Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 12:47:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
odvisno od tvojih finančnih zmožnosti: - če imaš preveč gotovine: Pametno - če si kreditno sposobna: Rizik - nič od zgornjega: čista neumnost.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 12:48:32
|
|
|
|
Freycha
|
če tam nimajo interneta, potem je to definitivno ena od tvojih bolj pametnih odločitev.....
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 12:49:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nimam preveč gotovine in nisem kreditno sposobna, torej padem pod "čisto neumnost".
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 12:51:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha če tam nimajo interneta, potem je to definitivno ena od tvojih bolj pametnih odločitev..... Nimaš šans - imam Mobitelov wireless.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 12:53:33
|
|
|
|
Freycha
|
sicer je pa razlika med NY in Postojno res mala... skoraj je ne vidiš
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 12:55:24
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Da se zdaj spustim v nakup stanovanja v soseski "Postojnski biser"? In zakaj ne....če misliš, da ti bo zneslo. sicer pa nimaš kaj izgubit, boš pač šla nazaj v najem. Mislim da je manj tvegano, kot pa polet v Ameriko
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 12:57:35
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Nimam preveč gotovine in nisem kreditno sposobna, torej padem pod "čisto neumnost". full te rada berem
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 12:57:59
|
|
|
|
Kerensa*
|
Je*ala vas Amerika, no . Dajte si že dopovedat, da je Amerika nekaj za mojo dušo, tukaj, v Sloveniji, imam pa še vedno dva otroka, katerima ne privoščim, da se s stanovanji je*eta tako, kakor se jaz že celo življenje. Jaz zase ne potrebujem nič, otrokoma pa hočem zagotoviti varno streho nad glavo. To je edina varianta, zaradi česar bi se jaz spustila v nakup - pa četudi s čistim rizikom, kakor to. Za obrok me ne skrbi. Če imam za najemnino, imam tudi za kredit. Zdaj je samo vprašanje, kako v to prepričati Batagel.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2009 12:59:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 12:59:21
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sicer je pa razlika med NY in Postojno res mala... skoraj je ne vidiš Pazi ti, Frejča, da me ne zamikajo Hoče... poceni parcele imate.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:00:42
|
|
|
|
tajtaja
|
Brez rizika boš celo življenje plačevala najemnino, na koncu pa za tabo razen pepela ne bo ostalo nič. Moja strategija je bila taka, da rajši dam za obrok kredita kot pa za najemnino in na koncu nekaj imam. Tako jaz, kako pa ti....se pa itak sama odločiš oz. kakor bo Kamikaza reku . Valda pa on hlače nosi .
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:02:20
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* V svojih 30-ih letih sem se selila milijonkrat in vse te selitve so mi dale možnost ugotoviti, kje se dejansko najbolje počutim. Moj odgovor je: (vele)mesto. Sedaj živim v strogem centru Ljubljane (Stara Ljubljana) in če bo vse po sreči, se od tukaj nikoli več ne premaknem. Morda še zamenjam to stanovanje za nekoliko večjega, ampak lokacijsko je pa zame tukaj idealno. Pa to je bilo par dni nazaj napisano.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:03:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja kakor bo Kamikaza reku . Valda pa on hlače nosi . Ah, daj no, daj... ta revež se itak že 5 let seli tja, kamor ga jaz preselim... nema prava glasanja.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:04:52
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sicer je pa razlika med NY in Postojno res mala... skoraj je ne vidiš Pazi ti, Frejča, da me ne zamikajo Hoče... poceni parcele imate. So dovolj velike, da se ne bi ravno srečavali, se ne bojim Šola ima pa fajn probleme z drogami, tak da res zaradi tega z otroci ne rabiš v NY hodt
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:06:01
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Je*ala vas Amerika, no . Dajte si že dopovedat, da je Amerika nekaj za mojo dušo, tukaj, v Sloveniji, imam pa še vedno dva otroka, katerima ne privoščim, da se s stanovanji je*eta tako, kakor se jaz že celo življenje. Jaz zase ne potrebujem nič, otrokoma pa hočem zagotoviti varno streho nad glavo. To je edina varianta, zaradi česar bi se jaz spustila v nakup - pa četudi s čistim rizikom, kakor to. Za obrok me ne skrbi. Če imam za najemnino, imam tudi za kredit. Zdaj je samo vprašanje, kako v to prepričati Batagel. pol pa ne vem kaj čakaš. Če sem prav spomnim plačuješ 700€ najemnine...fak no, midva imava 500€ kredita. Dobro, so nama tudi starši pomagali, če pa ne bi, pač ne bi imela tako velike hiše, ampak manjšo. Slo je majhna in pri nas na štajerskem so cene hiš zelo padle . Moj oče se vsak dan vozi v LJ. Pa mislim, da je postojnski biser precej dražji, kot so hiše tukaj
