Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:24:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jutrooooo-dober dan!!!!!!!!!!! Brigita.u ti si pa imela včeraj pester dan še bolj kot ponavadi,mislim,da boš ti res tega svojga otročka kmalu spravila na svet ninica.ti si še z nami miška.kaj bomo gledal formulo ,če pa ta dež vse pokvari,letos pa res nimajo sreče ja m,oj jo gleda jaz malo poškilim zraven ,drugače mi je pa že juhica zavrela ,se lepo kuha,zrezki so že v pacu,solatka strebljena ti ti Vidiš sonček...kako pestro se je šele končal ...pa ne s seksom
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:24:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa na zajtrk. Papa a šele sedaj,jaz sem pa danes jedla vikikremo in kakav Ja, sma malo dlje poležala in se stiskala, potem pa je moj mogel vstat...saj veš, formula. Zdle ko sem prebrala vikikrema sem se spomnila... na palačinke...so jih včeraj naši za večerjo papali, jaz pa sem se jim odpovedala. Še kr se mi jih lušta. kar se ti lušta jej,zdaj še lahka pol se bomo pa res veliko čemu odpovedale
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:24:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Jutro.... No zdaj vam pa moram priznat, da mi po porodu tile pomočniki bolj pašejo. jih kar mal na drugačen način gledam. Čestitke vsem novim mamicam...zdaj se pa kar dogaja!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:24:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, auf ... dajmo se zbudit !!!!! Zamujaš!!! vso taboljšo akcijo pomočnikov boš zamudila ,al te pa tvoj ob...vle mi bomo meli danes akcijo...čeprav tile pomočniki kr mal dvignejo adrenalin...pa buši mal utrdi ja res je jaz tudi upam ,da bo kaj akcije danes
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:24:39
|
|
|
|
sonček85
|
brigita:ja včerj je bila tekma nogomet in lahko da so potem pili in so padale petarde nč pa nkamr ne hod dol k je brez veze k so norci uuuu to so pa boljši pomočniki k moji ni zakaj ,sem ti z veseljem pomagala pri zajtrku,pa Junonca tudi so doble duplo zajtrk copka.lepo da se javiš ,da vemo kako si .Javi se še kaj evo zdaj sem vse pocititrala in grem delat kosilo do konca se čujemo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:36:07
|
|
|
|
kpmk
|
Pozdravljene Aprilčice! Naj se vam malo javim,.. joj je fajn bit doma,..... sem vas kr mal pogrešala v P. Kaj naj rečem,.... naš princ je res zlat in kar ne moremo se ga nagledati, to je res nekaj najlepšega kar se nama je zgodilo,... joj ne smem se preveč razpisat, ker še kr skoz jočem od veselja, da ga imava!!!! Namatrali smo se pošteno, da smo ga dočakali, a se je izplačalo Ne uspem vas brat za nazaj,.... vsem mamicam iskrene čestitke in vsem, ki še boste, želim čimlažji porod in da boste kmalu videle vaše sončke Kpmk in IAN
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:44:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pozdravljene Aprilčice! Naj se vam malo javim,.. joj je fajn bit doma,..... sem vas kr mal pogrešala v P. Kaj naj rečem,.... naš princ je res zlat in kar ne moremo se ga nagledati, to je res nekaj najlepšega kar se nama je zgodilo,... joj ne smem se preveč razpisat, ker še kr skoz jočem od veselja, da ga imava!!!! Namatrali smo se pošteno, da smo ga dočakali, a se je izplačalo Ne uspem vas brat za nazaj,.... vsem mamicam iskrene čestitke in vsem, ki še boste, želim čimlažji porod in da boste kmalu videle vaše sončke Kpmk in IAN Kpmk, pozdravljena. Kako lepo, da si nas pogrešala, me pa tebe. Ko boš pa utegnila pa nam napiši porodno zgodbo. Lepo se cartajte. Papa.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:48:57
