|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
19.4.2009 9:35:48   
AinB
Hojla Saraya!
Kakšno mate kaj vreme na vašem koncu? Pri nas spet dežuje .... user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
19.4.2009 9:56:55   
Olivija*
Danes A praznuje 7 mesecev. Tortico je že imela, zdaj pa se odpravljamo na Koroško...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Lara, čestitke!

Lep dan vsem

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
19.4.2009 9:58:17   
AinB
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
19.4.2009 10:10:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Hojla Saraya!
Kakšno mate kaj vreme na vašem koncu? Pri nas spet dežuje .... user posted image

bedasto,,se bo vsak čas vlilo...mene že trga po kosteh....sem bolj vremenska..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
19.4.2009 10:12:06   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružim,pa še pikecu od user posted image z zamudo...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
19.4.2009 10:13:28   
arabela*
grem pod prho...pol pa tak gremo na kosilo.........
lep deževen dan vam želim še naprej...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
19.4.2009 10:35:09   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Danes A praznuje 7 mesecev. Tortico je že imela, zdaj pa se odpravljamo na Koroško..

Dan!

Čestitke vsem ki praznujete!!! user posted image user posted image

Drugače sem bila pa včeraj prvič večidel dneva odstotna, ker sem imela en seminar. In je user posted image user posted image imel prvič tako dolgo L. Čeprav se je seveda znajdel in šel k svoji mami, njeni babici, ki je potem pomagala. Je pa zgledalo nekako takole:

doma je pozabil dudo in plenice, in ker je trgovina bližje kot dom je potem šel v trgovino po nove. Prejšnji večer sem mu pripravila za oblečt in rekla naj vzame obleke/jopice/ žabice...po potrebi. No potem ko sem popoldne prišla do tašče, sem ugotovila, da je vzel pol celotne garderobe user posted image user posted image user posted image

Drugače je bila pa pikica ful znervirana, ker ni navajena da me ni, pa še user posted image je nekaj na vrtu delal in je bila tašča (ki jo ima L sicer rada) sama z njo, ampak je ful jokala. Tud jest ni hotla, tako da so ji mogli mleko po flaši dat, da je sploh kaj skonzumirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, saj se je vmes baje tudi smejala pa jih zabavala, ampak ko je pa postala utrujena al pa lačna, je pa zgleda mene hotla. Na koncu je tudi ni mogle več čisto potolažit. Pikica moja. Vidim, da jo bo treba večkrat  pustit brez mene za malo dalj časa, da ne bo potem ko bo starejša to ful problem.

No, to je bila naša sobota, nedelja pa zgleda da bo bolj deževna. user posted image Bom vsaj kaj pospravila!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
19.4.2009 12:55:34   
Virtualna
Dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
19.4.2009 15:45:58   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Drugače pa dobro jutro.
Zakaj Lana med spanjem joka? Ima zaprte oči, dudo not in joka. To traja že par dni. Ni lačna, ni žejna, dudo ima. A mislite, da so to zobki lahko in kako naj omilim ta jok, ker danes sva res slabo spala z mojim. Ona sicer spi lepo, ampak ko zajoka včasih neha čez en čas, včasih pa kar traja. Ne vem no. Nasvete prosim.

Mene tudi zanima, zakaj se Lara že tri dni zbuja ponoči... no sej se je prej tudi, ma je malo podebatirala sama s sabo in spala naprej.... zdej pa jokca in jo moram it malo pobožat, da zaspi nazaj... Zjutraj pa je OK, ko se zbudi.... se zabava sama  s sabo, nič ne tečnari...

No, je pa danes, ko ima 7 mesecev prvič brcnilala papico na tla... sem gledala proč in nisem takoj reagirala, drugače imam hitre reflekse.... user posted image Jasno, da sem poslikala in se zraven smejala,.... in potem sva se obe režale.... user posted image Glavno, da ni šlo na obleko...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
19.4.2009 19:21:22   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...kaj je boljše kupit stajico ali prenosno posteljcouser posted image ....

