|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
16.4.2009 21:15:20   
blanč
Jaa pajadeuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem bla prejle z grethen v mestu in v lekarni pustila 70 evrov(smajlikisejeobesu)user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
16.4.2009 21:18:55   
taškica
Zgleda lepo. Pa mama je čist fit, pa lepa.

Ampak ubogi hrbet. user posted image

Blanshette - tudi jaz bi hopsala, če bi me držal.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
16.4.2009 21:22:59   
Snezinka4
Ej Blanč tale narobe obrjen nahrbtnik za dvojčka ti bo križ ven vrgel. Ni šans, da lahko sproščeno in brez bolečin po ure prenašaš dva 5 kilska mulca v temle. Ker prej bosta pa itak še tako majčkena, da jih sploh ne boš mogla not stlačit. Sploh pa ne sama. Ne priporočam. Ej sori, ker vas skoz sesuvam, mogoče sem prevelik pesimist za take zadeve. Ha, ha al pa spet prestara. Taškica se vid, da maš par let manj...user posted image

Punce super ste!user posted image user posted image user posted image Lepo vas je bratuser posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
16.4.2009 21:29:10   
Shadow
Zdravo, Radenske! (ta komentar je res svetovni!!!user posted image )

Pa kaj si nor, par dni nič ne pišem, pa mi že spet črve v glavo sadite... ležalniki, igralni centri, prikolice za kolo, dupli kengurujčki... Jaz sem pa še vedno pri vozičkih... user posted image  No ja, v soboto grem na ogled rabljenega Hartana, pa če bo v redu ohranjen, bo kar moj.

Jaz sem ok, morfologija opravljena, le baby B se je preveč skrival in ga prim. Japelj ni mogel dobro pregledati, tako da moram maja nazaj, ko malo zraste, da ga še enkrat prekontrolira. Se pa odločam, da bom šla počasi na bolniško, ker sem kar utrujena in me mimogrede vsak popoldan zmanjka na kavču.

Pikatara, ti pa že športaš... ti si izvenserijska, res. user posted image user posted image user posted image

Rubin, kako si opravila AC??? Brez težav, sem prepričana!

A ima katero tisto previjalno od Lip Poljčane, ki se jo da kupiti preko Recinkota?

Blanč, pridna, da fehtaš za seznam potrebščin... jaz ga tudi copy-pastam! user posted image

Kicsi - super, da so te domov pustili!

Kaj moram jaz mojemu tudi kaj za gospodinjska dela plačevati, ker je skoraj vse prevzel na svoja (sicer godrnjajoča) pleča? Upam, da ne... ali pa mu bom v naturalijah plačala. user posted image

Miška, tudi meni so delali nuhalno preko trebuha, čeprav sem se bala, da se zaradi mojih naravnih oblog ne bo nič videlo in mi bo šla v podvozje, pa ni, tako da, brez skrbi!

Snežinka, ti nas kar sesuvaj s svojimi praktičnimi nasveti... mojemu je sicer ta dupli nahrbtnik ful všeč, ampak v praksi bo menda res malce težko vse skupaj nositi. Bo pa enega nosil spredaj, drugega pa zadaj. Saj to tudi gre, ne?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
16.4.2009 21:30:19   
blanč
Sem razmišljala, da bi pri prsih lukne nardila, pa bi se oba lepo na zizo prklopla, jaz bi pa medtem celo bajto pospravla, oprala avto, šla v trgovino...user posted image user posted image user posted image user posted image
Eh domišljija nima mejauser posted image
Grem pančat. Pridne bit pa celo noč spatuser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 3030
16.4.2009 21:34:26   
Shadow
user posted image user posted image user posted image  Ja, samo pol si moraš ene 10 kil železa na hrbet obesit... za protiutež, da se ne prekucneš!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
16.4.2009 21:37:10   
taškica
Pa ti si čist nora Blanč, jaz se tuki zadaj režim ko pečen maček. Na zize priklopljena pa sesat, ta je pa dobra.....
Ne , Snežinka čist super je da mal sesuvaš, saj več ali manj se samo izzživljamo, kaj bi, kaj nebi. Se čist strinjam s tisto gugico, da ni ok. pa itak sem jaz bolj skromna...

