|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 21:23:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
   [Brisano sporočilo]
18.4.2009 21:24:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3852
   RE: Februarčice 2009
18.4.2009 21:31:13   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ej men je tut vroče za znoret....no, jst sm ruknla en bambus k je bil moj brat na obisku....Majkl ma pa vročinouser posted image , močno upam, da je samo tooook zmatran, ker je bil cel dan zunaj...če bomo mel spet nočno dežurstvo in kopanje na 4 ure

KJE JE AJVY???

joj men tud skoz vroče...ja upam da je Majklovo vročina le prehodnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3853
18.4.2009 21:31:46   

Mislm d bo pestra noč...vročina je prbila na 39user posted image ...sm mu dala Calpol pa 2 deci čaja...zdej bomo vidl, če bo zaspal....ROkso je zaspal že ob 20h, in se zdele k je Majkl ful jokal sploh ni zbudi.....nč, grem kr spat, itak se bomo vsi 4je gužval v ta veliki postli

naj vročina čim prej pade in seveda da se naspite...lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3854
18.4.2009 21:43:46   
simonakr
Čer!
Kolumbo naj vročina čim prej pade! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja mala spančka že od 8ih, je pridna kar se tega tiče, zaspi prec po kopanju, včasih še noče pojest druge zize.

grem tud jest pančkat sm že par dni tolk zgonenada kriza

nočko

pa ne preveč klepetat da ne bom mela jutr spet mljavžent strani za prebrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
18.4.2009 21:53:52   
Pupka
user posted image user posted image user posted image za Majkla user posted image user posted image user posted image

Mi smo se tudi skopali, pol sem mu dala še mal za jest, ker je jedel ob 19.00 pol pa sem mu dala še mal ob 21.00. Ko je spil, sem ga položla v posteljico in je nepremično obležal- zaspal user posted image user posted image Zvečer je vedno tako. Včasih moram še 1x ali 2x it dudo popravit pol pa je do jutra mirno.
Slabo uro že panča, jaz pa sem v tem času že pospravila kuhinjo, ker se nobenmu drugemu ni dalo... Pa vsi so tolk utrujeni user posted image Sestra itak že ves dan okoli laufa user posted image Tak da sem kar jaz poštimala, pa po tleh pobrisala. Zdaj pa pred spanjem še cunje obesim in pol bom spala ko ubita.

No, upam da spet ne bo kakega žura danes tu na RR user posted image user posted image Da ne bo preveč za brat jutri.
Lepo poštimajte svoje user posted image in čim bolj mirno noč želim

nočko

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
18.4.2009 21:55:04   
tanci29

Piškot, sej gremo familjarnouser posted image ...bomo nardil novo reprezentanco zlate generacije slovenskih fudbalera z navijačicamiuser posted image

kolumbo evo to so čirlidrke, sam jest ne znam lepo pravilno napisat in pol pii kao govoriš

upam da bo mirna nočka in da vročina pade

Neposredna povezava do sporočila: 3857
18.4.2009 21:57:48   
tanci29
no mi smo navijal je blo prov luštno dokler ni erik najdu uzuni največje luže in se zvrnu direkt...tko da je bil totalno premočen user posted image

pol smo šli pa še na en orto sprehod z novim triciklom

bejbe lepo pančkejte vidim da vaši dojenkoti že vsi smrčijo našadva sta tud dons dol popadala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
18.4.2009 22:12:06   
Čebel@
čer!
piškot.......tale je pa huda s previjanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo........naj gre čina stran od majklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tanci......a je sestrična zmagala?user posted image user posted image
cita.....ja pol sem pa nate tudi hudauser posted image user posted image user posted image sej ne........vas imam vse turbo radauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
18.4.2009 22:14:21   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse naše knedeljčke ki že pridno pančajo.....jaz se pa bašem z jagodami-jih imam pol kile pred sabouser posted image user posted image user posted image bo katera?user posted image user posted image ......z možekom pa slikice dajeva dol s fotoaparata-jih imava okoli 500-samo  od Haneuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
18.4.2009 22:17:27   
tanci29
majchy-ne ni zmagala...sedaj trenira en mesec ampak je pridna in je bilo prav super...mogoča pa kdaj zastopa barve slo na OI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
18.4.2009 22:18:02   
Katjusa

KATJUŠA PROSM NA GOOGLE MAP IZRIŠI POT DO MILIČI BIH TAKOJuser posted image

ŠIME JE NAPALIL U NULO...RES ME ZANIMA KAKO JE SPOTNIMI LISTI OZ A SE GRE LOH Z OSEBNO, KER TAMALEDVA MATA SAM OSEBNO....

