Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 16:07:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Da se zdaj spustim v nakup stanovanja v soseski "Postojnski biser"? Ti si raj zobe poštimej pa če bo kej ostal v pujska daj to pa res ni lepo
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 16:08:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zakaj ne? Saj imam res 3 zobe za porihtat.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 16:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
sam na kak nivo se res eni spuščajo
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 16:15:37
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: water lily Drugače pa kar se logike taksija tiče: -če ima firmo, izstavlja račune, plačuje prispevke, ni v minusu - je kreditno sposoben -če imaš službo, nadpovprečno plačo - si zagotovo kreditno sposobna Če pa nič od tega nimaš pa pač "štepaš" na črno pa nisi. Brez zamere, ampak tole je tipično razmišljanje nekoga, ki "stroke" ne pozna od blizu oz. iz izkušenj. Nič nimam proti tebi in načeloma (če primerjaš z drugimi poklici) imaš celo prav, ampak za taksi pa definitivno ne. Eni na RR sem pred časom že obljubila, da ji bom razložila taxi-logiko (pa sem pozabila, kateri sem to rekla, nevermind) in očitno jo bo enkrat res treba. Skratka - uradno nismo kreditno sposobni. Vsaj ne za nakup stanovanja, no. Prosim res, za pojasnilo, me zanima kakšno "računovodstvo" se "uporablja" pri taksi službah
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 16:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Pujska? Ah joke Drugač pa bi kupila stanovanje tam samo če bi ga oddajala (kar se sploh ne splača). Men je hiša zakon.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 16:53:38
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Da se zdaj spustim v nakup stanovanja v soseski "Postojnski biser"? Ti si sama en biser, Karnisa. Limited edition.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2009 17:51:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 17:55:38
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Da se zdaj spustim v nakup stanovanja v soseski "Postojnski biser"? Ti si sama en biser, Karnisa. Limited edition. Ja. Najbrž je bila res izpostavljena sevanju, kot otrok. Lahko bi ji prilepili vzdevek "Hazard goods". ampak branje je pa zanimivo.. ej Kerensa, preselte se v enosobno stanovanje za več kot pol manjšo najemnino nekam v Lendavo, potem pa šparaj za stanovanje in ga skeširaj, veš kaka đekica boš.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 20:09:41
|
|
|
|
Abbey
|
Kerensa res te rada berem, prav dan mi popestriš, vsekakor veliko bolje kot Prekletstvo v zlati kletki
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 20:43:02
|
|
|
|
Raho
|
Torej Amerika odpade? Ma saj skoraj ni razlike med Ameriko in Posotjno.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 21:16:52
|
|
|
|
Žaži
|
Predlagam nov avatar-pravi BISER
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 22:45:41
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Torej Amerika odpade? Ma saj skoraj ni razlike med Ameriko in Posotjno. POjma nimaš. Postojna je boljša. Jaz ne zamenjam. Če si tečen, greš lahko v jamo se kujat, če je preveč dežja, nastane nedaleč stran jezero, se greš lahko vozit s kanujem, letališče imaš prav v postojni, greš lahko čez vikend v ameriko v šoping, če se ti šeta, greš mal v hosto srne in zajce strašit, če se ti pleza, greš erazma predjamskega gledat....če si pa mestni človek, greš pa samo na kavo v špar. Aja, pozabila sem, da če si nabaviš ljubimca, bo kmalu nov hotel v mestu, če si zelo revna, pa imaš hostel in kamp zraven - evo lahko probaš kolk ti je po. všeč. In ti bi z ameriko zamenjala? Pa kaj se ti je zmešalo
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 3:17:35
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Je*ala vas Amerika, no . --------------------------
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 3:22:23
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Postojnski biser ----------------------------- Stara, sedaj si Lj biser, a se splača reskirat???
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 3:25:03
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Dej, dej, dej, karnisa, nehaj že enkrat flancat, no. Pa mater vagina, kako se ti non stop da? A pa ti res nimaš nobenga dela. Res si že prav in to zelo bedna s svojim flancanjem in nakladanjem. Amen. --------------------- In to celo tko..., da uboga Volga sploh ne pride več do izraza.... Mater, si tečna, Kerensa!
