Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:05:41
|
|
|
|
veronikab
|
Iskrene čestitke novopečenim mamicam! ž Mi smo še vedno 2 v 1. Lepo nedeljo vse skupaj. veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:13:30
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, auf ... dajmo se zbudit !!!!! Zamujaš!!! vso taboljšo akcijo pomočnikov boš zamudila ,al te pa tvoj ob...vle ah, saj bo še pol ure rolanje gledala ja sam res punce grem počas pa se beremo še potem proti večeru ali pa jutri mejte se in lepo nedeljo še naprej Uživaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:16:25
|
|
|
|
brigita23
|
Dobro jutro punce... se vam opravičujem, ker vas danes nisem postregla z zajtrkom ...sem imela tako slabo noč, da nisem skoraj nič spala....živiva v neposredni bližini enega lokala in jst lepo utrujena zaspim okoli 23h...ob 24h pa kot da so začele bombe padat...ne vem kaj so imeli petarde ali karkoli...to je tako pokalo, da groza...naš bebi se je zbudil in bil tako nemiren kot še nikoli...sploh ga nisem mogla pomirit ...sem morala it potem spit eno skodelico kakava, da sem ga malček pomirila....mislim ej si lahko mislite ...jst sem bila tak jezna kot ...že itak moramo prenašat da se nam derejo pod okni, pa da mi gor od čikov nese, tak da zvečer splloh zračit ne morem, pa na našem parkirišču parkirajo, pa koncerte majo vsak četrtek, ni potem še kak petek in soboto....potem pa tole ...in potem pridejo 2 marice, ki se jim sploh ne upajo približat...KATASTROFA OD POLICAJEV .....JOOOO še zdej sem jezna ej......pa da bi mela malega nekaj dni starega dojenčka....pa jst bi šla dol pa bi jim take povedla...budale glupe... No dost izpovedovanja ...potem sem zaspala šele okoli 3h zjutraj. Spala sem pa kr ok. Kaj pa ve? Kaj boste počele danes...mi kuhali ne bomo, nas je babi povabila ... Zdej vas grem pa malo pokomentirat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:18:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jutrooooo-dober dan!!!!!!!!!!! Brigita.u ti si pa imela včeraj pester dan še bolj kot ponavadi,mislim,da boš ti res tega svojga otročka kmalu spravila na svet ninica.ti si še z nami miška.kaj bomo gledal formulo ,če pa ta dež vse pokvari,letos pa res nimajo sreče ja m,oj jo gleda jaz malo poškilim zraven ,drugače mi je pa že juhica zavrela ,se lepo kuha,zrezki so že v pacu,solatka strebljena Vidiš sonček...kako pestro se je šele končal ...pa ne s seksom
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:21:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Dobro jutro punce... se vam opravičujem, ker vas danes nisem postregla z zajtrkom ...sem imela tako slabo noč, da nisem skoraj nič spala....živiva v neposredni bližini enega lokala in jst lepo utrujena zaspim okoli 23h...ob 24h pa kot da so začele bombe padat...ne vem kaj so imeli petarde ali karkoli...to je tako pokalo, da groza...naš bebi se je zbudil in bil tako nemiren kot še nikoli...sploh ga nisem mogla pomirit ...sem morala it potem spit eno skodelico kakava, da sem ga malček pomirila....mislim ej si lahko mislite ...jst sem bila tak jezna kot ...že itak moramo prenašat da se nam derejo pod okni, pa da mi gor od čikov nese, tak da zvečer splloh zračit ne morem, pa na našem parkirišču parkirajo, pa koncerte majo vsak četrtek, ni potem še kak petek in soboto....potem pa tole ...in potem pridejo 2 marice, ki se jim sploh ne upajo približat...KATASTROFA OD POLICAJEV .....JOOOO še zdej sem jezna ej......pa da bi mela malega nekaj dni starega dojenčka....pa jst bi šla dol pa bi jim take povedla...budale glupe... No dost izpovedovanja ...potem sem zaspala šele okoli 3h zjutraj. Spala sem pa kr ok. Kaj pa ve? Kaj boste počele danes...mi kuhali ne bomo, nas je babi povabila ... Zdej vas grem pa malo pokomentirat Ojoj, boga. Veš kaj, nič ne hodi med tiste norce, ker nikoli ne veš, česa so zmožni. Uuu, babi bo sigurno kaj dobrega skuhala. Js sem se pa zdle nazajtrkovala, tak da sem za kakšni 2 uri dobra. Sem mela pa 1 kg manj kot včeraj, da se pohvalim. Nisem nič sladkega včeraj papala, za večerjo sem pa sadje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:22:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, moj tudi gleda formulo. Js pa seveda na rr , a tis i pa tak pridna, juhica že vreje itd... sej voham, da nekaj diši. ja res je moj tudi gleda,deci sam danes pa tko furajo kr zabijajo se in naskakujejo Ja jo vohaš mmmmm saj res diši komaj čakam da jemo in potem gremo k moji mamici Uživajte.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:23:50
