|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
19.4.2009 10:05:41   
veronikab
Iskrene čestitke novopečenim mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image ž

Mi smo še vedno 2 v 1.

Lepo nedeljo vse skupaj.

veronikab

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
19.4.2009 10:13:30   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Brigitka, auf ...  dajmo se zbudit !!!!! Zamujaš!!!user posted image user posted image user posted image
vso taboljšo akcijo pomočnikov boš zamudila ,al te pa tvoj ob...vleuser posted image user posted image user posted image user posted image

ah, saj bo še pol ure rolanje gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce grem počas  pa se beremo še potem proti večeru ali pa jutri

mejte se in lepo nedeljo še naprej user posted image

Uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
19.4.2009 10:16:25   
brigita23
Dobro jutro punce...

se vam opravičujem, ker vas danes nisem postregla z zajtrkomuser posted image ...sem imela tako slabo noč, da nisem skoraj nič spala....živiva v neposredni bližini enega lokala in jst lepo utrujena zaspim okoli 23h...ob 24h pa kot da so začele bombe padat...ne vem kaj so imeli petarde ali karkoli...to je tako pokalo, da groza...naš bebi se je zbudil in bil tako nemiren kot še nikoli...sploh ga nisem mogla pomirituser posted image ...sem morala it potem spit eno skodelico kakava, da sem ga malček pomirila....mislim ej si lahko misliteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jst sem bila tak jezna kotuser posted image ...že itak moramo prenašat da se nam derejo pod okni, pa da mi gor od čikov nese, tak da zvečer splloh zračit ne morem, pa na našem parkirišču parkirajo, pa koncerte majo vsak četrtek, ni potem še kak petek in soboto....potem pa toleuser posted image ...in potem pridejo 2 marice, ki se jim sploh ne upajo približat...KATASTROFA OD POLICAJEVuser posted image .....JOOOO še zdej sem jezna ej......pa da bi mela malega nekaj dni starega dojenčka....pa jst bi šla dol pa bi jim take povedla...budale glupe...

No dost izpovedovanjauser posted image ...potem sem zaspala šele okoli 3h zjutraj. Spala sem pa kr ok. Kaj pa ve? Kaj boste počele danes...mi kuhali ne bomo, nas  je babi povabilauser posted image ...

Zdej vas grem pa malo pokomentiratuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
19.4.2009 10:18:01   
brigita23

jutrooooo-dober dan!!!!!!!!!!!
Brigita.u ti si pa imela včeraj pester dan še bolj kot ponavadi,mislim,da boš ti res tega svojga otročka kmalu spravila na svet user posted image user posted image user posted image
ninica.ti si še z nami user posted image
miška.kaj bomo gledal formulo ,če pa ta dež vse pokvari,letos pa res nimajo sreče user posted image user posted image user posted image ja m,oj jo gleda jaz malo poškilim zraven ,drugače mi je pa že juhica zavrela ,se lepo kuha,zrezki so že v pacu,solatka strebljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidiš sonček...kako pestro se je šele končaluser posted image user posted image ...pa ne s seksomuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
19.4.2009 10:21:58   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Dobro jutro punce...

se vam opravičujem, ker vas danes nisem postregla z zajtrkomuser posted image ...sem imela tako slabo noč, da nisem skoraj nič spala....živiva v neposredni bližini enega lokala in jst lepo utrujena zaspim okoli 23h...ob 24h pa kot da so začele bombe padat...ne vem kaj so imeli petarde ali karkoli...to je tako pokalo, da groza...naš bebi se je zbudil in bil tako nemiren kot še nikoli...sploh ga nisem mogla pomirituser posted image ...sem morala it potem spit eno skodelico kakava, da sem ga malček pomirila....mislim ej si lahko misliteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jst sem bila tak jezna kotuser posted image ...že itak moramo prenašat da se nam derejo pod okni, pa da mi gor od čikov nese, tak da zvečer splloh zračit ne morem, pa na našem parkirišču parkirajo, pa koncerte majo vsak četrtek, ni potem še kak petek in soboto....potem pa toleuser posted image ...in potem pridejo 2 marice, ki se jim sploh ne upajo približat...KATASTROFA OD POLICAJEVuser posted image .....JOOOO še zdej sem jezna ej......pa da bi mela malega nekaj dni starega dojenčka....pa jst bi šla dol pa bi jim take povedla...budale glupe...

No dost izpovedovanjauser posted image ...potem sem zaspala šele okoli 3h zjutraj. Spala sem pa kr ok. Kaj pa ve? Kaj boste počele danes...mi kuhali ne bomo, nas  je babi povabilauser posted image ...

