|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
18.4.2009 22:41:38   
Čebel@
ajde moram it.....me moj prganja da me čaka in da ima neki zameuser posted image user posted image user posted image bog ve kajuser posted image user posted image user posted image se tipkamo jutri-lepe sanje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
18.4.2009 22:42:51   
Katjusa
majchy te so pa zate od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
18.4.2009 22:43:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ajde moram it.....me moj prganja da me čaka in da ima neki zameuser posted image user posted image user posted image bog ve kajuser posted image user posted image user posted image se tipkamo jutri-lepe sanje

smetanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lahko noč

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
18.4.2009 22:44:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

use se gunca sem pa tja...kwa zdej to pomen

hmmm bo treba še kej spit, pa bo boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image morš tolk dolgo pit, da se neha guncatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
18.4.2009 22:47:00   
tanci29
majchy-lahko noč

katjuša-mnjami tole dobro zgleda bom še mal likerčka gor polila pol se mi pa mogoče nehate guncatuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
18.4.2009 22:52:14   
Katjusa

majchy-lahko noč

katjuša-mnjami tole dobro zgleda bom še mal likerčka gor polila pol se mi pa mogoče nehate guncatuser posted image

ja probaj zgubit nimaš kej....
jst grem pa zdej po sladoled mam planico v zmrzovalnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
18.4.2009 23:03:14   
Ajvy
Vidim, da ste vse cist naspidirane....lepo, lepo...

dan je bil lep,konec dneva niti ne,.....tko da ..jutri je nov dan.....sosed praznuje rojstni dan,...jst sem pa doma....ah ja.....upam,da se bom lahko vsaj za svojih 30 mau ubila user posted image

vsem bolanckom veliko pikepok.....

a ste se ze kej zmenile za srecanje, kjer Kolumbo mene casti torticouser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
18.4.2009 23:35:00   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Vidim, da ste vse cist naspidirane....lepo, lepo...

dan je bil lep,konec dneva niti ne,.....tko da ..jutri je nov dan.....sosed praznuje rojstni dan,...jst sem pa doma....ah ja.....upam,da se bom lahko vsaj za svojih 30 mau ubila user posted image

vsem bolanckom veliko pikepok.....

a ste se ze kej zmenile za srecanje, kjer Kolumbo mene casti torticouser posted image

ajvy halo..mi smo ga žurirale učeri...kdo te je razkuru da ni bilo tako lepo...
kdaj pa ti praznuješ svojih 30
za srečanje pa nismo neki dorekle

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
18.4.2009 23:35:48   
tanci29
nočko jest grem ležečki

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
19.4.2009 7:24:14   
Pupka
Dobro jutro!

user posted image

Upam da ste lepo spale. Moj user posted image se je zbudil ob 6.15. Je brcal z nogicami in se smejal user posted image pa me je zbudil. Sem ga previla, nahranila, pol sva se še mal smejala in je postal en mičken siten, pa sem ga dala v posteljo in spančka user posted image

Pr nas je jutro zaenkrat brez vetra- upam da bo tako tudi čez dan.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 9:32:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3886
19.4.2009 9:41:10   
MIHAILO
nevem, če je prehitro povpraševanje tudi potem kvalitetno mleko? nevem...
Boma mamino mleko ne more biti nekvalitetno,ena kapljica ze pomeni antibiotik za otroka...tak je meni zdravnica in patronazna rekla...

Mihailo je spal celo noc do 6h zjutraj...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
19.4.2009 9:50:08   
MIHAILO
user posted image

evo se ena slika za pot,upam da se bo videlo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
19.4.2009 10:24:38   
tanci29

majchy-lahko noč

MEN SE ŠE ZMER USE GUNCA

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
19.4.2009 10:26:00   
tanci29
kolumbo super da ste lepo pančkali in da je vročina malo padla

mihailo vi ste meli tudi lepo nočko

naši so tud spali k ubiti zdele se gleda formula pol mormo pa u šoping za tasta neki kupt k ma 60 let...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
19.4.2009 10:26:28   
tanci29
pupka zajtrk je fenomenalenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
19.4.2009 10:28:10   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Timy moj ni previjal, dokler nism jst šla u službo.....po porodniški sm službo zamenjala...mela sm tak ubitačen urnik, da sta bla non stop sama in je fasal vse za nazajuser posted image ..previjanje oblačenje, vožnja v vrtec, kopanje...tko da...sve se vrati, sve se platiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo tudi pri meni takouser posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
19.4.2009 10:50:06   
tanci29
en vic

Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali. Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na svetu."
Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na svetu."
Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na svetu."
Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se prijavili. Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!"
Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na svetu."
Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je rekel: "Kdo za vraga je Damjan Murko?!"