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa na zajtrk. Papa a šele sedaj,jaz sem pa danes jedla vikikremo in kakav Ja, sma malo dlje poležala in se stiskala, potem pa je moj mogel vstat...saj veš, formula. Zdle ko sem prebrala vikikrema sem se spomnila... na palačinke...so jih včeraj naši za večerjo papali, jaz pa sem se jim odpovedala. Še kr se mi jih lušta.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:24:57
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Dobro jutro punce... se vam opravičujem, ker vas danes nisem postregla z zajtrkom ...sem imela tako slabo noč, da nisem skoraj nič spala....živiva v neposredni bližini enega lokala in jst lepo utrujena zaspim okoli 23h...ob 24h pa kot da so začele bombe padat...ne vem kaj so imeli petarde ali karkoli...to je tako pokalo, da groza...naš bebi se je zbudil in bil tako nemiren kot še nikoli...sploh ga nisem mogla pomirit ...sem morala it potem spit eno skodelico kakava, da sem ga malček pomirila....mislim ej si lahko mislite ...jst sem bila tak jezna kot ...že itak moramo prenašat da se nam derejo pod okni, pa da mi gor od čikov nese, tak da zvečer splloh zračit ne morem, pa na našem parkirišču parkirajo, pa koncerte majo vsak četrtek, ni potem še kak petek in soboto....potem pa tole ...in potem pridejo 2 marice, ki se jim sploh ne upajo približat...KATASTROFA OD POLICAJEV .....JOOOO še zdej sem jezna ej......pa da bi mela malega nekaj dni starega dojenčka....pa jst bi šla dol pa bi jim take povedla...budale glupe... No dost izpovedovanja ...potem sem zaspala šele okoli 3h zjutraj. Spala sem pa kr ok. Kaj pa ve? Kaj boste počele danes...mi kuhali ne bomo, nas je babi povabila ... Zdej vas grem pa malo pokomentirat No comment....jst bi jim samo granato vrgla v lokal Se mi kar smiliš....pa res kako bo, ko boš mela . ....res bedaki
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:25:56
|
|
|
|
brigita23
|
Naj bo pa tole namesto zajtrka...babe Tako.....za malico imaste pa sadje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:26:01
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Junonca in Sonček hvala za zajtrk.Dobro nadomeščata Deteljo. Ja res jo tudi jaz pogrešam pa čeprav sem zelo malo pri vas,ker ni časa.Pa še križ me tako boli,da komaj hodim.Upam,da bo bolečina kmalu popustila.Lepo nedeljo vam želim. Janja, upam, da te čim prej neha boleti križ. Te pa čist razumem, da nimaš več tolk časa bit na forumu. Sej js tut potem ne bom več toliko po moje, sploh ker bo to prvi bebi in mi bo vse novo. Je pa lepo, da nas prideš pokukat ko utegneš. Aja, js te še vedno držim za besedo glede mojega poroda...23.4., kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:26:38
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Naj bo pa tole namesto zajtrka...babe Tako.....za malico imaste pa sadje Uuuuu, js sem izbrala banano.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:27:27
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo danes vam bom pa jaz malo ponudila zajtrka oooooo hvala sonček
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:27:39
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jutrooooo-dober dan!!!!!!!!!!! Brigita.u ti si pa imela včeraj pester dan še bolj kot ponavadi,mislim,da boš ti res tega svojga otročka kmalu spravila na svet ninica.ti si še z nami miška.kaj bomo gledal formulo ,če pa ta dež vse pokvari,letos pa res nimajo sreče ja m,oj jo gleda jaz malo poškilim zraven ,drugače mi je pa že juhica zavrela ,se lepo kuha,zrezki so že v pacu,solatka strebljena Vidiš sonček...kako pestro se je šele končal ...pa ne s seksom Ko bi se le, jle?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:27:49
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Naj bo pa tole namesto zajtrka...babe Tako.....za malico imaste pa sadje UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....ej vse ti je odpuščeno in oproščeno, da te ni blo tle prej
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:28:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo danes vam bom pa jaz malo ponudila zajtrka oooooo hvala sonček A js pa smrdim? Pa še sladico sem vam postregla.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:29:34
|
|
|
|
copka
|
