa začnejo druge! user posted image

Taškica, od kdaj pa nam ti pišeš take žalostinke??? Sicer ne vem, kaj te muči, a ti pošiljam en VEEEEEEELIK objemček in eno user posted image  za dobro voljo.

Grem se malo gospodinjo igrat, pa se tipkamo kasneje.

LEP DAN VSEM SKUPAJ!

Neposredna povezava do sporočila: 3090
19.4.2009 10:34:33   
Belen
ciao punce,
katera je zadnjič dala nek link kjer cc.zračunaš kolk je twoj user posted image welik na podlagi podatkow....obsega glawe, prsnega koša itd.... hwala....
ker moji so fulll weliki po zadnjem 3D-ju... 35 cm oba nekje cc, teža 1200 in 1100g... fulll za 25T sicer mi je rekla G, da kot da bi bli w 27T... user posted image user posted image
raje wečji,kot manjši seweda....

lepo nedeljo, čepraw na obali je dež user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
19.4.2009 10:34:59   
taškica
Ojla, se fočkam spet.

Žalostinke? Mah komaj živim. Pa nočem jamrat, ampak bom naredila izjemo user posted image . Prvič me nizek pritisk vedno dotolče - sem mal vremenska. Drugič me daje ta butasta kislina. Nič več kaj dosti ne spravim v želodec, ker ga po moje sploh več nimam. Trebuh je težak in me pritiska dol. Jaz pa sam vidim še tisto porodno sobo in porodnišnico.

Mojga možeka pa fajn meče. Noče da še rodim. Da nima še vseh projektov narejenih in me milo prosi naj še počakam. user posted image

Oj punce jaz sem čist ok, sam tečka sem.

Lara - kako je pri tebi?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
19.4.2009 10:37:44   
taškica
http://babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/

Evo vam spet meritve. Tole je sicer link za tretji trimester, ampak z lahkoto dobite tudi drugega in prvega. Znajdit se morate in napisite na koncu second_trimester, first_trimester.

Shadow - čestitke za Hartana. A bo padla kakšna fotka?

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
19.4.2009 11:09:34   
lara light
Srčice, pa ste se le malo razčvekaleuser posted image

Taškica, tebi je pri teh tednih z dvema vse dovoljeno, torej... samo davaj!!!user posted image  A take želje ma možek? Upam, da se bosta zmenila kdaj bo pravi čas...pridna si, zelo, upam, da se tega zavedaš, čudovite tedni ste dosegli in sama si lahko samo želim, da te ujamemuser posted image

Shadow, user posted image za vozek

Taški, pri nas smo veseli, da smo prigurali do 37 dni do PDPuser posted image ...saj me razumeš. Včeraj sem bila cel dan aktivna, skoraj preveč in sem nocoj lepo spala, tko da se krasno počutim. Nič bolečin, skorajuser posted image , kuham juhico, nov krompirček, špinačko, mami pa prinese nekaj meska...njam!

Snežinka, kako si ti?

Belen, za dežek pa ne bomo jokali...če so otrčki veliki moraš bit samo vesela, včasih tudi t zgrešijo...samo da si fajn.

Blanči, Miška, Mlinčka itd...kaj delate lepega?
Še kakšna, ki nas bere za seznam? Bi radi še kakšno novo, jaaa!user posted image

Pridem šeuser posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
19.4.2009 11:21:35   
Belen
lara light sej sm wesela user posted image ampak weš kako je,če slučajno je tako se lahko wse prej zgodi, ker itak js niti točno ne wem kdaj sm mela zadnjo M....takrat ko sm prwič prišla sem ustrelila cc.en datum.... ampak G mi wedno na wsakem pregledu reče da sta wečja za dwa tedna, pole zakaj mi ne spremeni BDP??? user posted image da se znam organizirat za w naprej in ostale zadewe ... štekaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3095
19.4.2009 13:09:48   
Cembi

Pozdravljene dvojne!

Prosim, da me zbrišete s seznama. Mati narava je ubrala svojo pot in vzela moji štručki v 21. tednu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ve pa ostanite še naprej pogumne in pozitivne.

Cembi

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
19.4.2009 13:45:24   
Shadow
Cembi... pa ne no!!! Pa saj to ni res. Ljubica, drži se. Nimam ti kaj drugega pametnega za napisat. user posted image

Taškica, slikice bodo, a šele, ko ga bomo spet nazaj sestavili. Zdaj je v prafaktorjih, da bomo vse lepo oprali, naoljili, zategnili, potem pa bomo slikali!
Eno vprašanje za Hartanovke - a se da na kak način odstraniti tudi tkanina s strehice - s tistega dela, ki ima obrče, za katere stisneš, ko želiš strehico spustiti ali dvigniti? Nam namreč edino tega dela ni uspelo slečt. Ma bom pa na roke zdrgnila, da bo spet čist lepa, če ne bo šlo drugače.

Lara.. mmmmm, to bo dobra papica. Jaz sem pa rebrce in mlad krompirček v pečico vrgla. Še malo, pa bo, pa motovilec zraven.

Taškica, reči tvojemu, da naj on malo tvoj tovor okoli nosi, pa bo drugo pesem ubral. user posted image   Imaš pa itak vso pravico biti tečka! To ti pripada po defaultu, ko si nosečka, ker si pa dvojna, si pa lahko dvojno tečna!

(odgovor članu Cembi)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
19.4.2009 13:48:52   
pikatara
Cembi sploh ne vem kaj ti naj napišem, ker si niti ne morem predstavljat kaj doživjaš. Drži se.

Taški in Larči pogledala sem vajini slikci. Lepa trebuščka. Taškica sploh se ne čudim da si tečka. Grozno vreme, pa tale tvoj trebuh mora bit pa res naporno nosit. Tolk luštkan pa tolk velik. Še malo pa bosta fanta šla ven. Če rabiš kaj spodbudnih besed pa pokliči. Larči ti pa zdrži do maja.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
19.4.2009 13:53:27   
blanč
Cembiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Taškica, ti kar jamri, evo ti ramo, ni problem, ti imaš sedaj exkluzivno pravico, no ja pa Larči tudi že malo, evo larči, zate še druga ramauser posted image
Shadow, join in the clab. Ne tist se ne da narazen uzet. Moj je uzel gobo pa vedro in prašek, fajn zdrgnu, spral zunaj z šlaufom in je blo kot novouser posted image
Fotke prosimuser posted image
Belen bolje veliko, kot premalouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 19.4.2009 14:02:31 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
19.4.2009 15:13:19   
miska73
Cembi  grozljivka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se. Niti pod razno si ne znam predstavljati kaj moraš zdaj doživljati.

Taški ti kr jamri. Ti pripada.

Pozdravček vsem ostalim dvojnim.

(odgovor članu Cembi)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?