Grem jaz tudi k mojemu na kauč.

Danes mi full zatrjuje trebuh. Matr k pošteno zateguje. Nočko.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
16.4.2009 21:41:43   
Snezinka4
Ej punce smeh je pol zdravja!
Men je tud zdele šprical iz oči tolk sem se režala!user posted image
Pa od kod jih pobirate?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej Taškica pa naj ti tvoj 3 metrski kabel nabavi, boš ob njem na kavču, pa še z nami boš čvekala, pa še sedet ti ne bo treba na trdem stolu, da ti trebuh ne bo otrdeval...počas bomo morale postat multiwoman...user posted image user posted image
Mirno noč vsem!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
16.4.2009 21:42:33   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Sem razmišljala, da bi pri prsih lukne nardila, pa bi se oba lepo na zizo prklopla, jaz bi pa medtem celo bajto pospravla, oprala avto, šla v trgovino...user posted image user posted image user posted image user posted image
Eh domišljija nima mejauser posted image
Grem pančat. Pridne bit pa celo noč spatuser posted image

Kaj ti nej rečem... očitno imaš preveč cajta, da take neumnosti tuhtaš user posted image
Si te pa mimgrede čist predstavljam...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
16.4.2009 21:44:31   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Pa kaj si nor, par dni nič ne pišem, pa mi že spet črve v glavo sadite... ležalniki, igralni centri, prikolice za kolo, dupli kengurujčki... Jaz sem pa še vedno pri vozičkih... user posted image  No ja, v soboto grem na ogled rabljenega Hartana, pa če bo v redu ohranjen, bo kar moj.

More bit neki v zraku, ker se je babam čist zmešal user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ok, morfologija opravljena, le baby B se je preveč skrival in ga prim. Japelj ni mogel dobro pregledati, tako da moram maja nazaj, ko malo zraste, da ga še enkrat prekontrolira. Se pa odločam, da bom šla počasi na bolniško, ker sem kar utrujena in me mimogrede vsak popoldan zmanjka na kavču.

user posted image user posted image Čestitke za morfologijo.
V bolniško pa le pejd.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
16.4.2009 21:54:45   
lara light
Ona, fajn za dobre nakupe, verjamem, da odleže, ko nabaviš.
Fajn datum si si zbrala, kje pa boš rodila, morda se vidiva?
Kako sem jaz? Kot kak dan. Danes npr. od 6h non stop v akciji, še pod tuš in končno kavč...ju3 si bom verjetno cel dan 'lizala rane' od danesuser posted image

Taškica, ti s tole roza res forsiraš...čimprej nevesto - to bo še mal trajalo...al pa petegauser posted image  - punčko! Saj nisem nič reklauser posted image
če pa bo kaj iz tega, pa kar upoštevaj blančico:

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Taški ti si moraš pa obvezno tole nabavt, pol pa vse na batarije user posted image
user posted image

user posted image user posted image  ...saj veš, da te mam rada

Blanč, dablkengurujčekuser posted image , jaz bi tudi, saj jih bo očka vlačuuser posted image

Shadow, user posted image  za Mf, kar na bolniško jauser posted image

Snežinka, super prikolicauser posted image

Blanč, sem hmal počla zarad tistega priklopauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
16.4.2009 21:56:27   
lara light
Taškica, pejt počivat, a prav? user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
16.4.2009 23:02:21   
SIMONA L.
Pozdravljene punce,

no, končno sem se uspela prijaviti, (na pobudo Snežinke, super nosečkauser posted image ), že dalj časa pa spremljam vaše debate.

Tudi jaz pričakujem dvojajčni dvojčici, PDP 19.6. , sem na bolniški in vidim, da nisem edina s takšnimi ali drugačnimi problemi. Po vsej verjetnosti bom imela CR, ker sta obe v medenični vstavi, razen, če se zgodi čudež in se malce obrneta, vsaj A. Večji del dneva preživim v horizontali, tako, da sem res prava nepremičnina, a ne preostane mi nič drugega.

