Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:03:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ok, dost za dans... Ej, to je pa hudo .....zdaj vidim, kaj je imela Brigitka v mislih Je Brigitka kr taprava, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:04:08
|
|
|
|
pokica_
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:04:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej pa grem, preden me RR izpiše. Nč bat...te bomo me branle Te držim za besedo. Ker to samo koristi in ima dober namen, ane? Skrajšuje prvo porodno dobo, pri mamicah pa spodbuja nastajanje mleka.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:04:33
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ok, dost za dans... Ej, to je pa hudo .....zdaj vidim, kaj je imela Brigitka v mislih Je Brigitka kr taprava, kajne? Je navita ja.....ko miška . Pa še igra besed in pomenov
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:04:52
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Pokica, ne dobit narobe predstave o men...to je za dobrobit vseh.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:05:34
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej pa grem, preden me RR izpiše. Nč bat...te bomo me branle Te držim za besedo. Ker to samo koristi in ima dober namen, ane? Skrajšuje prvo porodno dobo, pri mamicah pa spodbuja nastajanje mleka. Pa ti si mi huj lisica, k js Dobre izgovore imaš.....bi mogla it za odvetnico
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:06:25
|
|
|
|
Miška2006
|
Zdaj pa grem, sirena tuli Se vrnem ne se bat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:25:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej pa grem, preden me RR izpiše. Nč bat...te bomo me branle Te držim za besedo. Ker to samo koristi in ima dober namen, ane? Skrajšuje prvo porodno dobo, pri mamicah pa spodbuja nastajanje mleka. Pa ti si mi huj lisica, k js Dobre izgovore imaš.....bi mogla it za odvetnico
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:25:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Zdaj pa grem, sirena tuli Se vrnem ne se bat Pridi še kaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:26:22
|
|
|
|
*Junona*
|
Kam je pa Brigitka zdej zgasnala?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 14:51:05
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Samo toliko vas pokukam ,da vam sporočim ,da sem se menla z Zupancdam in je povedala da je bil porod lažji kot v prvo,mala se še navaja na dojenje ,ji nikako ni in da je bila vsa zdrogirana od umetnih popadkov.Slikco bi poslal pa ji ne gre s tem mobijem Mi je pa tudi cveta 28 poslala slikco od svoje Rožice in Junona prosim ,eč jo daš v okirček vse vaS lepo pozdravlja in več vam sporoči k pride domov. joj kok smo lepi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 14:55:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pozdravljene Aprilčice! Naj se vam malo javim,.. joj je fajn bit doma,..... sem vas kr mal pogrešala v P. Kaj naj rečem,.... naš princ je res zlat in kar ne moremo se ga nagledati, to je res nekaj najlepšega kar se nama je zgodilo,... joj ne smem se preveč razpisat, ker še kr skoz jočem od veselja, da ga imava!!!! Namatrali smo se pošteno, da smo ga dočakali, a se je izplačalo Ne uspem vas brat za nazaj,.... vsem mamicam iskrene čestitke in vsem, ki še boste, želim čimlažji porod in da boste kmalu videle vaše sončke Kpmk in IAN alo alo....no super da ste doma ...lepo se cartajte, ko pa boš utegnila pa nam zaupaj svojo porodno zgodbo ...tudi me smo te pogrešale
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 14:58:55
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ok, dost za dans... no babe sem vam rekla , junonca išče same take
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 14:59:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Dva luleka sta tak zapigana, da bi lulika mogla bit ovinkasta.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 15:03:13
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej pa grem, preden me RR izpiše. Nč bat...te bomo me branle Te držim za besedo. Ker to samo koristi in ima dober namen, ane? Skrajšuje prvo porodno dobo, pri mamicah pa spodbuja nastajanje mleka. Pa ti si mi huj lisica, k js Dobre izgovore imaš.....bi mogla it za odvetnico tiha voda bregove dere ....junonca ne vem če nebi iskanje pomočnikov kr tebi priskrbela kaj pravite punce