MIHAILO NIMAM POJMA KJE SO MILIĆI, vem kje je Cazin pa Mostar pa Sarajevo, Jajce pa Banja Luka

evo vam pot....
http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/Itineraires?strStartLocid=31NDIxY2sxMGNORFl1TURVeU13PT1jTVRRdU5UQXpORFk9&strDestLocid=31NDRlMTcxMGNORFF1TVRZek9UVT1jTVRrdU1EZzFNemc9strStartLocid=31NDIxY2sxMGNORFl1TURVeU13PT1jTVRRdU5UQXpORFk9&strDestLocid=31NDRlMTcxMGNORFF1TVRZek9UVT1jTVRrdU1EZzFNemc9&empriseW=315&empriseH=275&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&devise=1.0|EUR&carbCost=1.3&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&dtmDeparture=18%2F4%2F2009&indemnite=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0

Neposredna povezava do sporočila: 3862
18.4.2009 22:18:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

mihailo je sigurno hotel da mamica v miru praznuje rojstni danuser posted image

se strinjam, tak je bil naš zadnjič pol je pa še ponoči spaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
18.4.2009 22:20:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-ne ni zmagala...sedaj trenira en mesec ampak je pridna in je bilo prav super...mogoča pa kdaj zastopa barve slo na OI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
18.4.2009 22:23:43   
Katjusa
tiste k bi šle v Bosno ajd na seznam: (Mihailo prireja zabavo, prenočišče ni problemuser posted image user posted image user posted image user posted image )
user posted image user posted image
če katera zamudi avtobus je tukaj pot:) (klikni na sliko za povečavo)
user posted image

1. Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Katjuša  user posted image user posted image user posted image user posted image
3. Majchy    user posted image user posted image user posted image user posted image
4. Rebeka   user posted image user posted image user posted image user posted image
5. Sunny     user posted image user posted image user posted image user posted image
6. Simonakruser posted image user posted image user posted image user posted image
7. Citauser posted image user posted image user posted image user posted image
8. Mleauser posted image user posted image user posted image user posted image
9. Timy user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3865
18.4.2009 22:25:29   
Katjusa
Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image držte se in naj vročina hitro pade in se več ne vrne

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
18.4.2009 22:28:50   
tanci29
katjuša jest že cel popoldne čakam da me avtobus pobere...majkemi sej nisem več prbitauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
18.4.2009 22:28:57   
Čebel@
evo jaz častim.....

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
18.4.2009 22:30:11   
Čebel@

katjuša jest že cel popoldne čakam da me avtobus pobere...majkemi sej nisem več prbitauser posted image
user posted image user posted image user posted image si ziher?sigurno še vedno 2 medvedka vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
18.4.2009 22:31:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image si ziher?sigurno še vedno 2 medvedka vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja če se ti moja2 zibata je ziher neki s tabo narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
18.4.2009 22:32:28   
Katjusa

evo jaz častim.....

user posted image

mal zgledajo umetneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem so mal sumljive, da niso zastrupljeneuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
18.4.2009 22:33:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aja če se ti moja2 zibata je ziher neki s tabo narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
18.4.2009 22:36:40   
Čebel@
katjuša........a zdej se  boš pa še zmišljevalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sej vem da si hotla smetanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
18.4.2009 22:40:41   
Katjusa

katjuša........a zdej se  boš pa še zmišljevalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sej vem da si hotla smetanouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne ne maram smetaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst bi bolj take.....
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
18.4.2009 22:41:14   
tanci29
use se gunca sem pa tja...kwa zdej to pomen

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?