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
19.4.2009 10:50:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image

evo se ena slika za pot,upam da se bo videlo

mihailo jst sem že vse naštudiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
19.4.2009 10:56:07   
Katjusa
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image da ste boljši in da vročina padauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes postavli user posted image user posted image user posted image         user posted image   user posted image user posted image   user posted image    user posted image   user posted image Benjamin je spal od pol 10 zvečer pa do 8:45 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem je jedel se previl, se malo igral na oni igralni podlagi... spil mal čajeka in zdej spet spi.... jst pa kuham koslilo za vs eskupi (moja ata in mama prideta zraven) potem pa damo benjamina v varstvo in gremo na bazen.....

danes imama z mojmu obletnico od kar sma skupi že 7 let se prenašamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
19.4.2009 10:57:53   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MIHAILO kljub zamudi ampak vseeno iz srca vse najboljše in najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
19.4.2009 11:00:45   
Urša08
Še mene vzemte sabo v Bosno, pasuš že mamuser posted image

Katjuša a mi poveš recept za tako dolgo spanjeuser posted image Pr nam je rekord 6,5 ur v kosu.

Boma jaz se tudi ne strinjam glede nekvalitetnega mleka user posted image Kje si to slišala?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
19.4.2009 11:05:44   
Katjusa
Tiste, ki ste zamudile za kaj gre. Mihailo je imela v Bosni poročno zabavo (400 povabljencev) in ker vsi vemo kako zgledajo te zabave in ker bi rade to enkrat doživele smo se odločile, da nam Mihailo mora priredit v Bosni noro zabavouser posted image user posted image user posted image user posted image . Mihailo se s tem strinja in nam obljublja na razpolago svojo hišo kjer bomo po zabavi lahko zdravle polne želodce in mačka, pa seveda si odpočile utrujene nogeuser posted image user posted image user posted image user posted image . vse kar morate storiti je, da se vpišete na spodnji seznam, datum in vse ostalo bo znano po tem ko bo znano število udeležencev februarčic 2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste k bi šle v Bosno ajd na seznam: (Mihailo prireja zabavo, prenočišče ni problemuser posted image user posted image user posted image user posted image )
user posted image user posted image
če katera zamudi avtobus je tukaj pot:) (klikni na sliko za povečavo)
user posted image

1. Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Katjuša  user posted image user posted image user posted image user posted image
3. Majchy    user posted image user posted image user posted image user posted image
4. Rebeka   user posted image user posted image user posted image user posted image
5. Sunny     user posted image user posted image user posted image user posted image
6. Simonakruser posted image user posted image user posted image user posted image
7. Citauser posted image user posted image user posted image user posted image
8. Mleauser posted image user posted image user posted image user posted image
9. Timy user posted image user posted image user posted image user posted image
10. Urša user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 19.4.2009 11:09:03 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
19.4.2009 11:06:59   
Urša08
Trenutno sva z Žigom sama. On lepo pančka jaz pa mal glavo luftam. Moje dojke so ok user posted image user posted image user posted image sem pa mulčka očitno malce razvadla, ker sem ga bolj pogosto pristavljala in sedaj bi on bolj pogosto jedu user posted image na mojo žalost to velja tudi ponoči, tako da sem dons malce neprespana. Upam, da pridemo kmalu nazaj na star ritem.

Tale vreme je pa tud pr nam za en drek. Bomo očitno danes bolj notri, pa se  valjali po sedežni. Sej to tud paše.user posted image

Nč grem še mal pospravit pa kej v lonec dat da ne bomo lačni.

Lepo nedeljo vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
19.4.2009 11:07:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Še mene vzemte sabo v Bosno, pasuš že mamuser posted image

Katjuša a mi poveš recept za tako dolgo spanjeuser posted image Pr nam je rekord 6,5 ur v kosu.

Boma jaz se tudi ne strinjam glede nekvalitetnega mleka user posted image Kje si to slišala?

joj če bi vedla recept, bi ga vam najprej zaupala sam pomoje so to moji zaspani geni, ker sta oba bla tako pridna za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja sej za Bosno ne rabiš pasuša se da z osebnouser posted image user posted image user posted image user posted image , tak da tiste k nimate pasuša nč ne skrbite....

urša sem te že dodala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?