Ojoj, boga.user posted image user posted image user posted image

Veš kaj, nič ne hodi med tiste norce, ker nikoli ne veš, česa so zmožni.user posted image

Uuu, babi bo sigurno kaj dobrega skuhala.user posted image user posted image user posted image

Js sem se pa zdle nazajtrkovala, tak da sem za kakšni 2 uri dobra.user posted image Sem mela pa 1 kg manj kot včeraj, da se pohvalim.user posted image user posted image user posted image Nisem nič sladkega včeraj papala, za večerjo sem pa sadje.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
19.4.2009 10:22:13   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, moj tudi gleda formulo. Js pa seveda na rruser posted image user posted image user posted image user posted image , a tis i pa tak pridna, juhica že vreje itd... sej voham, da nekaj diši.user posted image user posted image user posted image
ja res je moj tudi gleda,deci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam danes pa tko furajo kr zabijajo se in naskakujejouser posted image user posted image user posted image
Ja jo vohaš mmmmm saj res diši komaj čakam da jemo in potem gremo k moji mamici user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
19.4.2009 10:23:50   
*Junona*

Zdej grem pa na zajtrk.user posted image user posted image user posted image

Papa

a šele sedaj,jaz sem pa danes jedla vikikremo in kakav user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja, sma malo dlje poležala in se stiskala, potem pa je moj mogel vstat...saj veš, formula.user posted image

Zdle ko sem prebrala vikikrema sem se spomnila... na palačinke...so jih včeraj naši za večerjo papali, jaz pa sem se jim odpovedala.user posted image Še kr se mi jih lušta.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
19.4.2009 10:24:57   
Miška2006

Dobro jutro punce...

No comment....jst bi jim samo granato vrgla v lokaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi kar smiliš....pa res kako bo, ko boš mela user posted image . user posted image ....res bedaki

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2758
19.4.2009 10:25:56   
brigita23
Naj bo pa tole namesto zajtrka...babeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tako.....za malico imaste pa sadjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
19.4.2009 10:26:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Junonca in Sonček hvala za zajtrk.Dobro nadomeščata Deteljo.
Ja res jo tudi jaz pogrešam pa čeprav sem zelo malo pri vas,ker ni časa.Pa še križ me tako boli,da komaj hodim.Upam,da bo bolečina kmalu popustila.Lepo nedeljo vam želim.

Janja, upam, da te čim prej neha boleti križ. Te pa čist razumem, da nimaš več tolk časa bit na forumu. Sej js tut potem ne bom več toliko po moje, sploh ker bo to prvi bebi in mi bo vse novo. Je pa lepo, da nas prideš pokukat ko utegneš.user posted image user posted image user posted image
Aja, js te še vedno držim za besedo glede mojega poroda...23.4., kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
19.4.2009 10:26:38   
*Junona*

Naj bo pa tole namesto zajtrka...babeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Uuuuu, js sem izbrala banano.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2761
19.4.2009 10:27:27   
brigita23

evo danes vam bom pa jaz malo ponudila zajtrka

user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

oooooo hvala sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
19.4.2009 10:27:39   
*Junona*

jutrooooo-dober dan!!!!!!!!!!!
Brigita.u ti si pa imela včeraj pester dan še bolj kot ponavadi,mislim,da boš ti res tega svojga otročka kmalu spravila na svet user posted image user posted image user posted image
ninica.ti si še z nami user posted image
miška.kaj bomo gledal formulo ,če pa ta dež vse pokvari,letos pa res nimajo sreče user posted image user posted image user posted image ja m,oj jo gleda jaz malo poškilim zraven ,drugače mi je pa že juhica zavrela ,se lepo kuha,zrezki so že v pacu,solatka strebljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidiš sonček...kako pestro se je šele končaluser posted image user posted image ...pa ne s seksomuser posted image

Ko bi se le, jle?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2763
19.4.2009 10:27:49   
Miška2006

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....ej vse ti je odpuščeno in oproščeno, da te ni blo tle prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2764
19.4.2009 10:28:28   
*Junona*

evo danes vam bom pa jaz malo ponudila zajtrka

user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

oooooo hvala sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A js pa smrdim? Pa še sladico sem vam postregla.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2765
19.4.2009 10:29:34   
copka
dva dni ne pogledam kaksno je stanje pri aprilcicah pa je 6 novopecenih mamic s svojimi sonckiuser posted image

SUPER in CESTITKE VSEMuser posted image user posted image user posted image

Pri nas pa neglede, da mi je v cetrtek nekaj steklo in sem imela malce pokre hlacke in jih imam v bistvu vsak dan cisto malo- pa ne vem ali od izcedka, ki bi lahko bil malo bolj voden, urina ali pa polodvnice, se nic ne dogaja. No, vceraj se mi je zdelo, da mi bolj pogosto otrdeva trebuh, samo je res, da sem se v petek vozila po ovinkih, da smo sli po vino za festo za malega, vceraj pa sem sla se v zadnji soping za malcka.

