Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 7:21:16
|
|
|
|
Samsa
|
polma: glede dermatitisa - ne beri preveč RR oz. preberi in ne jemati tako na ostro, ker lahko postaneš panik na kubik. Moraš vedet, da je vedno več kožnih bolezni in alergij, ker je vse preveč sterilno. Idita k P po napotnico za alergološko - naj naredijo testiranja in boš videla pri čem si.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 7:41:39
|
|
|
|
Samsa
|
Didlinaa kam si zdaj ušla? Spat?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 7:46:53
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro samasa & didlina hvala za zajtrk moje počutje je Anja & Nejc kok sta dobra tina pa ful pridna RMRM lepo kužiko imate, pa muci je bil tud ful luštkan
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 7:47:18
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa polma: glede dermatitisa - ne beri preveč RR oz. preberi in ne jemati tako na ostro, ker lahko postaneš panik na kubik. Moraš vedet, da je vedno več kožnih bolezni in alergij, ker je vse preveč sterilno. Idita k P po napotnico za alergološko - naj naredijo testiranja in boš videla pri čem si. se podpišem pod tole
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 7:52:50
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Anja & Nejc kok sta dobra tina pa ful pridna RMRM lepo kužiko imate, pa muci je bil tud ful luštkan jaz pa pod tole Anaj - a ti je slabo ali si utrujena...? Naj čimprej mine
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 8:36:27
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Anja in Nejc, luštna viteza Samsa, hvala za zajtrk in kavico IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Polma za podaljšano porodniško, fajn jo izkoristita. Jaz bom pa najprej koristila dopust 08, potem pa tud vložila vlogo za podaljšanje. Hej! V čem je pa fora? zakaj boš nardila takole, mislim-zakaj boš obrnila, če ni skrivnost ? Jaz imam še celo stari dopust za pokurit. Ravno zaradi koriščenja starega LD, ker ga mormo koristi do 30.6. Po novi zakonodaji lahko koristiš podaljšanje dopusta za nego in varstvo otroka do otrokovega 18. meseca starosti. Preveri še na vašem CSD, ker na RR so mnenja različna, vendar zakonodaja je enotna in ta pravi do 18. meseca starosti otroka. Pravna podlaga pa je Zakon o starševskem varstvu in družinskih prejemkih, podrobneje pa je to urejeno v Pravilniku o postopkih za uveljavljanje pravic iz zavarovanja za starševsko varstvo. V 28. členu zakona je navedeno tisto, da se lahko dopust koristi do starosti 18 mesecev Drugače vam pa želim lep dan, pri nas trenutno sije sonček
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 9:17:58
|
|
|
|
anaj22
|
samsa oboje mi gremo zdele k taščici in tastu, bost mal Jaka merkala oči pa mami bosta mela pa mal časa en za druzga lep dan vam želim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 9:23:40
|
|
|
|
babysolza
|
Ola! Midva sva se pa danes na žur odpravljala, pa gre sam . So bejbe vse noseče al pa se jim ne da, tako da pol pa tud jaz ne grem. Bravo za Nejca!!! Pravi vitez, ni kaj! Šibam.....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 10:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Mi imamo 12 zobkov . Polma,ne se prevec zret,pejt pa res po napotnico,da vidis pri cem si Tina,nejc pa je en divjacek...boga Anja,kaj vse mora prenasat .Ful sta smesna Anaj.kaj ti je slabo ,si mela pri jaku tut zacetne slabosti? BS,pa kaj ce druge ne gredo,kaksna se bi sigurno zraven nalimala,potem ti bo pa zal...ti kar pejt oj Samsa,me kej dregas? RMRM,pri nas je dez
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 11:10:06
|
|
|
|
lunca14
|
brzo javljanje..................enej,je brez plenice,počasi dobiva ritem na kahlici,čedalje manj je nezgod in pranja .................kleo vauuuuuuuuu,kolk zobikov mate ...............mamica pridno vsak dan teče,izgubila sem 1.5 kg ,počutim se fantastično .............
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 11:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,bravo,super,svaka cast,vaaaav ...mrn moja s praski ne potegne,se mi zdi cist mim...bom probala tvojo,samo najdt jo moram .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 11:57:13
|
|
|
|
Tina 28
|
Lunca ...bravo za vse uspehe....zdaj pa sam vztrajat še naprej Kleo...Anja mora velik prenest...ampak je Nejc tud bogi, ko mu vse razmeče...pa tukaj je ona bolj oborožena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 12:03:39
|
|
|
|
Tina 28
|
če sem zdaj preletela prav...drži v torek zasrečanje. Mne osebno je kar strah, ker se sami z Anjo še nisva tako daleč peljali. Jo le pogledam v ogledalo sem in tja. Pasše malo me spomin j.e.b....kako do tja. Pa se bova potrudili Drugače pa sem pozabla Kleo čestitati za njeno pozivanje k klepetu...dobro si nas uokvirla . Jaz bi še tisto pesmico o mamicah
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 12:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,kaksno pesmico,nimam casa...ves kaj grem zdajle pocet...L I K A T...da povem po pravici,prvic letos ...komaj cakam,samo se kavo grem spit...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 12:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina se nekaj...sem sla v soboto in torek slike razvijat...od jezera in Legoland...pa za soboto so ok uspele,une torkove...me je skoraj kap,VSE dvojno ali trojno,plus se slike od sobote ki so ze bile 1x razvite,aja,pa tebi jih bom poslala une z Anjo in Meri...spet dvojne,pa ene imam ze doma...ej,me je skor kap..nekaj avtomat ni delal,pol sem pa sele doma vidla katastrofo...sem bla tko jezna,pa ravn tisti dan sem cist prevec zapravla,ker smo sle v mesto,pa je Tali mela en kup zelja.... ...zdaj pa rabim tvoj naslov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 12:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mi imamo 12 zobkov . lunca kleo - sm ti rekla - uni praški so za en
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 12:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Anja & Nejc kok sta dobra tina pa ful pridna RMRM lepo kužiko imate, pa muci je bil tud ful luštkan jaz pa pod tole Anaj - a ti je slabo ali si utrujena...? Naj čimprej mine jaz pa pod vse tole
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 13:00:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Jaz imam danes dan pečenja. Jutri pričakujem dve fejst junijčici in dva navihana junijska princa prav super, odlično je bilo vse - hvala hvala hvala sem vedla.da bos ti gostja,pa Mojca po moje .No,samo da je bilo odlicno jp - je blo pa res fuuuuuuuuul dobro - tolk enih dobrot
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 13:53:06
|
|
|
|
*Mojca*
|
Se pridružujem zahvalam in pohvalam. Alea je carica, naš Luka je lahko vesel, da jo bo imel za taščo Definitivno bo treba ponovit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 18:00:22
|
|
|
|
Taanikaa
|
dan Polma imaš ZS že od včeraj letim,pridem pol
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 19:12:30
|
|
|
|
babysolza
|
oooooo pridne čvekice, pridne Evo, midve sva atija poslale na žur, zdej mamo pa rastur. Sabina se sam še dviguje, tudi v postelci že obvlada. Prej se je pa sam ob roki, če ni blo neki živga, se sploh ni hotla. Zdej sem pa skozi za njo, se kr mal spozabi včasih pa spusti. Neki časa bo tako, upam da kmal rata mal bl previdna pa da čim manj bušk dobimo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 21:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
spet nobene
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 21:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem,samo ne tuki,ker se ne mislim sama s sabo menit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 18.4.2009 21:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jaz sem,samo ne tuki,ker se ne mislim sama s sabo menit aha - kje pa si?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.