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:08:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* V svojih 30-ih letih sem se selila milijonkrat in vse te selitve so mi dale možnost ugotoviti, kje se dejansko najbolje počutim. Moj odgovor je: (vele)mesto. Sedaj živim v strogem centru Ljubljane (Stara Ljubljana) in če bo vse po sreči, se od tukaj nikoli več ne premaknem. Morda še zamenjam to stanovanje za nekoliko večjega, ampak lokacijsko je pa zame tukaj idealno. Pa to je bilo par dni nazaj napisano. To sem napisala zase, Spliš. Vem, da marsikdaj izpadem eno zelo sebično bitje, ampak otroka sta mi number one. In zna biti, da je poudarek na "če bo vse po sreči". Kakšno srečo imam pa jaz, pa menda tudi veš . Če bi šlo izključno zame, se ne premaknem od tukaj. Tako imam pa še vedno dva otroka, ki sta mi number one.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:10:01
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tako imam pa še vedno dva otroka, ki sta mi number one. no, potem te pa ziher ne bo v Hoče
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:11:04
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
kerensa imaš zs... in ja, jaz če bi le lahko dobila toliko kredita, bi raje kupila eno sobico kot pa bi drugemu plačevala najemnino
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:12:38
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
A zarad otrok hočeš kupit stanovanje v Postojni? Če te prav razumem?
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:12:55
|
|
|
|
rija
|
kerensa, glede na to, da je pri tebi vse možno....da se nisi ti danes z belo kio vozila mimo naše bajte in probala fotkat
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:13:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika pol pa ne vem kaj čakaš. Če sem prav spomnim plačuješ 700€ najemnine...fak no, midva imava 500€ kredita. Stanovanje (tutto completo) me stane 800€/mesec, ja in to me načeloma sploh ne moti, glede na to, da vem, kaj plačujem in da tukaj uživam (pač razmišljam na način "vse ima svojo ceno"). Ne glede na poprejšnje dogovore smo tukaj ugotovili, da odkup ne bo mogoč (četudi bi bil, bi bil s finančnega vidika popoln nesmisel), torej dolgoročno moram gledati drugam, a ne? In ker imam dva otroka, pač ne morem gledati samo nase (a la Stara Ljubljana in Amerika ). Če bi imela dovolj, bi tukaj kupila 3-sobno stanovanje, plačala nekje do 400.000€ za brezveze in uživala dalje. No, tega denarja nimam in nekako niti ne fantaziram več, da ga bom fasala na Lotu , tako, da mi preostanejo samo še realne stvari. Postojnski biser (zakaj sploh Biser?) to je, ampak to je pač samo ena od možnosti, pa še za to nisem ziher, koliko je (z njihove strani) izvedljiva zame. Grem jutri pošnofat, pa bomo videli, kaj pravijo. Saj menda je recesija priložnost za nove začetke, a ne?
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:15:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija kerensa, glede na to, da je pri tebi vse možno....da se nisi ti danes z belo kio vozila mimo naše bajte in probala fotkat Ja pa kaj še . Sedim lepo doma, pri jutranji kavi. In Kamikaza vozi črno Kio. Pa še te se bo vsak čas znebil.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:17:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj A zarad otrok hočeš kupit stanovanje v Postojni? Če te prav razumem? Zaradi otrok hočem kupiti stanovanje, ja. Ne pa nujno v Postojni. To je samo ena od možnosti, pa grem pokukat, koliko je izvedljiva.
|
|
|
|
RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? 17.4.2009 13:19:39
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Najprej moraš pri sebi razčistiti, kaj pomeni zate selitev v Postojno - čisto logistično, v življenju družine, za šolo, službo. Če je odgovor še vedno pozitiven, bi bil Batagel pripravljen na marsikaj pristati, ker kar precej (po moje že kar obupano) oglašujejo. Sama sem tako narejena, da se odpovem čisto vsemu na svetu (v materialnem smislu), samo da imam svojo luknjo. Zate pa ne vem. Vsekakor bi mene srce bolelo, če bi vse življenje plačevala najemnino, če se pa da stisniti, nekaj let gagaš, potem pa namesto najemnine odplačuješ kredit in na koncu je stanovanje tvoje.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?