Vas pa spremljam, tako da drzim pesti za cisto vsako.user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
19.4.2009 10:29:57   
*Junona*

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....ej vse ti je odpuščeno in oproščeno, da te ni blo tle prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška, če se ti slučajno kdaj zamerim, čeprav res upam, da ne.... vem, kako se ti odkupiti.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2767
19.4.2009 10:31:21   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: copka

dva dni ne pogledam kaksno je stanje pri aprilcicah pa je 6 novopecenih mamic s svojimi sonckiuser posted image

SUPER in CESTITKE VSEMuser posted image user posted image user posted image

Pri nas pa neglede, da mi je v cetrtek nekaj steklo in sem imela malce pokre hlacke in jih imam v bistvu vsak dan cisto malo- pa ne vem ali od izcedka, ki bi lahko bil malo bolj voden, urina ali pa polodvnice, se nic ne dogaja. No, vceraj se mi je zdelo, da mi bolj pogosto otrdeva trebuh, samo je res, da sem se v petek vozila po ovinkih, da smo sli po vino za festo za malega, vceraj pa sem sla se v zadnji soping za malcka.

Vas pa spremljam, tako da drzim pesti za cisto vsako.user posted image  

A vi tut? Moj ati je tut čist nor, je cel galon domov pripeljal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
19.4.2009 10:32:42   
brigita23

Brigitka, auf ...  dajmo se zbudit !!!!! Zamujaš!!!user posted image user posted image user posted image

uhhhh...vidim, da še ne smem it rodit dokler se detelja ne vrneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Miška a pri vas ni bilo včeraj akcije??user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2769
19.4.2009 10:32:52   
aljab
Jutro....
No zdaj vam pa moram priznat, da mi po porodu tile pomočniki bolj pašejo.user posted image user posted image user posted image jih kar mal na drugačen način gledam.user posted image

Čestitke vsem novim mamicam...zdaj se pa kar dogaja!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2770
19.4.2009 10:33:08   
*Junona*
Punce, men se zdi, da je moj bebi že res utesnjen v bušiju, ker sploh ne brca več tako sunkovito...imamo bolj tektonske premike. Mogoče se je res malo umiril.

Aja, Brigitka, v petek so mi v P izmerili obseg bušija 340, tvoj bebi ima tudi nekaj takega, kajne?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
19.4.2009 10:33:21   
Miška2006

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška, če se ti slučajno kdaj zamerim, čeprav res upam, da ne.... vem, kako se ti odkupiti.user posted image user posted image user posted image

Nisem zamerljiva. Se bom pa kdaj nardila jezna nate, da bom kakšne slikce tudi od tebe dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa kaj, ko je tako lepo taka lepa telesca gledat.

Zakaj bi mogle me ženščine biti drugačne od moških. Oni itak gledajo vser vprek in še komentirajo. Me pa tudi nismo nč drugačne, kaj?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
19.4.2009 10:33:31   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Jutro!

Še vedno 2V1...user posted image

Glih sem tuhtala, da če hočmo met ovenčke mormo it še danes rodit, ker pol so bikci na vrsti. Jaz sem si ful želela ovenčka, amoak če bo bikec bomo tut ful srečni...naj samo že enkrat prideuser posted image user posted image user posted image

OK, grem se naprej s tamalo igrat...se še mogoče kaj pojavim danes.
ČAU
ja res je jaz sem si tudi želela ovenčka ,tko dai mam še danes čas in jutri potem so pa že bikci,no pa tudi če bo bikec samo da bo zdrav in vesel kot sva midva z dragim user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imej z družinico in javi se še kaj da vemo če nam pobegneš slučajno v Rim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
19.4.2009 10:33:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Jutro....
No zdaj vam pa moram priznat, da mi po porodu tile pomočniki bolj pašejo.user posted image user posted image user posted image jih kar mal na drugačen način gledam.user posted image

Čestitke vsem novim mamicam...zdaj se pa kar dogaja!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.4.2009 10:34:59   
Miška2006

uhhhh...vidim, da še ne smem it rodit dokler se detelja ne vrneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Miška a pri vas ni bilo včeraj akcije??user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja, ti kar na Deteljo počaki....pol pa imaš moje dovoljenje da greš v Rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuhhhh, pr nas je akcije zmeraj dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?