špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Cela naša družina je zdaj vsa navdušena zaradi morja - smo se prej usedli skupaj in se vse pomenili. Na račun 15 dni morja smo se namreč odpovedali izletu v Gardaland in se odločili za skupno piknik varianto rojstnih dni vseh 3 razgrajačev. Aja, pa avto je s servisa Morali so menjati sovoznikova vrata, so bila preveč udarjena, da bi jih lahko popravili za dopust in upam, da boste letos imeli čudoviti dopust na morju!!!! za vrata pa močno upam, da so ti dobro zrihtali, meni odkar sva lani imela nesrečo non stop neki nagaja. ne dela mi vedno un zvok za luči, če jih postiš prižgane, ne sveti mi lučka v avtu, ...... in to zaradi enega debila, ki se je zaletel v naju Tako čudno so to zrihtali? Pa sta kaj reklamirala? Veš problem je v tem, ker se to ni takoj pokazalo . Najprej ni posvetila lučka v avtu samo občasno, ko si odprl voznikova vrata ali pa vrata za voznikom (oboja so bila menjana), pol je set na čase delala, pa ne, ..... Pol se je začelo še to sranje, da se ni sprožil "alarm" če si pustil prižgane luči, ..... in seveda so na servisu rekli, da to ni nič povezano s tem. Sem jim rekla: ja vadla, samo glih slučajno se je začelo vse to pojavljat po tem, ko so bila vrata manjana. Kakšno naključje, a? Sej sem res blondinka, ampak sem kar nekaj časa kot študentka delala na prodaji rabljenih vozil (osebnih in tovornih) in vem kako stvari potekajo in mi niso čisto tuje, tako da kar koga drugega nategujte,mene pri vaši hiši ne boste več videli, niti ko bo treba redni servis delat. Pa so me mal čudno gledali, ampak me prav boli k****. Me je pol ena gospa čez kak teden klicala iz tega servisa (vedno kličejo po servisu in delajo anketo, kako so stranke zadovoljne z njihovimi storitvami) in seveda je zgledalo nekako takole: gospa, iz naše evidence je razvidno, da ste v preteklem mesecu imela na našem servisu večje popravilo, pa me zanima ali ste bili z delom in odnosom zadovoljni? Pa sem ji rekla: ne nisem bila in me v vaši hiši tudi ne boste več videli, zakaj in kako pa vprašajte g. XXX s katerim sem se tudi pogovarjala. Pol pa ni vedla kva bi rekla, jz sem ji pa samo rekla: lep dan še naprej vam želim gospa Aha, potem je bilo res nekaj na tem. Če so menjali vrata in so se zatem začele težave Hja, servisi so "takvi i onakvi". Mi imamo zaenkrat s Škerjancem v Domžalah izredno dobre izkušnje - ko so polomili zadnjo zavorno luč, je mehanik sam priznal, da je on polomil zobce, ko so dajali dol zadnja vrata, in bodo dali novo. Upam, da bomo še naprej tako zadovoljni. Ma nikomur ne privoščim sra.nja, sploh pa ne tebi
|