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa na zajtrk. Papa a šele sedaj,jaz sem pa danes jedla vikikremo in kakav Ja, sma malo dlje poležala in se stiskala, potem pa je moj mogel vstat...saj veš, formula. Zdle ko sem prebrala vikikrema sem se spomnila... na palačinke...so jih včeraj naši za večerjo papali, jaz pa sem se jim odpovedala. Še kr se mi jih lušta. kar se ti lušta jej,zdaj še lahka pol se bomo pa res veliko čemu odpovedale Joj, sam veš kok je...js se že leto in pol bolj kot ne vsemu po malem odpovedujem, ker prej sem imela 37 kg več kot pred nosečnostjo. In ne bi mogla še enkrat tega skos dat, zato se raje zdej pazim. Ni tak enostavno, če si podvržen kg.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:49:00
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pozdravljene Aprilčice! Naj se vam malo javim,.. joj je fajn bit doma,..... sem vas kr mal pogrešala v P. Kaj naj rečem,.... naš princ je res zlat in kar ne moremo se ga nagledati, to je res nekaj najlepšega kar se nama je zgodilo,... joj ne smem se preveč razpisat, ker še kr skoz jočem od veselja, da ga imava!!!! Namatrali smo se pošteno, da smo ga dočakali, a se je izplačalo Ne uspem vas brat za nazaj,.... vsem mamicam iskrene čestitke in vsem, ki še boste, želim čimlažji porod in da boste kmalu videle vaše sončke Kpmk in IAN Brez besed .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:49:14
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pozdravljene Aprilčice! Naj se vam malo javim,.. joj je fajn bit doma,..... sem vas kr mal pogrešala v P. Kaj naj rečem,.... naš princ je res zlat in kar ne moremo se ga nagledati, to je res nekaj najlepšega kar se nama je zgodilo,... joj ne smem se preveč razpisat, ker še kr skoz jočem od veselja, da ga imava!!!! Namatrali smo se pošteno, da smo ga dočakali, a se je izplačalo Ne uspem vas brat za nazaj,.... vsem mamicam iskrene čestitke in vsem, ki še boste, želim čimlažji porod in da boste kmalu videle vaše sončke Kpmk in IAN Kpmk, pozdravljena. Kako lepo, da si nas pogrešala, me pa tebe. Ko boš pa utegnila pa nam napiši porodno zgodbo. Lepo se cartajte. Papa. Hmmmm, porodne zgodbe vam žal ne bom napisala ker želim, da boste imele kratek in super porod. Mi2 sva imela malo smole s porodom in z dr,..... ne bi vas rada kaj strašila (imela sem najprej klasičen porod ki se je končal s CR) ,.... svetujem vam da se še pozanimate za ultivo, ker jaz je nisem mogla dobit-zaradi zdravnice, ki je rekla da pri njej je ne moram imet
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:49:25
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, auf ... dajmo se zbudit !!!!! Zamujaš!!! uhhhh...vidim, da še ne smem it rodit dokler se detelja ne vrne .....Miška a pri vas ni bilo včeraj akcije?? Ja ja, ti kar na Deteljo počaki....pol pa imaš moje dovoljenje da greš v Rim Uuuuhhhh, pr nas je akcije zmeraj dost čuj miška, ko si rekla junonci da bo dala kake pomočnike gor....sam ona ko jih da, da pol une ko ta hude , ko nam še kaj več pokažejo....tak da junonca ti kr Ne, nč ji nisem rekla. Pa žal tudi nimam v spominu kakšne je gor dajala. No, samo da niso kakšni over 150kg Če pa je dala kakšne, ko je kakšna bananca videt, pa nimam nč proti A ne veš? Al se delaš, da se ne spomneš batin? Ne, ne res se ne spomnim....sm že večkrat rekla, da mi je nosečnost pustila posledice Potem bom pa res mogla it po pomočnike..nekaj sem jih že našla.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:49:53
|
|
|
|
Miška2006
|