dva dni ne pogledam kaksno je stanje pri aprilcicah pa je 6 novopecenih mamic s svojimi soncki SUPER in CESTITKE VSEM Pri nas pa neglede, da mi je v cetrtek nekaj steklo in sem imela malce pokre hlacke in jih imam v bistvu vsak dan cisto malo- pa ne vem ali od izcedka, ki bi lahko bil malo bolj voden, urina ali pa polodvnice, se nic ne dogaja. No, vceraj se mi je zdelo, da mi bolj pogosto otrdeva trebuh, samo je res, da sem se v petek vozila po ovinkih, da smo sli po vino za festo za malega, vceraj pa sem sla se v zadnji soping za malcka. Vas pa spremljam, tako da drzim pesti za cisto vsako.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:29:57
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Naj bo pa tole namesto zajtrka...babe Tako.....za malico imaste pa sadje UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....ej vse ti je odpuščeno in oproščeno, da te ni blo tle prej Miška, če se ti slučajno kdaj zamerim, čeprav res upam, da ne.... vem, kako se ti odkupiti.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:31:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka dva dni ne pogledam kaksno je stanje pri aprilcicah pa je 6 novopecenih mamic s svojimi soncki SUPER in CESTITKE VSEM Pri nas pa neglede, da mi je v cetrtek nekaj steklo in sem imela malce pokre hlacke in jih imam v bistvu vsak dan cisto malo- pa ne vem ali od izcedka, ki bi lahko bil malo bolj voden, urina ali pa polodvnice, se nic ne dogaja. No, vceraj se mi je zdelo, da mi bolj pogosto otrdeva trebuh, samo je res, da sem se v petek vozila po ovinkih, da smo sli po vino za festo za malega, vceraj pa sem sla se v zadnji soping za malcka. Vas pa spremljam, tako da drzim pesti za cisto vsako. A vi tut? Moj ati je tut čist nor, je cel galon domov pripeljal.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:32:42
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, auf ... dajmo se zbudit !!!!! Zamujaš!!! uhhhh...vidim, da še ne smem it rodit dokler se detelja ne vrne .....Miška a pri vas ni bilo včeraj akcije??
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:32:52
|
|
|
|
aljab
|
Jutro.... No zdaj vam pa moram priznat, da mi po porodu tile pomočniki bolj pašejo. jih kar mal na drugačen način gledam. Čestitke vsem novim mamicam...zdaj se pa kar dogaja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:33:08
|
|
|
|
*Junona*
|
Punce, men se zdi, da je moj bebi že res utesnjen v bušiju, ker sploh ne brca več tako sunkovito...imamo bolj tektonske premike. Mogoče se je res malo umiril. Aja, Brigitka, v petek so mi v P izmerili obseg bušija 340, tvoj bebi ima tudi nekaj takega, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:33:21
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Naj bo pa tole namesto zajtrka...babe Tako.....za malico imaste pa sadje UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....ej vse ti je odpuščeno in oproščeno, da te ni blo tle prej Miška, če se ti slučajno kdaj zamerim, čeprav res upam, da ne.... vem, kako se ti odkupiti. Nisem zamerljiva. Se bom pa kdaj nardila jezna nate, da bom kakšne slikce tudi od tebe dobila . Pa kaj, ko je tako lepo taka lepa telesca gledat. Zakaj bi mogle me ženščine biti drugačne od moških. Oni itak gledajo vser vprek in še komentirajo. Me pa tudi nismo nč drugačne, kaj?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:33:31
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Jutro! Še vedno 2V1... Glih sem tuhtala, da če hočmo met ovenčke mormo it še danes rodit, ker pol so bikci na vrsti. Jaz sem si ful želela ovenčka, amoak če bo bikec bomo tut ful srečni...naj samo že enkrat pride OK, grem se naprej s tamalo igrat...se še mogoče kaj pojavim danes. ČAU ja res je jaz sem si tudi želela ovenčka ,tko dai mam še danes čas in jutri potem so pa že bikci,no pa tudi če bo bikec samo da bo zdrav in vesel kot sva midva z dragim lepo se imej z družinico in javi se še kaj da vemo če nam pobegneš slučajno v Rim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:33:51
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Jutro.... No zdaj vam pa moram priznat, da mi po porodu tile pomočniki bolj pašejo. jih kar mal na drugačen način gledam. Čestitke vsem novim mamicam...zdaj se pa kar dogaja!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 19.4.2009 10:34:59
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Brigitka, auf ... dajmo se zbudit !!!!! Zamujaš!!! uhhhh...vidim, da še ne smem it rodit dokler se detelja ne vrne .....Miška a pri vas ni bilo včeraj akcije?? Ja ja, ti kar na Deteljo počaki....pol pa imaš moje dovoljenje da greš v Rim Uuuuhhhh, pr nas je akcije zmeraj dost
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?