Toliko, se še kaj oglasim, ve pa bodite še naprej tako zabavne,

nočko vsem.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
17.4.2009 8:28:23   
Snezinka4
No, pa smo še eno dvojno zbezali na plano! user posted image user posted image user posted image  Bravo Simona! Dobrodošla!
Se bom spet kar malo Lari v delo umešala in popravila seznam.user posted image

Pa DOBRO JUTRO vsem!

(odgovor članu SIMONA L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
17.4.2009 8:32:05   
Snezinka4
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image  LJ
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image Šempeter
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Buši2 (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image   
Simona L (2user posted image  ; 1user posted image );  PDP 19. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image     
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     Tina  1530 g, ? cm  in user posted image   Nina 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm  user posted image      MAJ 2100 g, 46cm

Neposredna povezava do sporočila: 3040
17.4.2009 8:39:21   
lara light
Dobro jutro lepotičke! Se še spomnite, ve na bolniški, kakšni so občutki ko je petek?? Jaz se: prelepuser posted image
Simona, čestitke in dobrodošla med nami!user posted image Boš vidla, da ti bo lepo, smo ena bolj zmedena kot druga user posted image

Snežinkica, rabim pomoč ja, pridna!user posted image  JUNE POWER!! Bentiš, je septembra res sekalouser posted image

Vitamini ne morejo škodit, spreglejte, da je nekam novoletno dekoriranouser posted image

user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3041
17.4.2009 8:39:59   
nokes
jutro, moram še k dvojnim trebuščkom malo pogledat user posted image

kak ste? boljš spite?

sem brala včerajšnje debate glede opreme, punce nea ga serite s temi poskakovalčki ali hojicami ali kaj je že to za na podboje montirat!!! poslušte snežinko! prepovedano!!! tudi kengurujčke fizioterapevti in pediatri ful odsvetujejo! šparajte rajš gnarje za pleničke user posted image user posted image . moj predlog je: rajši počakajte z nabavo in se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom user posted image

aha, še eno vprašanje: taški, zakaj uporabljaš tot ofco?? ker, po moje, ko ju imaš v košari, je ne rabiš, ko je zima, pa ju imaš v zimskih vrečah, poleti pa je prevroče za kožuh??? sem že videla, da jo uporabljajo, pa ne vem, ali jeseni, pomladi, brez vreč.....

drgač pa: ležalnik pri nas ful dela, stajico bi imela, pa je nimam kam datuser posted image , melodijice za postlo, ful delajo, se lepo umirita in mrk v sekundi user posted image , kaj še?? tistega za poslušat dihanje nimam in ga nikoli ne bi imela, ko sem prišla iz porodnišnice, sem nekajkrat prespala celo noč, se sploh nisem zbudila od joka, pa sta se takorekoč meni na ušesu drla, tak da... pa sam paranoičen si, mislim, da je to ena od zelo nepotrebnih reči! vam bodo v porodnišnici povedali ali rabite! kaj še?

aha, ena ful dobra stvar (po moje): včasih si jo dobil pri fizioterapiji, zdaj pa ne več user posted image blazina:http://www.vitacenter.si/sl/zastopstvo_Airex/ je ful draga, a po moje zelo koristna. nekaj takega bomo mi nabavli, ko se bosta začela kobacati, no, pa ograjico, da psa zaprem v predsobo, a nas vseeno vidiuser posted image , aha, pa ta veliko napihljivo žogo, je baje fajn za "telovadbo" za dojenčka, ju lahko čez spuščaš itd (obstaja ena knjiga o tem), drugače pa je zelo koristna za ujčkanje otrok, ker na njej sediš in "hopsaš".

ko se še kaj spomim, sporočim, do takrat pa si raje samo pasite oči user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 3042
17.4.2009 9:18:48   
blanč
O nokes. Saj midve z taškico se samo mal poigravamauser posted image Do ležalnikov je bilo resno, zdaj pa...Nokes a imaš ti vibro na ležalnikih?
Simona dobrodošlauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
17.4.2009 9:59:28   
taškica
Noki - tole je s slikicami je res samo joke. Pa šparamo itak.

Simona dobrodošla.