če mene vpraša ta drugo..

..pri prvem nisem imela nič od tega...no stajico 1 teden, pa je naš šmrkavec že pred tem spoznal širni prostor stanovanja in ni hotel bit noter....

...sedaj imam prenosno posteljico..... trenutno koristim kot stajico, kasneje na morju pa kot ležišče, ....

...ok.....zdej pa mi povej a morem na kaj posebniga bit pozorna ko kupujem...

Nič posebnega. Jaz sem kupila najbolj enostavno kar se jih dobi (Leclerc ima občasno akcije, ali pa Interspar). Bubi itak ni hotel bit not - kot stajica; za tiste 3 noči, ko je not spal, pa je tudi bila čisto ok.

Jaz sem edino zdaj dokupila zložljivo žimnico za not (Leclerc jo ima ful poceni), ker bo bubika na morju v njej spala.

Če kupuješ zdaj, ne rabiš več nastavljive višine dna, ker boš itak morala imet najnižje nastavljeno. Tista zadrga, da lahko sam ven pride pa.... what's the point? Če hočem, da je veni, jo itak ne dam not user posted image

...hvala bubi...ma mi jo komi zdej kupujemo za občasno varstvo ko me ni domauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
19.4.2009 19:21:40   
gloria
..dan...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
19.4.2009 19:24:03   
gloria

Drugače pa dobro jutro.
Zakaj Lana med spanjem joka? Ima zaprte oči, dudo not in joka. To traja že par dni. Ni lačna, ni žejna, dudo ima. A mislite, da so to zobki lahko in kako naj omilim ta jok, ker danes sva res slabo spala z mojim. Ona sicer spi lepo, ampak ko zajoka včasih neha čez en čas, včasih pa kar traja. Ne vem no. Nasvete prosim.

...to se tudi nam dogajauser posted image ...včasih ga zbudi da ga morem k sebi vzet včasih pa zaspi takoj nazaj....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
19.4.2009 19:25:17   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Drugače pa dobro jutro.

Mene tudi zanima, zakaj se Lara že tri dni zbuja ponoči... no sej se je prej tudi, ma je malo podebatirala sama s sabo in spala naprej.... zdej pa jokca in jo moram it malo pobožat, da zaspi nazaj... Zjutraj pa je OK, ko se zbudi.... se zabava sama  s sabo, nič ne tečnari...

No, je pa danes, ko ima 7 mesecev prvič brcnilala papico na tla... sem gledala proč in nisem takoj reagirala, drugače imam hitre reflekse.... user posted image Jasno, da sem poslikala in se zraven smejala,.... in potem sva se obe režale.... user posted image Glavno, da ni šlo na obleko...

Čestitke za sedmico. Ja tudi pri nas je isto. Malo pocartam in je bolje, pa premetava se ful. Zjutraj pa kot nova. Saj bo bolje, ampak upam da v kratkem.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
19.4.2009 19:25:46   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Danes A praznuje 7 mesecev. Tortico je že imela, zdaj pa se odpravljamo na Koroško...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Lara, čestitke!

Lep dan vsem

..o miška slatkauser posted image user posted image user posted image user posted image ...čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
19.4.2009 19:25:47   
petra1978

Drugače pa dobro jutro.

Tudi Gal dostikrat joka med spanjem. Jaz sem prepričana, da takrat nekaj sanja. Prvo začne tako hlipat, potem pa v tak user posted image , da je joj in včasih ga moram prav zbudit, da neha jokat in se pomiri. Seveda potem preostalo noč prespi pri mamici v postelji user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
19.4.2009 19:27:04   
petra1978
Pa čestitke vsem za obmesečnico user posted image user posted image user posted image

Olivija, krasno punčko imaš.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
19.4.2009 19:27:27   
pf
Čestitke tudi Ani za sedmičko.