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 15:05:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kam je pa Brigitka zdej zgasnala? vn me je vrgl ...pa nisem mogla na net, potem sva pa že morala na kosilo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 15:11:23
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej pa grem, preden me RR izpiše. Nč bat...te bomo me branle Te držim za besedo. Ker to samo koristi in ima dober namen, ane? Skrajšuje prvo porodno dobo, pri mamicah pa spodbuja nastajanje mleka. Pa ti si mi huj lisica, k js Dobre izgovore imaš.....bi mogla it za odvetnico tiha voda bregove dere ....junonca ne vem če nebi iskanje pomočnikov kr tebi priskrbela kaj pravite punce Nč ni treba prepuščat drugim .....kar obe jih dajajta gor
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 16:52:03
|
|
|
|
detelja
|
ojla...končno doma...kot veste smo dobili pravo babnco...trenutno spi...šele danes sve prišli iz P, ker je bila včeraj malo rumena pa so jo obsevali...na začetku sve imeli kar precej problemov z dojenjem ni pa ni htela vzet joškice potem nama je končno uspelo z nastavkom...mamica ima kar 5 šivov..pošteno boli...kaj več pa bom napisala, ko bom imela več časa...sedaj se privajamo, da smo trije doma...pa še vse stvari morem pospravit...počutim se kot da že 1 leto ne bi bila doma
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 17:01:01
|
|
|
|
Miška2006
|
Ojla, Detelja kako smo vesele, da ste vsi trije doma. Verjetno tudi bolj leno papa...vsaj moja je, ker je bila tudi rumena. Pa tudi bolečine bodo mamici kmalu izginile. Ko boš mela časa pa se kar oglasi...za zajtrke in pomočnike je poskrbljeno tako, da se zaenkrat ne rabiš sekirat . Sedaj pa uživajte v največjem darilu kar jih na svetu obstaja.....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 17:23:15
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ojla...končno doma...kot veste smo dobili pravo babnco...trenutno spi...šele danes sve prišli iz P, ker je bila včeraj malo rumena pa so jo obsevali...na začetku sve imeli kar precej problemov z dojenjem ni pa ni htela vzet joškice potem nama je končno uspelo z nastavkom...mamica ima kar 5 šivov..pošteno boli...kaj več pa bom napisala, ko bom imela več časa...sedaj se privajamo, da smo trije doma...pa še vse stvari morem pospravit...počutim se kot da že 1 leto ne bi bila doma detelja naša.......DOBRODOŠLA DOMA IN NA RR ... joj kok sem vesela, da si se že vrnila....zdej imam dovolilnico od Miške da lahko jst grem ... Vaša pupika je pravi srček, lepo da se je navadila na zizo in da ste doma.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 17:25:37
|
|
|
|
brigita23
|
Kje pa ste danes vse ??? No mi smo .... ...sej ne da se hvalim ...no pa se ja .....zvečer moramo pa še enkrat za junonco
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 17:27:01
|
|
|
|
brigita23
|
Nič grema midva na čajeka Ko boste pa za čvek se pa vrnem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 17:27:24
|
|
|
|
sonček85
|
kpmk.hejlaaaa ,welcome back ,smo te vesele joj kako ti zavidam,no pa saj bomo mi tudi kmalu cartali tudi me smo te pogrešale imam pa sporčilo tudi od nenelene Pozdravljam vse Aprilčice!Se ji je kar malo zakomliciralo ,tako da so jo po CR pše 1x operirali ,toda zdaj je ok.Ela Nora je zdrava in čudovita princeska,prava zaspanka,tako da se učita dojenjea.Sama pa se uči hoje,kar je nadležno ,ko je tko nebogljena.Drži pesti za vse ostale,naj gre bolj po maslu kot pri njej sami.Nena lena Njen dragi ji pa pridno pomaga pri vsem in pri pestovanju. lp
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 17:27:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa na zajtrk. Papa a šele sedaj,jaz sem pa danes jedla vikikremo in kakav Ja, sma malo dlje poležala in se stiskala, potem pa je moj mogel vstat...saj veš, formula. Zdle ko sem prebrala vikikrema sem se spomnila... na palačinke...so jih včeraj naši za večerjo papali, jaz pa sem se jim odpovedala. Še kr se mi jih lušta. kar se ti lušta jej,zdaj še lahka pol se bomo pa res veliko čemu odpovedale Joj, sam veš kok je...js se že leto in pol bolj kot ne vsemu po malem odpovedujem, ker prej sem imela 37 kg več kot pred nosečnostjo. In ne bi mogla še enkrat tega skos dat, zato se raje zdej pazim. Ni tak enostavno, če si podvržen kg. ja to te pa razumem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 17:27:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ok, dost za dans... Ej, to je pa hudo .....zdaj vidim, kaj je imela Brigitka v mislih Je Brigitka kr taprava, kajne? to je pa too much hudo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?