Junonca, a še nisi šla? Al si že pršla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:50:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pozdravljene Aprilčice! Naj se vam malo javim,.. joj je fajn bit doma,..... sem vas kr mal pogrešala v P. Kaj naj rečem,.... naš princ je res zlat in kar ne moremo se ga nagledati, to je res nekaj najlepšega kar se nama je zgodilo,... joj ne smem se preveč razpisat, ker še kr skoz jočem od veselja, da ga imava!!!! Namatrali smo se pošteno, da smo ga dočakali, a se je izplačalo Ne uspem vas brat za nazaj,.... vsem mamicam iskrene čestitke in vsem, ki še boste, želim čimlažji porod in da boste kmalu videle vaše sončke Kpmk in IAN Kpmk, pozdravljena. Kako lepo, da si nas pogrešala, me pa tebe. Ko boš pa utegnila pa nam napiši porodno zgodbo. Lepo se cartajte. Papa. Hmmmm, porodne zgodbe vam žal ne bom napisala ker želim, da boste imele kratek in super porod. Mi2 sva imela malo smole s porodom in z dr,..... ne bi vas rada kaj strašila (imela sem najprej klasičen porod ki se je končal s CR) ,.... svetujem vam da se še pozanimate za ultivo, ker jaz je nisem mogla dobit-zaradi zdravnice, ki je rekla da pri njej je ne moram imet
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:50:42
|
|
|
|
*Junona*
|
Kpmk, ti bom ZS poslala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:51:17
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Junonca, a še nisi šla? Al si že pršla Že pršla. SAMO POSTROJIM IN POSLIKAM JIH ŠE.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:51:22
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pozdravljene Aprilčice! Naj se vam malo javim,.. joj je fajn bit doma,..... sem vas kr mal pogrešala v P. Kaj naj rečem,.... naš princ je res zlat in kar ne moremo se ga nagledati, to je res nekaj najlepšega kar se nama je zgodilo,... joj ne smem se preveč razpisat, ker še kr skoz jočem od veselja, da ga imava!!!! Namatrali smo se pošteno, da smo ga dočakali, a se je izplačalo Ne uspem vas brat za nazaj,.... vsem mamicam iskrene čestitke in vsem, ki še boste, želim čimlažji porod in da boste kmalu videle vaše sončke Kpmk in IAN Kpmk, pozdravljena. Kako lepo, da si nas pogrešala, me pa tebe. Ko boš pa utegnila pa nam napiši porodno zgodbo. Lepo se cartajte. Papa. Hmmmm, porodne zgodbe vam žal ne bom napisala ker želim, da boste imele kratek in super porod. Mi2 sva imela malo smole s porodom in z dr,..... ne bi vas rada kaj strašila (imela sem najprej klasičen porod ki se je končal s CR) ,.... svetujem vam da se še pozanimate za ultivo, ker jaz je nisem mogla dobit-zaradi zdravnice, ki je rekla da pri njej je ne moram imet Eni so pa res .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:52:31
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Junonca, a še nisi šla? Al si že pršla Že pršla. SAMO POSTROJIM IN POSLIKAM JIH ŠE. To pa je strah pred mano
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:53:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Junonca, a še nisi šla? Al si že pršla Že pršla. SAMO POSTROJIM IN POSLIKAM JIH ŠE. To pa je strah pred mano Strah je gospod.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:55:15
|
|
|
|
*Junona*
|
Miška, glede na to, da sem jim še tole zaštrikala, da jih ne bi zeblo, sem hitro nazaj, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:58:06
|
|
|
|
*Junona*
|
Ok, dost za dans...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:59:02
|
|
|
|
*Junona*
|
Dva luleka sta tak zapigana, da bi lulika mogla bit ovinkasta.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 11:59:34
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej pa grem, preden me RR izpiše.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:01:04
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ok, dost za dans... Ej, to je pa hudo .....zdaj vidim, kaj je imela Brigitka v mislih
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:01:40
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej pa grem, preden me RR izpiše. Nč bat...te bomo me branle
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 12:02:42
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, glede na to, da sem jim še tole zaštrikala, da jih ne bi zeblo, sem hitro nazaj, kajne? Expresna si
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?