Jazzy tak so prefrigani ti bavci mali, da kar vejo kdaj te ni in valjda je bilo malo protesta, ker je videla da te ni. Dokler se še sprva malo igrajo, ali vozičkajo je dobro, ko pa ji postane dolgčas pa mamico išče.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
19.4.2009 19:28:15   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Drugače pa dobro jutro.

Tudi Gal dostikrat joka med spanjem. Jaz sem prepričana, da takrat nekaj sanja. Prvo začne tako hlipat, potem pa v tak user posted image , da je joj in včasih ga moram prav zbudit, da neha jokat in se pomiri. Seveda potem preostalo noč prespi pri mamici v postelji user posted image

....haha moj je tudi tak kot Galuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3918
19.4.2009 19:29:35   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Drugače pa dobro jutro.

Jaz sem tudi pomislila na sanje, ampak nič strašnega ne vidi čez dan, pa parkrat na noč da bi jokala. Tam od dvanajste ponoči do šestih je kar petkrat, šestkrat jokala in to že slab teden. Nisem prepričana več, da so samo sanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3919
19.4.2009 19:37:04   
pf
A jutri je zopet bolj slabo vreme napovedano? Me je kar groza. Sicer pa smo danes bile dopoldne dobre dve uri zunaj in takoj po kosilu še na sprehodu in še takrat ravno ni bilo dežja. Popoldne pa smo šli v McDonaldsa v MB in je bila gužva za ponoret. Spet malo džank fuda. Malo mora biti takih packarij tudi. user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
19.4.2009 19:39:10   
petra1978

Jaz sem tudi pomislila na sanje, ampak nič strašnega ne vidi čez dan, pa parkrat na noč da bi jokala. Tam od dvanajste ponoči do šestih je kar petkrat, šestkrat jokala in to že slab teden. Nisem prepričana več, da so samo sanje.

Jaz sem enkrat rekla mojemu, da kaj pa sploh lahko tako groznega sanja tak mali otrok. Saj on ne pozna grozot in nič tako grdega se mu tudi ne dogaja. Pa je rekel (citiram) - po moje sanja, da so se joške usahnile user posted image user posted image
Drugače pa vprašanje, kaj se plete takim malčkom po glavi, da tako sanjajo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
19.4.2009 19:43:19   
arabela*
bubi, na obližu za lažje dihanje piše,da ni priporočljivo za otroke do 5 let..,v lekarni pa je rekla,da lahko uporabljajo otroci.....kaj storiti...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.4.2009 19:44:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3922
19.4.2009 19:45:34   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi, na obližu za lažje dihanje piše,da ni priporočljivo za otroke do 5 let..,v lekarni pa je rekla,da lahko uporabljajo otroci.....kaj storiti...user posted image

Nisem Bubi, ampak Saraya raje ne. Bolje da gresta k P in vprašata zakaj M tako težko diha in smrči med spanjem. Kaj pa vem. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
19.4.2009 19:46:26   
pf

Jaz sem enkrat rekla mojemu, da kaj pa sploh lahko tako groznega sanja tak mali otrok. Saj on ne pozna grozot in nič tako grdega se mu tudi ne dogaja. Pa je rekel (citiram) - po moje sanja, da so se joške usahnile user posted image user posted image
Drugače pa vprašanje, kaj se plete takim malčkom po glavi, da tako sanjajo.
[/quote]

No za tole bi se pa splačalo malo pojokcat. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3924
19.4.2009 19:49:17   
pf
Kaki kreten je moral biti tisti človek v Splitu, ki je mamici 1,5 mesečnega dojenčka spipal iz vozička, ga udaril, vrgel na tla in se že pripravil, da skoči nanj. Joj boga deklica. Za take debile ne bi smelo biti druge kazni kot krogla. Upam, da bo vse dobro z deklico in njeno mamico. Svet je čisto ponorel.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?