Ovčke mi bodo prav prišle kot podloga - v jesenskem in zimskem času. poleti jih nisem uporabljala nikoli. jeseni pa bom 5mesečnega otroka zavila in v bundico in v zimsko vrečo, vendar ker tak otrok že sedi ne bo cel v vreči (tako kot npr. novorojenček), zgornji del bo odprt, zadaj pod ritko in hrbtom pa bo topla ovčka.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
17.4.2009 10:06:11   
nokes
jooj, kako pokroviteljsko sem zaključila???!!!!user posted image user posted image user posted image  se pardoniram. hotela sem reči, da raje počakajte z nabavo, ker kmalu ugotoviš, da si kupil stvari, ki jih ne potrebuješ.

blanči, ne nima vibre, smo kupili enega pocenskega v akciji v BC (30 EUR), pa zaenkrat je nič ne pogrešam, otroci pa tut nič ne rečejo user posted image

bi pa dodala za seznam: pri nas je pumpica za nosek nujna, ker če nimata čistega, ne moreta spat, pa ne moreta jest, pa nič. torej must have! pa zloženci niso vsi enaki, eni so ful grobi (take so poturili mojemu,user posted image ) in jih ne morem uporabljat za čiščenje oči!! imam pa ene alkoholne razkužilne krpice iz sanolaborja, za katere sem se zasekirala, da alkoholiziram otroke, če jih uporabim user posted image , no, pa jih ima tudi naša pediatrinja, tako da so čist ok. imam jih pa za pobrisat previjalko, ker se velikokrat polulata.

kaj še?? user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
17.4.2009 10:08:12   
lara light
Dajmo resnouser posted image :

ZA MAMICO V PORODNIŠNICI

-vse za osebno higieno (milo, šampon, nežen deodorant, krema telo/roke, nekaj za ustnice,..)
-copati (z gumijastim podplatom)
-vsa zdravstvena dokumentacija (materinska knjižica, zdravstvena izkaznica,  
napotnica za porod)
-poročni list ali zapisnik o priznanju očetovstva (mi smo zapisnik naredili, a v rokah nimamo ničuser posted image )
-Bepanthen
-prsne blazinice
-nedrček za dojenje
-rezervne dude
-mobitel
-fotoaparat (jaz en bom, le mobi)
-flaška z vodo
vložke vir 80? rabimo s sabo al dobimo??

Saj obdržimo ob sprejemu svoja oblačila v P? Sprašujem, ker sem nekje brala, da je očka pozabil čevlje za mamičin odhoduser posted image

Prosim, če lahko dopolnite manjkajoče...lubčka!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
17.4.2009 10:10:08   
nokes
pa kaj si ti nor!! očitno se je moj smisel za humor izselil iz bajte!! user posted image  nič, grem k mamicam, mamo tam resne debate in nem se več mešala... ajdi babike, fajn šopajte!!! user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
17.4.2009 10:16:30   
Rubin.
Dober dan moje babike.

Jaz sem pa žalostna user posted image . Kot veste sem imela včeraj AC in je bila g. kar zaskrbljena, ker ima ena pikica manj plodovnice in 1x večji mehur. Mi je rekla, da je možnost TTTS in da si moram vsak dan merit trebuh, če pride naenkrat do povečanja pa takoj na urgenco. Sem bila včeraj čisto out. Drugače so mere kar v mejah normale in jih imata pribl. enake.

AC je potekala bp, sedaj se pa sekiram zakaj sem šla, saj so oni pikici, ki ima manj plodovnice le to še odvzeli.

Ne bomo vas več morila,grem malce Pušenjaka brat kaj pravi o TTTS, držite pesti in mi pošljite dobre misli do 4.5. ko imam pregled.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
17.4.2009 10:20:44   
taškica
Noki - vse je ok, dej nehi no. Uleti še, saj je vse en sam hec.

A kera ve kako izgleda poročni list?

Rubin - držimo pesti. As ti že pod kontrolo Lj P?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
17.4.2009 10:23:47   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: taškica
Rubin  As ti že pod kontrolo Lj P?

Sem iz Mb. Mi je pa v P rekla, da bi bilo dobro, da hodim na kontrole k njim na 14 dni. Ker pa imam čez 14 dni pregled pri svoji g. je rekla naj ji to omenim. Sicer pa me je moja g. mislila itak po morfologiji poslati na nadaljne preglede v P.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 17.4.2009 10:24:41 >

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?