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 3:41:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, da Vas potolažim... z nakupom ne bo nič, to pa zato, ker Batagel očitno še ni dovolj obupan, da bi prilagodil plačilne pogoje meni podobnim buksljem. Imajo namreč (zaenkrat) samo 3 variante: - nakup nepremičnine s kreditom ali hipoteko - kredit pri meni odpade, ker nisem kreditno sposobna, hipoteka na taščino stanovanje je pa "rahlo" optimistična reč, ker se je tašča brani kot hudič križa (kar niti ni neumno) - kombinacija najprej najem, potem nakup - za 3-5 let stanovanje naprej najameš, potem odkupiš, ampak 35% vrednosti stanovanja moraš plačati takoj (mišljeno je kot najemnina za 3-5 let, ki se ti pa potem všteje v kupnino, kar pomeni, da je nakup po najemu obvezen, ne pa, da bi bil poskusno obdobje, da vidiš, če ti bivanje tam sploh ustreza) - klasični tržni najem - 3 sobno stanovanje stane cca. 450€/mesec, kar se mi pa niti pod razno ne splača. Leasinga nepremičnine zaenkrat torej ni, poskusnega najema z neobveznim naknadnim nakupom pa tudi ne. Torej (z otroci vred ) ostajamo v Stari Ljubljani. Do nadaljnega (ko spet kaj izvoham - moram še pobrskat, kako je kaj pri Avtomontaži - razen tega, da je drago, kot svinja). V Lendavo me pa ziher ne bo - imam preveč rada "mojo" Raho, da bi jo vznemirjala.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 11:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, da Vas potolažim... z nakupom ne bo nič, to pa zato, ker Batagel očitno še ni dovolj obupan, da bi prilagodil plačilne pogoje meni podobnim buksljem. Imajo namreč (zaenkrat) samo 3 variante: - nakup nepremičnine s kreditom ali hipoteko - kredit pri meni odpade, ker nisem kreditno sposobna, hipoteka na taščino stanovanje je pa "rahlo" optimistična reč, ker se je tašča brani kot hudič križa (kar niti ni neumno) - kombinacija najprej najem, potem nakup - za 3-5 let stanovanje naprej najameš, potem odkupiš, ampak 35% vrednosti stanovanja moraš plačati takoj (mišljeno je kot najemnina za 3-5 let, ki se ti pa potem všteje v kupnino, kar pomeni, da je nakup po najemu obvezen, ne pa, da bi bil poskusno obdobje, da vidiš, če ti bivanje tam sploh ustreza) - klasični tržni najem - 3 sobno stanovanje stane cca. 450€/mesec, kar se mi pa niti pod razno ne splača. Leasinga nepremičnine zaenkrat torej ni, poskusnega najema z neobveznim naknadnim nakupom pa tudi ne. Torej (z otroci vred ) ostajamo v Stari Ljubljani. Do nadaljnega (ko spet kaj izvoham - moram še pobrskat, kako je kaj pri Avtomontaži - razen tega, da je drago, kot svinja). V Lendavo me pa ziher ne bo - imam preveč rada "mojo" Raho, da bi jo vznemirjala. Sem potolazena ....me pa mocno zanima,kaksna super zamisel te bo jutri preblisknila
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 14:54:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 me pa mocno zanima,kaksna super zamisel te bo jutri preblisknila Tukaj ti pa žal ne morem pomagati, ker še sama ne vem.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 20:02:07
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, da Vas potolažim... z nakupom ne bo nič, to pa zato, ker Batagel očitno še ni dovolj obupan, da bi prilagodil plačilne pogoje meni podobnim buksljem. What a shocker!
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 21:30:01
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Da se zdaj spustim v nakup stanovanja v soseski "Postojnski biser"? Dost bolš kot selt komplet familijo u NY.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 21:32:28
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Da se zdaj spustim v nakup stanovanja v soseski "Postojnski biser"? Dost bolš kot selt komplet familijo u NY. Ja no dobro, ampak saj gre vendar za otroke!
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 21:34:24
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, da Vas potolažim... z nakupom ne bo nič, to pa zato, ker Batagel očitno še ni dovolj obupan, da bi prilagodil plačilne pogoje meni podobnim buksljem. What a shocker!
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 22:38:38
|
|
|
|
karmy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, da Vas potolažim... z nakupom ne bo nič, to pa zato, ker Batagel očitno še ni dovolj obupan, da bi prilagodil plačilne pogoje meni podobnim buksljem. What a shocker!
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 23:01:33
|
|
|
|
sazi
|
- nakup nepremičnine s kreditom ali hipoteko - kredit pri meni odpade, ker nisem kreditno sposobna, hipoteka na taščino stanovanje je pa "rahlo" optimistična reč, ker se je tašča brani kot hudič križa (kar niti ni neumno) A hipoteke na stanovanje, ki bi ga kupila se pa ne da vzeti?
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 18.4.2009 23:06:45
|
|
|
|
Anonimen
|
A hipoteke na stanovanje, ki bi ga kupila se pa ne da vzeti? kolkr vem, se ne piše šrot še manj bavčar ( naslov v cajtngih - tajkunski prevzem postojnskega bisera )
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?